ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב חדש והוא ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים. אני מעונין שהמחשב ישמש אותי טוב לשנים הבאות ככל הניתן. אומנם התקציב הוא עד 6K (כולל מקלדת רמקולים פשוטים אין צורך בעכבר) פחות יבוא בשמחה אלא אם כן השינוי יהיה מורגש מאוד. המסך רצוי להיות 22".
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המפרט שבחתימה.אני לא גיימר,אלא יותר אוהב עבודה מהירה של המחשב,שמיעת מוזיקה וסרטים מידי פעם.
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט הזה של טושיבה והאם להתעקש על שינמוך לXP PRO ? המחשב עבור סבא שלי שרוב הזמן עובד איתו בבית (מחבר למסך חיצוני) בעיקר עבודות אינטרנט ואופיס, העדפתי 13.3 קל כי הוא גם טס די הרבה בתודה, עומר Toshiba Satellite Pro U300 15B מהיום, בשביל ניידות כבר אין צורך להתפשר: מחשב נייד קטן וקל משקל, בעל מעבד חזק ו-2GB זיכרון מובנה, כונן בנפח 250GB, מצלמת אינטרנט מובנית והכל בפחות משני קילוגרם! מעבד: Intel Core2Duo T5750 2Ghz זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400rpm גודל מסך: 13.3" TruBrite® TFT (1280X800) כרטיס גרפי: Intel GMA X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: Wi-Fi (802.11a/b/g/draft-N) Bluetoot…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלה הנוגעת להבדל בין מחשב גיימינג למחשב לעריכת וידאו מההיבט של מארז וקירור. ללא ספק שני המחשבים צריכים להיות חזקים ביותר, אבל האם שניהם מתחממים באותה המידה? האם נכון לומר שמחשב המיועד אך ורק לעריכת וידאו לא יתחמם במידה ניכרת בזמן העבודה על הטיימליין (בזמן עריכה) ויתחמם יותר בזמן Export? ואם זה נכון, האם אפשר "להסתפק" בקירור אוויר טוב (Noctua NH-D15) בשילוב עם מארז שקט אך עם פחות Airflow? (עורכי וידאו מעדיפים את השקט). אפילו Puget System המתמחים במחשבי עריכת וידאו וגרפיקה משתמשים בקירור אוויר ובמארז Fractal Design Define 7 הידוע בשקט שלו יותר מאשר בזרימת האוויר שבו, אפילו כשמדובר ב- 13900K או 12900K (מדובר על שני המחשבים החזקים שלהם - מצד ימין). במקרה הפרטי שלי, אני …
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קנייה מתוכננת לשבוע הקרוב בתקציב של עד 5500. כרגע המפרט הוא בעלות 5900. אשמח לעזרתכם ב: 1. המלצה על המפרט והרכיבים 2.הוזלה של המפרט ללא פגיעה במעבד,כרטיס מסך,כונן SSD,מארז שימושי המחשב הם גיימינג כבד יחסית. מסך 1920X1080 עם 60HZ קצב רענון(ידוע שנמוך,ישודרג בעתיד). מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 99 לוחות אם: MSI Z370-A PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 483 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Red TEAM כמות: 1 - מחיר: …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד ASUS 1005 עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 . עד לאחרונה הכל עבד תקין , לפני יומיים ראיתי שהמד סוללה נשאר תקוע על אותו אחוז . זה לא יורד ולא עולה כשאני מחבר מטען אני רואה שהסוללה בהטענה אך אחרי כמה טעינות המד נעצר. בדקתי את הסוללה בהטענה כשהמחשב מכובה והסוללה תקינה היא נטענת ומחזיקה טעינה (למרות שהנורה לא נהפכת לירוקה כמו שצריך להיות אלא נשארת צהובה) הבעיה שאני לא רואה מה מצב הסוללה ותי היא מתרוקנת , האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריכה לקנות לפטופ בקרוב מאוד ללימודים וראיתי באינטרנט את ההצעה הבא: Clevo M540G with Intel® SONOMA מעבד: Intel® Pentium®M 760 2.0GHz (Sonoma 2MB cache, 533MHz FSB) מסך: 14" TFT WXGA Wide זיכרון: 512MB DDR2 533MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת אופציונלי:Intel WM3B2200BG 802.11b/g 54mbps סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 915 GM+Up to 128MB כרטיס קול: Intel 3D high definition Audio תקשורת: 56Kbps V 90 and LAN 10/100/1000 יציאות: TV Out; VGA; 4 x USB2; firewire; MiniPCI, infrared SPDIF; Mic In; headphone jack…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שיפרתי את המפרט ששמתי פעם שעברה (של ה15 אלף) הוספתי כרטיס קול וגם שילבתי בין מה שאמרתם לי למה שרציתי לפני כן, מה אתם אומרים? - אשמח לקבל עוד דעות תודה שבת שלום! נ.ב : מחשב גם חזק למשחקים וגם חזק לתוכנות כבדות כמו מוסיקה מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3.0hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤4901 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1414 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 2 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1333Mhz Twin3x4096…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים. אני משתמש במחשב ללימודים, עריכת סרטונים שלטים ותמונות. ( Photoshop \ lightroom \ premiere pro \ after effects \ illustrator ) שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם 1: לחץ כאן 2: לחץ כאן מבחינת מחיר ההבדל לא משמעותי. בגדול ההתלבטות היא בקשר לכטיס מסך. ל-1 (לינק כאן) יש נתונים פחות טובים אבל כרטיס מסך יותר טוב. (MX150) ל-2 (לינק כאן) יש נתונים יותר טובים אבל כרטיס מסף פחות טוב. (930MX) NVIDIA GeForce MX150 vs 930MX אבל יש גם הרבה הבדלים בשאר הנתונים.. השאלה היא האם ההבדל בין שני כרטיסיי המסך משמעותי בשבילי ? לינק להשוואה בין כרטיסי המסך : לחץ כאן …
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלחתי את המפרט המפורסם כאן בפורום (למשחקים ב-5000 ש"ח כולל מסך) לחנות כדי לקבל הצעת מחיר. במפרט מדובר על מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2+ Quad Core 2.20Ghz - Box המוכר טען שאינטל עדיפים הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אמינות ולכן עדיף לי: Intel Core2 Quad 2.5GHz 4MB Q8300 Box CPU (עולה 100 ש"ח יותר ועוד 100 ש"ח נוספים לשינוי בלוח האם) אני רוצה את המחשב עבור משחקים לילדים (גיל 13) אבל שלא אצטרך להחליף מחשב תוך זמן קצר שוב. איזה מעבד עדיף לדעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים, ב-2006 נעזרתי בפורום פה כדי לקנות לי מחשב. המחשב הוכיח את עצמו והוא מזדקן בכבוד אך הגיע הזמן לשידרוג רציני (כבר מ-2009 המחשב שלי לא מריץ שום משחק חדש). להלן הדרישות: מחיר- 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. שימוש- אינטרנט, סרטים ומשחקים (כמו דיאבלו 3 ברזולוציה FHD). oc - לא מתוכנן. שקט- חשוב אך לא קריטי (מחשב לא יופעל בלילה). החלקים הדרושים הם- מעבד, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם (ואולי ספק כח). כיום יש לי ספק כח FSP 380W בן 6. האם הוא מספיק בשביל מערכת כזו? מערכת לדוגמא שהרכבתי ב-tms (עם ספק במקרה שצריך): [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]M685O1GD5HD[/td][td]MSI 6850 1GB GDDR5 Retail[/td][td] 1 [/td][td] ₪655 [/td][/tr][t…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שישמש למשחקים ולתוכנות סך אין צורך בשום ציוד הקיפי כגון רמקולים עכבר מקלדת מסך או כונן 1.44 או סי די רום אלו כבר קימיים בהתחלה חשבתי שאני ירצה מעבד אינטל 64 ביט אבל עכשיו אני שומע יותר ויותר שעדיף לי amd העניין שאני ממש לא מבין ב AMD או בלוחות התומכים בהם סך הכל מה שאני רוצה במחשב זה מעבד 64 ביט שיהיה חזק מהיר אם אפשר כפול ליבה אז למה לא שיהיה זיכרון מטמון של 2 מגה בקשר ללוח אני מעדיף asus אני מחפש לוח עם כרטיס קול מובנה שיהיה לו יציאה אופטית רצוי שיהיה גם כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת רגיל ואם יש firewire אז זה יתקבל בשמחה עכשיו האם מעבדים של AMD עובדים עם DDr 2 או עם זיכרון מסוג אחר כי הבנתי שזה הכי מהיר שיש אני בהתחלה תיכננתי על מעבד אי…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס גודל - סביבות 17 כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים. תודה רבה שבוע טוב ושקט
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט והשקעתי בו המון מחשבה. רציתי לקבל מחשב חזק לגיימרים עם חומרה איכותית במחיר שפוי יחסית. תגידו לי מה דעתכם על המפרט והמחירים (ובבקשה תתייחסו להערות בסוף הפוסט): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤594 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤898 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤119 כמות:1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤623 כמות:1 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1148 כמות:1 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5249¤ הערות: …
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות גרפיקה ותלת מימד (פוטושופ, בלנדר וכו'), תיכנות ודומיהם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, אבל עדיף 15". * רזולוציית המסך? 1366x768 מינימום (תוקן) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ HDD * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע - יתרון; שתהיה אפשרות להתקין מערכת הפעלה נ…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים(קלים+כבדים), "עבודה משרדית" ו-OC רציני (אבל לא בתחילת חיוו של המחשב). Motherboard - לוח אם Model: ASUS Maximus II Formula LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail Price: $270 Store: NewEgg Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131319 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor - מעבד Model: Intel Core 2 Duo E8400 Processor BX80570E8400 - 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB, Wolfdale, Dual-Core, Retail, Socket 775, Processor with Fan Price: $200 Store: TigerDirect Link: http://www.tigerdirect.com/applicati...211&CatId=2398 ----------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט בשביל מחשב להורים שלי לגלישה , ושיתאים גם למשחקים פשוטים כמו פיפא , קאונטר סטרייק וכדומה , רצוי מעבד אינטל , ליבה כפולה , 2 gb זיכרון , ולוח אם שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ? תודה מראש , מעדיף חנויות מאיזור ראשון
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! מעוניין לקנות ולהרכיב מחשב HTPC קל, כשהקאץ' הוא שהוא צריך להריץ סרטים בהבחנה בלי לגמגם. עיקר ההתלבטות שלי היא בין Core i3, שבטוח יריץ הכל מעולה אבל הוא יקר, לבין מחשב מבוסס ATOM, שזה קצת סיכון אם יעמוד בדרישות החומרה, לבין Athlon II X2 250 או מעבד AMD קל אחד דומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר חריגה של עד 500 אם כוללים בתקציב מקלדת משולבת עכבר אלחוטית טובה 2. מה שימושי המחשב: ישמש כמרכז מדיה מחובר לטלוויזיה. צריך להיות מספיק חזק להריץ סרטים ב1080p בלי לגמגם! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אני לא מתכוון לכבות אותו …
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-