ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד Dell Latitude E5400 P8400 4500MHD Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 2048MB (1X2048) נפח זיכרון 250GB SATA גודל דיסק 14.1" גודל מסך NVIDIA Quadro NVS 160M כרטיס מסך זמן אספקה 2-14 ימי עסקים דמי משלוח 0.00 ¤ משך אחריות 3 שנים אחריות ע"י DELL מחיר מחירון 6,999.00 ¤ מחיר באתר 5,285.00 ¤ מחיר כולל משלוח5,285.00 ¤ המשך לחץ להגדלה מפרט מלא כללי DELL יצרן Latitude E5400 דגם שחור צבע מעבד Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1X2048) נפח 800MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים איחסון 250GB SATA גודל דיסק 5400 rpm מהירו…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 ש"ח כמו שציינתי בכותרת. מטרות המחשב הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט, גראפיקה. שימו לב שמשחקים חדשים כגון HL2, GTA SA (San Antonio), Far Cry יפעלו טוב על המחשב. דיסק קשיח בנפח של 80GB יספיק לדעתי, זיכרון 256MB יספיק גם להתחלה, לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת...).
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחברה שצריכה לרכוש מחשב עבור מחקר באוניברסיטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? סימולציות פיזיקליות Matlab - באופן יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר ( משהו בסיסי מאוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאוד חשוב אבל שלא יטרטר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1466 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪44 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪353 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 מחיר: ₪226 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪525 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כ. מסך החלטתי X800GTO ב616 ש"ח (140$) וספק ENERMAX 500W Liberty ב462 ש"ח/ENERMAX 400W Liberty ב352 ש"ח- אני יודע שהספק מוגזם מאוד למפרט שלי אבל הוא המודולרי הזול ביותר, אני מתכנן לקנות בשנה הבאה מחשב HIGH END ב10K ש"ח ורציתי לדעת אם כדאי לי את ה500W ליברטי שיספיק לי לשנה הבאה בשביל המחשב החדש או שאני אקנה החודש את ה400W ליברטי ובשנה הבאה ספק חדש? החנות שממנה אני קונה היא www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שיכולה לבנות מחשבים ניידים מאפס כמו בחברת ALIENWARE? תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב למטרת machine learning. מבחינת התקציב הוא בסדר, רציתי לקבל חוות דעת על החלקים לפני הזמנה תודה רבה מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 12700F / 1700 Tray https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106680 מחיר: ₪ 1338 קירור למעבד: …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחי סטודנט לתואר שני לאומנות בארצות הברית מחפש מחשב טוב ל5-7 שנים עם מעבד חזק שאפשר להתקין עליו את שלל תוכנות אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' המליצו לו על DELL PERCISION 3530 בעלות של 8000 + ש" כולל מע"מ האם מכירים אלטרנטיבות או מקבילות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, קדניתי את המחשב הזה לפני כמה ימים ואני מאוד מבסוט , דק מאוד . יש לי שאלה בנוגע למקלדת שלו , כשאני מקליד כאילו כל המקדלת נלחצת פנימה קלות כאילו היא טיפה באויר , מישהו קנה את המחשב הזה גם כן וממכיר את התופעה ???
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא ל6000 שקל , תשלום אחד 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חחשוב מאוד אני צריך לישון ליד המחשב . 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא נראה לי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. אני יודע.. משחקים כמו GTA crysis זה מה שאני הרכבת…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למשחקים משהו עם כרטיס מסך טוב והרבה זיכרון. לא צריך מסך ושאר הדברים! תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני סטודנט להנדסת מכונות וצריך נייד חזק לתוכנות תלת מימד אני מיתלבט בין שתי החברות בדגמים הבאים: עלות/תועלת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 או להוסיף כסך ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10402&perur=4 שהוא בעל מיפרט דומה עם זיכרון מופחת (לא משמעותי) וכרטיס מוחלש במעט (דיי משמעותי) או שלהשתגע ולקחת את הדגם של I7 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10405&perur=4 במידה ואני מחליט להיסתפק בI5 מי עדיף? דל או פאקארד(אייסר) מבחינת אמינות,איכות ושימוש ושירות אחריות? בביקורת שראיתי הנייד מיתחמם קרוב ל50 מעלות באזור הטאצ פאד עם מעבד I7 וזה דיי מפריע שהוא ממש לוהט. מה דעתכם? והאם שווה לקחת את הI7 בתוספת של כמ…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים, פרסמתי הודעה לפני שעתיים שאני מחפש נייד עד 5K, בנתיים לא התעצלתי (יותר נכון גררתי את גיסי) וישבנו על המחשב למצוא לי חבר חדש... (אז מה אם הוא אלקטרוני?..) בכל מקרה, החלטתי ללכת על הדל הבא: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=340 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: DELL יצרן Inspiron 1520 דגם Jet Black Colour שחור צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 מעבד 2.0GHz ,800MHz FSB מהירות 2MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB(1024MBx2) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 5400 RPM מהירו…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי. אני מחפש בשביל מחשב מדיה המלצה של מארז שקט midi atx (הגודל הסטנדרטי של המארזים) וספק כוח שקט של כ 500 וואט. האם כדאי להחליף גם את המאוורר שמקבלים עם המעבד של amd במאוורר אחר למעבד? המחשב ישמש אך ורק לניגון של סרטים מהדיסק הקשיח ונטפליקס וכו.. ויתכן שמידי פעם קצת גלישה ואופיס. אני לא מעוניין באורות צבעוניים ואם יש, אז צריכה להיות אופציה לכבות אותם, אני ממש לא מעוניין באורגן אורות באמצע הסלון. המחיר צריך להיות סביר, גג 300-400₪ לכל פריט, כי המחשב כולו לא אמור לעלות יותר מ 3.5k. תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Toshiba Satellite A505-S6040 PSAT9U-007001 Laptop Computer - Intel Core i7-720QM 1.6GHz , 6GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 16" Display, NVIDIA GeForce GT 330M, Windows 7 Home Premium 64-bit
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא עד 2000 אפשר חריגה של 200 או שקל 300 מקסימום המחשב למטרת מישחקים יהיה במחשב ווינדוס 64 ביט יש לי מסך HD READY רזולוציה 1366:768 לא צריך ציוד הכפי וגם לא כונן דיסקים או צורב אוליי יהיה מעוניין באובר כלוק בעתיד אם אני יחליט שאני רוצה לשחק במישחקים ברזולוציות גבוהות יותר. חשוב שיהיה קירור טוב וסירקולציה טובה של אוויר. לא משנה לי ביכלל הרעש אני מעדיף שיהיה רועש ומקרר טוב מאשר שקט ומקרר לא טוב. חשוב שיהיה ספק כוח גבוהה יותר ממה שצריך אני חושב לפי הרזולוציה של המחשב אין צורך בכרטיס מסך בשמיים אפשר 4850 או 4770 יעשו את העבודה מצויין תקנו אותי אם אני טועה. מישחקים שאני הולך לשחק:מונדיאל 2010,קול אוף דיוטי החדש,פיפא 2010,כול מישחקי המרוצים כמו ניד פור ספיד,GTA,וא…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בקיצור, לאחר 4 שנים המחשב של סבי נדם חשבתי להשמתמש בחלקיו: הארדדיסק של 20 ג'יגה בית(WD) , וכרטיס מסך. כעת, הבעיה היא שאיני מתמצא בחומרה של היום ואני לא מסוגל להחליט בעיקר איזה זכרון לקחת ואיזה מעבד ולוח אם. היייתי רוצה שיעזרו לי להרכיב מפרט הכולל את החלקים שציינתי ולקבל חוות דעת על שילוב בין איברים חדשים לדיסק קשיח כה ישן
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לעבודה עם visual studio 2008 שיוכל להריץ לי גם SQL server. אני יודע שהמחירים שאנשים הציעו פה בנושאים ישנים יותר הם הרבה יותר גבוהים מזה, אבל האם יש הצדקה? אני הרכבתי משהו ראשוני בעלות של 1800 שקל, כל תגובה תתקבל בברכה: מעבד: Intel E6550 לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (with on board graphic card) דיסק קשיח: WesternDigital 160GB 7200rpm זכרון: 1Gb Twinmos DDRII 800MGh צורב: LG DVD-RW אין צורך בציוד הקפי. ועוד שאלה, מה היתרון של זכרון 800MGH על פני 667? האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך ב800? הנה לינק לדרישות מינימום של Visual Studio: http://msdn2.microsoft.com/en-us/vs2008/products/bb894726.aspx בכל אופן, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה לדוד שלי, הצרכים שלו הם עבודה משרדית בלבד. סרטים, מוזיקה ואינטרנט. מה שכן חשוב לו זה שהמסך יהיה לפחות 17". תקציב - 4000 ש"ח, עדיף פחות אם אפשר, שוב, המחשב צריך להיות בסיסי ביותר, לא אכפת לו בכלל מביצועים. אם גם ב-4000 ש"ח אי אפשר למצוא נייד כזה נורמלי, אז אפשר גם יותר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-