עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shai11,

שבת שלום לכולם אני מעוניין להרכיב לחבר מחשב, רוב השימוש יהיה למשחקים חדשים.. אין צודך בציוד היקפי אני יודע שהתקציב דיי דל לכן תנסו לעשות את המחשב שיאפשר שדרוגים לעתיד הרחוק כאשר התקציב יאפשר..

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי, לא הולך לשחק עליו משחקים או משהו כזה, השימוש העיקרי יהיה אינטרנט, להעביר וידאו ממצלמת וידאו (לכן דרוש פיירוייר וכונן קשיח גדול), כנ"ל לגבי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. בKSP הציעו לו 2 מחשבים HP Pavilion DV5-1160 ב-5250 ש"ח HP Pavilion DV6-1260 ב-4650 ש"ח יש הצעות טובות יותר? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by dor0510,

השימוש הוא בעיקר משרדי (כתיבת מסמכים פה ושם, אינטרנט, אימייל) ומדי פעם משחקים של הנכדים. צריך לכלול גם מסך. אפשרי בתקציב של 3000-3500 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by high_barny,

אני מעוניין לקנות את המחשב נייד Hasee MJ122 NetBook מה אתם אומרים עליו? אם איזה מערכת הפעלה הוא מגיע? יש אפשרות להגדלת הזיכרון ל2GB? איך הרמקולים שלו? חיי סוללה וכו' והאם הוא שווה את המחיר שלו (1400 ש"ח) על התמורה שהוא נותן. המחשב לא למטרות משחק, אלא כתיבה של מסמכים, שמיעת מוזיקה ואינטרנט. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח (משלם בכ.אשראי) את המחשב ככל הנראה שאני אקנה מ- KSP 2. מטרות המחשב? לדוגמה: לרוב שימוש משרדי, אבל שתהיה לו היכולת להריץ משחקים כבדים/מודרניים כגון: GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כבר כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יעשה הרבה רעש, שלא יציק באוזניים. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tani4,

מה קורה? אני מחפש מחשב נייד של DELL, (לא של שום חברה אחרת), עד 5000 שקל. השימושיים העיקריים הם AUTOCAD, עריכת וידאו ושימושים משרדיים. אני צריך מעבד חזק, כונן קשיח גדול, הרבה זיכרון (לפחות 3GB) וכרטיס מסך חזק. יש לכם המלצה טובה? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kot snikers,

איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by Respect,

היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב לצרכים המפורטים בכותרת בתקציב 3000 שח. ראוי לציין כי התקציב גמיש - כלומר אם להוסיף 500-1000 שח יתן שיפור משמעותי אז ניתן, ואם מחשב ב-2500 יתן מענה מוחלט לצרכים אז אין צורך לנצל את מלוא התקציב. אין צורך בציוד היקפי. במידה וצריך כרטיס מסך (הכוונה לכרטיס שהוא לא on board) אז עדיפות לכרטיס שהוא לא reference design. לא מתוכנן אובר קלוק. כמו כן המחשב לא יהיה בחדר שינה כך שאין צורך לשים דגש מיוחד על שקט. עדיפות למארז פשוט - בלי אורות. תודה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  11. אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב למשחקים עם מארז HTPC (אין בעיה להקציב לו עד 600 ש"ח בתנאי שיתאים לכרטיס מסך ושיהיה יפה) ללא שום ציוד היקפי בתקציב של 2500 שקל, לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. שלומות לכולם, קיבלתי מפרט מסוים שאמור להתאים לילד בגיל 5 מטרת המחשב: הפעלת התוכנות שלו גורדי וכאלה קצת אינטרנט מוזיקה וסרטים אולי... "צורפה ההצעה כמסמך Word" יש אפשרות להצעות מפרטים אחרים טובים יותר או שאתם חושבים שיתאימו יותר לדרישות מהמחשב באותו טווח מחיר תודה מראש לנותני הדעות... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by huhxd,

שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב עד 4000 ש"ח (אפשרות לחריגה של 100 ש"ח). המחשב צריך להיות מותאם לגיימרים. הוא ביקש שמעבד יהיה מאינטל וכרטיס מסך מנוידיה. יש לי כמה התלבטויות, אני אראה לכם מה שאני הרכבתי ותגידו לי אם זה בסדר או שתציעו שיפורים. הדברים שהוא צריך הם הדברים שיופיעו במפרט הבא, אין צורך להוסיף כלום. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 המלצתי לו בהתחלה על GIGABYTE GA-EP45-DS3L אבל בחנות שממנה הוא קונה אין את הלוח ככה שבחרתי בזה. כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤965 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ -…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. המחשב מיועד למשחקים, סרטי HD, ובכללי שיפעל חזק ויציב כאשר הרבה תוכנות וחלונות פועלות בו זמנית. בעיקרון לא נראה לי שאני יזמין אותו לפני ההשקה של המעבדים החדשים בעוד כשבועיים כי אני רוצה לראות מה זה יעשה לשוק ולמחירים אבל זה מה שבניתי לבנתיים. עם הכרטיס מסך אני מחכה ובנתיים לא קונה , אני ישאר לזמן הקרוב עם ה8800GTS שלי ויחכה ליציאה של כרטיסי הDIRCTX11 החדשים. מה שכן אני צריך להוסיף גם ספק כוח למפרט הנוכחי ואני ממש לא יודע איזה , אין תקציב מוגדר , אני רוצה שיהיה שקט ושיתאים בקלות לכרטיס מסך שאני יקנה , אני מאמין שבכרטיס מסך שאני יקנה אני ישקיע כ1500 שקל. תודה. Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1443 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Scythe Mugen 2 - Inf…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. היי, שבוע הבא אני קונה לפטופ מארה"ב ואני צריך לבחור איזה. חשבתי על אחד מאלה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=cto_config&config_id=1445802&aoid=10071&srccode=cii_9324560&cpncode=25-3846265-2 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=555&l=en&oc=MLB151&s=biz http://www.alienware.com/customize/M17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&SubCode=SKU-DEFAULT כאשר אשדרג אותם למעבד QX9300 ו-4GB זיכרון. אני צריך את המחשב לצורך חישובים כבדים הדורשים מעבד חזק (ונייד). מה הייתם ממליצים לי לקנות? אולי יש עוד לפטופים חזקים שלא הסתכלתי עליהם? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, החלטתי לשדרג סוף סוף את הסלון, ולקנות HTPC. התקציב הוא באזור 2000-2500 ש"ח. מבחינת מפרט, אין בקשות מיוחדות, פרט לכרטיס וידאו שהוא חובה, ומארז שיתאים לסלון (עדיפות לאחד עם שלט) אין לי כוונה לשחק במשחקים כלל, אלא אך ורק לצורך סרטים והקלטות, כלומר, אפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה עם יציאת HDMI. מבחינת דיסק קשיח, לדעתי בנתיים אני יכול להסתפק בכזה של 500GB. המפרט מתוכנן להריץ סרטים עד 1080P. כמובן ששקט קריטי למחשב, מכיוון שהוא יוצב בסלון כל הזמן... אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב מיני לפטופ בסכום עד 1700 ש"ח החברה שאני מעוניין לקנות ממנה היא החברה אייבורי מחשבים. מצאתי מחשב לפני כשבוע: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4037&CatCode=315 לדעתי הוא הכי טוב שם עד 1700 ש"ח. יש לו הרבה פונקציות שלמחשבים מיני לפטופים שמגיעים בסכום עד 1700. עכשיו התפרסם פה בחדשות המחשבים שהסוללות של החברה lenovo יש תקלות. עכשיו יש לי שאלות: המחשב שווה את המחיר? יש שם מחשבים ניידים טובים יותר עד 1700 ש"ח בחברה ivory? חברה טובה היא lenovo? במחשב הזה הוא מסוג המחשבים הניידים אשר יש להם תקלות בסוללה? המחשב בא עם תיק קטן למיני לפטופ או שצריך לרכוש אותו בנפרד? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף) עם מפרט שווה למפרט שלי ( Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz gigabyte p35c ds3 rev 2.0 palit 8800GT 512MB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ Corsair VX Series 450W Gigabyte TRITON black Western Digital WD3200AAKS 320GB ) לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by osyr,

דיברתי עם נציג מהחברה והמחשב עדיין לא הורכב אז ניתן לשנות רכיבים. זה מה שהולך להיות המפרט: מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ של אינטל לוח אם: gigabyte ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ ספק : chieftec ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin כרטיס מסך : ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ sapphire נ.ב זה ממש דחוף עוד 20 דקות נסגרת החנות!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by s.os,

אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by KiDi,

אוקיי קראתי את החוקים של הפורום אז אני אמלא את השאלון * מטרות המחשב? תכנות בסביבת ויזואל סטודיו .נט, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי הנדסת מחשבים\תוכנה בחמש שנים הקרובות. * גודל המסך? סביבות ה15 * משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI, * בלוטות? כן, אבל יש דונגלים, אפשר גם בלי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL הבנתי שהושקה פלטפורמת סנטרינו 2 לא מזמן, יש כבר לפטופים בארץ שמבוססים עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by asafa52,

הי, ברשותי מחשב נייד של GIGABYE המטען מסר נשמתו, מאיפה אני משיג מטען חדש במחיר שפוי? לפי מה שראיתי המחירים מגיעים ל300 שקל. יש כאן אולי מישהו שמוכר כזה מטען? כמו כן, זה מקובל שמטען אחרי שנה וחצי לא נכלל באחריות?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  25. תוכלו לבנות בבקשה מחשב עד 2500 שקל לאינטרנט סרטים ומטלב ? תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.