עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yariv12,

שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של בערך 4500 שקל גג. אני גר באיזור הקריות,ודרך התשלום שלי היא שיקים. דיברתי עם אנשים וגיבשתי 2 מפרטים טובים: מפרטי מחשב: 1. מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS‎ כרטיס מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארז Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by yoniko,

אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4000 שקלים (כמה מאות לפה או לשם לא קריטי אם זה שווה את ההשקעה), צרכים יום-יומיים של לימודים, מוזיקה, אינטרנט ותוכנות בסיסיות, נפח דיסק נדיב (320-500), 14.1 אינץ', חיי סוללה בריאים אבל בעיקר שיהיה נוח לעבודה מרובה עם המקלדת (יתפקד גם כמחשב ביתי). לגבי מעבדים וכו' אני לא מבין הרבה, הבנתי שכדאי להתמקד בסדרת core של אינטל (3,5,7). מה בעצם ההבדל בין המעבדים? ומהירות דיסק קשיח? מה ייתן לי זמן סוללה טוב ביותר בלי להתפשר הרבה בביצועים? חשבתי על Dell Inspiron N3010 i5-430M HD 5470 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל הוא קצת קטן לטעמי... אשמח מאוד להמלצות והכוונות תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. 1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

4. Started by itsik1231995,

שלום, בניתי מחשב למטרת machine learning. מבחינת התקציב הוא בסדר, רציתי לקבל חוות דעת על החלקים לפני הזמנה תודה רבה מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 12700F / 1700 Tray https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106680 מחיר: ₪ 1338 קירור למעבד: …

5. Started by callmeshay,

שלום, מחפש מחשב נייד שעיקרו יהיה מונח בבית מחובר לחשמל. לא רוצה נייח אני אוהב שיש אפשרות של התניידות תמיד כי לפעמים מעביר לחדר ומחבר לטלויזייה וצופה בסרטים סדרות וכו.. חשוב לי שיהיה מחשב מהיר (I7 או I5 מעדיף I7 כי הוא חדיש יותר וטוב יותר אבל משאיר את ההחלטה לכם) חייב להיות בו SSD קטן שמערכת ההפעלה תהיה מותקנת עליו, ועוד לפחות 500GB רגילים. 15.6 מסך 16 GB RAM וכרטיס מסך נחמד (לא מה שבא עם המערכת) כי אני לפעמים משחק משחקים קלים בינוניים לא צריך משהו היסטרי. תקשציב 4000 שקל אשמח להצעות אם החריגה משדרגת קיצונית ניתן להגיע ל 4,200 עיקר השימושים הם סרטים,סדרות, חיבור לטלויזיות HDMI. תכנות עם המחשב תמיד יהיה מחובר למסך מחשב שיהיה בעמדה הרגילה. פעם ב.. 15% משחק משח…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  7. מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…

8. אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by magafaim,

יש לי מחשב T43 בהזדמנות עם מעבד 1.86 זכרון של גיגה וHD של 60 גיגה 7200 (מהיר SATA) .. עם בלוטוס ואלחוטי.. עם טביעת אצבע.. וכרטיס מסך של 256 מב.. צורב קומבו..עם אפשרות לDVD.. זה מה ששלחו לחבר שלי....זה יד שנייה והוא יכול קנות את זה ב4.5K מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by שרון מהוד השרון,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by HunterVee,

אל תשאלו איך אבל לאמא יש פתאום הרבהההההההה כסף (הרבה מאד) ואני קיבלתי תקציב למחשב 14000 שקלים...(לא מזמן קניתי מחשב ב-4900 אבל לא יזיק לי עוד אחד) אז מה דעתחם על המפרט ? שווה? :s05: ראו תמונות... אשמח לתשובה כי אני חם לקנות!!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by blitz,

המפרט מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט (כולל הורדות...) + משחקים קלים מאוד לילדים עד גיל 5 57 Sony Floppy Drive 1.44 1 LITE ON 52X32X52 Retail 2 164 Westren Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 1 362 FOXCONN TA 192 Alaska black 450W 1 216 Epox EP-5PLAI 1 450 Intel Celeron D 335J 2.8GHz 256KB LGA775 Box 1 607 Samsung 256MB DDR 400 Original 2 362 Club3D ATI Radeon 9250 128MB 64BIT AGP 1 237 2455 ומה אני יכול לעשות אם אני רוצה לרדת לסביבות 2200 ש"ח ועדיין להשאר עם מפרט מתאים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by extremex,

שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ויש כבר מפרט מוכן , אני צריך חוות דעת לשיפור ולשינויים אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) הינה המפרט : רק מ KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 בלי מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש מפרט אני צריך שתגידו לי מה לשפר / להחליף וכדומה כולל חוות דעת 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג - משחקים חדשים / כבדים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים / חדשים כמו MW3 שיצא GTA וכדומה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה Resolution 1,600 x 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשו…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר אבל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,שירים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא צריך כרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום לכם, אני מחפש מחשב בסכום מקסימלי של 1,500 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, ללא מסך , לא מתוכנן OC. דרוש צורב. חשוב איוורור טוב, שהמחשב לא יהיה רועש, וכמות זכרון גבוהה. עדיפות לאיזור כרמיאל. תודה רבה מראש, אוהד.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  17. תקציב 4,000 ש"ח, לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד, מוסיקה) או פעם גם פוטושופ אבל גם לא דברים כבדים, לא צריך ציוד הקפי, שמעתי שהמעבדי M של אינטל טובים אז אם זה נכון עדיף מעבד כזה, לא צריך מערכת הפעלה, חובה שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא משנה יופי או קירור, בלי הרכבה במעבדה כמובן, לא משנה איך לשלם. המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל שיבצע את המטרות שציינתי חלק ובלי תקיעות. למטרות האלה מצאתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10098&PHPSESSID=212385e482d377659f3754ceb529bedc באתר של פנדס במחיר 3095 ש"ח, אם יש דגם יותר טוב בדרישות הנ"ל או את הדגם הזה במחיר טוב יותר, אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. לעזרתכם וייעוצכם אודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום לכולם , אני זקוק להמלצה למחשב נייד שהכי חשוב במפרט שלו שתהיה לו יציאת HD וכמובן שיתמוך ב DTS . המחשב הולך להיות מחובר למערכת קולנוע בייתית ואמור להחליף מחשב נייח עם לוח אם כזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2694 בקיצור מחשב נייד לקולנוע בייתי . מבחינת תקציב , אפשר לומר שעד 5000 ש"ח . תודה !

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by ranger_z,

אחרי התלבטות ארוכה החלטתי שאני לא מסוגל להחליט.. אז ככה, יש את הHP6515 בסביבות ה6200 שח (1GB זיכרון RAM) יש לו את הC2D 7300 2Ghz מצד שני יש את הACER5520G שאני יכול לקנות אותו בסביבות ה4800 שח (עם 2GB Ram) ולו יש מעבד AMD turion 64 x2 במהירות של 1.8Ghz... מבחינת שאר הפיצרים הם די דומים לדעתי.. כמובן שההתלבטות היא האם ללכת על המחשב הזול עם המעבד של AMD או ללכת על היקר יותר מה שאומר שהמעבד שלו שווה את ההשקעה הנוספת של יותר מ1000 שח. שכחתי לציין את מטרות השימוש למחשב, ובכן שניהם נמצאים באותה קטגוריה של בידור ביתי ואני צופה לו שימושיים מגוונים החל מעבודה בתוכנות משרדיות פשוטות, עבודה בתלת מימד (וקצת משחקים), צפייה בסרטים, פריצה לאתרים צבאיים מאובטחים בחו"ל... (סתם...) מה אתם ה…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  21. ראיתי שהאחריות לא ניתנת ע"י היבואן הרישמי ולא מצויין באתר מי נותן האחריות אלה נכתב שבחשבונית יכתב מי נותן האחריות. יש למישהו פה נסיון עם קנייה מהם או במישוש אחריות? תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Oz.,

הציעו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤858 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤337 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤566 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 צורב ASUS DRW-1814BL X18 DVD ¤161 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30902 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤379 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3266¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 4900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטים, ויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין מסך... * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכול הולך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין בעיה לחיות על בינוני לא צריך את הcutti…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by manenbu,

איפה אפשר למצוא בארץ ניידים מבוססי AMD A10-4600M? יש דגם אחד של אסוס שמצאתי באינטרנט, אבל זה כל המבחר שיש? אפשר להזמין במיוחד איכשהו?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים