עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Razy Lhiany,

מתלבט בין שני מחשבים ניידים. אני משתמש במחשב ללימודים, עריכת סרטונים שלטים ותמונות. ( Photoshop \ lightroom \ premiere pro \ after effects \ illustrator ) שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם 1: לחץ כאן 2: לחץ כאן מבחינת מחיר ההבדל לא משמעותי. בגדול ההתלבטות היא בקשר לכטיס מסך. ל-1 (לינק כאן) יש נתונים פחות טובים אבל כרטיס מסך יותר טוב. (MX150) ל-2 (לינק כאן) יש נתונים יותר טובים אבל כרטיס מסף פחות טוב. (930MX) NVIDIA GeForce MX150 vs 930MX אבל יש גם הרבה הבדלים בשאר הנתונים.. השאלה היא האם ההבדל בין שני כרטיסיי המסך משמעותי בשבילי ? לינק להשוואה בין כרטיסי המסך : לחץ כאן …

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by shaloman,

אהלן, מישהו שאני מכיר מתחיל ללמוד פיזיקה ומתמטיקה בקרוב וצריך מחשב נייד למטרות אלו. יש המלצות לדגמים אמינים וטובים ?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by mapisto,

היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. Started by nadaviz,

אהלן, מחפש המלצות למפרט בתקציב הנ"ל. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט וקצת אוטוקד (אבל לא משחקים) אז צריך איזה שהם יכולות גרפיות. פחות משנה לי אם זה AMD או INTEL. מעדיף 1GB זכרון וכמו כן LCD 17. אין צורך בשום ציוד הקפי נוסף מלבד המחשב והמסך. תודה לממליצים.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by ye_3333,

למכירה מחשב נייד מושלם , מעבד מצויין SU7300 עם אוברקלוק מובנה זיכרון DDR3 4GB דיסק 320 SATA2 מסך 13.3 HD LED כרטיס מסך NVIDIA GT210 מושלם למשחקים מריץ הכל!! סוללה 6 תאים.. מחשב עובד ועובד ועובד לא נגמר מצלמה מובנת מערכת רמקולים ALTEC SRS מחיר 3200 גמיש מעט לזריזים בטוח שחכתי עוד דברים תבדוק באתר של אסוס מגיע עם WIN 7 HOME PRIEM מקורי כמובן. בהדגם השחור! יחיאל 0508333466

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. הדעה שלכם חשובה לי, הרכיבו לי מפרט בפורום הזה לפי הצרכים שלי. בפורום מתחרה אמרו לי שהמפרט זוועתי, ותבינו אותי אני לא רוצה לבזבז 4 ספרות סתם ככה בלי להנות מהם. אני מאמין לידע של רובי אבל אם בכל זאת התקציב שלי נע בין ה-3500ל-4000 דעתכם על המפרט שהרכיבו לי, כמובן שביקשתי יציאה אופטית למי שמסתכל על הלוח אם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪177 לוח אם: H77 D3H כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 - מחיר: ₪425 …

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב משהו לאחי הקטן(בן 20 ) עד 3000 3200 שח לא יותר סוקט 478 כמובן לא AMD 512 מגה אם אפשר לא כולל מסך!ואיפה אפשר לקנות? המחשב יהיה ליישומים שכולנו משתמשים אינטרנט סרטים משחקים בינונים לא 9800פרו שיוכל להינות מהמחשב ולא יפגר בטק מאחורה בעוד שנה הנה מפרט שאני מצאת דרך חברה שאני עובד איתם אילו מחירי דילר לא כולל מעמ לוח אם INTEL865 8IPE1000Gגיגהבייט 87$ $209 478\1MB\FSB800 P4 3G BOX $71 R7200\8MB WD80JB $75 128mb, 128bit, DVI R955128D R9550 $54 kingston 2*256mb DDR pc400 $27 כסוף + ידית ATX, USB 2753 שח

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by roei88,

שלום, יש ברשותי מחשב LG X-120 שזה מחשב נטבוק עם מעבד INTEL ATOM N270 ו-2 ג'יגה זיכרון ראם 800MHZ. לאחונה שמתי לב שהוא פועל קצת לאט מהרגיל, מה גם שסרטים בצפייה ישירה כמו יוטיוב לדוגמא הסרט מקרטע ופעם היה עובד חלק.. הרצתי בדיקה עם performance test וכמו שחשבתי בהשוואה למחשבים מאותו הדגם התוצאות שלי היה תמיד יותר נמוכות, לפעמים ביותר מחצי. אפשר לציין שמספר פעם המחשב נפל ונחבט קלות, אך לא עשה בעיות מיוחדות לאחר מכן. רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מפעיל את האחריות? תודה!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. המחשב ישמש למשחקים(קלים+כבדים), "עבודה משרדית" ו-OC רציני (אבל לא בתחילת חיוו של המחשב). Motherboard - לוח אם Model: ASUS Maximus II Formula LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail Price: $270 Store: NewEgg Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131319 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor - מעבד Model: Intel Core 2 Duo E8400 Processor BX80570E8400 - 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB, Wolfdale, Dual-Core, Retail, Socket 775, Processor with Fan Price: $200 Store: TigerDirect Link: http://www.tigerdirect.com/applicati...211&CatId=2398 ----------------------------------…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by FilmsAngel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אימיול,שירים,אנטיוירוס,אנטיספיוור,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אני כבר אחפש את זה בנפרד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקים אני לא צריך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10-השקט קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא רוצה אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שהמחשב יבוא שלם ולא בחל…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355 ¤ 2 (2 סטיקים) WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089 סה"כ: ¤ 4845 אני עוד מתלבט לגבי המארז ... כי אני צריך מארז שיהיה יפה קר לא מרעיש ופלוס ספק כוח איכותי ולא יקר ונראה לי שהמארז הזה דווקא מתאים לדרישות האלה.. ובקשר למפרט .. איך הוא מה אפשר לשפר? ואני צריך את כל הריכיבים מנועה קומפ... אז תשתדלו לא להציע לי מאתרים אחרים ... תודה שנה טובה

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by charm,

שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. שלום לכולם, אני עוזר לחברה שצריכה לרכוש מחשב עבור מחקר באוניברסיטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? סימולציות פיזיקליות Matlab - באופן יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר ( משהו בסיסי מאוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאוד חשוב אבל שלא יטרטר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. אחרי שראיתי את העבודה על הblack dwarf חשבתי על האפשרות לבנות גם כן קופסת NAS בסדר גודל (פיזי) של הקופסא הנ"ל , אפשרי גם לוח אם יותר גדול אשצח לקבל מפרט או המלצות לחלקים שיתאימו לכזו קופסא, 10 דיסקים ברייד 5(בתכנון שלי להשתמש בדיסקים של 1 טרה) + דיסק למע"ה + מאוורים טובים לקרור 12 סמ' או 8 סמ'. בנוסף לזאת אין צורך במארז אני חושב לתכנן לבנות אחד. כרגע אין תקציב מוגדר כי מדובר במחשבה על בניה בלבד אבל בתקציב נמוך ככל האפשר , אין צורך כמובן בציוד הקפי. תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by asaff74,

שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Styx,

מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by lummy,

טוב אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לסרטים. ציוד היקפי שאני צריך - רק מסך (עדיפות ל24 אינץ'). התקציב הוא בעיקרון עד 6K אבל אני רוצה מחשב איכותי אז תשתמשו בכל הסכום (זאת אומרת, אם הגעתם לתקציב של 5K אז יש עוד 1K לשפר אותו... P: ). כמו כן, תציינו את החנות שבה השתמשתם כדי להרכיב את המפרט. אני מעוניין אך ורק בחנויות בת"א ושיש להן פוליסה של אחריות לכמה שנים. לצערי עם כמה מהמחשבים הקומים שלי יש לי זכרונות רעים עם עניין האחריות, ואין לי כוח להתעסק בזה - אני מעוניין בחנות איכותית ואמינה, שבמקרה והמחשב יתקלקל לא תשאל שאלות אלא פשוט תתקן אותו. בנוסף, אני מעדיף שהמפרט יגיע מורכב מהחנות. תודה מראש! עריכה: אני גם פחות מבין בנושא, א…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  24. ברצוני לקנות 2 מחשבים ניידיים אחד בשבילי למטרת עבודה השני לאחי ואישתו הראשון בשבילי לעבודה בפוטושופ או פריהנד טיפה לא עריכות וכו' רק להקטין להגדיל ולהוסיף כמה סלוגנים מתמונות מהמצלמה...בזמן אמת ושלא יקרטע לי וכל השאר לעבודות רגיל ואם כבר על הדרך שיהיה כרטיס מסך טוב ולא סנטדרנט למשחקים מוכן להשקיע עד 4 אלף שקל בשביל אחי מחשב לבית אופיס ומשחקים רגילים וכל השטויות הרגילים...שנראה לי כל מחשב סטנדרטי בעל חלקים טובים יכול לעשות תעבודה והוא מוכן להשקיע עד 3500-

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by erlich9,

אחים שלי לאחר כל ההמלצות והעזרה שלכם הזמנתי מחשב... ?P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? MSI 945P NEO-F Intel 945P LGA 775 ?512MB Samsung? ddr2- 667x2 ?X800GTO 256MB DDR III, PCI-E? / ?X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E? ? 200GB SATA II 7200RPM 8MB? -wd ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 מארז רגיל של איבורי וספק 2 מאבררים 400. כל המחשב יצא בסביבות 6000 עםעכבר מקלדת ורמקולים פשוטים. מה אתם אומרים??? המחשב הוא לעבודה, גלישה ומשחקים. נ.ב- 1.כאשר מתקינים את הווינדואס במחשב חדש פעםראשונה איך מחלקים את הדיסק הקשיח (האם זה בהתקנה של הווינדואס או דרך מקור אחר) 2. לא לקחתי פלופי דיסק- האם כדאי להוסיף משום שאף פעם לא השתשתי בדבר הזה???

• 9 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים