ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי כמו שבכותרתת אני מזמין את המחשב הזה HP ENVY 14-1100 Beats Edition שבא עם מעבד I7 ורציתי לדעת אם אני יורד במעעבד ל I5 אני יחסוך בזמו הבטריה ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מצאתי מחיר טוב למחשב נייד טוב,של HP,וחבר שלי טען שלא כדאי לקנות מHP... השאלה שלי היא אם זה נכון ואם כן למה? מה הבעיה איתם
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני פשוט לא מתמצא במעבדים החדשים ובלוחות אם החדשים , אז אם אפשר להרכיב מחשב במיוחד למשחקים ואולי אפילו לארח שרת , אסכים לתשובות. יש לציין שאני מעוניין במפרט עם מסך טוב אבל בגדול אם יש אפשרות באמת לפנק במחשב עם ביצועים(הכרטיס מסך חייב להיות איכותי) ללא מסך בתקציב הזה אז אפשר לדלג על המסך , מקסימום נקנה אותו בנפרד אבל אנא תציינו כמה שנים הביצועים האלה יתנו למחשב שלי לחיות ברמה הגבוהה תודה רבה חברה . נ.ב אם יש לכם שיקולים ואתם לא מפרסמים אז תפרסמו גם את השיקולים ומה כדאי יותר אני ככה יתעדכן יותר
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
asus ul30vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m asus ul80vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m vaio z820 b/g - שח7999 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9300gs macbook pro 13" - שח7400 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9400m כולם מגעים עם 4 ג'יגה זכרון DDR3 מטרות גרפיקה פוטושופ עריכת סרטים וניידות...(חיבור מסך חיצוני גם ) מאפיינים שהופכים הכל לקשה כל כך : סוללה - איכות מסך - איכות בנייה - כוח מעבד - ניידות - התחממות מקווה שיש מבינים בפורום הזה אני לא יודע מה להחליט...אולי מישהו יצליח לעזור
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שהמחיר יהיה בסביבות 3500-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD ופיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Eclipse, Visual Studio - פרנסה (כבד) בלנדר, 3DS Max - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Call of Duty... עדיף שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים וסדרות, אולי טיפה ציור דיגיטלי ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש נורא, אבל לא קריטי בתכלס 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לא רק ללימודים אלא גם גלישה מוזיקה וסרטים ,אבל אנני יודעת מה לקנות מבין שניהם וכמו כן הצבע גם חשוב לי חלק מהנייד אוקיי הנה שני הדגמים אנא המליצו לי על אחד מהם וכמו כן המחיר המקסימלי שלי הוא 4000+ מחשב נייד DELL Inspiron 1525 2.1GHz 15.4" 250GB http://campus.shopy.co.il/products/116426 מחשב נייד DELL Inspiron 1525 15.4" 2.0GHz 250GB http://campus.shopy.co.il/products/111096
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים". שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים? אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי. תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח 3000 ש"ח לצורך office וקצת מוזיקה וסרטים, המחשב ישמש בעיקר ללימודים. הפרטים החשובים הם גודל מסך - בין 13-15 אינצ' (כן 15.4 זה בסדר) לא משנה מט/מבריק/לד, עדיפות למשקל נמוך, זמן סוללה פחות חשוב,כי גם ככך זה לא יהיה יותר מ 4 שעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני מתכנן על סופרטאלנט כנראה ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך גם כן בשנה הקרובה... שמעתי שעד אז יהיו כרטיסי PCI Xpress... זה נכון שיגיע מתאם לAGP x8 עם הכרטיס? כי אם לא אני לא אקנ…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מפרט לHTPC ב3K עדיפות למארז שוכב וקטן שמיועד לHTPC לא משנה אינטל או AMD הכי טוב שיהיה אפשר להוציא בתקציב וחייב שיהיה כרטיס טלויזיה טוב מאוד להקלטות מה אתם אומרים על זה? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤364 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤474 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤366 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤624 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤459 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3032 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך יש שניים שאני מתלבט בניהם 1. Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - - 1072 ש"ח 2. Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail - 1460 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- הדבר השני שאני מתלבט לגביו הוא המעבד יש שניים אחד הוא 4 ליבודת והשני 2 ליבות 1. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 2. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - 902 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- לגבי קירור למעבד חשבתי לקחת : Thermaltake Big Typhoon VX 203 ש"ח אם יש אחרים יותר טובים במחיר יותר זול או באותו מחיר שמיודעדים גם להמה…
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב נייד מהדגם hp ze4523ea זה מחשב קצת ישן עם מעבד athalon-xp mobile הזיכרון שהוא בא איתו הוא DDR I 266Mhz 256Mb כרטיס המסך הוא על הלוח אם ומשתמש בחלק מהזיכרון. בדקתי באתר crucial.com איזה זיכרון יתאים למחשב הזה, וזה רושם שהמקסימום זה 1GB שאין תמיכה בECC ולא בparity כלומר לא חייבים להשים זוגות דומים של זכרונות שיעבדו ביחד. הלכתי לשני חנויות שונות, באחת ניסו להשים שבב של 1GB DDR I 400Mhz ובשנייה ניסו להשים שני שבבים שונים של 512Mb 333Mhz ו1Gb מחברות שונות. בשני המקרים הBIOS לא מזהה את הזכרונות החדשים כשהם מותקנים ביחד עם הזיכרון הישן, וכאשר הזכרונות החדשים מותקנים בלי כרטיס הזכרון הישן המחשב פשוט לא עולה (הוא מופעל לשתי שניות ומתכבה וחוזר חלילה - כאילו שאי…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
טוב אז כדי שלא יהיו אנשים שיבואו ויגידו שאני סתם משוויץ, מטרת הת'ראד היא להגיד לכולכם תודה על העזרה בכל מה שהיה קשור בבחירת החלקים למחשב החדש שלי... אז זהו לפני 15 דקות בערך קניתו אותו ב-KSP... ;D מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingston דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב, זאת הפעם ראשונה שאני מפרק מחשב נייד והתקשתי מעט "לפרק" אותו, בעיקרון אני רוצה להחליף לו את הבטריה של הלוח, העלתי תמונה של הנייד עם משהו שנראה כמו בטריה קטנה שמחוברת ללוח, השאלה האם זאת הבטריה של הלוח? [br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 20:28:28 לאחר שוטטות באינטרנט הבנתי שזאת אכן הבטריה....מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותה? כמובן שמחר אני אתקשר למעבדה של hp ונראה עם הם מוכרים אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בדקתי המון מפרטים אבל אני עדיין לא בטוח עד לפרטים הקטנים, ואני אוהב להיות בטוח ב100% לפני שאני מבצע קניה. בקשה יחידה, שתהיה אפשרות לתלייה של המסך. על השאר אני סומך עליכם, ואני גם יודע שאין הרבה ורסיטליות בתחום המחיר הזה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב 5000-6000 שח. חיפשתי פה בפורום וראיתי מפרטים כאלה של etal, ושיניתי בהתאם למה שזמין ב KSP (מעדיף אותם או רשת שפרוסה בכל הארץ כמוהם) וגם בהתאם למה שקראתי שמומלץ ברשת. לא כתוב באתר של KSP שהקירור למעבד מתאים לתושבת 1700 אבל באתר של Arctic כתוב שכן... קראתי שהלוח אם 660M של MSI יותר טוב מזה של ASUS וGIGABYTE. אשמח לשמוע את דעתכם. [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel[/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=193164]מעבד אינטל Intel Core i5 12400F 2.50Ghz 18MB Cache s1700 - Tray[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=94229]…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3000 ש"ח כולל מסך(מחשב לעבודה משרדית בלבד) תודה...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם המחשב הזה יכול להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? http://www.b-student.co.il/Product/36145089/מחשב-נייד-Y700T-Lenovo-מסך-15-6-מעבד-i7-6700HQ משחקים כגון BATTLEFIELD 1, MAFIA 3, GTA V ועוד... אני מודע לכך שהיכולת של הניידים פחותות בהרבה מהנייחים אך בכל זאת. אני לא מבין כלום בניידים וסליחה על ההשוואה אבל איך כרטיס המסך שלו לעומת gtx 770 2gb שיש לי במחשב נייח כיום? מי המקביל שלו פחות או יותר בכרטיסי המסך של המחשבים הנייחים?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצות על מפרט למחשב נייד שטוב גם למשחקים וגם לעבודה משרדית, לא כבד מדי אבל עם מסך לא קטן מדי (בכל זאת מדובר גם על מחשב למשחקים). אני קונה בעזרת חבר בארה״ב אם זה משנה משהו. תודה רבה לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מיתלבט ביין שני מחשבים ניידים: אחד הוא של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm והשני הוא של HP http://www.ctm.co.il/product.asp?id=827 1. אחד מהנקודות החשובות לי = והקריטיות במחשבים ניידים = זה כרטיס מסך ממש זוועה !! ההיצע שיש כיום בניידים... 2. נקודה נוספת שחשובה היא היכולת האלחוטית...(למשל חבר שלי קנה טושיבה =שניראה אחלה עיסקה! וטוען שרמת האלחוטיות של טושיבה היא על הפנים) אמרו לי שהכרטיס המסך Geforce go 7400 יותר טוב מהRadeon X1400 בהרבה....האם נכון ? ומיצד שני DELL זה DELL והוא גם יותר קל משמעותית! אז מה אתם מציאים לי לעשות? THX
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-