ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של בערך 4500 שקל גג. אני גר באיזור הקריות,ודרך התשלום שלי היא שיקים. דיברתי עם אנשים וגיבשתי 2 מפרטים טובים: מפרטי מחשב: 1. מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארז Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חברים! החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים! הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים. חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה. המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במי…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברצוני לקנות 2 מחשבים ניידיים אחד בשבילי למטרת עבודה השני לאחי ואישתו הראשון בשבילי לעבודה בפוטושופ או פריהנד טיפה לא עריכות וכו' רק להקטין להגדיל ולהוסיף כמה סלוגנים מתמונות מהמצלמה...בזמן אמת ושלא יקרטע לי וכל השאר לעבודות רגיל ואם כבר על הדרך שיהיה כרטיס מסך טוב ולא סנטדרנט למשחקים מוכן להשקיע עד 4 אלף שקל בשביל אחי מחשב לבית אופיס ומשחקים רגילים וכל השטויות הרגילים...שנראה לי כל מחשב סטנדרטי בעל חלקים טובים יכול לעשות תעבודה והוא מוכן להשקיע עד 3500-
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, המפרט מיועד למשחקים !!! תקציב : בסביבות 5000 ש"ח 1. amd athlon 64 3000 s-939 gigabyte k8nf-9 (nf4,s939,pci-e)a 2Xddr 400 512MG kingston cl2.5 westren digital 80GB sata nec 3520A dvd recorder gigabyte 6600GT 128MG dvi,tv,pci-e case 2202 atx midi pfc monitor mag 17 786 pf flat 2. intel 3GB pc800 1024K box intel eaton ville 915 gevl DDR2 2Xddr 400 512MG kingston cl2.5 westren digital 160GB sata asus ax300se/td 128 nec 3520A dvd recorder case 400W mag 17 776 ms 12 MM dvi אז ככה: שני המפרטים הם בתקציב של 5000 מי יותר טוב למשחקים ? האם כרטיסי המסך מסוגלים לסחוב משחקים ? לפי דעתי חייבים להחליף מארז בשני המפרטים , מה אתם אומרים ? איך שאני מכיר אתכם אתם בטוח תמליצו על ה AM…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיסתי (די דחוף - שלה קרס). הצרכים שלה הינם פשוטים יחסית, יותר אינטרנט (סרטונים לבן שלה גם) וכאלו. היא לא משחקת משחקים כבדים וכאלו אבל חשוב לה שלא יתקע ויחזיק מעמד... התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת במידת הצורך. לקחתי מפרט מהאתר של KSP שלדעתי גם הוא OverKill. האם יש טעם לקנות בחנות אחרת (היא מאזור רחובות) או ש- KSP זה בסדר? אגב - אין יותר מדי חשיבות לרעש מפני שהוא בחדר נפרד וכמו כן אני לא מאמין שהרכיבים יהיו במאמץ בכלל. המפרט הוא: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][/td][…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לאימי בתקציב של סביב ה 2500 ₪. השימוש הוא אופיס (וורד ואאוטלוק) ואינטרנט בלבד. לגבי האינטרנט – הרבה הרבה YOUTUBE וגלובס. האופיס שאתקין לה הוא OFFICE 2010. מה המחשב המומלץ בתקציב הזה? כמו כן, הנה מחשב שמצאתי באופיס דיפו במחיר 2500 ש"ח: G550 2958-9AG של לנובו הנה הלינק: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000inH8dYDZpxxJs0AVMUeKyzB:12bbi68k5?id=4254389&pr=QJ5&N=2%2031488%2030248 המחשב בא עם כ"מ GMA 4500M ועם מעבד T4300. השאלה לגבי הכ"מ: האם בתקציב הזה ניתן למצוא נייד עם כ"מ של NVIDIA או ATI והאם אלו יתנו ביצועים טובים יותר? האם הכ"מ הנוכחי שלו (של אינטל) "יסחוב" את ה AERO של WIN7? לגבי המעבד, אני מבין שזה לא …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא למחשב הבייתי. ההורים שלי בעיקר גולשים ברשת ואחותי משחקת מידי פעם משחקים. כמו שציינתי בכותרת אין צורך בציוד היקפי, מסך או צורב. המחשב לא יעבור OC. אשמח לקבל הערות על המפרט לטובת מפרט שקט יותר או איכותי יותר. כמו כן, לפי דעתכם כדאי להוסיף מאוורר למעבד? תודה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤375 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤386 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤615 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS - זמין במלאי ¤319 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤266 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W :…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה המחשב ישמש אותי למשחקים בעיקר .. אני לא צריך השום פנים ואופן צורב אלא רק cd-rom פשוט של asus לדוגמא.. HD 80GB מספיק לי מאוד!! שהמפרט יכלול מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש..לא להוסיף כרטיס קול כי הוא כלול בלוח אם וזה מספיק טוב לי העדפה שהכרטיס מסך יהיה gigabyte 6600gt שהספק והמארז יהיו משולבים ולא יותר מ 350 ש"ח בשביל זה תודההה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב מדיה שיתחבר לטלויזיה 32" FHD. אם אפשר שיהיה טיפה מעבר לסטנדרט/מינימום (במידה והתקציב מאפשר). אין צורך בציוד היקפי או בכרטיס טלויזיה. יש צורך בהארדיסק אחד של טרה (יש לי עוד אצלי כבר). חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ומקורר היטב, עוד פרט שחשוב במארז הוא סלוטים להארדיסקים, אני צריך שיהיו לפחות 3. תודה רבה מראש לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלה בקשר לזיכרון של לנובו שבא עם הנייד איזה LATENCY הזיכרון שבא עם הנייד ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14075
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. תודה לעוזרים נ"ב: עוד דבר שנראה לי חשוב, אני לא חייב לקנות את המחשב בזמן הקרוב אז אם מתוכננת הורדת מחירים אין לי בעייה לחכות.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיעלה עד 4500 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו יהיו לתוכנות אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים וכדומה, אבל גם לכמה משחקים דוגמת סימס. המשקל של המחשב ממש לא משנה לי... איזה מחשבים מומלצים? Dell Inspiron 1525 מצא חן בעיניי, איך הוא? אני גם ממש אשמח לקבל המלצות על מחשבים אחרים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם 3GB ומחשב רגיל עם 4GB שמריצים ויסטה (32 ו 64) ואני מריץ בכל אחד מהם VPC (אפילו כמה). אני עושה איתם ניסויים עם תוכנה שאני משתמש בעלת מספר שכבות. (שכבת אפליקציה, שכבת DB, ו CLIENTS) החלטתי שהגיע הזמן לניסוי יותר משמעותי. אני רוצה מחשב בעל זיכון רציני (רצוי 16GB ומעלה) אני לא רוצה להשתמש במחשב השני שלי כיוון שהוא בשימוש גם של אחרים ואני רוצה מחשב נפרד לניסוי. אני מחפש מחשב שקט (זה עדיין ישב בבית שלי ולא במשרד כלשהו) בעל זיכרון של 16GB. אם זה חשוב אני מניח שאני אתקין עליו WINDOWS VISTA ועליו ירוצו מספר מכונות VMWARE. לא נחוץ לי מסך או ציוד הקיפי אחר. בנוסף, אם המחיר מאפשר זאת הייתי רוצה לוח אם בעל אפשרות לשידרוג עתידי לזיכרון. במידה ואם לא חושבים …
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, דוד שלי מגיע בחודש הבא מארה"ב; אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד, עדיפות למחשב של lenovo/hp (אבל לא חובה, פתוח להצעות, בעיקר אם הן כוללות אחריות על המחשב גם בארץ..) מחיר - עד $800 אין לי מטרה לשחק במשחקים יותר מדי - בעיקר לצפות בסרטים (הרבה), אינטרנט, שימוש באופיס.. שימוש יומ-יומי במחשב, לא כתחליף למחשב רגיל אבל בהחלט ייעשה שימוש רב במחשב הנייד. הוא לא חייב להיות ממש קל. זמן סוללה חשוב אבל לא קריטי בבחירה. זקוק להרבה מקום אכסון בכונן הקשיח (מינימום 250GB), והרבה זיכרון (מינימום 2GB) מסך גדול שיהיה נוח לראות איתו סרטים עדיפות לכמה שיותר יציאות חדשות, לכרטיסי זכרון, ושיהיה גם בלוטות' צורב DVD העדיפות העיקרית היא עניין האחריות - כמה שיותר זמן, ובעיקר אם האחריות תהיה ת…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ , ולאחר בירורים ושיטוט בפורום הזה נשארתי עם שני מחשבים שנראים לי טובים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסה ומעוניין במחשב בעיקר לצרכי לימודים , תכנות , עבודה עם מטלב ועוד כלים שמשתמשים בהם בהנדסה, וצפייה בסרטים HD. אשמח לשמוע דעתכם האם המחשבים האלו מתאימים לצרכים שלי ואם למישהו יש המלצה ספציפית לאחד מהם לעומת השני תודה אלה המחשבים : Samsung NP350V5C-A01IL- Asus K55A-SX235V-
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-