ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,418 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מועוניין במחשב לגיימינג חזק לתקופה ארוכה ולשידרוג עתידי כל זאת ובנוסף OC אני מועניין רק בחלק מהחלקים, ולכן אשמח לקבל הצעה רק להם יעוד המחשב: OC , גיימינג, עריכה בתלת מימד בתוכנות MAYA , 3DMAX ועוד תוכנות תלת מידמד, צפייה בסרטי HD ועם מערכת קולנועית 7.1 ערוצים מסכים: LG 17 אינץ המחשב מחובר אליו לרוב, טלווזיה 32 אינץ המחשב יחובר אליה רק על מנת לראות סירטי HD החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרונות 3GB, קירור ברמה גבוהה, מארז (אולי) לגבי מארז יש לי מארז של מחשב ישן (לוח אם GIGABYTE 9845 , עם P4) שיפצתי אותו עשיתי דלתות מפלסטיק שקוף והוספתי מאוורירים ולדים עשיתי אחלה מודינג אשמח להשאירו במידה וניתן , תיעצו לי.. גם בנוגע לספק כוח, יש לי ezcool p-1000 500W אני בסך הכל…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מהם ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? אני מתעניין במחשב למטרות של אינטרנט\ VPN+NX\ תכנות\ אופיס\מוזיקה (לא קריטי). האם ההבדלים בין השניים עד כדי כך בולטים שכדאי לי להשקיע ב 6400?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי אז זה לא למשחקים ולא תוכנות כבדות אבל בהחלט שיהיה מחשב שלא יתקע לה.. חשבתי אל e5300 4 gb זיכרון 320 גיגה הארד דיסק מינימום עדיף שלא יעשה יותר מדיי רעש כרטיס מסך רק בשביל סרטים ואינטרנט... גם צריך אם אפשר שיתמוך בוינדווס 7 תביאו לי בבקשה מפרט מ ksp תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המצב הוא כזה - אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי בלבד (אולי פה ושם אני אקח אותו מחוץ לבית אבל סביר להניח שלא) השימושים שלי במחשב הם פשוטים למדי - גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, קצת מוסיקה. בקיצור מולטי-טסקינג פשוט למדי ולא זולל משאבים. אני הולך להשתמש בו בעיקר בסופי שבוע כי אני מתגייס בשבוע הבא כך שלא יהיה לי ממש זמן בשבוע עצמו. הדברים העיקריים שאני מחפש במחשב הם - מסך גדול וברור, מקלדת נוחה ושיהיה אמין כי אני ממש לא מתכנן לבזבז את החופשות מהצבא על נסיעות בשביל לתקן אותו. כל שאר הדברים כמו משקל, חיי סוללה וכו' לא מעניינים אותי כי המחשב יהיה נייח (הניידות המקסימלית שלו תיהיה מהחדר שלי לסלון בבית). טווח המחירים - עד 1500 ש"ח. חיפשתי ביד 2 וה-T30 מצא חן בעיניי. הוא …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6817&perur=2&t=1&c=322 והאם מישהו יודע כמה זמן הסוללה מחזיקה? תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחברה שלי. לשימוש ביתי. אינטרנט, הורדות, היא רואה סרטים וסדרות במחשב. בבקשה דעתכם: מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY ₪600 לוחות אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪285 מארזים Hec Compucase CI-6T10-400 MiniTower Case +HEC 400VN PSU ₪327 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪289 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪255 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe ₪280 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ₪146 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2257 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:₪2189.29 המפרט הורכב ב…
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימוש כללי ולמשחקים, ללא OC. התקציב סופי 2400. מבוסס אינטל: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤285 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 כרטיסי מסך ATI Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤550 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤136 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2478 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2403.66 המפרט הורכב באתר: TMS&…
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב מדיה סנטר עם מארז htpc מיועד לסרטי full hd. אין צורך בכרטיס הקלטה... עדיפות לקיי אס פי (חלקים שהם מחזיקים).. כי אני דילר שם.. אז עדיף לי... אם יש צורך בחריגה מהתקציב כדי שסרטי hd יעבדו כמו שצריך אז אין בעיה לחרוג מעט מהתקציב. תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2700-3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? nope 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך 32'' או 26'' 9. האם חשוב שקט? שיהיה אפשר לישון אתו בלילה... 10. האם מתוכנן OC? לא בתכנון 11. במפרט למשחקים - כבדים+- טוב אז לגבי חנות זה לא כ"כ רלוונטי אני רק צריך את המפרט... וקיבלתי את המפרט הזה : מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ₪556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-MA770-DS3 ₪418…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פוסט שלישי ביומיים האחרונים וכנראה אחרון 1. מה התקציב? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן רק אינטל ולא AMD .שיהיה יציב ומהיר , מסך T220p. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית - לא. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב , יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט. 9. האם מתוכנן OC? א…
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד מיד שנייה, במחיר של כ-800-1000 שקלים. אני מסתכל על מחשבים בתחום המחירים האלה באתר יד 2 וכמובן כולם מגיעים ללא תמיכה ב-Wi-Fi. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנייידים הישנים תוסף Wi-Fi? ועוד שאלה, עיקר השימוש במחשב יהיה בבית כך שאני מניח שאני אצטך לקנות גם ספק כוח כי זה לא בריא לתת למטען לעבוד שעות רבות. אז יש בכלל ספקי כוח שעונים על הדרישה הזאת? אם כן כמה עולה אחד כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם HD4890 יספיק לכשלוש שנים הבאות או שעדיף לי HD4870x2. נא לא לומר סתם אם אתם לא בטוחים או משהו. הרזולוציה שאני משחק עליה היא 1680x1050. (מסך 22 אם מישהו מתעקש לדעת)
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי עכשיו בארה"ב בחנות FRY'S ואמרו לי לבחור 2 מחשבים משם. אחד בשבילי בתקציב עד 800$ והשני לאחי בתקציב עד 650$ זה מממש מממש דחוף כי הם לא נשארים שם הרבה ואני צריך דיעה כמה שיותר מהר לגבי המחשבים מצאתי כמה מחשבים שנראים לדעתי טוב ואני זקוק לדיעה שלכם מה עדיף לקנות: בשבילי: http://www.frys.com/product/5806793?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5895663?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5823223?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או הטבלט: http://www.frys.com/product/5666861?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG המחשב לצרכי אינטרנט סרטים ושימושים ביתיים (גג משחקים אבל ממש לא). הגודל לא חשוב לי, חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים. א…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד (כמחשב יחידי) בתקציב של 5K עם אפשרות לחריגה מסוימת במידה ויש משהו שבאמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול, מוזיקה וסרטים ובעיקר חיבור המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים ב- FULL HD. מכיוון שהמחשב ישמש כמחשב היחידי בבית אני מעדיף שהוא יהיה חזק ככל שהתקציב מאפשר לי. דרישות מהמחשב: HDD מינימום 320 גיגה (כל סרט ב- FHD הוא כמה גיגה) זיכרון - מינימום 2 גיגה, עדיף 4 צורב DVD מסך 15.4 או 14.1 אם זה חורג מהתקציב. כמובן כרטיס מסך שמסוגל להוציא סרט לטלוויזיה ברזולוציה של FULL HD עם כל היציאות הדרושות לכך (svideo, HDMI ?) זמן סוללה ממוצע, משקל לא חשוב. תודה, רן
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני צריך מחשב לשימושיים כללים + משחקים כלים , עם ציוד היקפי ומסך .. אפשר לחרוג ל 4000 ש"ח אם זה שווה את זה . עדיף שתיתנו לי כמה מפרטים בכמה מחירים . תודה ******************* מה דעתכם על המפרט הזה ?? 1- e8400 2- p43-ds3l 3-adata 2X2 800 4-GF 9500GT 512MB 5-צודב LG 6-WD 500G 7-מארז CM590 8-ספק CM 500W 9- מסך 22" סמסונג
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אתמול קנינתי dell Vostro A860 וברגע שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית הוא לא מזהה שום רשת יש עוד מחשבים בבית שעובדים עם הרשת האלחוטית הזאת ממה שהצלחתי להבין אני חושב שצריך איכשהו להפעיל את הרשת הזאת למרות שבאייקון של הרשתות ובמפרט של הדרייברים כתוב שהוא פועל ומופעל יש הצעות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כולל מסך. אני יודע שהתקציב מאוד נמוך. עדיפות ל KSP
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד ורציתי לפרמט אותו ולהתקין עליו XP ולא הצלחתי לפי מה שהבנתי אז יש איזו שהיא חסימה שלא נותנת למחוק את הVISTA או להתקין את הXP ואמרו לי שיש איזה אפשרות שכן אפשר להתקין את הXP במקום הVISTA אם משהו יודע איך עושים את זה שישלח הודעה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים וגם למשחקים פה ושם (BioShock, CoD 4, Oblivion...) יש לי מסך 19", רזולוציה טבעית 1280x1024 בלי חריגות בלי OC אני די נעול עליו אבל אשמח לחוות דעת מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤285 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE HD4670 512MB GDDR3 PCI-E ¤380 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤136 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-