עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bentzi,

שלום! קונים לי מחשב חדש ואין לי כל כך תקציב כל כך גבוה צריתי לדעת מה דעתכם מעבדי AMD Athlon" 64 2800+ (S-754) 740 1 740 לוחות אמ למעבדי AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך PINE xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 910 1 910 דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB SATA 390 1 390 מארזים HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מקלדות Lang. Rus or Arb 20 1 20 עכברים MOUSE PS2 + roll10 1 10 Total price 3280 ¤ לא הייתי צריך צורב וכונן דיסקים כי יש לי כבר מה אתם חושבים? איך הוא יחזיק משחקים? ולכמה שנים הוא יצליח לספרק אותי לדעתכם? איפה אני יכול לשפרבלי כמעט שינויים בכסף? (אל תתיחסו לעכבר ולמקלדת אני קונה כברבאיזה חנות אחרת בארבעים שקל את שניהם…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  2. שלום הנה המפרט שלי אני מבקש הצעות לשיפורים ואני קונה את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזיכרונות בארצות הברית כך שזה יוצא לי יותר זול ורציתי לדעת אם אני קונה מפנדה תוספת פריטים בסה"כ 2500 ש"ח ואני יתן להם גם את החלקים מארצות הברית הם ירכיבו לי?? והרי המפרט: מעבדCPU \ Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE לוח אם MOTHER BOARD \ Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונותMEMORY \ OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail כרטיס מסך VGC \ MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL מקרר למעבד \ CPU COLLER Thermaltake Venus 12 CPU…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Roie Alon,

אני רוצה לקנות לפטופ שמצד אחד אני אוכל לשחק עליו משחקים ומצד שני גם יתאים לי ללימודים כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בזמן הקרוב אני יודע שזה שני ניגודים שונים כזה אז זה קצת בעייתי הידע שלי במחשבים שואף ל0 ובגלל זה אני פותח כאן דיון כרגע אני בארצות הברית אז זה אחלה זמן לקנות לפטופ. התקציב שלי הוא בערך עד 1000-1100 דולר אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופים שאתם חושבים שיתאימו לי רועי

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב בן 3 שנים עם המפרט הבא: מעבד : e6300 ללא OC לוח אם: gigabyte 965p ds3 - לא תומך במעבדים עם 45nm זכרון :kingstone 3gb 667mhz הרדיסק של 250GB , ספק של 300W לא גינרי , מאוורר למעבד-GOLDEN ORB יש לי מסך 22" שעובד ברזולוציה של 1680X1050 אני מתלבט בין קניית מחשב חדש (ב 4-4.5) לבין שדרוג של המחשב הנוכחי עם Q6600 ו 4850HD או (4870HD אם זה עדיף) וספק חדש במידה וצריך. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ כל משחק חדש ברזו' הטיבעית של המסך ויעבוד בצורה חלקה. בנוסף אם כדי באמת לשדרג האם השידרוג יוכל לתת לי מחשב שיהיה שקול פחות או יותר למחשב חדש בעלות של 4000-4500 ש"ח? לגבי OC , הטמפ' של המעבד שלי הן כרגע 50 מעלות במנוחה אז אומנם לא החלפתי לא משחה כבר שנתיים אבל אני לא בטוח …

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי\מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולנסות לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש רגיל(אינטרנט, אופיס וכו') + משחקים כמו WOW ו PES א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. רוב הזמן לגלישה באינטרנט + המשחקים שציינתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום לכולם! ברצוני לשדרג / להחליף את מפרט המחשב שלי בעלות מינימלית כך שיתאים למשחקים של "הדור החדש" המפרט הנוכחי הינו: CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPU Speed 2.79 GHz RAM 2.0 GB OS Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600 Video Card TI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E48 (Radeon 9800 pro Sound Card SoundMAX Integrated Digital Audio Disk Space 200 GB DVD-ROM HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B האם ישנם רכיבים מסויימים שאוכל להשתמש בהם עדיין? איזה רכיבים עלי להחליף? ולמה מומלץ להחליף במידה והתקציב שלי עומד על כ3000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח בערך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ו…

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2,cod,nfs רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט אם הוא טוב או לא? המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD : LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Thermaltake V9 BlacX Edition Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) ספקי כוח: Chieftec Nitro 65…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נראה לי שאפשר לסגור את המחשב עצמו ב4 אלף, אבל אפשר לחרוג. מסכים בסביבות 800 ש"ח לכל אחד, אולי מסך אחד ראשי איכותי יותר, בעד 1500ש"ח. זרוע תליה לא כלולה במחיר של המחשב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות - Visual Studio, MongoDB, Matlab, ועוד כל מיני תוכנות שאני מפתח בעצמי, והרבה עבודה עם הרבה חלונות של דפדפן המחשב מיועד לעבודת תכנות ומה שאני מתכנת גם ירוץ עליו ברקע, מערכת שכורה נתונים מכל מיני מקורות באינטרנט ושומרת בDB ומבצעת חישובים וסימולציות (מונטה קרלו, רגרסיות וכיו"ב). חשוב …

9. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. Started by mitar22,

מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  11. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by teapot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי גרפיקה (בעיקר דו מימד אבל עם אפשרות להתרחב לתלת מימד ולוידאו) כרגע התוכנות שבשימוש הן Flash, Photoshop ו Illustrator והמחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם במקביל בלי בעיה, כמו שצויין, התקציב גמיש בין 4 ל6 אלף שקל. אפשר להוציא עד 6, אבל אם זה מיותר אז לא חייבים ;-) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by ItayBm,

שלום ברצוני לקנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים מסוימים אין צורך בכרטיס TV בנתיים. בניתי מפרט ותהיתי מה דעתכם עליו INTEL DUAL CORE E2140 GIGABYTE GA-P31-DS3L KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ (1024X2) W.D WD2500AAKS 250GB Sapphire HD3650 512MB Enermax Liberty 400W SilverStone SST-LC17S סה"כ יוצא כ2150 ש"ח דרך אגב,אני מתכנן OC לאזור ה2.5 לפחות,ככה שאני אקנה קירור בעתיד האם הייתם משנים משהו? והאם יש ספק כוח זול שקט וטוב יותר שאתם ממליצים עליו? לקחתי את הLiberty כי הוא מודולרי וזה יהיה ממש נוח אם יהיה סדר במארז,אבל אם יהיה אחד זול יותר ויציב אני אשמח תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. 1. התקציב שלי הוא 3000 +- 2. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות ניתוח גרפים אונליין (יש מס' תוכנות כבדות והמחשב הנוכחי שיש לי בקושי מריץ אותן), סרטים ומשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. (המסך שיש לי הוא dell wa2209 4. אני צריך שהמחשב יהיה יחסית שקט מכיוון שהוא נמצא בחדר שינה והוא יהיה פתוח רוב הזמן אבל בכל זאת אני צריך מערכת קירור טובה כי החדר חם מאוד בקיץ. 5. איני מתכנן לבצע אוברקלוק 6. מבקש גם המלצה לחנות זולה ואמינה באיזור השרון, עדיפות לפולג. 7. בזמן הקרוב איני מתכנן לבצע שדרוג אך עוד מספר שנים יתכן וכן. המון המון תודה!

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  15. http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1688 Dell Inspiron 6400, דיסק 120GB, זיכרון 2 ג'יגה, כרטיס מסך X1400, חלונות ויסטה premium. כל זה במחיר של 7,059 ש"ח. המחיר נראה לי נמוך מאוד, אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי אם אני מפספס פה איזה קאטצ' או משהו. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה משום שאני רוצה לרכוש אותו בשבוע הבא (אז הוא אמור להגיע למלאי). אם יש למישהו מחשב דומה, נניח Inspiron 6400 מהתקופה האחרונה, והוא יכול לתת לי להציץ בו כדי לוודא שהמסך בסדר עבורי (אני שונא צגים מבריקים) - אני אודה לו מאוד. תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by romi,

אני לפני קניית נייד חדש. האם נכונה השמועה לפיה עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים לניידים? חשבתי לרכוש את הדל שבקישור., ולהתקין עליו חלונות XP. במקרה כזה יספיקו לי ה - 512 GB זיכרון? ושאלה אחרונה: האם כדאי לשדרג ( בתוספת של 300 שח ) את הדיסק הקשיח למהירות 7200? האם ארגיש בהבדל? השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט , אופיס. בעיקרון שימושים משרדיים אך גם סרטים ומוסיקה מידי פעם. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by Scorpion17,

שלום, אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב בסך 7000 ש"ח בלי ציוד עקפי. חלקי מחשב עצמם... ואם אפשר להגיד לי מה זה ל סוג חלק. ואיזה חברות מובילות הטובות ביותר בכל סוג של חלק. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by FatalElement,

אני צריך דיסק קשיח, כרטיס קול , צורב דיוידי, כונן דיסקטים, מארז, ספק לsli וקירור למעבד כל זה בתקציב של 3000 שקלים את כל שאר החלקים יש לי. הנה משהו שאני הרכבתי דגם מחיר כמות WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK 215 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 690 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2750 מחיר כל תשלום: 2667.5 מחיר סופי: 2667.5 איך? אפשר לשפר למשהו יותר טוב

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  19. תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Kitt0s,

טוב ככה, בידי החלקים הבאים: Intel Core2 Quad Q9400 Intel Nobletown ATX/DDR2800/FS1333 BLKDG43NB 2x Samsung 2GB DDR 800 2x 500GB SATAII 7200 32MB JTC P-4 500W ATX 12V DR B500E קודם כל מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? דבר שני, בלוח יש כרטיס מסך on-board .. אמרו לי שהוא יחסית חזק.. אבל אני נוטה לא להאמין שכרטיס אונבורד יהיה חזק באמת.. כדאי לי לקנות גם כרטיס מסך? (HD4850) שלישי, צריך לקנות קירור למעבד? אם כן איזה.. עוד משהו, יש לי מארז ג'נרי.. עם הספק שמוזכר למעלה.. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מניח שצריך לשדרג אותו.. אז זהו בעצם, ספק + כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by shayb007,

מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit יע"מ Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 36 °C Yorkfield 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB כפול-ערוץ DDR2 @ 398MHz (6-6-6-18) לוח אם Intel Corporation DP43TF (CPU 1) גרפיקה SyncMaster (1920x1080@60Hz) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (CardExpert Technology) כוננים קשיחים 932GB Seagate ST31000520AS ATA Device (SATA) 21 °C כוננים אופטיים TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device DTSOFT Virtual CdRom Device שמע High Definition Audio Device מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום חברים, אני מרכיב מפרט מחשב בשביל אשתי שעובדת עם הכלים של אדובי (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור). חשבתי בתור מעבד לקחת את Intel Core 2 Quad Q9550 זאת נראת לי בחירה טובה מבחינת מהירות/מחיר. כל השאר אני לא יודע ;D למשל איזה זיכרון כדאי לקנות, האם יש הבדל משמעותי בין מהירות זיכרון 800 ל 1066 או ל 1150 והאם יש טעם לקנות זיכרונות מדגמים יותר יקרים לדוגמה אם מסתכלים על OCZ יש להם את Value, Gold, Titanium, Special Ops, Reaper, Platinum, FlexEX, Fata1ty. מה נותן את היחס הכי טוב מבחינת ביצועים/מחיר? או מה מומלץ? איזה חברות כדאי/לא כדאי לקנות? אני חושב לשים 8גיגה, זה יוצא 2*4. חוצמזה חשוב מאוד שהמחשב יצא מאוד שקט. לכן אני אשמח לשמוע מה אפשרויות הקירור הטובות/השקטות ביותר. הב…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by elni,

בעיקרון המפרט הזה בשביל מחשב בשבילי... עכשיו אני לא צריך מחשב על ואני יודע שהתקציב לא משו... אני משחק CS כולה אבל אני רוצה שהמשחק יעבוד לי בצורה נורמלית... אני רוצה להצליח להפעיל סטים + ICQ + VENTRILO ושהמחשב יזוז לי כי עכשיו הוא לא זז יעני יספיק לי נראלי 1GB RAM (מעדיף 1) לא חייב הרבה מקום HDD אפשר 160 GB כרטיס מסך לא חייב פצצה אפשר כרטיס GFORCE שעולה 300-350 ככה.. לוח אם אני לא ממש מבין בזה ומעבד אמרו לי שליבה כפולה זה טוב... רמקולים אם אתם יכולים גם להכניס וכמובן ספק מארז מאווררים וכל החרטא הזה.. וגם עכבר ומקלדת...אבל לא צריך כל כך מקצועיים ולא חייב אלחוטיים... כרטיס קול לא צריך 5.1 למה בחיים לא יהיה לי 5 רמקולים רק 2.1.. בקיצור חברה תעשו מה שאתם יכולים עם התקציב הזה א…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  25. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.