ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם זיכרון במהירות הנ"ל יעבוד עם המחשב הזה או שהזיכרון מהיר מידי ועלי לקנות 667? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
המחשב עולה באייבורי כ2990 שקלים ויש לי תקציב עד 3000 שקלים המחשב צריך להיות לאופיס אימיילים,אייפוד שירים ועוד... להלן המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 מה אתם אומרים על החברה MSI?(אמינה, לא אמינה) על המעבד ובעיקר על הסוללה אם היא חזקה מספיק לעבודה מחוץ לבית וכמה זמן היא מחזיקה.... תודה לעוזרים!!!!! ואם אפשר להציע לי עוד מחשבים עד תקציב 3K אני אשמח....
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: PALIT GTS250 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤237 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: ANTEC NSK4400 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כוח: FSP 500W : FSP500-60APNV2 - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤287 מחיר סופי: ¤2767
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי ibm thinkpad x60 במקום לרכוש כונן SSD יקר אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח בסרטיס קומפק פלאש, כנראה 16 גיגה בעל מהירות של 233 מישהו ניסה את המוד הזה ? אני יודע שניתן להעלות את לינוקס אבל אני מעוניין ב XP ובעתיד 7 האם כונן CF יכול לשרוד כמה שנים או שם היתבלא במהירות ?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 3000 שקל שיענה על הדרישות הבאות: 1) מארז שקט 2) מארז ללא פתח אוורור עליון כדי שיהיה אפשר להניח מעליו ממיר (האם מומלץ? נגמר לנו המקום במזנון...) 3) יציאת HDMI 4) צפייה בסרטים ברזולוצית 720P ובסראונד 5.1 5) דיסק קשיח של 1TB לפחות (אפשר מפוצל לשניים), כי המחשב ישמש גם כשרת גיבויים 6) תמיכה סבירה במשחקים (720P) 7) שלט וכרטיס לכידת וידאו הם בגדר nice to have, אם נכנס בתקציב מקווה שזו לא פנטזיה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! בת דודה שלי היום התקשרה ואמרה שהמחשב שלה מת היום(הוא היה בשלבי גסיסה מתקדמים כבר די הרבה זמן), והיא פשוט חייבת מחשב חדש בשביל שתי בנות שלה(בנות 6 ו12), אחרת הן פשוט ישגעו אותה. אבל מה, אין לה הרבה כסף להוציא כרגע, אז חשבתי, אולי יש אפשרות למחשב לא חזק, פשוט ביותר, שיתאים בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קטנים בשביל הבנות בסביבות 50ש"ח. לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות פנטיום 4, כי לא נראה לי שהן צריכות יותר מזה, גם דיסק קשיח לא חובה יותר מדי גדול. אז מה דעתכם? יש אפשרות לקנות מחשב ב500 ש"ח ללא מסך? :s05: בבקשה תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמה זה חשוב להתקין את הדרייברים האלה? לדוגמא, אם אני לא אתקין את הדרייברים של הchipset איך זה הולך להשפיע על הנייד שלי? ואני יכול להתקין את הדרייברים של ויסטה במקום? (אני מתכוון להתקין גירסת 64ביט של 7)
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עם איזה חנות אפשר להתמכח במחיר? אני מחפש איפה לקנות את הנייד בהכי זול. עריכה, הבנתי שב-KSP זה הכי זול שאפשר למצוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728947 אולי אתם יודעים עוד חנויות שיותר זולות מ-KSP? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את המפרט הבא בתחילת חודש אוגוסט: -אני לא הולך לעשות OC. אבל מעוניין לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. -העדפה ל-AMD ;D מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-UD4P זיכרון פנימי---------G.SKILL 8192MB (2048X2)X2 DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ דיסק קשיח---------WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM WD5000AAKS צורב---------------Samsung SH-S223B x22 SATA Black DVDRW כרטיס מסך---------Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5 256bit Retail כרטיס קול----------Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת---…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחר מחשב, המחשב מיועד למסך T220P (22 '). וכנראה אני אעשה גם OC קטן למעבד. כמו כן אני זקוק להמלצות על אל-פסק שיצליח להחזיק את המערכת. מתבסס על מדור המפרטים פה באתר.. מה דעתכם..? שאלה נוספת, בנוגע לתדר של הזכרונות, זה משנה 800 הרץ או 1033? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2403K …
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט -3 אלף עם אפשרות לחריגה עד 3500 בערך. מה שמתוכנן לעשות על המחשב זה עיבוד ווידאו ובעתיד גם עיבוד ממצלמת HD ביתית. מעבר לזה גם משחקים אבל לא צריך את הרמה הגבוהה ביותר. מה שהכי חשוב לי זה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, לכן חשבתי על מארז כמו ANTEC SONATA 3 או משהו דומה לו. ההרד דיסק צריך להיות מהיר אך לא חייב להיות גדול, 320 יספיק (יש שרת NAS חיצוני). אודה מאוד לכל עזרה או הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים במדור ההמומלצים (http://hwzone.co.il/specslist/view/113/) ראשית תודה על המדור המופלא מדובר על מחשב שיחובר למסך 42 full hd ולמגבר ורמקולים, כלומר מחשב סלוני לחלוטין שאלות: 1.מה ההבדל בין המארזים? האם אחד שקט מהשני? מאחר ושקט הוא פרמטר קריטי, אשמח לשמוע 2.בהצעה השניה אין גוף קירור למעבד, מדוע? האם המעבד כפול הליבה איננו זקוק לו? 3. בהצעה השניה יש דיסק קשיח אחד ולא 2, עדיף 2 כדי להמנע מקריסה כוללת? 4. איזה מערכת הפעלה אני צריך בכדי להשתמש במדיה סנטר? האם המדיה סנטר מגיע עם מערכת כלשהי או שנמכר בנפרד? 5. שלט רחוק, מקלדת יעודית, ציוד היקפי אחר? 5. לסיכום, האם משהו השתנה מאז שנכתבו המפרטים וכדאי לשפר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התייעצתי כאן בפורום למחשב לסטודנט ולבסוף נסגרנו על דגם הטאץ' של HP, שלמרות איכות המסך הירודה וחסרונותיו הוא הדבר שהכי יתאים לי ללימודים. הגיע הזמן לבצע את הקניה. יש שני סוגים של מחשבים. יש את הדגם הישן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהמחיר שלו ירד ובגדול לסביבות ה4300 ויש את הדגם החדש של המולטי טאץ' http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7126 החדש מגרד מלמעלה את החמש אלף שקל. עכשיו - ההבדלים: המולטיטאץ' קיים רק בדגם החדש, הוא לא מעניין אותי כל כך מלבד העובדה שכידוע בעולם המחשבים ככל שזה חדש יותר יש בזה פחות באגים. ההבדל היחיד שאני רואה במפרטים הוא ההרד דיסק שלא משנה לי כל כך ההבדל, וההבדל בזכרון הפנימי, כשבחדש יש רק שני ג'יגה ובי…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
**אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקציב מופיע בכותרת ( בבקשה לא לחרוש ואף להשתדל לסגור את התקציב סביב 3900+- במקרה הצורך) ואיתו המטרות , יש לציין כי המחשב עצמו מיועד למשחקים(משחקים כבדים/משחקי רשת), אך אשמח אם אוכל לשלב בין מספר יישומים בו זמנית, כמו שימוש במשחק מחשב תוך כדי הורדה מהביטורנט ושימוש באיסקיו לדוגמה, וזאת למעשה הערה היחידה. יכולת של שימוש גרפית סבירה יכולה להיות בונוס (פוטושופ וכו', לא מעבר) וזהו. קיבלתי הצעה נחמדה מאדם דגול ואשמח לחוות דעת או מקצה שיפורים קל: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1212 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤418 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SAM…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קודם כל שלום. כבר כמה זמן שלא התחברתי. אני מעוניין בנייד חדש, הבעיה היא.. שאני באמת מיואש כבר משוק זה, כולם בסה''כ אותו הדבר, ותמיד זה פיקסל שרוף, מתחמם, נתקע.. ובקיצור.. נראה שעדיין לא למדו לייצר ניידים אז עכשיו הגעתי למצב שאני באמת צריך נייד חדש, אין צורך למשחקים, שימוש משרדי. חשבתי בהתחלה על סדרת XPS של DELL, שהבנתי שנהדרת (מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הבניה, ומחשב שיחזיק לטווח הרחוק) אך אני רואה שבארץ המותג הזה לא ממש חזק, והגרסאות שקיימות הן עם NVIDIA G8 המלווים במחלת הכ.מסך. החברות שכרגע אני מכוון עליהן הן ASUS או DELL. מה שבטוח לא LENOVO, LG, TOSHIBA וכ'. מכאן הפניה שלי אליכם, איזה נייד יוכל לתת לי בניה איכותית (ממה שהתנסיתי - TOSHIBA ו-DELL סדרת INS האיכויות …
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה הדגם שאני קונה: Toshiba - Satellite Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Graphite Gray Model: L505-S6946 | SKU: 9371538 לינק: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371538&type=product&id=1218093382123 יש לי כמה שאלות: 1. המחשב הזה טוב ? אני רוצה מחשב ב 550 דולר ואמרו לי שהוא מועלה 2. המחשב הזה טוב לארץ ? (מבחינת אחריות, שקעים וכל זה...) 3. משתלם לקנות אותו בארצות הברית ? אממ ועוד משהו.... תגידו לי מה יותר משתלם וטוב ואם יש בכלל הבדל: יש לי 2 אפשרויות קנייה מארצות הברית: 1. דודה שלי היא ישראלית ונוסעת לארצות הברית לשבועיים ושאלתי אותה אם היא יכולה לקנות לי את המחשב הזה והיא אמרה כן. 2. בן דוד שלי בן 17 אמריקאי נוסע לארץ לכמה שבועות ושא…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-