ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לחבר שלי ACER ASPIRE 5610 ויש לו ג'יגה של ראם (2 סטיקים של 512 מגה), הוא רוצה לשדרג ל2 ג'יגה, השאלה היא האם גם במחשבים ניידים כמו בנייחים יש יתרון לדואליות של סטיקי זכרון? האם הוא צריך לקנות 2 סטיקים תואמים של ג'יגה או שהוא יכול לדחוף סטיק בודד של 2 ג'יגה ואז יהיה לו 2.5 ג'יגה ראם? תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום את המפרט הבא: אינטל i7 2600 Gtx 980ti 16gb ram 1333 mhz ddr3 לוח אם h67ma-usb3-b3 הארד דיסק קשיח sata 3 לא sss. אני מתלבט אם לשדרג את המחשב בתקציב של עד 3000 שח, כאשר את כרטיס המסך שלי אני רוצה להשאיר. עיקר השימוש של המחשב זה משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה. אני חובה איטיות של הוינדוס אפילו אחרי פירמוט. חושב לקנות לוח אם MSI H370 GAMING PRO CARBON LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP מעבד Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 זיכרון Hyperx fury2x8 2400mhzcl 15 kit השאלה שלי האם זה קנייה טובה? האם זה מתאים אחד לשני הלוח אם החדש לזיכרון החדש ולמעבד החדש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
במחשבי Dell, לא מצוין כמה זמן סוללה יש, אלא רק כמה תאים היא. יש מאגר או מקום כלשהו לזמני סוללה של מחשבי Dell?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
צריך מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון,הארדיסק 80gb,מארז כרטיס מסך פשוט בינתים,אני אחסוך עוד כמה זמן ליותר מתקדם(אז שיהיה ניתן להתקין אותו) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות אני לא מומחה למפרטי מחשב ואני צריך עזרה תקציב משהו סביב ה-7 בלי מסך לא צריך מערכת הפעלה תהיה על המחשב מערכת הפעלה Windows 7 ותודה לכל מי שיוכל לעזור אחרי הרבה קריאה באתר הגעתי לזה: מעבד אינטל Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel כרטיסי מסך ASUS GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 2 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI צורב Samsung SH-S2…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1476 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤507 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤184 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤296 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤801 סה"כ: ¤4065 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3984 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/q86cerkh זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤592 כמות:1 http://skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום.. ביינתים הקנייה של המחשב מתעכבת, ואני מנצל את הזמן הזה לעשות עוד תחקור קליל למציאת המפרט הטוב ביותר. כסף לא גדל על העצים, ואני לא בא במטרה לשפוך כסף, אלא לרכוש את המחשב שיהיה לצדי למשך השנים הבאות, ולא יאכזב אותי (עם אפשרות לשדרוגים). המחשב הוא בעיקר למטרות גיימינג (משחקים כבדים), גלישה באינטרנט, פוטושופ, צפייה בסרטי HD ועוד. כרגע אני עם מסך 19" (ישודרג בהמשך למסך 22"-24" FHD או פחות). אני לא יודע עם כרטיס כמו 4870 הוא בחירה נכונה, ואם כדאי להשקיע דור קדימה (5XXX), אך המחירים של הכרטיסים החדשים זה לפחות שליש מהמחיר, וזה המון. (האם ה-4870 יוכל להריץ על הגדרות מתקדמות משחקים בFHD/1680X1050?, לדוגמאת Crysis). האם כדאי להשקיע דור קדימה עבור DX11? בנוגע למעבדים, ה-965 BE…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברים אבקש את עזרתכם בנושא רכישת מחשב נייד, קצת נתונים ושאלות מצורפות: המחשב ירכש בהונגריה בסכום של 3000 ש"ח פלוס מינוס, ישנה גמישות מסויימת אם יש צרוך בכך. במחשבים אני לא ממש מבין, מה שכן אני עובד קצת עם מוסיקה, מריץ תוכנות של תקלוט ומעבר לזה תוכנות דיי סטנדרטיות, אופיס וכו. אני מוצא את עצמי עובד עם שתי דפדפנים במקביל ומשתמש ומדפדף בין הרבה חלונות פתוחים, תוכנה ההורדה פתוחה ברקע והסקייפ מצלצל מידי פעם. אני בכוונה מתאר תמונת מצב קיימת במחשבה שזה עשוי להועיל ליציאת המפרט באופן הטוב ביותר. הייתי שמח אם אוכל לקבל מכם הצעה למפרט שיתאים לצרכיי וכמו כן חברה מומלצת (לנובו?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לבדוק את המפרט הבא לפני רכישה באילת. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107324]Intel Core i9 13900KF / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 2319 …
-
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
אלו בעצם המפרטים מבוססים שיכולים להיכנס בתקציב שלי, יש לציין שהמפרט שi5 מגיע עם זיכרון DDR3 שזהו יתרון דיי משמעותי, אך הAMD גם הוא מעבד חזק, מגיע עם זיכרון DDR2 וכרטיס תומך DX11, מה לדעתכם עדיף בתקציב? (3700 בערך). השימושים שלי הם משחקים בעיקר, אך גם איטרנט וסרטים, חשוב לציין שיש לי העדפה למעבד חזק יותר, אין ספק שאם המערכת מבוססת AMD הייתה באה עם DDR3, הייתי הולך עליה. עד כמה משמעותי ההפרש בין זיכרונות DDR2 לDDR3? לא משנה, אני כבר ישאר עם הi5, הוא יותר טוב לעתיד מכל הבחינות, ואשדרג כרטיס בעתיד, בעוד שנה ככה, או שנה וחצי, גם ככה הדרישות לכרטיסים נמוכות מאוד, 500W מספיקים לHD5850, אם אני ייקח 550W אז בכלל יהיה טוב.
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לאחר המון זמן מאז שהINSPERION הוותיק שלי שירת אותי במשך 5 שנים והלך לעולמו, אני תקוע עם EEE שמאוד מקשה עלי את העבודה השוטפת התקציב שלי הוא באזור ה5K, ושמתי את עיני על הדגם של HP, שעל פניו המפרט שהוא מציע לא רע לשימושים שלי שהם סרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט, כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית ולכן יש לי בצד דיסק 7200 RPM שיוחלף בכל מקרה במחשב החדש. צבע הברונזה של המחשב גם קנה אותי, כמו כן גם יציאת הESATA, ואולי זה "מסנוור" אותי, אבל האם יש עוד אופציות בטווח המחיר הזה שיכולות להיות טובות יותר? המפרט הוא מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זכרון: 4GB DDR2 זכרון קשיח: 250GB 5400rpm מסך: 13.3" WXGA High Definition LED כרטיס גרפי: Nvidia GeForce 9300GS זכרון גרפי: עד 512MB כ…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שישמש למשחקים ולתוכנות סך אין צורך בשום ציוד הקיפי כגון רמקולים עכבר מקלדת מסך או כונן 1.44 או סי די רום אלו כבר קימיים בהתחלה חשבתי שאני ירצה מעבד אינטל 64 ביט אבל עכשיו אני שומע יותר ויותר שעדיף לי amd העניין שאני ממש לא מבין ב AMD או בלוחות התומכים בהם סך הכל מה שאני רוצה במחשב זה מעבד 64 ביט שיהיה חזק מהיר אם אפשר כפול ליבה אז למה לא שיהיה זיכרון מטמון של 2 מגה בקשר ללוח אני מעדיף asus אני מחפש לוח עם כרטיס קול מובנה שיהיה לו יציאה אופטית רצוי שיהיה גם כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת רגיל ואם יש firewire אז זה יתקבל בשמחה עכשיו האם מעבדים של AMD עובדים עם DDr 2 או עם זיכרון מסוג אחר כי הבנתי שזה הכי מהיר שיש אני בהתחלה תיכננתי על מעבד אי…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הפריטים שאני צריך הם : מעבד - לא יודע ממש מה הכי מומלץ היום (אולי 6300\6400 ??) לוח אם - איזה לוח מומלץ ל-OC ? זיכרונות - 800MHZ ? או אולי יותר ? בעיקרון אני צריך 2 סטיקים של ג'יגה. שאר הפריטים יש לי. קירור - אני מזמין מחו"ל קירור מים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?התקיצב הוא 3200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:בעיקר גיימינג. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין שםו צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בונה מפרט לבן של חבר, כאשר הדגם הוא GTX 980 בלבד!!! (אל תיכנסו לנושא למה, זה לא הנקודה) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10 במקרה הרע אבל המטרה לחסוך כמה שאפשר (8~7 יהיה עדיף) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה 3. רכיב שיש צורך לכלול במפרט? המפרט צריך להיות מבוסס על GTX 980 לא TI 4. עד כמה חשוב השקט ? כמה שיותר עדיף 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? שלילי
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מדובר על מחשב לאחיין שלי שהוא בן 10, כלומר שלא יהיה שום OC בשום צורה ואופן - אין שם אף אחד שמבין במחשבים ויוכל לטפל בו. התקציב הוא בשביל המחשב בלבד - ללא מסך ו/או ציוד הקפי אבל כולל הרכבה. השימוש היחיד של המחשב הוא למשחקים. הוא לא ממש מבין בגרפיקה - כלומר שמבחינתו לא משנה אם המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגדרות בינוניות, מבחינתו זה אותו הדבר, אבל היינו רוצים שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר זמן ללא שדרוג - כלומר שגם עוד שנתיים הוא עדיין יריץ את המשחקים החדשים, פשוט על הגדרות נמוכות.
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח , המחשב לא יותאם ל OC. פרטים נוספים רזולוציית מסך 1080p , מעבד 64 bit אין צורך בכונן דיסקים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 805 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 בקניית מחשב חדש ₪ 260 x 1 מארז: : Silverstone SST-RL01B-USB 3.0 + FSP Raider 650W ₪ 510 x 1 קירור למארז: : מאוורר למארז Glacialtech Silent Blade 120mm ₪ 36 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 315 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 285 x 1 כרטיס מסך: : MSI R9 290 4G DDR5 Gaming בקניית …
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של בערך 4500 שקל גג. אני גר באיזור הקריות,ודרך התשלום שלי היא שיקים. דיברתי עם אנשים וגיבשתי 2 מפרטים טובים: מפרטי מחשב: 1. מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארז Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילד בן 10 שמשחק counter strike ופיפא. בעקרון אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את זה עם טיפה הסתכלות קדימה למשחקים באותה רמה שייצאו בשנתיים הקרובות וחלקים יציבים. מה שאני חשבתי עליו (בניתי ב-iqpc) - AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪294 זיכרון: PATRIOT 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪106 כרטיס מסך: GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪308 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪105 מארז: COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪136 ספק …
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אחי הטיל עלי משימה לבחור לילדתו הקטנה והאהובה מחשב לשנת הלימודים החדשה. ביקרתי ב -5 חנויות וחנות אחת הציעה לי שני מפרטים מבוססי INTEL ו - AMD . היות ואני לא מומחה כזה גדול ואפילו בכלל לא, פונה אני אליכם שתכריעו בסוגייה זו. אני מעוניין במפרט שלדעתכם יתן לי את האמינות והאיכות ביחס למחיר . אהה - התקציב עומד על 2500 שקליםללא מסך. מפרט מס' 1 : מעבד : INTEL CELERON P4 2.4 GHZ 533MHZ לוח אם : GA- 8SG800 TO P4 - נאמר לי שזה לוח של GYGABYTE . זיכרון: 256 MB DDR כרטיס מסך :GeForce 4 MX 128 MB DDR + TV OUT דיסק קשיח : MAXTOR 40 GB ATA 100 כרטיס קול : מובנה כונן רגיל : TEAC כפול 52 כרטיס רשת : 10/100 LAN כונן 1.44 : MITSUMI 1.44 MB מקלדת : PS2 9000 עכבר :PC/2 OPTI רמקולים : 4…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-