ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
טוב הנייד המעפן שלי שוב עושה בעיות מאותו סוג אחרי שחזר מאחריות עם מסך חדש , שגם תסתיים בקרוב לכון אשלח אותו לתיקון ובינתיים אקנה מחשב חדש (פתחתי לפי חודשיים נראה לי נושא החלטתי בסוף לחכות עכשיו יש לי תקציב גדול יותר ד"א בבנק.. אין לי כרטיס אשראי וזה של אמא שלי נחסם מהר לכן עדיף חנות באזור ת"א חולון ראשון הקיצר סקיי קיאספי פוקס וכו' אולי פנדס מקבלים מזומן נראה לי למרות שאין לי בעייה לנסוע בעקרון) השימושים שלי בכותרת... המשחקים המדוברים הם סביר להניח אובליביון על היציאה סיטיז XL והכותרים בפיתוח של בליז כשיצאו (D3 , SC2) ואולי עוד דברים שיעניינו אותי פשוט מזמן כבר לא נגעתי בחומרה שתעלה משהו כבד יותר מדייב בכבוד. כמו כן אני מול טקסט הרבה מאוד זמן בעצם 80% מהזמן על המחשב בי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יעוד של המחשב משחקים. כמו כן צריך את הציוד ההקפי למחשב כמו מקלדת עכבר ומסך. ללא OC עדיפות חנות foxpc. בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 2000 ש"ח אין צורך בציוד נלווה (מסך (22" Samsung) , רמקולים, מקלדת ועכבר) אין צורך בהרדיסק (יש לי 0.5Tera Westren Digital) כרטיס המסך צריך להיות כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עלות 600 ש"ח יש לקחת בחשבון את כרטיס המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מה שמשאיר לשאר הדברים 1400 ש"ח: מארז - חשוב שיהיה שקט מעבד - עדיפות לאינטל זכרון ספק - מתאים לכרטיס לוח אם צורב DVD
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מארז עם USB קידמי לבן ללא ספק כר.רשת 1G LAN OB צורב לבן GH22NS SATA LG DVDX22 זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL MKG צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 HITACHI כרטיס מסך MSI GeForce NX9800GT T2D512OC PCIE לוח אם P43 NEO-F 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל Q8200 CORE2 QUAD כרטיס קול 7.1 OB ערוצים 8 ספק כוח PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE אפשר דעות?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, נא חוות דעתכם לגבי המפרט שבניתי למטרת משחקים על מסך samsung 2333SW אין צורך ב ציוד היקפי, במידה ויש הצעות לחנויות זולות/אמינות יותר, אשמח לשמוע. בתודה מראש Sven מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤546 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 XT Edition 512MB DDR3 PCIe ¤805 כמות:1 http://w…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בונה מחשב שיריץ טוב משחקים חשבתי עלמעבד Quad עם 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך אני בהתלבטות בין ה nvidia ל ATI לא יודע מה עדיף לגבי ספק אין לי מושג לא מבין בספקים בכל מקרה זקוק לעזרתכם בכל המפרט . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע כפי שמופיע בפרטים שלי בנויה מ: מעבד : AMD 4200 X2 SOCKET 939 לוח אם : Gigabyte-k8nf 4 ג'יגה זיכרון 3 הרדיסקים שמרכיבים ביחד כ500 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 8800 GTS מארז : Gigabye Aurora 3D ומסך : SAMSUNG T240 עכשיו במערכת הנוכחית שום משחק לא עולה לי כמו שצריך כבר הרבה הרבה זמן וכל הזמן חיכיתי וחיכיתי שיצאו מעבדים מסדרות חדשות וכלום לא יצא.. עכשיו השאלה אם להשקיע כרגע את הכסף ולקנות מחשב חדש בתקציב שכתבתי בכותרת? המחשב כמובן לא צריך לא מארז כי זה אחלה מארז והוא גם חדש כמעט וגם מסך כמובן שלא צריך חוץ מזה נראה לי שהכול חדש.. השמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לחדש את מערכת המחשב המיושנת שלי במשהו חדש יותר , השימושים שלי הם משחקי מחשב חדשים שיוצאים עכשיו ועם העדפה לשחק על הגדרות מקסימליות או כמה שיותר קרובות למקסימום התקציב הוא 4.5 אלף שח במזומן, אין לי צורך בשום ציוד היקפי הציוד שכן דרוש לי מבחינת חלקים הוא : 1)מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות 4)מארז 5)כרטיס מסך 6)ספק כוח בהנחה של הספק שלי לא מספיק חזק, יש לי 550W Active PFC, 12cm Fan 24pin של חברת Chieftec המחשב יהיה מחובר למסך של 19 אינץ' כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280*1024 אני איני מתכנן שום OC , שקט הוא לא קריטריון מבחינתי והעיצוב של המארז גם לא, אין לי צורך בהרכבת המחשב ובמערכת הפעלה תודה מראש לכל העונים והעוזרים
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים ללא מסך מאחר ויש לי בתקציב של 4500 שקלים חדשים. איני צריך ציון היקפי (צורבים\כוננים\מקלדות\עכברים), ואיני צריך מערכת הפעלה חוקית ;D כמו כן אני אשמח להמלצה איפה כדאי לקנות מחשב בירושלים (כדי שניתן יהיה לתת להם את המחשב במקרה שחס וחלילה הוא יצטרך תיקון). תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יחובר למסך LCD 17 ברזולוציה 1280 על 1024 בעיקר למשחקים ללא OC חבר שלי רוצה לקנות מחשב אשמח אם תעזרו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד אמצע אפריל המחשב אמור להיות בעל 4 ליבות והלוח בעל אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך שני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤750 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD ¤156 כמות:1 http…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים כולל משחקי רשת ללא מסך. (יש לי מסך mag trinitron ישן האם כדאי להחליף? במידה וכן התקציב צריך לכלול מסך). תודה ראש נועם
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים+פעולות בסיסיות(מסנג'ר אייסי מוזיקה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד INTEL כ.מסך ATI עדיף שיהיה 4870 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?די חשוב וחשוב שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?די חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בנתיים לא ממש אבל שתהיה אפשרות לבינוני עד משמעותי(יש אפשרות בSKYPC-אני מעוניין בהמהרת המעבד) 11. במפרט למשחקים -משחקים כמו CRYSIS,RACE DRIVER GRID ויש לי מסך 1…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה למפרט מחשב תקציב 6K לא כולל מסך שיהיה סופר מהיר (אין לי סבלנות לחכות יותר מידי לכן חשבתי להוסיף HD SSD ממה שקראתי פה 40GB זה לא מספיק ) שיהיה הרבה FPS במשחקים . אשמח לקבל עצות . 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים החדשים ,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).-c# לומד כרגע . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב יהיה מחובר לשני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ברצוני לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם אין צורך בכך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים תכני HD ואינטרנט וגם קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ללא ז'אנר ספציפי, FPS, RTS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זהו המפרט שאני מתכוון לקנות מחר מ- IQPC *אשמח מאוד אם תחוו דעתכם עליו ואולי אף להציע שינויים הכרחיים (שאינם קשורים לציוד היקפי) או חסכוניים (כך שאינם פוגעים באיכות המחשב) בלבד. *כמו כן החנות היא IQPC אז במידה ואתם משנים לא להביא חלקים מחנות אחרת. *דבר אחרון- הזכרונות במפרט נראים לי זולים באופן חשוד, לפחות ביחס לשאר ההיצע המקביל בחנות. האם אני צודק או אין סיבה לחשש? תודה מראש לעונים. המפרט- מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤659 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1551 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 -…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-