ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מתאים לשימוש בגרפיקה בינונית, עריכת וידאו, משחקים ברמה בינונית, אופיס וכדו'. מסך דק 22 אינצ', וכל הציוד הנלווה כמו מקלדת ועכבר. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח שהחנות תהיה בירושלים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
זיכרון > KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר 421 מעבד >AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX BOX מחיר 650 ש"ח לוח >DFI INFINITY NF-M2 AM2 מחיר 470 כרטיס מסך מחיר 1100 SAPPHIe PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח >SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר 523 מארז> COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר 418 צורב דיוידי > ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר 260 ש"ח סכה"כ 3853 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב שברצוני לקנות בזמן הקרוב !!! נתחיל במפרט ואחר כך מספר הערות ושאלות מפרט: 1) מארז - thermaltake vd3000bwa MATRIX Black - שוקל רק 3.8 ק"ג !!! 2) מעבד - intel E6600 box 3) קרור למעבד - themaltake bigtyphoon 4) דיסק קשיח - 80 גיגה sata2 - (בשביל מערכת הפעלה והתקנות משחקים) 5) דיסק קשיח - 200-250 גיגה sata2 - בשביל כל שאר השטויות שיש במחשב 6) כרטיס מסך - 7900gt של BFG או XFX 7) זיכרון - 2*1024 של חברת CROSAIR או GIL או (משהו אחר, אבל לא פשוט וזול, קצת יותר יקר) 8) ספק - ENERMAX 500W שיהיה מספיק כוח 9) לוח אם - GIGABYTE - GA-965P-DS4 סידי - צורב - DVD כבר יש לי, אז לא צריך, כולל מקלדת ועכבר, וגם מסך, כשיהיה כסף בעתיד נחליף גם אותם הערה: …
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים בעיקר ואני לא מתכוון לעשות OC מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם - Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 כ. מסך - Gigabyte nVidia Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail - GV-NX88S320H-B-RH זיכרון - (G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK (2x1G מארז - Compucase 6A19 Midi Tower True 400Watt PSU כונן קשיח - Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS בנוסף יש לי כמה שאלות: א. האם כדאי לשפר את אחד מהרכבים (בלי לעלות את המחיר יותר מדי) או שבסה"כ המחשב הוא מעולה לסביבות ה-5500 שקל? ב. האם הוא יריץ טוב את ויסטה? ג. הבנתי שהולך להיות ירידת מחירים במעבדים במהלך החודש, האם היא ירידה באמת מ…
-
- 15 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט, שיהיה שקט אבל אם אפשר שלא יבוא על חשבון רכיבים אחרים, וחשוב שתהיה אופציית שדרוג בעתיד (ז"א, תמיכה בכל עניין ה-SATA3, USB 3.0, DDR3 וכל זה), עלה לי בראש לוח אם GA-P55A-UD3 של Gigabye , אני פשוט נתקל בו הרבה פה. מתכנן לעבוד על מסך 22" בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מקבל DELL INSPIRION 1545 ואני רוצה לדעת עד כמה אני אוכל לשדרג את הראם ובאיזה תדר(1066mhz,800mhz וכדומה) והאם אוכל לשים בו SSD. בינתיים יש בו 3GB RAM DDR2 400MHZ לכן אני ממש צריך לשדרג.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב שלי,קניתי אותו לפני פחות משנה,והייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה. Intel 64 bit 3.2 ghz 2mb asus p5ld2-deluxe 1GB RAM (2x512) Geil 667 mhz leatek geforce 6600 gt 256 mb 200 gb דיסק קשיח של WD ומסך.. samsung 730b 17 inch
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שאלה בקשר לזיכרון של לנובו שבא עם הנייד איזה LATENCY הזיכרון שבא עם הנייד ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14075
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הלך לי מאוורר של קירור מעבד (תקוע ובקושי מסתובב) הנה לינק דוגמא http://www.pchub.cn/uph/laptop/88-29206-6347/SUNON-GC056015VH-A-Cooling-Fan.html בלינק הוא מופיע אם גוף קירור אבל אני צריך רק מאוורר! למישהו יש מוסג איפו אפשר להסיג דבר כזה? מעבדה, חנות,משהו...... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה חוקר על מחשבים בעיקר דרך האינטרנט בעיקר בעקבות העובדה שאני מתכנן לקנות בקיץ הזה מחשב. לאחר זמן מה הגעתי למפרט יותר יציב אבל עדיין לא סופי, המליצו לי לבוא לכאן להראות ולקבל דעות והמלצות. המפרט שלי הוא: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1114 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪47 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪449 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪243 …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיעלה עד 4500 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו יהיו לתוכנות אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים וכדומה, אבל גם לכמה משחקים דוגמת סימס. המשקל של המחשב ממש לא משנה לי... איזה מחשבים מומלצים? Dell Inspiron 1525 מצא חן בעיניי, איך הוא? אני גם ממש אשמח לקבל המלצות על מחשבים אחרים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לחדר שינה (חשוב שיהיה שקט) יש ברשותי מארז סטוק 500W וצורב האם הקירור הזה שקט או שכדאי להשקיע קצת יותר? הנה מה שאני קונה מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 Box ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1214 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996576 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro …
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
ראיתי שהאחריות לא ניתנת ע"י היבואן הרישמי ולא מצויין באתר מי נותן האחריות אלה נכתב שבחשבונית יכתב מי נותן האחריות. יש למישהו פה נסיון עם קנייה מהם או במישוש אחריות? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא בארץ ניידים מבוססי AMD A10-4600M? יש דגם אחד של אסוס שמצאתי באינטרנט, אבל זה כל המבחר שיש? אפשר להזמין במיוחד איכשהו?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. 2400 ש"ח במזומן חריגה של עד 200 ש"ח 2. משחקים קלים עד בינוניים משחקים כמו PROTOTYPE וCRYSIS בנוסף אני מתכנת ואני רוצה לתכנת בVERTEX SHADER 3 עם עדיפות ל4 ושהכרטיס יתמוך בVERTEX TEXTURES שרוב הכרטיסים החדשים תומכים 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין דבר ספציפי שאני לא צריך 5. יש העדפה ענקית לNVIDIA בכרטיס המסך 6. העיצוב לא חשוב אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למקרה ויהיה OC 7. אין צורך במערכת הפעלה חדשה בינתיים 8. אין צרכים מיוחדים 9. אין חשיבות גדולה לשקט 10. כן מתוכנן OC בינוני ואני רוצה שOC יעשה על ידי היצרן כדי שזה ישמור את האחריות 11. אני רוצה שהמשחקים CRYSIS ו PROTOTYPE יעבדו ברזולוציה של 1280X1024 ובהגדרות שיהיו בינוניות 12. יש לי מסך 19 אינץ' ושמעתי שבקרוב יוצאים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט גיימינג עד 2800 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באיזור ה 100 שח רק אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם גלישה באינטרנט,סרטים וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. עולם פתוח,יריות,ספורט וכו. -מ…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני הולך לבצע Trade In על המחשב הנייח שלי תמורת מחשב נייד Dell של מישהו אחר. המחשב הנייח שלי נקנה לפני חודש אבל אני רוצה לעבור לנייד. המפרט של המחשב הנייד שאני הולך לבצע עבורו טרייד: dell inspirion i5 2.3mhz 256ssd (או 640gb רגיל) מסך 15.6" 6gb ram עם הקופסה ווינדווס 7 מקורי המפרט של המחשב הנייח שלי: בגדול המטרות שלי עבור המחשב הנייד הם תכנות, פוטושופ, קצת גיימינג כגון משחקי הסטרטגיה (WOW, Starcraft) וגם Counter Strike. השאלה היא האם המחשב הנייד הזה הוא שווה וגם כמה לדרוש ממנו שיתן לי תוספת של כסף? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, נעזרתי בכם בעבר וקניתי מחשב ששירת אותי שנים רבות, אך לצערי הגיע לסוף חייו ככל הנראה. כעת, אני מעוניין להשתדרג ולמצוא את הנייח הבא שלי לשנים הבאות. המטרות הן עבודה משרדית, צפייה בסרטים, תכנות וגיימינג. לגבי הגיימינג, לצערי אין לי זמן להשקיע יותר מידי זמן בכך, לכן לא חייב את המחשב הכי חזק לצורך הזה. מכיוון שבנוסף אליי יהיה עוד אדם שישתמש במחשב, הייתי שמח אם היה אפשר שיהיה (1) SSD ו/או הארדיסק ראשי (שלי) ועוד (2) הארדיסק קטן מבחינת הנפח למשתמש השני שהשימוש העיקרי יהיה לגלישה. אפשר לעשות משהו כזה? פשוט אני רוצה להמנע מצב שבו וירוסים שבטעות נכנסים דרך המשתמש השני, לא ישפיעו עליי. חשבתי להשתמש אולי בכונן חיצוני שאתקין עליו לינוקס,…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-