עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guy2607,

שלום לכולם אני מחפש מחשב ייעודי לסימולטור טיסה הישן של מייקרוסופט Flight Simulator X (FSX)ׁ, הוותיק והחביב. בשל היותו ישן, הסימולטור מתבסס בעיקר על עוצמת המעבד ולא על ה GPU כנהוג היום. להלן הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סימולטור טיסה, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).FSX,Android studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20X2 …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Lenya,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3500 ללא ציוד הקיפי . הסימולטור שאני מעוניין להשתמש הוא MFS2004-6 ו LOCK ON . תודה !

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500₪, אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. מעדיף להישאר בחלק התחתון של התקציב. (הערות לגביי הרכישה בסעיף השמיני) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור טיסה (P3D), תכנות בסביבות עבודה שונות, יתכן שימוש ב-Unity, סיכוי טוב לשימוש בלינוקס (ככה שחשוב שתהיה תאימות גם ללינוקס), שימושים סטנדרטיים כמו אינטרנט ואופיס, עריכה של תמונות בפוטושופ ולייטרום, מדי פעם עריכת וידאו ב-4K. (מדי פעם = פעם בכמה חודשים, לא קריטי מאוד) חשוב לציין שעיקר השימוש במחשב הוא סטנדרטי לגמרי, אני רוצה שהסימולטור ירוץ בצורה טובה, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן שיראה טוב, בסך הכול אשתמש…

4. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by dzbeda,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון, לפני שאני ממלא את השאלון אני רוצה להבין משהו האם יש סיבה שעדיף להרכיב מחשב מאשר לרכוש מחשב מיני PC כגון NUC או ZOTAC ? תודה

6. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by MoSQuiTo,

היי, אחרי 3 וחצי שנים ארוכות היום בשעה טובה סוף סוף נכנסתי לקבע- והגיע הזמן לבזבז קצת אז ככה התוכנית המלאה היא לקנות 2 מחשבים, אחד לסלון ואחד לעצמי. מה שחשבתי הוא שבשלב ראשוני אני אקנה את המחשב לסלון - ואשתמש בו כמחשב לעצמי למס' חודשים עד שאני אחסוך קצת וארשה לעצמי לבזבז על עוד מחשב דרישות מהמחשב בסלון- בראש ובראשונה- שיוכל לנגן כל תוכן HD שאזרוק עליו!!! שיוכל להריץ משחקים (לאו דווקא חדשים) בצורה סבירה (למשחקי רשת בבית או סתם בשביל הכיף בסלון) בנוסף יש לי איפה להסתיר את המחשב- ככה שאין צורך ללכת על מארז מיוחד. אם להיות יותר ספציפי אני כנראה אלך על מארז ג'נרי הכי פשוט שיש - רק בגלל שהוא הכי צר שמצאתי. לדוגמה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8222 אם מישהו מכיר מ…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by דור28,

מחפש מפרט עבור מחשב שיתחבר ל LCD מיועד בעיקר לסרטים חשוב כ.מסך שיעבוד יפה ל HDMI עדיפות ל INTEL תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

12. שלום! אני מעוניין לשלם באיזור ה1300-1500, כאשר ניתן לחרוג עד 1600. ניתן לחסוך, אך אין צורך לרדת מתחת 1200. שימוש ייעשה ב: Visual Studio 2008, Office, סרטי HD ב1080p. אם יהיה אפשרי לתמוך ברזולוציה גבוהה יותר - עדיף. המחשב לא מיועד למשחקים במיוחד, אך אם אפשר להכניס בתקציב - עדיף שהמפרט יתמוך במשחקים מלפני שנה שנתיים בהגדרות נמוכות. המחיר לא חייב לכלול ציוד היקפי. השקט די חשוב - ברמה של 7 מתוך 10 לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אני אתקין XP ככל הנראה (אלא אם תעירו לי ש7 יתפוס פחות משאבים) אני מתגורר בחיפה (מבחינת מיקום חנות..). המחשב אמור להיות מוצב בסלון. לכן עדיף מארז שנראה יפה, אך אם זה עולה הרבה יותר ניתן לוותר על כך; אין צורך חשוב במארז שוכב. לא מתוכנן שדרוג…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. Started by henz12345,

1. מה התקציב? יש אפשרות למזומן , תקציב 2500ש"ח . 2. מטרות המחשב? א) צפייה בסרטי HD ב) טיפה משחקים (fifa 2009 , pes 2009 וכו'...) . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך דק שיתמוך בסרטי HD כמובן . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא צריך ציוד עיקפי , רק DVD צריך . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא , העיקר שיהיה חלק לאורך זמן . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לעיצוב , קירור שיהיה תקין וטוב למחשב . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בעקרונית לא צריך הרכבה ולא מערכת הפעלה , אבל אם אפשר הרכבה במעבדה זה …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sbwolf,

שלום רב אני מתעסק בגרפיקה ובניית אתרים, עובד על מק פרו ופי. סי. שמשמש בעיקר לבניית אתרים והמרת סרטים. הפי.סי. שלי כבר בן 4 שנים וזה מה שהביאני הלום. מסך 23". האם המפרט הנ"ל טוב? Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1…

15. שלום רב, התכוונתי לרכוש מחשב שולחני של HP, שיחליף את הדגם הישן יותר שמצוי אצלי. בפורום כרטיסי מסך יעצו לי להיעזר במומחים כאן שיוכלו להרכיב עבורי מפרט איכותי שייתן תמורה גדולה יותר לכסף. אז בכדי שלא יהיו לי אחר כך נקיפות מצפון, אשמח לקבל את המלצותכם, בהתאם לדרישות כדלקמן: 1. מחשב עוצמתי שיריץ תכני HD חלק, בלי קרטועים וללא שום מאמץ. 2. דיסק ענק בנפח 1 טרה (רצוי לחלק לשני דיסקים של 500) 3. המחשב לא מיועד לשמש כמדיה סנטר בסלון (יש לי כבר אחד כזה) ולכן אין צורך במארז ממש איכותי, המקובל למחשבים מהסוג הזה. 4. חייב מעבד של אינטל 5. כולל מערכת הפעלה 6. אין צורך במסך. גם לא במקלדת, עכבר ורמקולים. 7. אין צורך בכרטיס PVR תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

17. צריך מעבד לוח אם עם כ. מסך מובנה (עם VIVO אם יש דבר כזה) זכרון עד 1 ג'יגה (אם עובד יותר טוב על DUAL אז עדיף) דיסק קשיח צורב DVD מארז + ספק (אם אפשר כמה שיותר קומפקטי אך שלא יבוא על חשבון בקרור) מקלדת + עכבר (לא צריך) שיתאים לויסטה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  19. אני מבקש מפרט למחשב למשחקים וסרטים כולל מסך ב5500. חשוב לי: (מסודר בסדר עדיפויות) כרטיס מסך שיתאים לשני מסכים במקביל הארד דיסק של לפחות 500 שאפשר יהיה לראות HD מסך 20-22 אינטש זיכרון 4GB שקט באופן סביר אין לי צורך בציוד היקפי (רמקולים עכבר מקלדת) בעיקרון אני יכול לעמוד בחריגה קטנה אם צריך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Char,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וידאו 1080P. צפייה לא עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. 1. התקציב-10 א' כולל מסך של דל 24" דגם 2408WFP 2. מטרות המחשב- משחקים קלים עד בינוני, צפיה בסרטים, הורדות, 3. כולל מסך(כפי שצוין) מקלדת ועכבר אלחוטיים כרטיס טלוויזיה. 4. לא צריך כרטיס קול 5.אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6.קירור ועיצוב חשובים. חשוב שהמחשב יהיה שקט . 7. רוצה מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8.אין צרכים מיוחדים כלשהם. 9. חשוב שקט ברמה סבירה. 10. לא מתוכנן OC? לסיכום צריך מחשב טוב שיחליף את העגלה וישרוד מספר שנים עד הנאגלה הבאה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום. אני מחפש מחשב יחסית חזק, שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (אין צורך למשהוא שקט במיוחד) ואינטרנט. הנה מפרט שהרכבתי ב KSP: P4 2.4 Ghz 512KB Cache BUS 533 S-478 795 8I945PL-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) 600 512MB Kingston 290 2 580 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 345 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 485 Teac/SONY 1.44 50 1 50 LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 FRONTIER SPORTING Black 240 1 keyborad Compaq 30 1 30 GPT Optical Mouse - model 1310 40 מה דעתכם? לגבי המעבד - אני באופן כללי לא רוצה סלרון, או התואם שלו של AMD. האם זה מוצדק? או שאפשר לקחת סלרון ללא כל חשש ? (יש הפרש של כמעט 500 שח...) לגבי ההארדיסק ? הוא בסדר ? חשוב לי שהוא יהיה גדול, ושיהיה לו 3 שנים אחרי…

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  23. אז ככה כנראה הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי ואני מחפש מחשב חדש לשימושים הנ''ל. כרטיס מסך שיהיה מובנה בלוח, מבחינת מעבד מה שתמליצו לי, בטווח מחירים הזה אני לא יודע מה מומלץ יותר AMD או Intel-לשיקולכם הסרטים שאני רואה לא מטורפים (לא 1080p,720p) אולי אולי 480p. הארד דיסק חשוב לי שיהיה מספיק גדול (640 ג'יגה יהיה נהדר) וספק חשוב מאוד שיהיה איכותי! אם תצליחו לדחוף את כל זה לתקציבי זה יהיה נפלא

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. מה אתם אומרים על זה : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe ¤974 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28302 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמות:1 …

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by zvkel,

מחפש המלצות המחשב ישמש אך ורק לסרטים ( צריך יציאת tv באיכות טובה) ולמוזיקה (כנראה) אז צריך גם יציאת קול טובה (יציאה אופטית או קואקסלית חובה) לא חושב לי המארז כי עוד לא החלטתי אם בכלל הוא ישב בתוך מארז וגם אם כן אז הוא יהיה מוסתר אני מעדיף amd על אינטל אבל אם ההבדל במחיר יצא לטובת האינטל אז לא באמת משנה לי

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.