עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kletsman,

שלום האם ניתן למצוא דגם מקביל לדגם "15.4 LENOVO ThinkPad SL500 2746-4EG שמפרטו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode= של חברת Dell בעל ביצועים דומים במחיר פעוט יותר? המחשב נועד לצרכי עבודה, autocad matlab וכדומה תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by Scumpo,

אהלן חברים, אחותי התחילה ללמוד אנימציה במכללה הישראלית לאנימציה בתל אביב. היא זקוקה למחשב שיתאים לעבודה עם ADOBE ומאיה, ובכלל שיתן עבודה למשך כל שנות הסטודנטיה ולא יתכלה לאחר שנתיים.. לכן צריך פה משהו "זול" מצד אחד - סטודנטית בכל זאת, לא עורכת מקצועית עם פרויקטים ודדליינים - ואיכותי מצד שני - שיתן עבודה טובה למשך כשלוש שנים. לגבי מאק, אל תמליצו בבקשה, הם עובדים שם במכללה עם ווינדוס ונאמר להם במפורש לרכוש I7. בסיור שלי באינטרנט נתקלתי בחנות הבאה: http://www.pcpower.co.il/ משהו מכיר ויכל לתת חוות דעת? האתר נראה מקוצעי מאוד, מה שתפס אותי במיוחד שם הוא העניין שללקוחות החנות יש אשכרה תמיכה טכנית בטלפון, כמו ללקוחות HP למשל. השירות הזה יכול להיות סופר אפקטיבי לסטודנט שנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי! אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם לתכנות ב-Visual Studio,Eclipse וכדו'... התקציב שלי הוא 3000-2500 ש"ח. ברור לי שזמן סוללה ומשקל במחיר הזה לא יהיו מדהימים. הכי חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה. מבדיקה שעשיתי, הבנתי שבגדול מחשבים עם מעבד Core 2 Due עולים לפחות 3500-4000 ש"ח והמחשבים בתקציב שלי מכילים מעבדים כמו Dual-Core או Celeron M (מסכימים?) אני מבין שההבדל בעיקרי בין Dual Core ל-Core 2 Due הוא בזיכרון המטמון הנמוך של DC (בד"כ 1MB) להלן מס' דגמים: 1) http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=3001 2) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 שתי שאלות: 1) מה דעתכם על הדגמים , בפרט, מה הוא בערך זמן הסוללה בכל אחד? 2) ה…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by yaarix,

שלום לכולם. חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב וביקש ממני לברר בקשר למחשב נייד. הוא אמר שהוא רוצה להוציא סביב ה-800$. אני לא מכיר דגמים ולא מחירים (גם לא יודע את המחיר המקביל למחשב ב800 דולר שנקנה בארה"ב למחשב בארץ ולכן אין לי למה להשוות מאתרים בארץ). חשוב לציין שהמחשב נקנה לטובת לימודים. הסתכלתי בהודעות פה בפורום ולא כל כך הבנתי על מה ללכת בעיקר כי אני לא יודע את המחיר המקביל בארץ נראה לי רצוי שיהיה 2GB זיכרון ומעבד טוב. כרטיס מסך לא הכי חשוב, אבל שיהיה ברמה סבירה. כמו כן איזה מחשבים נותנים אחריות בינלאומית? בקיצור, מה נראה לכם יהיה מתאים במחיר כזה מארה"ב? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by rotem_o,

סטודנט למדעי המחשב, מעוניין להחליף את הנייח בנייד כמחשב ראשי להכל, * מטרות המחשב?עבודות משרדיות ,אינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפיה בסרטים, תכנות (ואולי משחקים קלים מדי פעם אבל המובנה מספיק) * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? עובד הרבה עם מסך מפוצל לכן מעדיף רזולוציה של FHD * משקל רצוי? עד 2 קילו, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף אופציה להוסיף SSD לצד הHDD, אחרת SSD של 256 יספיק * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. תודה.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by CRT,

אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by doronz,

אין צורך במשחקים. מסך 14-15. אנא חוו דעתכם בין הדגמים הבאים: 1. מחשב נייד מחיר 5,970 D630 DELL. 2. מחשב נייד מחיר 5,400 Studio 1535 DELL. 3. מחשב נייד מחיר 4,200 SL400 NRH4MIV LENOVO. 4. מחשב נייד SL500 NRJ3ZIV LENOVO. מחיר 4,100 מחירים ללא מעמ תודה. 1) DELL יצרן Latitude D630 דגם Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8300 מעבד 2.4Hz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון 2048MB (1X2048) נפח 667MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית 160GB גודל דיסק 7200 RPM מהירות דיסק Yes DVD Multi Burner 1 Secure Digital ExpressCard 54mm Slot PCMCIA 2) DELL יצרן Studio 1535 דגם Jet Black…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם.. אני שחף ואני חדש כאן בפורום ואני מתחיל עוד כחודש לימודי הנדסה ורוצה מחשב איכותי ומהיר שישמש אותי בצורה אמינה איכותית ובהשתדלות שללא תקלות (אפשר לייחל לכך...) וכאן אני צריך את עזרתכם כי פרט לאלקטרוניקה שבה אני עוסק אין לי כל מושג במחשוב על אף השמות של הרכיבים והצורך בתאימות שאמור להתקיים ביניהם על מנת להביא אותם להיות האיכותיים ביותר במחיר אפילו לא מופקע כמו ה"תקציב שלי". אז אשמח אם תוכלו לעזור לי ללמוד על מחשבים ורכיבים ועניין התאימות, פרט כמובן למדריכים שכאן הסבירו טוב מאוד אך קצת כבד לאחד שלא מכיר טוב מאוד את התחום המילים ששם קצת מסנוורות וסלחו לי על הבורות בתחום... בכל אופן הדרישות שלי הינם מחשב מהיר מאוד וחזק מכל בחינה שישמש אותי לעבודות תכנות, שרטוטים…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by Fexor,

שלום רב, התחלתי ללמוד מדעי המחשב בסמסטר זה ואני כבר מרגיש בחסרונו של לפטופ צמוד שיהיה לי לעזר. עברתי דירה על מנת להיות קרוב למוסד הלימודים (טכניון) והבאתי איתי את המחשב הנייח (מכונת משחקים משומנת ) לדירה החדשה. הבעיה היא כמובן כאשר אני חוזר הביתה בסופי שבוע... אין לי את המחשב שלי :'( בעיקרון אני בונה על מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי בדירה וככה אני אוכל להחזיר אותו (את הנייח שלי) הביתה. יש לי גם מחשב נייח ישן שהיה בדירה כשהגעתי. אפשר לגלוש איתו באינטרנט אבל הוא לא עומד ביותר מזה, ככה שעמדה קבועה בדירה יש לי (על כל צרה שלא תבוא). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Adir Zar,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מאילת. ניתן לחרוג עד 300 שח בהמידה ושדרוג נותן תוספת משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית להוראה. אופיס\אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה, לא חובה. 8. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by below_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט למדעים מדויקים, משרדי, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. (ללא מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מת…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by ahinazar,

היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ושגודל המסך יהיה 14 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנט, לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד בתקציב של 3k. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות כמו arena rockwell, ובכללי שיהיה סביר גם למשחקים וסרטים וכו' ושלא יתקע לי... בKSP הציעו לי את DELL INSPIRON I5, מה אתם אומרים? הצעות למחשבים אחרים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום... התחלתי ללמוד הנדסת אלקטרוניקה לא מזמן... אז.. תקראו לי צעיר מסטול שובניסת ובן ... אבל.. חשבתי שאתמודד בלימודים הללו בלי מחשב נייד ע"י זה שאסתמך על המחשבים במקום לימודי.. אז..כניראה שטעיתי אז אני מחפש מחשב נייד. מה שחשוב לי במחשב מסך מט 15.6" קשיח לפחות 500GB 4G RAM שיחזיק שעתיים 3 התוכנה הכבדה ביותר שאריץ עליו כניראה היא C++ או משו כזה. אוכל להתקין מערכת הפעלה לבד. כך שזה לא כזה חשוב שיהיה כלול בתוכו. חשוב לי חיבור HDMI והמינימום ההכרחי חשוב שלא יהיה כבד.. כלומר עד 2.3~ זה סבבה תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by אלעדס,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  18. שלום רב לכם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד שנה א' ! ( קולולולול ). המחשב ישמש אותי כאמור ללימודים בעיקר, אך גם למשחקים ( FPS בעיקר, לא בהכרח הגדרות גבוהות ) וכמובן לסרטים HD. אני משתמש "כבד" יחסית במחשב, ולכן למרות שהדרישות שלי לא בשמיים, אני משקיע יותר ממה שאני כנראה צריך בשביל שהמחשב יסחוב 4 שנים ושאני אהיה מבסוט (כמה שאפשר כמובן..) והרי התחזית: * גודל המסך? 14* משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הולך לשבת איתו בלימודים, כנראה שיהיה איפה לחבר אותו.. ככה שאין דרישה מיוחדת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, * בלוטות? עדיפות * גודל מינימלי של כונן קשיח? מהירות 7200 (נפח פחות חשוב, יש לי טרה חיצוני…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. Started by Azam,

* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב עבור אחי שהוא סטודנט וצלם חצי-מקצועי. אין לו צורך בציוד היקפי כלל (צריך אך ורק מחשב). לא צריך מערכת הפעלה. הדרישות שהציג בפני הן: שקט (המחשב נמצא בחדר השינה שלו) לא פולט חום מטורף בעל תצוגה 2D טובה מאוד (אין כלל צורך בהרצת משחקים או צפייה בסרטים או דברים תלת מימדיים) נפח אחסון סביר (500 ג'יגה נראה לי יספיק) אני מניח שמה שהמחשב יצטרך לכלול זה מעבד, לוח אם, זכרון, HD אחד, צורב DVDRW אחד, כרטיס מסך, מארז, ספק וקירור. יש משהו נוסף שאתם יכולים לחשוב עליו? כמובן שהתקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אך גמיש גם לכיוון ה4500 או 5000 במידת הצורך. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Kolshamen,

שלום היום יש לי מחשב של HP DV5 משהו ואני די מרוצה ממנו חוץ מהמשקל המפרט של הHP P8400 9600GT 3GB DDR2 15.4 אני מחפש מחשב בסביבות ה12-14 אינצ', מאוד חשוב לי זמן הסוללה! אני כל היום עם המחשב על הגב אז מאוד חשוב לי המשקל, מערכת הפעלה ויסטה או שידרוג ל7. מחפש מחשב ברמה של המחשב שלי עדיף יותר טוב רק עם השינויים שלמעלה תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by kantera,

שלום כולם אני צריך מחשב עםמעבד ולוח האם יהיו חזקים. (שיסחבו תוכנות לחישובים כגון MATLAB, SPICE וכו' למי שמכיר.) כרטיס מסך - יכול להיות מובנה מבחינתי, למשחקים כמו FIFA, (שעד כמה שידוע לי, הדרישות שלו סטנדרטיות ומטה) כרטיס קול - יכול להיות מובנה, כל עוד הוא טוב ומתאים להקלטות (בעדיפות עם 4 עד 8 כניסות MIDI) כונן קשיח - 160GB SATA2 זיכרון - DDR2 1GB בינתיים חשבתי על מעבד - Intel Core2 Duo E6300 1.86Ghz 1066MHz, 2MB, LGA775, 64-bit, box זיכרון - Super Talent DDR2 667Mhz 1G ואולי לוח אם של Gygabyte אשמח לקבל כל תיקון או הערה ואפילו מפרטים שונים במידה והם מתאימים לדרישות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  23. * מטרות המחשב? תוכנות שרטוט, פוטושופ, אילוסטריטור, cad למיניהם, * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? ן FHD עדיף,לא חובה * משקל רצוי? סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום G750 מהיר. ssd לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell רק בגלל האחריות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא מגע! * 8G זכרון. העדפה לחריץ נוסף להרחבה *מעבד חזק דור רביעי i5/i7 * כרטיס מסך חיצוני מינימום 2G מעדיף אינווידיה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dennmv,

* מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות matlab, solidworks, autocad * גודל המסך? לא סגור על זה מתלבט בין 15.6 ל14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? ממוצה לסוג מחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת בתחום

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.