עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת, עם הבנה בסיסית במחשבים. מסך 14-15, לא משנה מט או מבריק. התוכניות המופעלות - office בסיסי כולל אאוטלוק, סקייפ, קצת גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים (לא מחייב HD ב 1080) ותמונות. אם יש כפתורי גישה מהירה, מה טוב. זמן סוללה לא פחות מ2.5 שעות. משקל ברוטו לא עולה על 3 ק"ג. wifi תקן N - בונוס נחמד אבל לא חובה. חיבור DVI\HDMI\display port - עדיף אחד מהם, שיהיה גם חיבור דיגיטלי ולא רק אנלוגי VGA, אך גם זה לא חובה. מצלמה built in - חובה. ניתן לחרוג מעט צפונה עם המחיר באם יש הצדקה ואין צורך במערכת הפעלה. תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפיים... עבודה עם תוכנות REVIT, AUTOCAD, SKETCHUP וכו'.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך איכותי, מסך טוב, צורב, חיבור USB, חיבור USB בשביל WIRLESS. מאוד חשוב לי שתהיה חברה אמינה עם אחריות על המחשב. התקציב הוא 4000... כמובן עדיפות לפחות... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by yanivganor,

האם קיים לוח המבוסס על NVIDIA4 סוקט 939 עם AGP (משהו כמו MSI NEO2 PLATINUM אבל עם NVIDIA4 ) ?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by guyezra,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית וקניתי כרטיס מסך חדש - 6600GT אני מתלבט על איזה מחשב לשים אותו. השימוש שלי צפיה בסרטים וקצת משחקים מחשב 1: P4 1.8GHZ 768MB RDRAM 800HZ מחשב 2: P4 2.66GHZ 640MB DDR 333HZ איזה מהם ירוץ טוב יותר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by Adar363,

מישהו מכיר אותו?? מה אומרים עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13554

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. שלום לכולם, אני עומד לפני קניה של מחשב חדש, השימוש בו יהיה לצורך קידוד וידאו שימוש בפוטושופ ומשחקים כבדים. חשוב לי שהמחשב יהיה מבוסס על מעבד אינטל (אל תנסו לשכנע אותי אחרת) שיהיה לו 1G של RAM וצורב DVD טוב ומהיר (עד כמה שניתן כיום) אני לא מבין כ"כ בנושא של כרטיסי המסך ולוחות האם לכן אשמח אם תעזרו לי למצוא כאלה שיחזיקו אותי למשך כמה שנים טובות עם אפשרות לשידרוג עתידי. התקציב המשוער הוא כ 7500 ש"ח פלוס מינוס 300 שקל. אודה לכם אם תרכיבו לי מפרט אחד ללא מסך ואחד עם מסך דק 17". תודה מראש

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by doront770,

אני רוצה לקנות מחשב נייד זול ובכל זאת להשיג תמורה לכסף. לגבי גרפיקה אני דורש ממש קצת (לא משחק אבל מדי פעם רוצה לבנות מודלים פשוטים בבלנדר) ואותו דבר על העיבוד ככה שאולי החצי טבלטים יספיקו. הרשימה שלי כוללת t61, hp elitebook 6930p, 6530b Hp Compaq EliteBoook6930P אני גם ישמח להבין איך אחד עם מהירות 2 גיגה ואחד עם 2.8 וזה אותו מחיר, כבר הספקתי להבין שמהירות שעון במעבדים שונים מאוד שונה ואין ממש סקלה שווה. תודה מראש. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף לשאלה מה ההבדל בינהם לחדש של לנובו עם מערכת הפעלה אנרואיד מבחינת מהירות (עד כמה שאני יודע אין לאנדרואיד תוכניות עריכה תלת ממדיות)

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by שמעון 17,

מחשב acer dual core T5550 , 1.5 RAM , 160GB צורב DVD WIFI קורה כרטיסים מסך 15 אינץ' 2700 ש"ח מה אתם אומרים משתלם לקנות ? ( שנה אחריות )

9. Started by jcdenton1,

היי, אני צריך המלצות על נוטבוק לחברה שלי: משקל 1.8 קג מאכסימום ועדיף פחות (והאמת שדי חשוב שזה יהיה פחות כדי שהיא לא תסחב הרבה על הגב כל יום).. גודל מסך בין 13'' ל- 14'' ישמש בעיקר ללימודים, תכנות בסיסי (ג'אווה, c++ וקצת ווב), צפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט. אבל חשוב שיצליח להריץ מספר תוכנות כאלה במקביל. זמן סוללה בערך 7 שעות יספיק. 500GB כונן קשיח תקציב 5000 שקל פלוס מינוס. תודה על העזרה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by orengore2,

היי יש לי מחשב LG LE50 ואתמול פתחתי מאחורה היכן שנמצא הזיכרון ומסתבר שיש לי רק מקום פנוי אחד שם, זאת אומרת שהזיכרון השני נמצא בתוך המחשב עצמו. אולי מישהו יודע היכן ואיך אני מגיע אליו על מנת להחליף אותו? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by serg5534,

שלום רציתי לדעת אם המחיר גבוה או נמוך ביחס למפרט שמציעים לי בחנות: מחשב macbook # מעבד: intel core 2 duo 2.4GHz # סוללה,משקל: עד 4.5 שעות, 2.3 ק"ג. # זכרון: 2GB # דיסק קשיח: 160GB # מעבד גרפי: intel GMA X3100

12. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. Started by niv_easy,

אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.

14. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שהשימוש שלו יהי בעיקר למשחקים ואינטרנט. ביצעתי סקר שוק ובניתי מפרט, אשמח לקבל עליו חוות דעת. התקציב הוא 4500 ש"ח אבל חרגתי קצת, ככה שאני עומד על 5000 ש"ח אבל זה בסדר. המחשב כולל את כל הרכיבים ואת כל הציוד ההיקפי (כולל רמקולים, מקלדת, עכבר, צורב ומסך...), אני לא חושב כרגע בכיוון של לעשות OC אז אין צורך יותר מדי להתייחס לזה. כמה דברים על המפרט: 1. שימו לב שאני מתלבט בין הספק של HEC לEPSILON, הספק של HEC יספיק לי לדעתם או שאני חייב ללכת על הEPSILON? 2. גם במסך יש לי התלבטות. המליצו לי מאוד על ה2233 Samsung אבל אני נוטה לכוון הP2250 (כמעט אותו מחיר אבל עם קצב רענון 2MS, למרות שאני יודע שזה לא הכי משפיע אבל בטוח לא מזיק). 3. כמו שאתם רואים שכמעט…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. האם יש חוליה חלשה (בהתעלם מהעובדה שכמובן אין מסך)? למשל, לא ידעתי איזה מאוורר לקחת? המפרט הורכב בעזרת נציג TMS. אני בדילמה אם לא לקחת קרור למעבד של זלמן בגלל קלות הניקוי של הכנפיים. כמו כן, למרות החוסר במארזי אנטק, אני מתעקש... . הייתי מעדיף אנטק סונטה 2, אבל לא קיים באתר. חשוב לי מידת התאמת הלוח למעבד (בלוחות לא התעמקתי). הבנתי שבלוח המצ"ב מובנה כרטיס firewire, מה שנוח במקרה שלי. מעדיף קשיח אמין 250 גיגה מהירות 16M (כאן יש 8M). אולי seagate? מקלדת ועכבר כבר יש. המטרה הסופית היא למפרט + מסך בכ - 5000 ש"ח. אודה לתגובות. AMD Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB ¤631 1 קירור ThermalTake THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 ¤58 1 זיכרונות Kingston Kingston Original 2*1…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  17. כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  18. יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום אני בטוח שכולם מכירים את המפרט של המחשב הנייד הזה... השאלה העיקרית היא האם הוא יריץ משחקים כמו שצריך?אני לא מצפה שיריץ משחקים כמו מחשב נייח כמובן,אבל בצורה שנקראת "שחיקה",הכוונה שאפשר לשחק ולהנות ולא לסבול מקירטועים האם הציפיה הזו תמומש במחשב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by flash.killer,

אני מרכיב מחשב בתקציב מוגבל יעדים מרכזיים 1.תקציב עד 3100 2.למשחקים בינוניים DX10 3.עמידות לאורך זמן 1.לוח אם Gigabyte GAM57SLIS4 2.מעבד AMD 64 x2 3800 3.זיכרון 2* corsair 1gb 667mhz 4.דיסק seagate 320 sata 2 16mb 5.כרטיס מסך gigabyte 8600 GT זה יוצא 2500 בנוסף אני צריך לבחור מארז ספק וצורב (SATA עדיף עם LIGHTSCRIBE) אפשר ייעוץ לפני קניה אגב אני גר בר"ג וגיבור מחשבים די קרוב אליי ונראה לי גם די זול אבל לא היה לי ניסיון אתם. איך הם מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב מה אתם חושבים על המפרט הזה: מארז ATX HS-8526BKS 500W + ידית בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2377 ASUS P5QL PRO בכמות 1 ₪597 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2381 Intel Core 2 Quad Q9550 BOX בכמות 1 ₪1525 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2649 OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 בכמות 1 ₪282 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1906 SAMSUNG HD502IJ 500GB SATA-2 16MB בכמות 1 ₪300 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3194 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2879 המפרט הורכב באתר:http://www.cobrapc.co.il/ תודה מראש =] נ.ב. שכחתי להגיד את הכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר מאייבורי: http://www.ivor…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  22. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. לא חייב לרדת מהשמונה תודה

• 10 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.