ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Alpha ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם אני עושה את זה בדרך הכי נכונה שאפשר ! ושיניתי גם את דרישת המפרט! מצטער על ה POST ה -3 אבל הפעם זה סופי!!! וכתוב בדרך הכונה ביותר! אז נתחיל: מה התקציב? בין 6500 - 6900 שזה כבר הסוף! - מזומן! מטרות: משחקים כבדים בעיקר! ציוד הקפי: לא! העדפה לחברה: איכותי כמובן! הקירור והעיצוב: העיצוב - לא משנה לא העיצוב! עיקר שיהיה מארז איכותי! \ קירור - אמור להחזיק במעלות של הקיץ כמובן עם כל חומרה שיש במחשב שלא ידפק\יהרס מהחום.. מערכת הפעלה\הרכבת מחשב: אין צורך! צרכים מיוחדים: מחשב שיחזיק גם בעתיד לשדרוגים כמו לדוגמא - SLi / CrossFire לוח אם שתומך בזה... לא יודע מה יש עוד :\ משחב שקט: אממ... שלא שיהיה אפשר לישון איתו בלילה .. :] כמובן מצב IDLE ( הורדות וכו...) מתוכנן OC: לא.…
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד INTEL i-7 920 1320.16 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-EX58 EXTREME 1430 ש"ח זכרון OCZ 6-GB 1600MHZ DDR3 PLATINUM CL-7 625.90 ש"ח כונן קשיח WD 640GB SATA 16MB 306.90 ש"ח דיוידי LG® DVDRW GH20NS30 X22 SATA 101.33 ש"ח מארז ANTEC NINE HOUNDRED TWO GAMING 716.99 ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 275 896 MB DUAL DVI HDMI 1221 ש"ח מסך SAMSUNG 2243-EWX 22" 1:20000 5MS 768.90 ש"ח ספק כוח OCZ STEALTH-X-STREAM 600W PSU 437.74 ש"ח כרטיס קול CREATIVE X-Fi EXTREME AUDIO PCIE 283.20 ש"ח סך הכל 8330 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק למשחקים, אין צורך ב OC , שיכלול כרטיס מסך תומך DIRECTX10.... המפרט צריך לכלול את המסך הספציפי הזה : LG L1770HQ עכשיו אני יודע שכבר ביקשתי מפרט ב7K אבל יש סיכוי טוב שהוא משתנה ל 8.9-9K אם אפשר שלא לעבור את ה 8900.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכם חבר'ס, אני רוצה מפרט למחשב ב5000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 5500 ש"ח בלבד שזה תכלס מספיק למפרט משחקים חזק. לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אני לא יודע לעשות ואני לא הולך לשרוף מחשב כדי ללמוד איך לעשות...), אבל מה שאני כן מבקש למחשב זה ככה: מחשב חזק ומהיר שיכול להחזיק בעומס של אינטרנט ותוכנות כמו פוטושופ בו זמנית. יכול לסחוב משחקים טוב ולא יתחיל לקרטע לי בכל משחק שאני משחק, וגם שיפעיל גרפיקה חזקה. אני רוצה מערכת הפעלה מקורית של ויסטה (פרימיום)[בגלל זה עדיף גם 4GB ראם, לא?] ושלמחשב יהיה קירור טוב, החדר הוא כמו כבשן בקיץ, פשוט חם פה נורא ואני לא רוצה התחממות יתר במחשב. גם כן מה שאני מבקש זה שיהיה למחשב גם יציאת רשת כדי אני אוכל לחבר את הXbox360 שלי ואם אפשר אני ממש אשמ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש (הוא לא יודע שהוא קונה- ההורים שלו עושים לו הפתעה בעזרתי- ובעזרתכם) אם יהיה צורך משמעותי ניתן לעלות עד 5500 ש"ח אבל לא לעבור את זה באגורה, לא יהיה OC ביכלל, כיוון שהמחשב לא בישבילי ואני מעדיף AMD וNV מסיבות שלא כל כך ברורות גם לי אז אין העדפה לחברה מסוימת, אני חשבתי על ברטון 2500 עם R9100P אבל אין בעיה לשנות,אז יאללא תרביצו מפרטים נ.ב- לי רעש לא מפריע אבל לו רעשים מפריעים ובגדול חייב משהו לא מרעיש כמו ה5800 הידוע לשמצה אבל לא לתקוע איזה מאוורר שנמלה מסוגלת להרעיש יותר ממנו משהו טוב בכל מקרה (עדיף גם מאווררים בחוזק כזה זהנמלה לא תוכל לעצור אותם(:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מכובדיי, אני מחפש מפרט למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים במיוחד שרצים ONLINE. אני לא יודע האם שווה להשקיע ב-Core i7 או QUAD CORE? הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי מפרט הכי טוב שאפשר בסכום המבוקש הנ"ל אם בכלל זה אפשרי. תודה רבה, אדם.
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לומר שאני דיי חדש באתר אבל כיף לראות שיש אנשים רציניים שיודעים מה הם עושים ושיש עם מי לדבר בכל הנוגע למחשב ולמפרט עצמו. מפעילי האתר - יישר כח, כל הכבוד, אין מילים וואוו... טוב ועכשיו לעניינו- אחרי הרבה זמן בלי מחשב (עצוב אני יודע) בכלל כי הוא פשוט נשרף (פיזית באש) החלטתי לחסוך קצת ולקנות מחשב חדש דנדש אחרי התלבטויות ומחקרים הגעתי למפרט שאני דיי סגור עליו רק כמה שאלות לא פתורות. (שוב תודה על ההתעניינות) המחשב הוא למטרות הפעלת משחקים כבדים כמה שאוכל (עם גרפיקה שתפציץ לי את המח), הדברים הרגילים (הורדות, סרטים ואינטרנט) וגם בשלב מאוחר קצת יותר עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה והקלטה-אבל כרטיס אודיו נפרד ומקצועי אני אקנה כבר יותר מאוחר אז אין צורך בו כרגע (qbase r…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן. זה מה שהרכבתי מ-skypc מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤146 כמות:4 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D X20 Black DVD ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק Eagle Dragon ¤404 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=DR…
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המליצו לי על נמפרט הנ"ל. רוצה לשמוע דעתכם זה כל הציוד שאני צריך, השאר יש לי INTEL E6550 2.33 4MB GIGABYTE GA-P35 DS3L 2GB MEMORIES G. S.KILL 800MHZ WD 320GB SATA2 16MB INOVISION 9600GT 512MB DDR3 hec 6a19 case HEC 450/480 WATT כולל הרכבה והתקנת חלונות (יש לי דיסק מקורי) מקווה שרשמתי נכון
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן של חיפושים ושאלות אני מזמין את המפרט הבא לקח לי המון זמן להרכיב אבל אני מקווה שבחרתי תבחירה הטובה המחשב מיועד למשחקים כבדים ולתעסוקה עם סרטים המעבד מיועד לעבור OC למהירות 3 כנ"ל הכרטיס מסך ( עדיין לא ידוע המהירות ) אני קונה את הכרטיס מסך מאייבורי ושאר החלקים מקיאספי מקווה שיצא טוב אם אפשר תגובות :] מעבד Quad Q6600 910 ש"ח לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L 470 ש"ח זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800 mhz 310 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 1600 ש"ח קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 305 ש"ח צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 ש"ח קירור למארז Arctic Cooling ArcticFan 12 PWM Exhaust ( או קירור אחר של 120 …
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב המיועד למשחקים כבדים כגון Crysis וצפייה בסרטים. יש לי תקציב של עד 4000 שקל עם אפשרות לתוספת של עוד כ- 500 שקל אם באמת תהיה סיבה לכך. אין לי צורך בציוד היקפי, יש לי מסך 20 אינץ', ואני אוותר גם על הכונן דיסקטים העיצוב של המחשב פחות חשוב לי מהאיכות שלו, אני צריך שהוא יחזיק מעמד לאורך תקופה ממושכת ושיהיה יחסית שקט כיוון שהוא נמצא לי ליד המיטה וחבל שאני אשבור אותו כי הוא יעיר אותי באמצע הלילה בנוסף יש לי ספק EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU שקניתי לא מזמן השאלה אם אתם חושבים שאני אוכל להשתמש בו במחשב מסוג זה? אם לא, לא נורא. אני בדיוק נכנס לטכניון אז לא יהיה לי יותר מדי זמן בשביל המחשב בגלל זה אני צריך מפרט חזק שיעמוד לאורך זמן שאני אוכל לשחק…
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב למשחקים כבדים כמו BF2 ו R6 VEGAS וקרייסיס כמובן כשהוא יצא. דרישות: -מסך דק איכותי [לא משנה כ"כ הגודל העיקר האיכות] -משחקים כמו שכבר אמרתי -יש תכנון ל OC עד 3.0-3.5GHZ -מארז שקט אין צורך בציוד היקפי חוץ מהמסך כמובן. אין אפשרות של חריגה מעל 100 ש"ח.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים כבדים בתקציב עד 5K+חריגה עד 300 ש"ח צריך שהמפרט יכלול את החלקים הבאים(לא משנה איזו חברה): כרטיס מסך 8800GT לפכחות 2GB זכרון RAM 800MHZ דיסק קשיח 160 GB מעבד 4 ליבות מסך LCD לפכחות 19 אינ'צ + מארז:THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm ספק שיחזיק את כל המערכת הרכבת מחשב במעבדה רק במקרה שזה לא יקר מ 15 ש"ח OC רק אם עושים את זה בחנות עצמה ורק אם מהירות המעבד תיגיע לרמה של 3.2MHZ לפכחות לא נחוץ:מערכת הפעלה רמקולים מקלדת ועכבר חוץ מזה כל החלקים נחוצים(לא משנה איזו חברה) המפרט למשחקים כבדים הכי חדשים כמו :COD4,CRAYSIS,ET:QW ברזולוציום הגבוהות-בינוניות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא כבר, אבל לא ריצה אותי ויש לי כמה שינויים. 1. מה התקציב? 3000 צ'קים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כמה שיותר כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק אני מעדיף את אינטל שיהיה יותר מ2.8 GHZ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכונן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-