עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iCe_bLaSt,

אוקי שתי שאלות 2.ל8RDA3 v2.0 יש סאונדסטורם ? או רק ל8rda+ v2.1? 1.למה במפרטים המומלצים שמתם Volcano11 ולא vantec airoflow?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by איציק כהן,

חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל

3. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by eden11,

שלום, בניתי בינתיים את המפרט הבא: https://www.tms.co.il/65729 אשמח לחוות דעת עליו. השימוש העיקרי של המחשב מתוכנן להיות עבור משחקים ועריכה גרפית. אני בעיקר מתלבט על המעבד ועל הלוח אם. האם כדאי לבחור מעבד של AMD במקום של intel? האם מומלץ לוח אם אחר למפרט הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 ש"ח, ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by lipner23,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר קיבלתי כאן מפרט, אבל רציתי לנסות ולהרכיב לי מחשב כולל כל הציוד ההיקפי(כולל רמקולים מקלדת מסך ועכבר) התקציב שלי הוא בסביבות ה 4500 ואני מנסה כל הזמן לא לחרוג ממנו אבל כל פעם אני עובר אותו ואני לא יודע אם זה משתלם. אז אם אפשר חוות דעת על המפרט הבא וגם מפרטים נוספים בסביבות התקציב הזה, אפשר לחרוג מעט אם זה ממש חיוני.עיקר השימוש הוא משחקים סרטים ואינטרנט. בנוסף לכך רציתי גם הסבר על כרטיסי מסך איזה כדי ולמה? וגם מה ההבדל בין כרטיסי המסך בתחומים של מחיר וביצועים(כלומר למה כדאי כרטיס מסך מסוים ולא אחר). המפרט הבא הורכב ב KSP: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by oDot,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס) + תכנות (Visual Studio 2008). המחיר בו אני מעוניין לקנות הוא 4000 ש"ח, ניתן לסטות מעט. שימו לב שאני גם מוכן לקנות בNEWEGG כל עוד אני מקבל אחריות בסניף של החברה בארץ, וכמובן שהמשלוח שעולה בסביבות ה180 דולר ל4 קילו צריך להיכלל במחיר. אין צורך להזמין מNEWEGG אם החסכון לא גדול מאוד (גדול=בסביבות ה1000 שקל). מעדיף שלא לקנות IBM בעקבות ניסיון לא טוב איתם, וגם לא עם HP בעקבות ניסיון לא טוב של חבר איתם. אצל IBM נשבר הציר של המסך והם אמרו שזה לא במסגרת האחריות (WTF) וחבר רצה למממש אחריות על מחשב נייד של HP אך התברר שיש להם מחסור בחלקי חילוף. IBM לא אקנה, אך על HP אפשר להתפשר בהנחה שזה באמת משתלם. בבקשה תנו אופציה אחת מניו…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  8. שלום. איזה חברות אתם מכירים שאחריות המחשב בקניה בארה"ב תהיה בתוקף גם בארץ? אני רוצה לקנות את הלפטופ TX2500z בארה"ב ויוצא לי ממש זול לעומת המחיר בארץ, אתם יודעים אולי אם האחריות שלו תקפה גם בארץ?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Shlomi123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את הניצול, אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, משחקים... כמעט הכל חוץ מעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד. משהו כמו פיפא 2014, פרו, NBA ודברים כאלה.. אולי בעתיד ישוחקו משחקים קצת יותר כבדים אז אפשרי לשים כרטיס מסך ומעבד יותר איכותיים ובכך לחסוך את השדרוג בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17259 או זה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292&CatCode= וגם למה הוא עדיף? תודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  11. אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  13. האם יש חוליה חלשה (בהתעלם מהעובדה שכמובן אין מסך)? למשל, לא ידעתי איזה מאוורר לקחת? המפרט הורכב בעזרת נציג TMS. אני בדילמה אם לא לקחת קרור למעבד של זלמן בגלל קלות הניקוי של הכנפיים. כמו כן, למרות החוסר במארזי אנטק, אני מתעקש... . הייתי מעדיף אנטק סונטה 2, אבל לא קיים באתר. חשוב לי מידת התאמת הלוח למעבד (בלוחות לא התעמקתי). הבנתי שבלוח המצ"ב מובנה כרטיס firewire, מה שנוח במקרה שלי. מעדיף קשיח אמין 250 גיגה מהירות 16M (כאן יש 8M). אולי seagate? מקלדת ועכבר כבר יש. המטרה הסופית היא למפרט + מסך בכ - 5000 ש"ח. אודה לתגובות. AMD Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB ¤631 1 קירור ThermalTake THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 ¤58 1 זיכרונות Kingston Kingston Original 2*1…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  14. אהלן, אני מתעסק בתחום הפיתוח והIT. אני רוצה לקנות נייד נוסף, חשוב לי שיהיה 12-13 אינצ. אני שוקל ללכת על x61 אבל רוצה לוודא איתכם שאין דגמים שהיום היחס עלות תועלת שלהם עולה על זה של x61. (אני מדבר גם על חדשים וגם על יד שנייה). מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. טוב ככה, היתי בכל זאת בזיגזג.. וזה מה שהם הציעו לי .. (הם כמובן ליכלכו על לוג'יק פיסי) אבל ל חנות אומרת אותו דבר על המתחרה... לפי דעתי המפרט שלהם יותר משתלם משל לוג'יק פיסי : זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1,081.74 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 ש"ח 1 Pointofview- Geforce 6800LE 128MB DDR - DVI/TvOut - BULK 1,394.64 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 187.74 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 16…

16. מבקש את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי מפרט בתקציב סביבות ה5K נבנה למטרות משחק גיימינג כבדים בעקרון כל הערה, דעה וביקורת מבורכת תודה רבה לעוזרים דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 13 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX 1 כונני SSD: Intel 60G…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by fly@alien,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש והציעו לי את המפרט הבא. אני לא ממש ידען גדול בכל הנושא הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים,איפה אפשר לשפר, באיזה בחירה כדי לבחור מבין מה שמוצע, והאם זה כדאי בכלל. המטרה שלי היא קניה של מחשב יחסית חזק בשביל משחקי מחשב... המפרט : * לוח אם - asus או msi מקורי chipest intel 865. * מעבד - פנטיום 4 , 3GHZ , 800mhz prescott 1mb chace. * מאוורר - אינטל. * זיכרון - dual ddr 400mhz 512mb. *כרטיס מסך - nivida geforce fx 5500 128mb או msi geforce fx5200 128mb - אם אפשרות לתוספת של 5700. *דיסק קשיח - cahce 8mb 7200 80gb sata בטכנולוגית serial ata. כל זה ב- 3300 ש"ח (כולל מספר דברים נוספים - מסך,צורב,....) - לא כולל שירות. בנוסף אפשרות הרחבה למעבד - …

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  18. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. Started by Ohad-a,

שלום לכולם אבקש את דעתכם על הפביליון DV6-3310 של HP. אני יודע שהוא עכשיו מוחלף אבל אני חושב שהוא יספיק לי לכמה שנים גם ככה. מה גם שאחרי ההחלפה מחירו יורד. אשמח לקבל גם חוו"ד מאנשים שיש להם את המחשב הספציפי הזה או כאלו מהסדרה שלו עם הקליקפדים של HP. במיוחד אם מישהו יודע את זמן העבודה של הסוללה של המחשב הזה (בהתבסס על המעבד הגראפי הפנימי לחיסכון) אשמח לדעת, וכן את איכות הרמקולים (אפשר גם מהסדרה כולה, הרמקולים של אלטק לנסינג). אשמח גם לחוו"ד כללית. מחיר המחשב 3800 תודה נ.ב. לגבי חוו"ד אחרות, הנה המפרט: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 ש"ח, אם דרוש תקציב יותר גבוהה יש אופציה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודים לתואר ראשון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב, אך לא קריטי שיהיה שקט ממש אלא לא רועש מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא. 8. …

21. אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by HAPOELTA,

המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים ואני רוצה לשדרג. המחשב שלי כיום: E2160 1.8 GHZ לוח אם GA-945P-S3 512X2 giga ram 667mhz (kingston) 7600GT 256MB הספק הוא G-Pro P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) דבר חשוב מאוד - המסך שלי הוא 22' ולכן משחק על רזולוציה של 1680X1050 המחשב שלי מתחמם מהר מאוד, ככה שתשתדלו להביא לי כרטיסים בלי נטייה להתחממות יתר... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by ldima55,

שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  25. מחשב נייד ראשון : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593164&CID=100 מחשב נייד שני : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593454&CID=100 צריך תשובה דחוף , תודה . אני מבקש לענות תשובות רציניות ולעניין .

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים