ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,418 דיונים בפורום זה
-
היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט הכי הכי פשוט (וכמובן הכי הכי זול ) בשביל מחשב שהשימושים היחידים שלו הם אינטרנט ואופיס בלבד. (כמובן שאם אין ברירה אז אפשר לחרוג מ1500) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקיי הזמנו ברגע האחרון לפני שעה ומשהו את המחשב הזה, תודה למנהלת הפורום שהמליצה לי עליו : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1614 עכשיו בעיה קטנה - אני רוצה להכין לחברה שלי דרייברים והכול, ואני לא מוצא באתר של דל דרייברים של xp למחשב הנייד הזה . יש באתר של דל דרייברים רק עבור ויסטה, אני מפחד שאתרים לא מוכרים אולי זה דרייברים לא מאושרים, או וירוסים או אלוהים יודע מה. אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם MA78GM-US2H מעבד Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל? (חוץ מהמחיר) תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שציינתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ב3,500 ש''ח. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, אך אולי במהשך הוא ישמש אותי לצרכים אחרים כמו תכנות, עיצוב וכו'. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, קריר, ושאני אוכל להשאיר אותו דלוק במשך כמה ימים רצוף 0תמיד פחדתי לעשות את זה עד עכשיו). אני מאמין שבעתיד אני ארצה לשדרג את הזיכרון או ההארד דיסק, אז כדאי שיותאם לכך מראש. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והכרטיס מסך של Nvidia. זה לא הכרחי, אבל אני אוהב את החברות האלה. וחשוב לי להדגיש שוב את נושא השקט והקירור, כי אלה באמת דברים שחשובים לי. תודה
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עם מפרט למחשב נייד, עם ביצועים חזקים, באיזור 5000-6000 ש"ח. המחשב לצרכי מולטימדיה ולכן חשוב שיהיה עם כונן קשיח גדול ומסך חד. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX ¤379.00 1 ¤379.00 לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail ¤241.00 1 ¤241.00 זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ¤263.00 1 ¤263.00 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB ¤487.00 1 ¤487.00 כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB ¤241.00 1 ¤241.00 מארז - JSP N-630B 400W PSU ¤260.00 1 ¤260.00 צורב - LG- H55LS RETAIL IDE ¤135.00 1 ¤135.00 הרכבת מחשב ללא תוכנות סה"כ: 2105 המפרט הורכב מהחנות p-see.co.il ואם אתם משנים משהו אז שיהיה באותה חנות וכמה שאפשר באותו תקציב. הבנתי שהספק כוח לא מומלץ אז אני אשמח אם תוכלו לשנות אותו למשהו טוב בלי לחרוג מהתקציב.. אם שאר המפרט בסדר אז אין סיבה להחליף חלקים.
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Asus Eee PC 1101HA, MSI Wind Black U100, HP Mini 1199 ו-Acer Aspire One 751. Acer = Z520 + 8Hr + 1.35Kg + 11.6" = 2,300 Asus = Z520 + 10Hr +1.4Kg + 11.6" = 2,500 MSI = N280 + 5Hr + 1.3Kg + 10.0" 1,900 HP = N270 + 3Hr + 1.01Kg + 10.1" = 1,500 הגורמים להתלבטות הם המעבד + חיי הסוללה + משקל + גודל מסך לעמות המחיר. שימושים: אינטרנט, וורד ותמונות... האם שווה להתפשר טיפה על המעבד ולקבל מסך יותר גדול עם יותר שעות עבודה? = האם עדיף Acer/Asus על MSI/HP? אם הלכתי על מעבדי N עדיף להתפשר על מעבד טיפה חלש יותר(270) ולשלם 400 ש"ח פחות? אם הלכתי על מעבדי Z עדיף לשלם עוד 300 ש"ח על מותג או שזה בכלל לא מותג והוא באמת יותר טוב? משך העבודה חשוב לי לכן האם תוספת המחיר באמת שווה?…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים !! וגם שיהיה אפשר לראות HD אני רוצה לשדרג את המחשב אבל בשביל זה צריך מחיר שישכנע את הספונסר (אבא)... מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, וזיכרון RAM. תקציב : אז אם תוכלו להמליץ ב 1,500 2,000 2,500 ואני יבדוק מה אפשר. תודה. עריכה - אני יפרט על המשחקים : קודם כל GTA IV החדש. Prototype Crysis - שמעתי שזה משחק טוב. ועוד ועוד.....
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את האופציה של Intel WiFi Link 5100 Intel WiMAX/WiFi Link 5150 [add $10.00] Intel WiFi Link 5300 [add $20.00] מה ההבדלים בין המודלים? (הכרטיס יהיה בתוך הלנובו T400S החדש שלי שהשגתי במחיר פיצוץ!!!) תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני קונה אותו מאחד החנויות שבזאפ. המקלדות שבתמונה באנגלית. אם אני מזמינה מאחת החנויות שם(שהם בטח מהארץ)-המקלדות בעברית? וחוץ מזה, אשמח גם לשמוע ביקורת כללית-יתרונות וחסרונות... תדה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם כרטיס זה שלי מתחמם ל 105 מעלות
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות פירסמתי פה, אשמח אם אני יועבר ללוחות אם. מהו הלוח הכי מתאים למעבד 720. אלה האפשרויות שלי: GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2982 GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 GA-MA78GM-UD2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3017 M3N78-EM (asus http://www.asus.com.au/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=676&l4=0&model=2319&modelmenu=1 אין לי כוונה לDDR3 לא אובר קלוק זכרון 800 מגה הרץ צריך לוח אמין ויציב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-