ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה אני צריך מפרט לחבר מKSP העיניין הוא שהוא רוצה שהם ירכיבו לו את המחשב כדי למנוע סיבוכים (הוא חייל ואין לו זמן לזה) התקציב הוא 6k עם אפשרות חריגה קלה למעלה זה מה שהרכבתי ... ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2390 1 2390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 550 1 550 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 Total price 5300 ¤ + ספר כוח של TT 410/480W , מזיגזג 410W יספיק ? או שללכת כבר על ה480 ליתר ביטחון ? הבעיה הכי גדולה היא הלוח אם היות וא…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על יציאה לטלוויזיה במחשבים ניידים של DELL אני חושב לקנות את DELL 1310 וראיתי שאין לו יציאה לטלוויזיה יש לו רק VGA השאלה שלי היא האם הממירים שממירים מVGA לSVIDEO יתאימו? ראיתי לפני כמה זמן כבל שמיועד למחשבי DELL שאין בהם יציאה לטלוויזיה שמתחבר לVGA ומוציא SVIDEO למישהו יש ניסיון עם כבל מסוג זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי חבר'ה!!! מה קורה?! טוב אני צריך מפרט כולל הכל ב-4000 שקל. אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק, GTA סאן אנדראס לכשיצא, וזהו בערך. אני צריך עכבר מדוייק, בלי צורב דיוידי.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש על גב המחשב הנייד שלי שריטה מה אפשר לעשות בנדיון ? שם הדגם של המחשב : hp povilion g6 series
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט מתאגר משו.. שנים אני מחכה שיצא דיאבלו 3 -הוא לא יוצא לקונסולות בזמן הקרוב. במקביל אני צרכן כבד של סרטים וסדרות בHD. החלטתי לבנות מחשב משחקים ומדיה אבל בדירה שלי היום אין מקום לשולחן מחשב והלפטופ שלי שמספק אותי נהדר בסרטים לא בכיוון של להריץ משחק כזה.החלטתי ללכת על קונספט קצת מוזר:מחשב מדיה קומפקטי שמחובר תמיד לטלויזיה ומשמש לסרטים ומשחקים. ציוד הקפי אלחוטי, טלויזיה וסטריאו משובחים כבר יש ואולי אכלול בהמשך גם גויסטיק סטייל קונסולה ושלט לסרטים מעבר לעכבר ומקלדת. המארז שאני רוצה כבר די ברור לי והוא : LIAN-LI Cube Case PC-V354Bשעולה 850 ללא ספק כח. אכן קנס אך מתאים בול לצרכים ולגודל על המזנון הקטן (דירת סטודנטים). עד 25 רוחב ועד 45 עומק. חשוב להבין את היכו…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך עדיפות ל-DELL 4.עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור פתח תקווה 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כונן ssd 120gb מה שרלוונטי ציינתי למעלה, חשוב השקט, מארז וספק איכותיים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא וכמה זה צריך לעלות ? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ S-939 לוח אם: GIGABYTE K8NS-Ultra s939 זכרון (2 יחידות של 512 כ"א): DDR400 512MB Kingston CL3 Hard Drive: WD 80GB SATA מארז: סטנדרטי 500W (עם מקום למאווררים 120ממ) את כל שאר הרכיבים כבר יש ברשותי, תודה
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מטרות המחשב - שימוש רגיל שוטף (גלישה, מסמכים,שירים) וצפייה בסרטים דרך יציאת HDMI בLCD גודל 37 אינצ' 720P. גודל המסך - היות ומחליף מחשב נייח, עדיפות ל15.6. משקל רצוי - אין חשיבות, עדיפות למחשב קל בכדי שאוכל לנייד אותו במידת הצורך. זמן סוללה ארוך - לא במיוחד. יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות- לא. כונן קשיח- עדיפות ל500. צורב DVD- חובה אחריות בינלאומית - רק במידה וההמלצה היא להזמין מחו"ל. העדפה לחברה כלשהי - HP בשל ניסיון טוב (נייד שעובד כבר כמה שנים חלק ושירות לקוחות מעולה)/ DELL בשל האחריות המורחבת. כאמור, אם זה אכן מומלץ, פתוחה האופציה להזמין את המחשב מחו"ל בתנאי שאכן תהיה אחריות בארץ.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת? תודה מראש, שחר.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש מחשב נייד למטרת עריכת מוזיקה ובמהלך החיפושים ניתקלתי בהרבה עצות שגורסות שרק הMackbook יספק את המטרות שלי מכיוון שהמחשב מכוון למולטימדיה . החלטתי לברר את העניין וגיליתי שהמחירים של המקים בשמיים (10000ש"ח!) בעוד המפרטים דומים למחשבים שאני יכול לקנות במחירים זולים יותר (DELL/HP לדוגמא) אשמח אם תאירו את עייני בנוגע לנושא : מה כל כך מיוחד במקים ואיך זה מתבטה בביצועים ... נ.ב : ועוד שאלה - מה הסיכונים בקניית מחשב נייד יד שנייה ואיך אפשר להימנע מהם בתודה , לירון ודרך אגב : למה המקבוק כל כך יקר , מה מיוחד בהם כל כך ?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן שאקנה כבר מחשב חדש... בכל מקרה, אני מעוניין במפרט מחשב לתוכנות גרפיות ועריכה בעיקר, ובנוסף שאוכל להריץ עליו משחקים (לא לגיימינג, סולידי משהו, בעיקר משחקי אסטרטגיה RPGו) תודה 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח רצוי לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - טיפה משחקים לא משהו מטורף, אבל בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות ועריכה (illustrator ו- photoshop) א) התוכנות העיקריות - illustrator , photoshop ו- indesign (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מסך 20" 1200X1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - נכון לעכשיו לא משהו מטורף בגדול משחקים כמו …
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש לרכוש לנובו מסדרת X200, או x210, או x220. הרכישה תתבצע ע"י קרוב משפחה שמגיע עוד שבוע. הבחירה בלנובו היא בגלל האחריות הבינ"ל וגם הבנתי שבדגמים הללו התועלת ברכישה מארה"ב תתבטא יפה במחיר. במידה ונרכש עם חלונות 7, האם אפשר לעברת את שפת הממשק של מערכת ההפעלה? ובאופן כללי, איני מתמצא בניידים כלל, והבחירה בנ"ל היא עפ"י המלצה. מה הדעות על הסדרה הנ"ל? דרך אגב, האם על מספר מייצג דגם עם מעבד ספציפי, או שיכול להיות אותו דגם עם סוגי מעבדים שונים?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לצרכים של עבודה משרדית, AUTOCAD ולשחק WOW בערב. התקציב שלי לא באמת ידוע ויכול להשתנות ע"פ צורך. עוד דבר לא ממש אכפת לי לקנות את המחשב בארה"ב אבל אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם זה לא אפשרי אז אשמח על המלצה לארהב וחנות. וכמו כן הערכה איזה תקציב כן אפשרי ויתאים לשימושים שלי בארץ במידה ותקציב של 5000-6000 אלף שקל לא מספיק. סוללה לא ממש משנה לי, רוב העבודה היא בבית או במשרד.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש ברובו לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת למשחקים קלים. ראיתי את המפרט הזה באייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= וחשבתי שעם עדכונים קלים או יתאים, מה אתם אומרים? הנה תמצות: מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג לספק EZCOOL 450W 12CM FAN שנות אחריות רק 79 ש"ח מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי G31 Pearl Creek צ'יפסט Intel G31 (לא 945) דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA 3100 UPTO 384MB שדר…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בשביל GAMING, מחשב שיפעיל משחקים כמו Battlefield bad company 2 ו Americas army 3 וכו'... מוכן להשקיע עד 850$ (אולי 900$) במידה והמחשב שאני אציג כאן (HP DV6Z) לא יהיה משהו. המחשב עולה 850$, אך אחרי ההחזר כספי המחשב יעלה 782$ אז הינה המפרט: Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache) P920 Genuine Windows 7 Home Premium 64-Bit Memory 4GB DDR3 SDRAM (2 Dimms) Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Graphics 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics [HDMI, VGA] Ports Integrated HDMI, VGA & RJ-45 DVD Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW D…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח 3000 ש"ח לצורך office וקצת מוזיקה וסרטים, המחשב ישמש בעיקר ללימודים. הפרטים החשובים הם גודל מסך - בין 13-15 אינצ' (כן 15.4 זה בסדר) לא משנה מט/מבריק/לד, עדיפות למשקל נמוך, זמן סוללה פחות חשוב,כי גם ככך זה לא יהיה יותר מ 4 שעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-