ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן מומחים, מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ. פשוט. עד 3000 ש"ח. 1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך. 2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק. אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בס…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי תקציב של כ-200 ש"ח (פלוס, מינוס 200 שקל. אם כי עדיף מינוס. אני צריך מחשב בגדול למשחקים שיוצאים בימים אלה (Fallout 3, Left4Dead) אבל אין לי שום יומרה להריץ אותם ברזולוציות הכי גבוהות, מבחינתי שירוצו בגרפיקה בינונית, כל עוד המשחק רץ חלק. אין לי צורך בשום ציוד היקפי, ורעש הוא לא גורם מכריע, כל עוד המחשב לא נשמע כמו F-16. אין העדפה ליצרנים מסויימים, כל עוד החלקים איכותיים, ואין לי צורך במערכת הפעלה. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים בינוניים,שימוש יומיומי וקצת תכנות ב-C# 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיץ. צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים בינוניים וקצת אינטרנט ב4000 ש''ח ללא מסך וציוד הקפי יש לי עוד 1500 למסך ולציוד ההקפי
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, בעבר הייתי קצת יותר בעניינים, אבל היום כבר לא. לכן אני אשמח לקצת עזרה. קודם כל, הייתי שמח לדעת מה עדיף ה - AMD או INTEL כי לא ממש הצלחתי להבין מהסיור שלי בפורומים. כמה קווים מנחים: כרטיס מסך - עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב, אז משהו שיחזיק (אולי בגלל זה כדאי 2600XT שתומך ב-DX10?) הארדיסק - לפחות 320GB. לא ל-OC. רוב תודות!
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב בסך 4500 שח כולל מסך למשחקים ובצפיה שהמשחקים יפעלו הכי טוב בסכום זה . אני מעדיף מחשב ש איי אמ די הם יותר זולים וטובים יותר למשחקים הארד דיסק לא כל כך חשוב מה שחשוב שהביצועים של המחשב יהיו גבוהים למשחקים. זה הכל אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לכל המבינים שקוראים את זה בתודה מראש NetanHell
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3800+ AM2 BOX 720 ¤ 1 DFI INFINITY ULTRAII-M2 AM2 580 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 270 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E 700 ¤ 1 CoolerMaster Centurion 532 + 380W 525 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 3645 יש לכם שינויים שאתם ממליצים לבצע? אשמח לשמוע כל דבר אבל אם יש הערה אז להציע בדיוק דגם שכדאי להחליף אליו...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤995 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤869 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL ¤1100 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤633 מארז: A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU ¤517 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 32 BIT - ENG/HEB ¤628 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm HIGHEST PERFOMANCE DC FAN : A2368 ¤51 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5525 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אניי לא חייב…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
דיסק קשיח, מארז וספק כבר יש (אם הספק לא יספיק, אני ארכוש חדש מחוץ לתקציב הנ"ל). מה צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון וכמובן כרטיס מסך. הרעיון הוא לצמצם השקעה ככל הניתן במעבד ולוח אם, לשים 8GB זיכרון ואת רובו המוחלט של הכסף על כרטיס המסך. ההיגיון הוא (ואשמח לקבל תיקון מבוסס) שכל מעבד מודרני בסיסי יספיק לכל הפעולות הנדרשות ממעבד במשחקים, אבל לטובת ביצועים גבוהים ברזולוציה גבוהה יש צורך בכרטיס מסך חזק ככל הניתן ולא יווצר צואר בקבוק עם המעבד. אשמח לקבל מפרט בהסתמך על הנ"ל. בנוסף, מכיוון שכבר מזמן איני מעודכן במה שקורה, אם עתידים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים שישנו את כל התמונה, אודה למי שיפנה את תשומת ליבי לכך. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בינתיים מה שחשבתי : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1438 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤607 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤433 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤717 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 WITH HEATPIPE COOLING TECH FOR INTEL S775 : CL-P0092 ¤140 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם יש דברים אחרים…
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חשוב שהיה מחשב שקט לא מעוניין באובר קלוקינג המסך שיש לי LG w2261 VP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום - אני צריך בבקשה מפרט למשחב משחקים בסכום הנ"ל - המחשב מיועד למשחקים - ללא OC דרישות בסיסיות : 4 גיגה זכרון , כרטיס מסך חזק , בקשר למעבד של אינטל אני לא יודע את ההבדל של המחירים בין הכפול - למרובע - האם יש הרבה הבדל(מחיר\ביצועים ?! ) כמובן שאני יעדיף את ה-4 ליבות - אשמח לדעות ולהמלצות בנושא רשמתי 3000 גג - אבל אם זה יצא 3200-3300 וזה הבדל חשוב ומשעמותי אז זה גם בסדר אני חושב שזה יהיה נכון לקנות מ KSP כי הם מאוד זולים ( לא? ) ? ת תודה רבה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מחשב מינימאלי, שכולל לוח ומעבד טובים, רצוי עם חיבור ATA עם הלוח, וספק סביר (500W?). אני רוצה שהמחשב (לוח+ מעבד+ ספק) יחזיקו כמה שנים טובות, שאר הרכיבים ישודרגו בעתיד, לכן הם צריכים להיות כמה שיותר מינימאליים, רצוי שיריצו משחקים כמו DOO3 באיכות סבירה. המחשב מיועד למשחקים...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט: מעבד: Intel core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, E6300 לוח: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: ATI RADEON X1950PRO 256MB DDR3 מארז ומאווררים: GIGABYTE TRITON ALUMINUM 2X120 ספק כח: 500W PEAK FOR P-4 זיכרון: 2X 1GB DDR2 240PIN DIMM 800Mhz דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16M cache SATA2 כונן אופטי: DVD RW X18 SAMSUNG מסך: "WIDE LG L194WT 5MS 1:2000, DVI 19 המחשב עובד ללא בעיות, יש לי את כל החוברות של הרכיבים והקופסת קרטון המקורית של המארז כולל הקלקרים שמורה. המארז הוא מארז איכותי ויוקרתי מאלומיניום, צבע כסף. המפרט נבחר לאחר התייעצות בפורום כאן באתר. מבקש לדעת כמה לדרוש על מחשב כזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום! אז כמו שציינתי בכותרת, המטרה היא מחשב למשחקים. כעקרון, אין לי מושג בקירור ואני לא בדיוק רוצה להשקיע בזה את מיטב כספי, אבל אני אקנה את מה שצריך בשביל שהמחשב לא יעלה באש :] בקשר לכרטיס מסך חשבתי על 8800 של nvidia, לפי מה שהבנתי הGT של 3dclub די איכותי ויחסית זול. כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שפרסמתי מודעה בפורום, אבל ההמלצה הזאת תהיה בשביל חבר, תודה! 1. בערך 3K-3.5K 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
e8400 gigabyte p35e-ds3l wd 320gb sata2 12MB hd4870 topower 550 4 גיגה זיכרון רציתי לדעת מה דעתכם בלי קשר לדגמים כי אני בעצם החלטתי שאני הולך על זה רק דבר אחד אני מתלבט האם לשנות ולקחת מעבד q9400 ולשנות כרטיס מסך ולקחת hd4850 תודה
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. בערך 4K, לא אכפת לי מזומן או אשראי. לא אכפת לי לחרוג עד 200 בערך. 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-