עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mr559,

מעבד intel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון XPG 32G (2X16G) D10 GAMMIX SINGLE 3000 BLACK SSD NVMe WD Black SN850 1T M.2 NVMe Read-7000MB/s Write-5300MB/s כרטיס מסך ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming 10G מארז ASUS TUF Gaming GT501 GREY RGB ספק Asus TUF 750B 750W ₪10599 למזומן אני עומד…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי אח קרציה שרוצה מחשב למשחקים ובנוסף המשפחה רוצה לעשות שימוש במחשב לצריבת וידיאו משפחתי על תקליטורי דיוידי. יש לי מפרט שחשבתי עליו אחרי שהתרשמתי מכל מיני מקורות מידע כולל מהאתר המצויין הזה. הייתי רוצה הצעות לשיפורים הערות הארות וכדומה.. במיוחד הייתי מעוניין לקבל הערות והצעות לגבי מסך מכיוון שאני לא מבין בזה למרות שהמסך לעומת הנתנוים שלו זול, אני מחפש מסך 19 עד 2000 ש"ח. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 shekel מעבד A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 710 shekel לוח אם אסוס 256MB Twinmos 140X2 =280 shekel שני מקלות זיכרון של 256 6600 256MB DVI, TV, PCI-E RETAIL כרטיס מסך 695 ש"ח (אני יודע שאני צריך VIVO אשמח להצעות בנושא הזה גם) 80GB 7200 8…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by tfo,

כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Oprapc,

את המחשב קניתי ב-4800 ש"ח כולל מע"מ. המארז בתמונה הוא שלי כמובן. עיצבתי את המפרט שקניתי בתמונה שצירפתי לפה. המחשב ללא מסך וללא סידירום. מה אתם חושבים על המחשב?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  5. המחשב הנייח אצלנו בבית הפך באופן לא רשמי למחשב הבלעדי שלי אחי ולכן אני צריכה מחשב לעצמי. אני מחפשת משהו מתאים כבר הרבה זמן, בדקתי באינטרנט, בחנויות אבל כולם רק הצליחו לבלבל אותי עוד יותר. אני מתכננת להתחיל ללמוד במכללה באוקטובר הקרוב, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים אז אני צריכה מחשב שיתאים ללימודים וגם לתוכנות עיצוב גרפי כמו פוטושופ החדש ואם הוא יצליח להפעיל משחקים זה גם טוב (כמו סימס STORIES) אחריות, מסך של 15" ומעבד טוב הם הדרישות העיקריות + כרטיס מסך טוב. בהתחלה בחרתי בקומפק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6954&perur=2&t=1&c=320 והאמת שעכשיו הוא נראה לי די בינוני. המחיר שלו בסדר ויחד עם הרחבת אחריות היו יעלה לי 4200 בערך. יש גם את לנובו: http://ww…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט ללא מסך, לא גיימר כבד אך מדי פעם הפעלת משחקים חדשים. תיתכן אפשרות להתקנת שרת וירטואלי. חשוב לי גם דגש על קירור ומארז טוב. ציוד היקפי גם כן נדרש. ניתן לחרוג עד 500 שקל.. תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יישומי אופיס על בסיס יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? …

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by nanus,

שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by lipact,

צריך מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך ומעבד טוב.. ללא קונן או צורב DVD, ובערך 160GB בהארד דיסק אני מעדיף כרטיס מסך של 512MB אשמח לשמוע הצעות. תקציב : 2700 כולל הרכבה ובדיקת מאמץ,לא כולל מארז,מסך ועוד רק מחשב ללא מארז תודה. וכמובן ללא מסך..

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by RoyLevi,

היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. שלום! אימא שלי לוחצת עלי בקניית מחשב - יש לי בסיס לחלקים, אבל בכל זאת רציתי לשמוע הצעה ממכם הצעה, התקציב הוא 9000 שקלים. אני מחפש מחשב טוב מאוד ולא בזבזני במיוחד, שיחזיק הרבה זמן, ויריץ משחקים פיצוץ. לא צריך מסך, ומחפש מעכת סראונד + כרטיס מסך חזקים. תודה מראש! =]

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Raul,

אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by lielmar1,

חברה אני קונה מחשב בניתי מחשב תגידו לי עם הוא טוב מעבד intel E8500 3.16 Gh לוח אם Gigabitye GA-EP45TDS3 זיכרון 4 gh ram 800 mh kingston כרטיס מסך ati HD4870 512mg מסך 22 אינץ LG ספק 500 וואט רק תגידו לי עם הספק מספיק חזק או שצריך יותר חזק :) :)

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by rmanor9,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG LS55 ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. הכרטיסי זיכרון שהוא תומך בהם הם DDR PC2700 (333Mhz) . משום מה יוצא שהזכרונות האלה הרבה יותר יקרים (יותר מפי 2) מזכרונות ניידים DDR2 667Mhz . מישהו יודע למה? מה ההיגיון שזיכרון יותר איטי וישן יהיה יותר יקר מזיכרון חדש? ועוד שאלה - יש סיכוי כלשהו שאני יכול לשים מהזכרונות המהירים יותר והם כן יעבדו (במהירות איטית יותר ממה שהם יכולים , אבל יעבדו) ? תודה.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  17. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-2500 עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי כללי ללא גיימינג - צריכת תכני אינטרנט, שימוש ביישומי אופיס, צפיה בתמונות, צפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב במיוחד, לכן נדרשים מאוררים שקטים וספק פאנלס או בעל מאורר שקט. …

20. לאחר מחשבה מרובה החלטתי ללכת על אינטל אז הינה המפרט כולל הרכבה תנו לי תגובות בבקשה והצעות לשיפור המקסימום במחיר הוא 8K [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  21. מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MH - שח 600 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2548 מאוורר למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO - שח 90 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523 או Thermaltake v1 - שח 275 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=837 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L - שח 540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון פנימי - OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 - שח 310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 מארז - Raidmax APEX 2x120mm No PSU - שח 170 http://tms.co.il/product/4449 ספק - COOLMAX V500 500W Power Supply SATA - שח 200 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7227 כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX88…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  22. שלום, ברצוני לעדכן את המחשב הקיים (מפרט בצד ימין) כאשר הרכיבים המיועדים הם: לוח-אם, מעבד, זיכרונות וכ.מסך. ההעדפה היא למחשב זול ככל הניתן אשר יוכל להריץ את המשחקים שעתידים לצאת בקרוב על ההגדרות המירביות ברזולציה של 1680*1050. כמוכן אני עורך חובב בפוטושופ ובתוכנות עיצוב בתלת מימד (לא צריך לתת דגש כמעט לכיוון). לא מתוכנן אוברקלוק או מערך SLI/CF, אך אם הדבר כלול בלוח-אם באותו המחיר, מה טוב. כמובן יש יתרון ללוח-אם שיכלול את החיבורים העדכניים כגון; USB 3.0, SATA III וכד'. אין עדיפות לחנות מסויימת כל עוד היא בסביבת חיפה, ואין תוכניות לשדרוג מסיבי בזמן הקרוב. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  23. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by ZivX,

?

25. Started by Green Apes 02,

מיועד למשחקים כבדים,סרטים ב 1080p, אינטרנט ומוזיקה .. אז ככה..התקציב : יש לי 4,000 ש"ח שאני מוכן להשקיע אותם על המחשב אני אמכור את הכרטיס מסך שיש לי כרגע (GeForce GTX460 768MB) ב 500 ש"ח ואת ה 4,500 ש"ח שיהיו לי אני אשקיע על מחשב חדש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1097 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪544 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪349 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Sams…

• 10 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים