ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הזה? יש משהו לשנות או להוסיף כדי לייעל אותו מבלי להעלות את המחיר? מעבד: AMD A64 4800+ Toledo Core גוף קירור למעבד: Zalman Fatal1ty FS-C77 לוח אם: DFI nF4 LP Ultra-D זכרון: PDP Patriot 2x1024MB DDR400 2-3-2-5 PC3200LLK כ. מסך: Leadtek WinFast PX7800GTX 256MB ViVo PCI-E גוף קירור לכ. מסך: Zalman Fatal1ty FS-V7 דיסק קשיח: Western Digital 2 x 200GB SATA-II WD2000JS in RAID0, Total 400GB כונן אופטי: NEC DVD+/-RW ND-3540 Silver מארז: Giga-Byte GZ-FSCA1 Silver Aluminium ספק כוח: Tagan 2Force 480W U22
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי אני חשבתי לקנות את הנייד הזה כי אמרו לי שיש לו כרטיס מסך די טוב יחסית לנייד... אבל אני מנסה למצוא מידע על הכרטיס הזה ATI M96PRO ולא מוצא בשום מקום... מישהו יודע מה היכולות שלו? http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1483
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב מדיה שיתחבר לטלויזיה 32" FHD. אם אפשר שיהיה טיפה מעבר לסטנדרט/מינימום (במידה והתקציב מאפשר). אין צורך בציוד היקפי או בכרטיס טלויזיה. יש צורך בהארדיסק אחד של טרה (יש לי עוד אצלי כבר). חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ומקורר היטב, עוד פרט שחשוב במארז הוא סלוטים להארדיסקים, אני צריך שיהיו לפחות 3. תודה רבה מראש לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה חוקר על מחשבים בעיקר דרך האינטרנט בעיקר בעקבות העובדה שאני מתכנן לקנות בקיץ הזה מחשב. לאחר זמן מה הגעתי למפרט יותר יציב אבל עדיין לא סופי, המליצו לי לבוא לכאן להראות ולקבל דעות והמלצות. המפרט שלי הוא: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1114 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪449 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪243 …
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, המחירים של כל אייטם במפרט לא כל כך קריטיים, הטוטל הוא 5800 . כוונת המשורר היא מחשב חזק בעל אפשרות לשדרוגים בעתיד (800, DDR3 וכד') האם כדאי לשנות משהו? CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available CPU Cooler: Thermaltake V1 Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel Socket 775 ATX Motherboard Power Supply: ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT Chassis: Gigabyte AURORA 570 Tower Case Aluminium body Video Card: Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Memory: 2x 1Gb Samsung DDR2 800 Hard Drive: Samsung 500GB SATA 16MB DVD RW: Samsung SH-S183L 18X SATA Light Scribe
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב פנטיום 3 667, זכרון 128 (64*2) , והוא נורא איטי. אינני יודעת את לשדרג את המחשב או לקנות חדש. בעיקרון יש לי מעט משחקים, לא כבדים בכלל ואני גולשת, לפעמים אני עובדת עם פוטושופ ופריהנד ומידי פעם אני מורידה סרטים. לשדרג את המחשב, כלומר להוסיף לו זכרון שזה SDRM, (שיחסית הוא יקר) שבסך הכל יש לי שלושה סלוטים. לוח אם MSI דגם MS-6301.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מפרט כזה מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זיכרון 1 גיגה 667 כרטיס מסך 7300 gt ואני רוצה לשדרג אותו בתקציב בכותרת ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לשדרג כדי להגיע לשיפור ביצועים משמעותי אני יכול להעלות את התקציב בעוד כמה מאות שקלים אם זה נחוץ אשמח לתשובה מהירה
-
- 20 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם אני יכול להחליף מקלדת במחשב נייד בDell xps 15 אני רוצה שיהיה לי מקלדת עם תאורה אחורית
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי נייד לסטודנט בתקציב 4000+- השגתי את המחשב הבא ב4100 שקל 36 תשלומים http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=68&prodid=234&keySearch=f1-2.aa9de מה דעתכם?בחירה טובה?ללכת על זה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 SAMSUNG DVDR-WX16 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M מאחורה מוציא FAN X2 80M מקדימה מכניס מה להוסיף למחשב שיקבל עוד ביצועים?.. אני לא משחק במחשב הרבה ! אז כרטיס מסך זה לא רלוונטי ואם בכלל יש משו לשפר
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חשבתי על המפרט הזה למחשב בעל ליבה כפולה: מעבד: ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם: ?ASUS P5ND2SL Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? זכרונות DDR II 533 ?512MB Aeneon*2 כרטיס מסך: כמה אפשרויות: 1. ?ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV? 2. Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? 3. Sapphire (ATI ?RADEON 9600XT 256MB? 4. ?ATI RADEON 9600XT TV, DVI 256MB (BULK כל הכרטיסי מסך הנ"ל עולים 650. אם יש למישהו הצעה עדיפה, אני אשמח לשמוע. דיסק קשיח: ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? צורב די וי די: ?LG 4167B +x16 -X8 Dual x6 מארז: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? מסך: ?POLYVIEW TFT 19'' V396 8 msec +SP +DVI? כולל עכבר וכונן פל…
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נערך כי החלטתי שנייד הוא הבחירה הנכונה יוצר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח במידה והשדרוג משמעותי מתאפשרת חריגה עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לצורך עריכה והפקת מוזיקה וסאונד, מיקיסינג, ושימוש להופעות בלייב. עיקר השימוש הוא בableton, וCUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. הא…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם. מראש, אני לא יודע האם מה שאני מבקש הוא אפשרי. אני מחפש לחדש את המחשב שלי. בעקרון אני לא משחק הרבה אם כי יותר עובד עליו (בסביבת .NET) ולמרות זאת יש כמה משחקים שממתינים לאותו הרגע שבו אני אוכל להריץ אותם. אז ככה: המשחקים אותם אני רוצה להריץ: (כשיצא)Fallout 3, Starsraft 2וכל שאר המשחקים להם יש את אותם הדרישות. וגם נזכרתי ב-Eve-Online עדיף תחת הגדרות הכי גבוהות. מה אני בעצם צריך: נראה לי שיהיה יותר קל להגיד מה יש לי. נכון להיום יש לי מסך widescreen טוב, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD-R/W שאפשר לפרק מהמחשב היישן. כל שאר הדברים במחשב הישן שלי מגיעים מתקופת האבן ולא נראה לי שאפשר יהיה להשתמש בהם (אפילו לא במארז). מה חשוב לי: לא יודע אם צריך בכלל…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה אני נגיד משאיר את המחשב במצב שינה או מדליק אותו ואחרי 10 דקות בערך של עבודה באינטרנט בלבד פתאום כל המחשב מתחמם מעבד (2 הליבות) וכרטיס המסך (NV8400) מתחממים לבערך 70 מעלות בלי שום סיבה מיוחדת ממש רק עבודה באינטרנט עכשיו עשיתי לא מזמן עדכון ביוס ומאז שזה מגיע לטמפ' כאלה המאוורר עובד מאד חזק ולאחר כ - 10-15 דקות המחשבמתקרר ומחזיק קר הרבה זמן. אני יודע שעם בכרטיס המסך הזה עלולות להתעורר בעיות אבל מה ההיגיון בזה שכמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לטמפ' כל כך גבוהות. משהוא נראה לי מוזר יכול להיות שיש איזה תהליך של עלייה או משהוא כזה שמפריע לו? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. 2400 ש"ח במזומן חריגה של עד 200 ש"ח 2. משחקים קלים עד בינוניים משחקים כמו PROTOTYPE וCRYSIS בנוסף אני מתכנת ואני רוצה לתכנת בVERTEX SHADER 3 עם עדיפות ל4 ושהכרטיס יתמוך בVERTEX TEXTURES שרוב הכרטיסים החדשים תומכים 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין דבר ספציפי שאני לא צריך 5. יש העדפה ענקית לNVIDIA בכרטיס המסך 6. העיצוב לא חשוב אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למקרה ויהיה OC 7. אין צורך במערכת הפעלה חדשה בינתיים 8. אין צרכים מיוחדים 9. אין חשיבות גדולה לשקט 10. כן מתוכנן OC בינוני ואני רוצה שOC יעשה על ידי היצרן כדי שזה ישמור את האחריות 11. אני רוצה שהמשחקים CRYSIS ו PROTOTYPE יעבדו ברזולוציה של 1280X1024 ובהגדרות שיהיו בינוניות 12. יש לי מסך 19 אינץ' ושמעתי שבקרוב יוצאים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה700$ בחנות כלשהיא באורלנדו... הנייד צריך לשמש אותי רק לצורכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית... עדיף על דגם אמין ובטוח, עם מסך כמה שיותר גדול במשקל כמה שיותר נמוך. אשמח לקבל דגמים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש (בשאיפה בתוך שבוע +-), ורציתי לקבל כמה תגובות כך שאני אדע שאני קונה את הדבר הנכון, או להפך, שאני אדע להחליף מספר רכיבים. המחשב אמור לשמש כמעט לכל דבר: office וגלישה באינטרנט, סרטים, אבל גם משחקים חדשים. המפרט (מ- KSP): מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 2 260 520 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Te…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב עם מסך 13''-14'' מטרה : לימודים, תוכנות CAD כגון SOLID WORKS, תוכנות יותר כבדות לסימולציות נומריות כגון Ansys, Comsol (לא סימולציות של חודש אבל שירוצו) תכנות במטלב, משחקים, סרטים כמובן פוקר בפייסבוק בשירותים ;D בקיצור הרבה שעות מול המסך. ביצועים יותר חשוב מזמן סוללה. כרטיס מסך חשוב. מסך טוב חשוב. תקציב כמו שאמרתי 1k $ פחות או יותר לא כולל משלוח ומע"מ, לרכישה באינטרנט בארה"ב או קנדה. רציתי ללכת על dell latitude 6400 אבל לא מצליח למצוא עם כרטיס גרפי בכלל. דגמים שאני מתלבט ביניהם הם : dell latitude 6400 dell studio XPS 13 inch sony VAIO CW פתוח לכל הצעה עניינית. אם יש דגמים שלא חשבתי עליהם והם ניתנים לרכישה אני אשמח. אם מישהו מכיר מקום בו אפשר לקנות את מה שא…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
טופס בקשת מפרט ללא צורך מסך רק מחשב :-* פרטי התקציב : תקציב סופי של מבקש המפרט : 5200 האם יש סיכוי לחריגה ובכמה :100-150 פרטי השימושים של המחשב : למה נועד המחשב? משחקים חדשים כמו Call of duty 4 Crysis ואת המערכת של ויסטה הכי טוב שאפשר =) אני אוהב משחקי רשת כמו Silkroad וכו' שלא ממש דורשים הרבה =) פרטי ציוד הקפי: האם אתה צריך ציוד הקפי כלשהוא? לא אם כן איזה? לא צריך כלום יש הכל (אך אם אפשר להוסיף בצד מקלדת ועכבר כמה המחיר בלעדיהם וכמה איתם) חנות : האם יש חנות ספציפית שאתה מעוניין לקנות ממנה ?לא אך שהחנות תיהיה אמינה כי מספיק היה לי בעבר =) אם לא איפה אתה גר? (כדי שנוכל להתאים לך חנות באזור)איזור פתח תקווה - מרכז צורת תשלום : אשראי (כמה תשלומים) בבקשה …
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4200-4400 עם הדרישות שכתבתי ורצוי מסך LCD
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-