ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין 4 מחשבים ניידים: השימושים רגילים, גם לאוניבריסטה ולגלישה באינטרנט... אלו 4 הדגמים: 2 לנובו עם 2 גיגה זכרון: http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_4/ http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_D2/ 2 הבאים הם עם 3 גיגה זכרון, ומעבד יותר חזק - 200GHz: hp: http://www.jr.com/hp/pe/HP_DV6920US/ toshiba: http://www.jr.com/toshiba/pe/TOS_A305S6853/ 1.הלנובו סתם יקרים ופחות חזקים, יש סיבה בכלל להעדיף אותם? 2.אם לא אז מי מהשניים הנותרים יותר כדאי? 3.יש הצעות למחשב נייד בתקציב שיותר כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבד : p4 3.2 1mb s-775 לוח אם : asus p5gd1 s-775 915p pci-e כרטיס מסך: asus 6600gt 128mb pci-e +tv זיכרון: kingston 512 mb cl2.5 400 הארד דיסק: WD80GB SERIAL ATA האם לדעתכם הזיכרון מספיק ? אני צריך הצעות למארז....
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש לצורך תכנות ומשחקים. חלק מהרכיבים כבר יש לי ואת השאר אקנה חדשים. המחשב יריץ מערכת הפעלה אובונטו. חומרה קיימת: ---------------- יש כרטיס מסך: radeon טוב! יש ספק כח: seasonic 750W 80 plus יש SSD חומרה חדשה: ---------------- מעבד: i7 intel זיכרון: 2X8 GB G-Skill לוח אם: asus prime z370 - A . ATX מאוורר מעבד: be quiet BK008 slim מארז: Antec P8 Tempered Glass Mid Tower מאווררי מארז: ? שאלות? --------- 1. האם המארז מתאים ללוח האם? ה Antec הוא ATX-MIDI ? 2. כמה מאווררים כדאי לתכנן במארז? אני לא מתכנן OC. חשבת…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ראשית אני אפרט את את תפקידי המחשב, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, קצת תוכנות של מתמטיקה (אמא שלי מורה) וקצת סרטים, התוכנות לא כבדות, חובה 3 שנים אחריות. **לא למשחקים** הבעיה היא שאנחנו כמובן מעדיפים ללכת על התקציב הנמוך יותר אבל יש לנו מטרה אחת גדולה, שהמחשב ישמש אותנו לפחות ל-5 שנים, והשאלה היא אם מחשב בעל מעבד אחד יעשה את העבודה או מעבד בעל ליבה כפולה. אין לי ספק שלשנה הקרובה מעבד בעל ליבה אחת יעשה את העבודה, אך השאלה היא לגבי העתיד היותר רחוק, התוכנות יותר כבדות ומחשב שהיום יהיה טוב עוד כמה שנים לא יהיה כזה טוב, במיוחד אם קונים מחשב בינוני ולא טוב. מבחינת התקציב אנו נשקיע את הסכום הנדרש למחשב כזה מכיוון שהמטרה היא אמידות לאורך זמן, ואם רק קניית מחשב בעל ליבה כפולה יכולה לה…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד לעבודה - תכנות,הרצת סימולציות וכ"ו , לא למשחקים. אני מתלבט בין שני דגמים האלו: 1. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=392 .2 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm שניהם עם הרחבה ל 2G חברה מבקש חוות דעת על שני הדגמים האלה, במיוחד על הבדלי מעבדים שלהם וגם כרטיסי המסך - האם כרטיס ATI הזה עדיף על המובנה של INTEL? תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לקניה בארץ לצורכי לימודים הכוללים עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון solid ו ansis דרישות שוות ערך למשחקים בינוניים כמו כן דרישות בסיסיות וורד, אקסל, אינטרנט וסרטים. דרישות: גודל מסך -14" כ. מסך- טוב משקל עד 2.5 ק"ג זמן סוללה של 3 שעות לפחות אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות -רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB יספיק צורב DVD-אין הכרח האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא סוני- http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITSOVGN21&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0 lenovo http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4300&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he הצעות נוספות יתקבלו בברכה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אח קרציה שרוצה מחשב למשחקים ובנוסף המשפחה רוצה לעשות שימוש במחשב לצריבת וידיאו משפחתי על תקליטורי דיוידי. יש לי מפרט שחשבתי עליו אחרי שהתרשמתי מכל מיני מקורות מידע כולל מהאתר המצויין הזה. הייתי רוצה הצעות לשיפורים הערות הארות וכדומה.. במיוחד הייתי מעוניין לקבל הערות והצעות לגבי מסך מכיוון שאני לא מבין בזה למרות שהמסך לעומת הנתנוים שלו זול, אני מחפש מסך 19 עד 2000 ש"ח. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 shekel מעבד A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 710 shekel לוח אם אסוס 256MB Twinmos 140X2 =280 shekel שני מקלות זיכרון של 256 6600 256MB DVI, TV, PCI-E RETAIL כרטיס מסך 695 ש"ח (אני יודע שאני צריך VIVO אשמח להצעות בנושא הזה גם) 80GB 7200 8…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני הייתי שמח לקבל מפרט שמתאים לתאריך (מה שיש במדור המפרטים אינו מעודכן) המחשב מיועד למשחקים בעיקר! ובתקציב של 2000 ש"ח! (אני מבקש לא לנסות להעלות את התקציב) הפלוס הוא שאני יודע לבצע אוברקלוק כך שאפשר טיפה לחסוך במעבד בשביל כרטיס מסך טיפה יותר יקר לטובת המשחקים. אין צורך במסך והמסך שקיים לא בעל רזולוציה גבוה.. (המסך 17 אינטש') ניתן לחסוך במארז (לא מעניין אותי היופי) העיקר שיהיה קצת מאוורר בשביל האוברקלוק. העדפה למעבד של אינטל שהוא טוב לאוברקלוק. תודה רבה! ABIRDH
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי תחנת עגינה של ACER דגם EASY PORT III ( מצ"ב תמונה למטה ) האם יש אפשרות לתאם את החיבור הקיים של התחנת עגינה למחשב נייד מדגם ASPIRE 5600 של חברת ACER ??? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 3000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר סרטי FHD ומדי פעם משחקים 3. המחשב יהיה מחובר למסך 47" FHD ולרסיבר עם 5 רמקולים. 4. חשיבות השקט של המפרט - 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב מה דעתכם על המפרט הזה: האם יריץ בקלות סרטי FHD ויאפשר לשחק משחקים? מעבד Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 כרטיסי מסך ASUS HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI P…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי קיבלתי שני סוגיי מפרטי מחשב, רציתי לקבל חוות דעת מה יותר משתלם גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אם הוא טוב ומסתדר מבחינת דרישות החומרה שנתנו. מפרט ראשון: Intel Core i7 920 2.66Ghz BOX Stepping D0 SLBEJ Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem Kingston 2GB DDR3 1333Mhz (שני יחידות) Sapphire ATI Radeon 4870 2GB Vapor X GDDR5 HDMI ATI Cooler Master 690 Black ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze סה"כ 5559 ש"ח מפרט שני: Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P7H55-M Pro H55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Enermax Pro82+ 52…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 שח מקסימום עם מחשבה ל4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? BATTLEFIELD 3, PHOTOSHOP,PORTAL 2,CRYSIS 2, AFTER EFFECTS במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא החומרה... בכל זאת בהתייעצות עם אנשים וע"י בחירת מוצרים של חברות מועדפות עם ניסיון טוב הרכבתי מפרט כמעט מלא. אני צריך חוות דעת על המפרט, וגם תוספת של ספק, מארז, וקירור נוסף מומלץ. המפרט כרגע עומד על 5700 ש"ח, זאת אומרת שיש עוד 1300 בשביל שאר הדברים... זה המפרט: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1495 ש"ח Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1730 ש"ח OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 - OCZ3X1333LV3GK 504 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4890 1Gb DDR5 GV-R4891GH Model R4891GH 1235 ש"ח Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 365 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScri…
-
- 17 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט שהרכבתי למחשב גיימינג: יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט ואשמח אם תוכלו לעזור לי- [list type=decimal] [*]האם לוח האם מתאים לשאר הרכיבים? האם הוא מנצל את הSSD במלואו מבחינת חיבורים? [*]החדר מתחמם ויש חשש שהמחשב יתחמם יתר על המידה. האם צריך להוסיף גופי קירור או שיש קירור מספיק של המארז? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
טוב אז ככה קרעתי את התחת בעבודה במשך 4 חודשים +לקחתי קצת כסף מההורים בשביל לקנות מחשב למשחקים וזה ממש הישתלם לי אני חושב הנה המפרט: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E OCZ PS 520W ATX MODSTREAM NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK Thermaltake BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK כל זה עלה לי 7890 ש''ח. ואני לא יודע כמה כל מוצר עלה אז אני לא יכול לכתוב לכם מצטער :-\
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה מומלץ , חובה מסך מט עדיף כמובן אחריות ארוכה ראיתי את הHP 4510S אבל לא הבנתי עם זה מסך מט או לא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום מחשב גיימינג. חלק מהמפרט כבר סגרתי. ברצוני לבצע OC כבד. אצטרך השלמה של לוח אם תומך SLI, זכרונות (2X4GB) חזקים במיוחד, קירור רציני לצורך הפעולה. צירפתי קובץ עם המפרט . תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים. המחשב צריך להפעיל בעיקר OFFICE ואינטרנט . אולי קצת ויז'ואל בייסיק. מניח שמיותר לציין אבל כונן DVD חובה. מה הכי איכותי שאפשר להשיג במחיר הזה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך עדיפות ל-DELL 4.עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור פתח תקווה 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כונן ssd 120gb מה שרלוונטי ציינתי למעלה, חשוב השקט, מארז וספק איכותיים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן, היה לי SAMSUNG N150 עד שיימח שמו וזכרו גנב לי אותו... מחפש מחליף קטן וחמוד, עד 1800ש"ח. ראיתי שיצא מעבד כפול ליבה לATOM, עד כמה ההבדל מורגש בביצועים ולאילו דגמים יש אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-