עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב כלל מסך לגיימינג עצבני =] מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪879 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Lian Li PC-8NB Black Aluminum + FSP 550GHN, יחידות 1 ₪679 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2447 ThermalTake ISGC-300 CLP0539 CPU Cooler מחיר במצע !, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2426 Asus M4A88T-M Chipset AMD 880G, יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1894 G.Skill Ri…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בעוד מעט זמן לשדרג את המחשב (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים אם זה יביא להבדל משמעותי). הבעיה היא שאני לא מעודכן מספיק לגבי המעבדים החדשים של אינטל וAMD וההבדלים וכו'. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להרכיב מפרט עד 3K פלוס מינוס שיכלול מעבד לוח אם וכרטיס מסך (כרגע יש לי AGP). המחשב הוא בעיקר למשחקים ומעט גרפיקה. הבנתי שהדואל 3800 הוא משתלם אבל ראיתי לא מעט בפורום שיש חזרה לאינטל וזה בלבל אותי לגמרי. אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  4. טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  5. מישהו אולי יודע יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. שלום רב. אני לקראת קניית מחשב חדש וחשוב עם מפרט - מעבד של Intel. 1. מה התקציב המקסימלי? - 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - אפשר לחסוך, אך אין לי בעיה להשקיע 3000. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100 - 200 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, קצת פוטושופ ומוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תוכנות סטנדרטיות לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - 15 אינץ' לא HD, מתכוון לקנות גם HD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - משחקים חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by gunrhutjbha,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?80 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Ben Nahon,

היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  9. התקציב שלי הוא גדול מלכתחילה - עבדתי בשביל זה קשה וזה מה שאני רוצה להוציא. AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Thermalright XP-120 OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX GigaByte- 7800GTX (GV-NX78X256V-B) 256MB DDR3 - PCX - Retail Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS Seagate 300GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ANTEC (TX640B) Black MiniTower Case 400w Logitech MX-1000 Cordless Laser mouse- RETAIL Logitech® Media Keyboard - PS2 סה"כ 12,000 ש"ח (במ…

10. אז ככה ,המפרט הוא: לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3Rמעבד: core i7 930 שאר החלקים הם ברי שיפור אז עזרתכם תתקבל בברכה רבה,תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by ha,

הייתי רוצה להמיר את המחשב הישן שלי (מחשב בון3 שנים) למערכת HTPC שאוכל להציב בסלון. מפרט המחשב הנוכחי הוא: Assus P4P800 2.8Ghz, 512 MB RAM, דיסק 200GB ATA, כרטיס מסך Radeon 9200 SE (AGP( צורב DVD,מארז סטנדרטי. בנוסף, המערכת תשמש רק לניגון מוזיקה/ווידאו ורדיו אינטרנט, ללא חיבור לכבלים. 1. איזה מארז מומלץ? מה שחשוב לי הוא רעש נמוך ויכולת חיבור לשלט רחוק. 2. כרטיס המסך הנכחי כולל יציאת SVHS, האם להשאר איתו או לשדרג? (הטלוויזיה הנוכחית שלי היא CRT פשוטה עם כניסות אנאלוגיות כך שחיבור דיגיטלי מיותר בשלב זה) 3. איזה כרטיס קול כדאי להוסיף? האם יציאת SPDIF למערכת הסראונד חשובה? 4. איזה קירור צריך/רצוי למעבד? המעבד הוא קצת ישן בתושבת 478 עם גוף קירור סטנדרטי ואני קצת מודאג מחימום י…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by פולי הקנטאור,

מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?

13. Started by Zambar,

מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט, שיהיה שקט אבל אם אפשר שלא יבוא על חשבון רכיבים אחרים, וחשוב שתהיה אופציית שדרוג בעתיד (ז"א, תמיכה בכל עניין ה-SATA3, USB 3.0, DDR3 וכל זה), עלה לי בראש לוח אם GA-P55A-UD3 של Gigabye , אני פשוט נתקל בו הרבה פה. מתכנן לעבוד על מסך 22" בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by שרון מהוד השרון,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום לכולם וחג שמח! אני סטודנט להנדסת מכונות וצריך נייד חזק לתוכנות תלת מימד אני מיתלבט בין שתי החברות בדגמים הבאים: עלות/תועלת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 או להוסיף כסך ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10402&perur=4 שהוא בעל מיפרט דומה עם זיכרון מופחת (לא משמעותי) וכרטיס מוחלש במעט (דיי משמעותי) או שלהשתגע ולקחת את הדגם של I7 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10405&perur=4 במידה ואני מחליט להיסתפק בI5 מי עדיף? דל או פאקארד(אייסר) מבחינת אמינות,איכות ושימוש ושירות אחריות? בביקורת שראיתי הנייד מיתחמם קרוב ל50 מעלות באזור הטאצ פאד עם מעבד I7 וזה דיי מפריע שהוא ממש לוהט. מה דעתכם? והאם שווה לקחת את הI7 בתוספת של כמ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Rivking134,

הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. המחשב יכול להיות אינטל או AMD. בAMD עדיף שיהיה מעבד ATHLON 3000 אני לא יודע אם כדאי ללכת על תושבת AM2 או תושבת 754 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל צריך להיות מחשב טוב שיחזיק לאורך זמן כך שעדיף שהכרטיס מסך יהיה 128 מגה ועדיף משולב בלוח אם כדי שיהיה יותר זול. זקוק גם לצורב DVD זול. מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מארז פשוט. מסך 19 אינ'ץ LCD - חשוב שיהיה כמה שיותר זול אך לא משהו זבל. עדיף עם DVI אבל לא הכרחי. מה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY גירסת WIDE מסך רחב 16:9 - CMV 937A 19'' LCD 8ms הוא עולה 1290 שקל (עם DVI עולה 1390). ומה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY רגיל- CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI + Speakers. הוא עולה: 1850 קישור אליו: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F4…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by tibia,

חשבתי על זה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 820 820 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 320 320 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ X600-XT 128MB DVI PCI-E 1 710 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 360 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 725 725 סה"כ 4005 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 365 ¤ אם למישהו יש התעה אחרת שיגיד ... אגב תשלום במזומן אני מעדיף לא לקחת ati כי זה לא טוב למשחק שאני משחק בו counter strike

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by zniibidl,

כמה שיותר קל משקל לפחות 3 ג'יגה ראם כ. מסך לא מובנה של חברה טובה המלצות?

20. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט למחשב עריכה לשימוש בפרימייר פוטושפ, פריהנד. מה אתם יכלים להציע, ליעץ לי ? התקציב עומד על 3000 ש"ח ניתן יהיה להרחיב עד 4000 ש"ח, כמובן שהעדפה היא כמה שיותר קרוב ל3000. - לפי מה שהבנתי לא כדאי מעבד פחות מ I5-2500, אני יודע שהכי טוב זה I7 עניין תקציבי. - בעניין לוח אם של איזה חברה אתם ממליצים , אינטל, גיגבייט, אסוס, אסרוק וכמובן איזה ציפסט H67,Z68 אולי אחר. - ספק כח מחייב לפחות 600W או שניתן גם לשים 450W ? - דיסק קשיח כרגע של 500 יש לי עוד אחד של טרה בבית - זכרון 8GB 1333 של איזה חברה ממליצים לי? - כרטיס מסך מה הייתם ממליצים GTX460 , GTX450, GTX550Ti , של איזה יצרן, אולי יש הצעה אחרת? - מארז אני חושב ללכת על המארז של טרמלטק M9 - צורב כמובן האם כדאי לשים ד…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-64GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by chrisamar,

התקציב: 5500 חריגה מקסימאלית 700 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועדהמחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):כןהמחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן, משחקים חדשים שאמורים לצאת בקרוב כגון GTA V על איכות הכי גבוהה. חשוב מאודדדד שכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי האחרון...שלא יהיה "ישן" גרסה 5 אצל NVIDIA וגרסה 6 אצל AMD לצורך העניין לא רלוונטיים עוד... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן - עריכת אודיו בעיקרהמחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: רגיל,ייתכן שאקליט ואערוך אודיו- לא מאוד מקצועי= חובבני..חשוב שהאיכות תהיה סבירה....אם יש כרטיס קול מובנה שהוא מעולה אז זה יתקבל בשמחה.המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לאאתה מתכ…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.