עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by extremex,

שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ויש כבר מפרט מוכן , אני צריך חוות דעת לשיפור ולשינויים אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) הינה המפרט : רק מ KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 בלי מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש מפרט אני צריך שתגידו לי מה לשפר / להחליף וכדומה כולל חוות דעת 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג - משחקים חדשים / כבדים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים / חדשים כמו MW3 שיצא GTA וכדומה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה Resolution 1,600 x 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשו…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by galgalgal2001,

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש מחשב לפתח אפליקציות בעיקר בעולם של ה .net מה שאומר visual studion הכבדה + התקנה של ה orcas ופיתוח ב WPF המחשב הולך להריץ 1 . visual sudio 2005 + ms sql 2005 2 . התקנות של BLEND ( WPF( 3 . אני נכנס בקרוב גם לעולם של ruby אז שיריץ טוב Notepad , לא סתם שיצליח לעמוד גם במעבר לתוכנות יותר כבדות 4. אני מעדיף מערכת הפעלה 2003 אבל XP ו VISTA אפשריים. הדרישות חומרה שחייב לעמוד בהם. 1. מקלדת הכי ענקית שיש בלי שום מצב של קיצורים לקיצורים. 2. אני לא הולך הרבה להתנונע איתו ללא סוללה ( כלומר חיבור לחשמל). 3. לא מרעיש בצורה מטורפת ( אני מסוגל לזרוק מהחלון אם יתחיל לזמזם לי). 4. אני קצת רואה סרטים + משחק אז שיהיה אפשרות של כרטיס מסך טוב. 5. אני מערי…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by bendavidmatan,

מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray 23566 מאווררים וגופי קירור Corsair Hydro H40 High Performance Liquid CPU Cooler 23083 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23699 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 19771 כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 21319 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black S…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by lyadz,

חג שמח אשמח לעזרה וייעוץ ברכישת מחשב נייד לשימוש ביתי. המחשב מיועד לשימוש כל חברי הבית כולל ילדים בבי"ס יסודי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח, חריגה רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב העבודה משרדית, יוטיוב, מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב…

8. שלום יש לי מחשב נייד LG E500 S.AP5DE פירמטטי אותו לא מיזמן אבל הבעיה שלא קיבלתי דרייבר לכרטיס מסך נסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר של אינבדיה אבל בהתקנה יש הודעה שהחומרה לא מתאימה במנהל ההתקנים הוא כותב לי שיש לי מתאם AVG רגיל למרות שיש לי NVIDIA GeForce Go 8400M מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 32 ביט למרות שאני שונא את המערכת הזאת!!! ניסיתי גם לדבר אם היבואן והוא לא חוזר אליי בבקשה תעזרו לי להשיג את הדרייבר של הכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה....יש לי כן מפרט של חבר שלי....(אני בניתי לו לפי דרישותיו..)....אם רק תוכלו להציע דרך לשפר ואולי להוריד מהמחיר....ולהישאר רק בסביבות ה5 וחצי -6.... סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 988.97 ש"ח Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI (nForce4 SLI) - ATX 1,039.32 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,064.71 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 x2 571.43 ש"ח WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 491.55 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 144.61 ש"ח .MAG CRT 17" - 786PF X-Flat series 716.88 ש"ח Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System 498.30 ש"ח 5,515.77 ש"…

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Shikli,

שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by DoLikeMe,

שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by matan700,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. Started by full_clip,

היי אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב של דוד שלי מאז המחשב שלי לא התעסקתי יותר מדיי עם בניית מפרטים(צבא וכאלה) המחשב מיועד סך הכל לילד בן 10 למשחקים ושימושי יום יום יש צורך בכל הציוד ההיקפי חוץ מה שחשוב שתרשמו את דגמו מהציוד ההיקפי זהו המסך מקלדת עכבר ורמקולים יקנו ג'נרים כל העניין בוודאי לא יעלה על ה 200 שח מה שהייתי רוצה שיסמו דגש במפרט 1. הארד דיסק לא נראה לי צריך יותר מ80 ג'יגה 2.מעבד אין צורך ביותר מ amd 3000+ זיכרון פנימי שיהיה 1024 מסך בגודל 17 אינץ' מארז נא לשים של פוקסקון משום שהם זולים ונפוצים יותר מהקומפיוקייס תודה על העזרה :-*

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי\מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולנסות לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש רגיל(אינטרנט, אופיס וכו') + משחקים כמו WOW ו PES א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. רוב הזמן לגלישה באינטרנט + המשחקים שציינתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by itaysk,

שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.

16. Started by Garm,

חברים שלום נדרש מחשב נייד לטובת סטודנטית. תקציב: 4000 ש"ח דרישות הכרחיות: 1) מסך חד שיהיה נוח לעבוד עם מלל מולו למשך שעות ארוכות. 2) מקלדת נוחה שיהיה ניתן להקליד עליה במשך זמן מבלי לחוש כאבים (האם עדיף לרכוש מקלדת אלחוטית כזו או אחרת ולחברה לנייד?) 3) זיכרון פנימי מכובד למען המחשב יעבוד חלק. * מטרות המחשב? תכנות, קמפול, עבודה עם מלל, גלישה ברשת וצפייה בסרטים בהזרמה ישירה. * גודל המסך? הגודל חשוב פחות מהאיכות, עדיף מסך קטן יחסית אך חד מאשר מסך גדול ומטושטש. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חיוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל הכונן הקשיח אינו משנה, אני משער שמחשבים באים היום לפחות …

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטים, ויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין מסך... * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכול הולך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין בעיה לחיות על בינוני לא צריך את הcutti…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  18. הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  20. מסך גדול (לפחות 17 אינצ', מעבד חזק מספיק לעריכת תמונות וסרטים מקצועית (לגרפיקאים). עדיפות ל-4 ג'יגה זיכרון. אין הגבלה על המשקל והגודל הכללי, גם לא חייב כונן DVD / צורב כל עוד יש מספיק יציאות usb. עדיפות ל-pc (לעומת mac). תודה מראש, Mikle

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by eladsx17,

* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות מחשב לבן דוד שלי הדרישות שלו זה מחשב שיחזיק להרבה זמן ובשביל זה הוא מוכן להשקיע 4500 ש"ח (-+ 500 שקל) הוא ישתמש במחשב למשחקים (בעיקר ל CS:S) אבל רוצה להיות מוכן גם למשחקי העתיד ושלא יצטרך להחליף את המחשב בקרוב אני רוצה שיהיה לו מעבד של AMD64 3200+ עם nforce 3 אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן בנושא החומרה לאחרונה אני פונה אליכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by spike_staff,

שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים