ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo T5470, 1.6GHz, 800Mhz FSB, 2M L2 Cache 15.4 inch Wide Screen XGA LCD display with TrueLife 1GB, DDR2, 667MHz 2 DIMM 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS 120G 5400RPM SATA Hard Drive Genuine Windows XP Home Edition, SP2 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+R write capability, w/o Roxio Creator Integrated High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Integrated 2.0 mega pixel webcam Dell Wirless 355 Bluetooth Module (2.0+EDR) WGR614 54Mbps Firewall Wireless Router - Standard G
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איך בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד, 15 אינטש ממותג מוכר לשימושי משרד אינטרנט ואופיס עד 3-3.5 אלף ש"ח, יש אפשרות לרכישה באילת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעבד : p4 3.2 1mb s-775 לוח אם : asus p5gd1 s-775 915p pci-e כרטיס מסך: asus 6600gt 128mb pci-e +tv זיכרון: kingston 512 mb cl2.5 400 הארד דיסק: WD80GB SERIAL ATA האם לדעתכם הזיכרון מספיק ? אני צריך הצעות למארז....
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי מה המצב כמה מלים על ההגדרות שלי : 1. מה התקציב?- 5 כולל מסך 22 2. מטרות המחשב? הורדות,פיתוח תוכנה,משחקי אסטרטגיה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?-לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא - אבל שיהיה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - שיראה נחמד בגבול הטעם הטוב ויהיה שקט ושיהיה בו מערכת קירור נורמלית - לא הכי פשוט אבל ממש לא משהו מוגזם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - שיהיה מורכב (חומרה) - אני יתקין תוכנה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - נמ…
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 ומטה לא מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת עכבר ורמקולים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט הקירור והעיצוב לא חשובים לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב אבל לא כלכך יפריע אם הוא יהיה רועש טיפה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מ…
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה מפרט לדודה שלי שמיועד למחשב ביתי בעיקר למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט וכדו'... היא רוצה 4000 גג!!! מארז: Uto A-2327-PL Midi Tower Front USB 350W 179.97 ¤ מעבד: AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ לוח אם: ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard 455.00 ¤ זיכרון: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 515.06 ¤ כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB DDR TV-Out + DVI 128 bit Video Card 510.00 ¤ כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ מסך: 17` LG T710BH EZ Flat Monitor …
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד חזק למשחקים , כמו http://www.notebook.de/msi-gaming-serie-ge60-g-2353 [pre][/pre] עם כרטיס 660 וסוליד סטייט דרייב זה עולה בסביבות ה 5k בארץ מחשב דומה של אסוס עולה 7k בכל מקרה כשאני מרכיב מפרט דומה בקי אס פי (עם מסך מחשב-בנייד יש לך גם מסך ומקלדת) אז יוצא לי 7 אלף, ולי אמרו תמיד שמחשבים נייחים יותר זולים מניידים אז מחשב נייח יותר חזק מנייד בכל מקרה ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אז ככה,בסה"כ המחשב מספיק לי אבל בסרטי hd אני מרגיש שהוא ייצטרך שדרוג בקרוב האם שווה לי כבר לקנות מחשב חדש ? (למשל דוגמת המחשב עם מעבד i3 של אייבורי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 שיעלה לי ללא הארד דיסק וצורב(שאני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי ) כ1200 ש"ח) או שאולי רק לשדרג כרטיס מסך ? ואם כן לכמה עוד שנים הוא יישרוד לאחר השדרוג לצרכי אופיס וסרטי full hd ?? והאם המחשב הנ"ל מאייבורי יספיק לי לצרכים בסיסיים של אופיס וסרטי full hd נניח ל4 שנים הקרובות ?? המפרט שלי כרגע : לוח אם : msi g31m3 מעבד : E2200 intel מארז : פשוט של אייבורי ספק : ezcool - מאייבורי -ספק זול של 300 וואט לא אמיתיים אני מניח זכרון : 3gb 800mhz ddr2 כ.מסך : geforce 8400 gs תודה רבה מ…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח לבית - לרוב שימוש משרדי קל, אינטרנט, אופיס, קצת סטרימינג. בנוסף אני אוהב לפתח אתרים, אז זה גם עמדת העבודה שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב ושיחזיק למספר שנים טובות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, אפשר לחרוג במידה וצריך. אני די "סתם" זורק מחיר שנראה לי יספיק... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי וקצת סטרימינג, קצת פיתוח קוד כתחביב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ממש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תחנת עבודה לתלת מימד וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya , after effects,resolve ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על יציאה לטלוויזיה במחשבים ניידים של DELL אני חושב לקנות את DELL 1310 וראיתי שאין לו יציאה לטלוויזיה יש לו רק VGA השאלה שלי היא האם הממירים שממירים מVGA לSVIDEO יתאימו? ראיתי לפני כמה זמן כבל שמיועד למחשבי DELL שאין בהם יציאה לטלוויזיה שמתחבר לVGA ומוציא SVIDEO למישהו יש ניסיון עם כבל מסוג זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב אז ככה קרעתי את התחת בעבודה במשך 4 חודשים +לקחתי קצת כסף מההורים בשביל לקנות מחשב למשחקים וזה ממש הישתלם לי אני חושב הנה המפרט: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E OCZ PS 520W ATX MODSTREAM NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK Thermaltake BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK כל זה עלה לי 7890 ש''ח. ואני לא יודע כמה כל מוצר עלה אז אני לא יכול לכתוב לכם מצטער :-\
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למכור את המחשב שלי, מדובר במחשב בן חצי שנה לוח אם של איסיאס עם מעבד דיורון 1.3 זיכרון 256 מהירות 333 הארד דיסק 40 גיגה w/d כרטיס מסך מובנה 64 מגה כרטיס רשת כרטיס קול קריאטיב 128 סידי 52 צורב 32 lg עכבר אופטי a4tech מקלדת אינטרנט של logitech מסך מאג 17 אינץ דגם: 770v
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט למדעי המחשב שצריך מחשב חדש ומוכן להשקיע באזור ה-3000 ש"ח (ציוד היקפי יש לי מהמחשב הישן) מה דעתכם על המפרט הבא שחבר הרכיב לי: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪65[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] …
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לאחר מחשבה מרובה החלטתי ללכת על אינטל אז הינה המפרט כולל הרכבה תנו לי תגובות בבקשה והצעות לשיפור המקסימום במחיר הוא 8K [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי לאח שלי יש בר מצווה הוא רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מבקש פה אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה אני לא ממש יודע מה התקציב ולא אמרו לי אפילו בערך, אני מקווה שתוכלו בכל זאת להמליץ על משהו. אתם יודעים, במחיר סביר כזה אבל גם לא דברים מאוד זולים (אני נשמע טפשי ) המחשב בעיקר, בעצם כמעט אך ורק למשחקים. אז בבקשה תנו לי המלצות למפרט לדרישות אלה (שהם לא ממש מפורטות, אני יודע) - כולל מסך (מסך LCD)
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-