עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB

2. Started by oren.nk,

1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אפשר לסדרת שחלק ממשטח העכבר במחשב, יהיה לגלילה של עמודים. זה מה שחברי עשה. הבעיה היא, כמו שאמרתי בכותרת , שבתוכנות office 2007 זה לא עובד. פשוט אין גלילה. נאדה. עם office קודם זה כן עבד. עם קבצי pdf זה כן עובד. עם כל תוכנה אחרת שאפשר לגלול בה, זה עובד. רק עם האופיס 2007, זה לא מגיב. יש לחברי גרסה elantech touchpad 3.0.2.2 היא משנת 2005(השנה בה המחשב נקנה). אשמח לעזרה :-)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. היי לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, קיבלתי שתי הצעות למערכת שתתאים לי ואני מתלבט מי מהן טובה יותר/כדאית יותר...עזרה תתקבל בברכה. מערכת ראשונה - KSP מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDR II 1333, PCI-E זכרון: DDR II 1066Mhz 2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel כ. מסך: Zotac Geforce 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS מאוורר: Arctic Cooling Alpine 7 Pro s775 ספק כח: Chieftec 450W Active PFC, 12cm Fan 24pin היתר לא רלוונטי... המחיר: 2855. מערכת שניה - Ivory מחשבים מעבד: Intel® Core 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם:…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Leopardo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by yoniwein,

שלום. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 Processor 3200 זיכרון - 1 GB זיכרון - אני לא מבין איזו חברה... כרטיס מסך -Nvidia Geforc 6600 GT זה מה שאני מבין מהמפרט עד עכשיו. רציתי בבקשה הצעה למפרט משודרג, אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי וגם מאיפה כדאי לקנות/שירכיבו לי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by פילון,

מעבד AMD Phenom II X3 710 2.6GHZ לוח אם AMD 780G Chipset with HDMI זיכרון DDR II 800MHZ 2GB דיסק קשיח 320GB SATA2 16MB כרטיס מסך ATI HD4830 512MB Native HDMI כונן אופטי צורב DVD מארז Backdraft ATX האם המפרט הנ"ל טוב למשחקים וסרטים ובכלל האם שווה להשקיע במחשב מותג

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by vourt,

היי, מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד תודה...!

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 2000-2500-מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים-צופה בסרטים דרך האינטרנט הורדות-לפעמים מוריד סרטים ושירים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור חשוב מאוד כי המחשב נמצא מתחת לשולחן -מקום עם נטיה לאבק האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב? עדיף שיהיה בצבע אחיד,העיצוב ממש לא מעניין ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך כרטיס רשת מובנה לחיבור המודם,לפחות ארבע כניסות USB חשבתי על המפרט הבא,מה דעתכם? מעבד AMD AM…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אני צריך מחשב שיהיה מהיר בעיקר ונוח למשחקים סבירים. מצאתי את המחשב הבא:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מה ההמלצות לגביו והאם יש לכם המלצות לגבי ניידים שונים באותו התקציב?! תודה 8)

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום. זקוק לעזרתכם בבחירת 2 מפרטים בתקציב 3.5K-4K כל אחד מפרט 1- למשחקים כבדים וסרטי HD מפרט 2- משחקים כבדים,סרטיHD,קידוד וידאו ובמסגרת עיסוקי, עבודה במקביל עם כמה תוכנות, מספר שעות נכבד ביום הייתי גם רוצה להבין מדוע כולם פה ממליצים על מעבדי amd כי כשהשוותי באתר בנצ'מרקים לא ראיתי יתרון לAMD גם לא במחיר. לדוגמא: AMD 720-8200Q 745AMD-9450Q המחירים דומים פחות או יותר ואין לAMD עליונות ואולי להיפך... האם כדאי לחכות למעבדי I15?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by oDot,

שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by ido100,

אני מעוניין לקנות מחשב שהמטרה שלו היא למשחקים כבדים וגיימינג,האם המארז והמאווררים מספיק טובים בשביל המחשב, והאם המפרט טוב יחסית לכסף שמחשב עולה: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1384 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤342 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤4…

19. Started by shloosh,

המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לפעמים זרמים, קטענים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. אך האם זה מזיק?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. Started by Sigma12345,

תראו, אני יודע שהתקציב לא משהו, אני רק רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לשפר ואיך. המפרט שלי עכשיו : 2 סטיקים של 512 MB KINGSTON 667 MHZ מעבד AMD ATHLON X2 4800+ AM2 כרטיס מסך LEADTEK 8600GT 256MB הארד דיסק של 160 GB (לא, אני לא צריך יותר!) מסך 19 אינץ' (1280X1024) -מה הכי כדאי לי לשפר, ואיך? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום חברים יקרים למי שלא זוכר (או לא מכיר את השתלשלות העניינים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423219.0 לפני יומיים התקשרו אלי מ-CPM והודיעו לי שהמחשב שלי תוקן, לאחר שהם קיבלו אישור מ-HP ישראל שאכן המחשב שלי סבל מפגם בייצור (שהם מצידם, קיבלו אישור זה מ-HP העולמית לאחר שהעבירו אליהם את פנייתי כולל האיום בתביעה ייצוגית וכו', כל הפרטים בפוסט המקורי שמופיע לעיל). שתי מסקנות: 1. HP ישראל + HP העולמית מודים שאכן היה פגם בייצור בסדרה pavilion dv2500t (מבוסס אינטל) עם צ'יפ גראפי של NVIDIA 8400M 2. מי שלא מוותר ודופק מספיק חזק על השולחן, ומאמין בכל ליבו שהצדק איתו ומוכן ללכת עם זה עד הסוף, מנצח (טוב, לא תמיד זה ככה, אבל לי זה עבד. מה שבטוח שהגישה ההפוכה גם עו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by super4life,

מעבדי 430 shekel ‏AMD Athlon II tripple core 8650 2.3Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Freezer 64 Pro 110 shekel לוחות אם למעבדי 350 shekel ‏AMD ASUS M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות 140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים270 DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II hitachi כרטיסי מסך1020- Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים115 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים180- CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח290 - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל masah lcd 19 inch מחיר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. התקציב 3000-3500 ללא מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, 3. צריך ציוד הקפי של מקלדת ועכבר 4. אני צריך את כל הרכיבים. 5. אין העדפה של חברה מסויימת. 6. נושא העיצוב לא משנה לי כל כך אבל הקירור חשוב במיוחד עם הכרטיס מסך שנבחר. 7. לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה של המחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 10.לא מתוכנן OC 11.מתכנן לשחק PES2009,GTA4 וכו' *יש לי כרגע מסך 19". מתכנן לרכוש 22"HD חדש בעוד מספר חודשים. המפרט שקיבלתי הוא כזה: עבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤541 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Westren Dig…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. OK רכשתי את המחשב בלי BLUETOOTH וכעת אני מעוניין להוסיף את האפשרות כבר מודיע לכם לא להציע USB זה הדרך הקלה והמכוערת... פתחתי את המחשב מאחורה נגלו לעיני 2 סלוטים של miniPCI-E ריקים חיפוש ב EBAY העלה כל מיני אפשרויות לכרטיסים אבל אני לא בטוח מה ההבדלים בניהם כי על חלק רשום ל HP ועל חלק לא בכל אופן כל מה שראיתי היה רשת + בלוטות וזה קצת פחות מעניין כי כבר יש לי רשת N אז אני לא צריך התנגשויות ... עוד קצת חיפוש הביא אותי למצוא בכמה אתרים של חלקי חילוף את המודול BCM92045NMD אשר כתוב בהם כי מתאים ל DV7-1275dx (זה הדגם שלי) אבל לא מצאתי איפה מרכיבים אותו במחשב אז הכי טוב אם תוכלו לעזור לי עם איפה לעמן השם זה נכנס??? אם לא אז איזה כרטיס יתאים לי בטוח (רשת + בלוטת)???

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by metalice,

שלום... טוב אז לפני שאני נסגר סופית על מפרט וקונה אותו... יש לי 2 מפרטים שבניתי לפי הצעות של אנשים ודברים שחקרתי בעצמי... אז ההבדל בין המפרטים הוא בלוח אם ובזכרון... אני צריך מחשב שיחזיק לי כמה שנים בסביבות השלוש למשחקים החדשים שיצאו לעבודה שוטפת של אינטרנט וכדומה.... מבחינת תקציב אז התקציב שלי הוא עד 6.5 לגביי הכל עם מסך ומקלדת... אומרים לי שלוח אם היקר שבחרתי והזיכרונות חבל על הכסף... אבלל אני חושב על זה בתור השקעה ארוכת טווח.. יחסית... אז אולי כן כדי ללכת על הזכירון ddr3 עם ה6 גיגה? ללא אוברקלוקינג בזמן הקרוב מהא אתם אומרים? תודה 1....................... מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.1GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤1196 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ¤559 מס…

• 8 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.