ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי כאן מפרט יש בערך 5 וחצי אלף כולל מסך.. רציתי לדעת אם יש משהו שאני סתם מבזבז עליו כסף או שאפשר לשפר משהו.... מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1400ש"ח לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1100 ש"ח זכרוןDDR2 1024MB 667MHZ CL5 CORSAIR 670ש"ח דיסק קשיח160GB WD 350ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCIe Pine XFX 700ש"ח מסך מחשבLCD L1732TQ LG אינטש 17 1400ש"ח אני לא סגור על הכרטיס מסך אני שוקל להחליף ל7600GS .. ותוכלו להציעה לי על המארז וספק כוח..
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן הרכבתי מחשב שרציתי לקנות, אבל עכשיו בגלל צאת הכרטיסים 4850 יש לי דילמה קטנה.. המחיר שיוצא לי הוא סביבות 2500-2800 ש"ח. אז המפרט: E8400 GigaByte DS3R 2GB ADATA או 4GB 8800GT / HD4850 (הדילמה שלי הכי רצינית) מארז - THERMALTAKE Soprano / Raidmax Sagitta Enermax 400W Liberty Seagate 500GB 32MB Buffer מקלדת וכו' וחומרה שמסביב כבר יש, כולל מסך. מומלץ להחליף כמה מהפריטים כאן? או שזה נראה לכם בסדר? תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תקציב של 2000 ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק במידה וזה אכן הכרחי. כ200-300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקרון שימוש באינטרנט מסנג'ר וכו'. גם משחקים, אבל קצת יחסית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, כן צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי כי אני ישן עם המחשב דלוק אז אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. …
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב ביתי שיישמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. אני לא עומד להשתמש בו למשחקים, אולי רק פעם בשנה... התקציב מוגבל ל-3000 ש"ח כולל מע"מ, לא כולל מסך, בניתי מפרט ב-KSP, תגידו לי מה אתם חושבים: AMD athlon XP 2600 512 - 570 Abit NF7-m +GF4ob - 460 2x256MB DDR 400 A-data - 480 Hitachi(IBM) 120 GB (8MB) 7200 ATA-100 - 500 Toshiba combo 48x24x48+DVDx16 - 240 ATX midi 2209 FFC, usb - 160 MS Keyboard + Mouse - 120 Creative inspire 2500 sub+2spkrs - 290 סה"כ 3010 ש"ח, מה אתם אומרים? אולי שכחתי משהו? אני צריך מאוורר חזק למרות שאני לא מתכנן שום Overclocking? מה לגבי הכרטיס מסך המובנה, בפעם בשנה שאני משחק במחשב הוא יחזיק מעמד? אני לא מקובע על המפרט, כל הצעה תתקבל בב…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחי הטיל עלי משימה לבחור לילדתו הקטנה והאהובה מחשב לשנת הלימודים החדשה. ביקרתי ב -5 חנויות וחנות אחת הציעה לי שני מפרטים מבוססי INTEL ו - AMD . היות ואני לא מומחה כזה גדול ואפילו בכלל לא, פונה אני אליכם שתכריעו בסוגייה זו. אני מעוניין במפרט שלדעתכם יתן לי את האמינות והאיכות ביחס למחיר . אהה - התקציב עומד על 2500 שקליםללא מסך. מפרט מס' 1 : מעבד : INTEL CELERON P4 2.4 GHZ 533MHZ לוח אם : GA- 8SG800 TO P4 - נאמר לי שזה לוח של GYGABYTE . זיכרון: 256 MB DDR כרטיס מסך :GeForce 4 MX 128 MB DDR + TV OUT דיסק קשיח : MAXTOR 40 GB ATA 100 כרטיס קול : מובנה כונן רגיל : TEAC כפול 52 כרטיס רשת : 10/100 LAN כונן 1.44 : MITSUMI 1.44 MB מקלדת : PS2 9000 עכבר :PC/2 OPTI רמקולים : 4…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה במקלדת של המחשב מתי שנגיד אני בא לרשום את האות מ סופית וכל אות אחרת כמעט זה רושם לי מספרים במקום האותיות אם למישהו אולי הייתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך פותרים אותה אני אשמח אם תגידו לי מה הפתרון בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
ברשותי - moded chieftech aluminium blue + window athlon xp 2000+ + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD gigabyte 7VAX 256 DDR Asus Geforce 2 gts soundblaster live!value LG DVD ROM LG X48 Burner Vantec rounded IDE cables v.cooled case + 400W gen. PSU + 2 cold cathodes (green+blue) Mag 17" XJ700T כמה לדעתכם עליי לדרוש על המחשב כולל המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, להלן הקריטריונים: מחשב לסטודנט שישמש בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך גם לסרטים מדי פעם, 15.6, מט, עד 2.5 ק"ג, סוללה 3 שעות מינימום, ללא WIN ככל שניתן, עד 3.3 אש"ח, דל או אסוס בלבד. בנוסף, אני חייב שהTOUCHPAD יהיה באמצע, אחרת זה מחרפן אותי חשבתי לקנות את הDELL INSPIRION החדש (3537) אבל הבנתי שיש להם מסך מט ושהם בסיסיים ביותר. על כן, המליצו לי על סמסונג (http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20391&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap) שנראה איכותי יותר אבל הTOUCHPAD בצד שמאל (אבל סמסונג???). מודה לכם על העזרה!!
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך רק 1. מעבד-AMD 2.לוח 3. כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו cs וכד' בלי ציוד הקפי וכול השאר רק מה שרשוםפה^^ זהו כול השאר יש לי כבר ושהיה טוב למשחקים וגם לOC נחמד
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
Intel Core 4 Quad Q9550 2.83GHZ LANPARTY Dk X38 motherboard NZXT Tempest Radeon HD4890 4GB Mushkin 800mhz 430W PSU אני רוצה למכור אותו לחבר אבל אני לא מבין במחירים, ואני לא רוצה להמציא מחיר שלא יהיה הוגן.. אם מישהו יודע כמה שווה המחשב כיום זה יעזור מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
איך הוא? ומה אתם אומרים על שאר נתוני המחשב: INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR T7250 2.0GHZ 2G RAM 160G ? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת: אני רוצה מחשב מבוסס i7 860 כולל מסך עד 5000 ש"ח. זה אפשרי בכלל? שימושים: תכנות, מכונות וירטואליות, פעולות חישוביות כבדות וממושכות, לא OC, לא משחקים. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (לכן ה-Sonata והחלפת מאוורר ה-CPU). לא זוכר אם ל-Sonata יש מאוורר קדמי, אז הוספתי אחד. צרפתי מפרט שהרכבתי באתר "נועה מחשבים" - לא השקעתי בו מעבר ללקיחת דברים שנראו לי במחירים סבירים. הדברים היחידים שחשובים שם הם המעבד (אלא אם כן אתם חושבים שמעבד אחר יהיה יותר טוב), כמות הזכרון (נראה לי שלא אזדקק ליותר מ-4GB בשלב הזה) וגודל ההרד-דיסק (גם כאן, לא נראה לי שאזדקק ליותר מ-1TB). בנוגע למסך - כנראה אקנה את ה-Dell 2209WA. אפשר איכשהו לגלח מהמפרט הזה 1500 שקל? או לפחות 1000?... תודה! I…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוקי רציתי לקנות מחשב ועכשיו אני עומד לקנות אבל פתאום צצה במוחי התלבטות אני צריך את עזרתם בהחלטה אני בכיתה י , עכשיו המפרט שרציתי לקנות הוא: CPU: AMD ATHLON 64 3000+ BOX MOTHERBOARD: MSI K8N NEO PLATINIUM MEMORY: TWINMOS TWISTER 512MB 400MHZ C.L 2 X2 HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM S-ATA 8MB BUFFER VIDEO CARD: ALBATRON NVIDIA 6800GT 256MB 256BIT MONITOR: LG F700P (17") עכשיו זה מחשב מצויין שיכול להריץ את המשחקים הכי טובים והכי יפים אבל האם באמת אני צריך מחשב כזה כשעוד שנתיים שלוש במילא אני לא ישחק במשחקים כל כך הרבה וזה חשבתי לקנות אולי איזה מחשב נייד טוב אבל אני לא יודע האם לדוגמא המחשב הזה: http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode=1#. המחשב מיועד למשחקים מוזיקה סרטים אינטרנט ועבודות. המשחקים הם:call of duty black ops,world of warcraft,fifa 2011,nba 2010,rome,worms,gta תכנאי מחשבים אמר לי לשפר את הכרטיס מסך של המחשב את הספק ואת הזיכרון ל4gb. את הכרטיס מסך הוא אמר לי לשנות לsapphire ATI radeon 5850 1gb אבל את הספק ואת הזיכרון הוא לא אמר לי למה לשנות. למה כדאי לי לשנות?כמובן שלא יהיו במחירים גדולים אלה משהו במחיר סביר ושיהיה טוב. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מיפרט עד סכום של 3000 שקל לצורכי סרטים בעיקר שיכלול בו! מעדיף שהמחשב יהיה אינטל פנטיום(לא סלרון ולא amd) מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך פלופי מארז (אם המארז בא עם ספק אז אין צורך בספק, ואם לא אז גם ספק) הארד דיסק(עדיף 160 גיגה) מסך דק 17 (ללא כונן סי די,מקלדת,עכבר,רמקולים) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3800 ש"ח.. לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים חדשים (GTA CRYSIS) הורדות וסרטים וסדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף QUAD של Q9400+ מאשר E8400, אבל אם אין ברירה אז את הE8400 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להי…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-