ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,418 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
טוב ככה חברה הצרכים שלי הם סרטים שירים אינטרנט וקצת משחקים אוקי ככה אחרי הרבה מחשה נשארתי עם ככה 1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114653 2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157020 3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&st=g51vx&lp=1&type=product&cp=1&id=1218092150636 4 http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&kc=laptop-studio-xps-16&l=en&oc=dydwfn3&s=dhs&leadtime=9/9/2009&showleadtime=True שהמחיר שלו באוטלט הוא בין 900 ל1000 דולר מה אתם ממליצים או שיש לכם הצעות אחרות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח יש לי מפרט פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7622 אני צריך שהוא יהיה כולל מערכת הפעלה. מי שיכול שימליץ לי על עוד חנויות.. הצעות לשדרוג המחשב או להפחתה במחיר.. צריך שהוא יריץ משחקים.. אבל לא רצינים.. SIMS 3 וכאלה..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לעבודה משרדית וקצת למשחקים עד 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 250 ש"ח. "חשבתי על הכרטיס מסך 9800GT הכי זול שיש בשביל ה"קצת משחקים". ומשהו חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה שקט. אני לא מדבר על קירורים של מאות שקלים, אבל לדוגמא שהמארז יהיה עם מאווררים שקטים יחסית, ואם צריך קירור מיוחד בשביל המעבד ב-100-150 ש"ח בערך אז אין בעיה. תודה! רועי.
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, חברתי שתזכה לחיים ארוכים רוצה לקנות מחשב, בניתי לה מפרט וחשבתי להתייעץ אתכם לפני הקנייה. עיקרי השימוש הם שימושים משרדיים לרוב (אופיס, אינטרנט) עריכה חובבנית בפוטושופ וצפיה בסרטי HD. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤344 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ¤144 לוחות אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H NF630I DDR2 LGA775 ¤355 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות A-DATA DDR2 2048MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤211 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA …
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל, ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' הארד בנפח כמה שיותר גדול ללא OC אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה. אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה היא אחד איפה לקנות : KSP או אייבורי שאלה שניה יש לי פה שני מפרטים ואני אשמח לייעוץ מחשב אחד עם מעבד אינטל לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L מעבד: Core 2 Duo E7500 זכרון : kingstone value 800 mhz ddr2 2 gb 2 ג'יגה מספיק? כרטיס מסך: Zotac 9400GT Synergy 1GB DDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כונן קשיח: WD 500 GB 7200 RPM 32 MB CACHE SATA II Intellipower WD5000AADS צורב די וי די : LG X22 SATA מארז : Chieftec Giga GH-01BW-OP MIDI TOWER - No SPU ספק כח: Golden Tiger 450W Real 12 Cm fan 24 pin קירור מעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro For s775 או מפרט מספר 2 - AMD לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H מעבד: AMd Athlon II X2 245 2.9 GHZ צורב די וי די: LG X22 Sata זיכרון: Kingstone Value 2 GB…
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני קונה לי מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאינרטנט ומשחקים חדשים קלים, אין לי צורך בכרטיס מסך מפוצץ, שכן למעט GTA אני לא חובב משחקי FPS, בעיקר אני משחק משחקי אסטרטגיה כך שכרטיס מסך מטורף לא צריך אולי OB יספיק אפילו. אגב נא לא לחרוג, אבל אם זה ממש שווה אז תגידו (יותר מ200 ש"ח חריגה לא תתקבל). המחשב אמור לסחוב הכל לשנה הקרובה מבחינת משחקים, מצדי שיהיה על סופר דופר LOW ורז' של 640-400. שאלה נוספת מה יותר טוב? X4500 מובנה של אינטל, HD4200, או 8300GT
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? HTPC שישמש לצפיה בסרטים, קולנוע ביתי ומשחקים כאשר הוא יחובר אך ורק ל TV Full HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך הרכבה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב צריך להיות שקט, ושהמארז יהיה אלגנטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב מאוד ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - בא…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבדוק תקינות מחשב נייד שהמסך שלו שבור? (אני מכיר שאפשר לחבר מסך חיצוני וללחוץ על fn+crt. זה לא עזר, יש דרך נוספת?)
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! ידוע לי שאנחנו נמצאים בתקופה של השקות גדולות (כרטיסי מסך חדשים מ- ATI, אינטל i5 ועוד). הייתי מחכה, אבל בעקרון אין לי מחשב (אני עובד על מחשב שהוא לא שלי), ואין באפשרותי לחכות כ"כ. אני מעוניין להזמין היום או לכל היותר מחר. רק רציתי לדעת: האם זה באמת קריטי כ"כ לחכות? ואם כן, אז כמה זמן אצטרך לחכות לרכיבים החדשים? במידה ואני רוכש עכשיו, מה אני אפסיד? בכל אופן, הנה הפרטים: התקציב: 5500 ש"ח. השימושים: משחקים, קלים עד כבדים מאוד, מז'אנרים שונים. אני הולך לשחק על מסך 24", כלומר על רזולוציה גבוהה יחסית של 1920x1200, ועל ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים (עד כמה שיתאפשר, בהתאם לעומס הגראפי של המשחק). ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי כלשהו! רק מארז ורכיבים פנימיים... OC: א…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אומרים? מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1056 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S964 H.D.C CPU Cooler ¤145 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤316 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤363 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤488 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 VAPOR-X OC PCIe ¤1289 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4585 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט מחשב (ללא ציוד הקפי): אין שום כוונה לבצע OC. המחשב ישמש לצורכי פיתוח תוכנה בסביבת WINDOWS (כמובן המחשב צריך לעמוד בדרישות המערכת של WINDOWS 7). אין העדפה למותג מסוים. אין צורך בהרכבה או התקנה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לסדרת שחלק ממשטח העכבר במחשב, יהיה לגלילה של עמודים. זה מה שחברי עשה. הבעיה היא, כמו שאמרתי בכותרת , שבתוכנות office 2007 זה לא עובד. פשוט אין גלילה. נאדה. עם office קודם זה כן עבד. עם קבצי pdf זה כן עובד. עם כל תוכנה אחרת שאפשר לגלול בה, זה עובד. רק עם האופיס 2007, זה לא מגיב. יש לחברי גרסה elantech touchpad 3.0.2.2 היא משנת 2005(השנה בה המחשב נקנה). אשמח לעזרה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, קיבלתי שתי הצעות למערכת שתתאים לי ואני מתלבט מי מהן טובה יותר/כדאית יותר...עזרה תתקבל בברכה. מערכת ראשונה - KSP מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDR II 1333, PCI-E זכרון: DDR II 1066Mhz 2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel כ. מסך: Zotac Geforce 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS מאוורר: Arctic Cooling Alpine 7 Pro s775 ספק כח: Chieftec 450W Active PFC, 12cm Fan 24pin היתר לא רלוונטי... המחיר: 2855. מערכת שניה - Ivory מחשבים מעבד: Intel® Core 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם:…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-