עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ZeLDA,

שלום לכולם, אני אחרי צבא בן 22, וכן אוהב משחקים אני הולך לעשות את קניית חיי!!! ולא אכפת לי מכסף!!! מוזמנים לתת עצות, כסף לא משנה רק שיהיה חזק! לוח אם - ABIT IX48 GT3 (CrossFireX+Core 2 Quad+DDR3) 1253 ספק כוח - OCZ EliteXStream 800W PSU Maximum-Performance SLI/CF 800 מעבד - Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 1580 כ.מסך - Gainward ATi RADEON HD4870x2 2GB DDR5 PCI-E 2670 זכרונות - OCZ DDR3 Titanium XMP 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 930 X 2 1860 דיסק קשיח - Western Digital WD5000YS 500 GB 305 מארז - Thermaltake ARMOR, VE2000BWS, No PSU, ATX BTX, Side window, Liquid Cooling System, Black 1135 DVD צורב - Pioneer X20 DVD-RW [bLACK!] 158 מסך - Samsung 20"…

2. כותרת, באיזה כבל אני משתמש, איך אני עושה את זה? עזבו דגמים של הנייד והטלוויזיה, מה הן האפשרויות שלי? יש גם מכשיר DVD בטלוויזיה הזו, אם זה עוזר. שוב, אל תתייחסו לדגמים של מחשבים, כי זה ממש ממש דחוף לי ולא אוכל לברר הרבה פרטים, מה שאני יודע זה שזה מחשב דיי ישן, לפני שנתיים שלוש~. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by bluemail,

מעבד 775 לוח אם וכרטיס מסך המגביל ברמתו ל 9600 או יותר (לא משנה איזה חברה ) המיועד בן השאר לעריכת וידאו (יציאת vivo)

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by tomlev6,

מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2GHZ 64 bit quad core AM3 boc אם: Gigabyte GA 770T-D3L AM3 מארז: Antec 200 Gaming PSU ספק: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+Retail זכרון: 8 GB של חברה "מוכרת" מה שנקרא קשיח: 1 TB של סמסונג או ווסטרן , או חברה איכותית אחרת כ. מסך: Sapphire HD6870 1 GB GDDR5 PCI DVI HDMI צורב די.וי.די כדוגמת LG DVD RW +22 DUAL LAYER מסך 23 אינץ' מי שיודע ומכיר, אני מחפש חנויות שמוכרות את הרכיבים האלו כמה שיותר בזול באזור הקריות-חיפה כמובן מי שיכול לשפר אותי - אני אשמח =] תודה מראש לשפיץ שיעזור!

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by benp87,

הרכבתי את המפרט ב- tms Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - In Stock ¤675 Foxconn TH-061 120mm + Window FSP 450W ¤440 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - In Stock ¤1099 Gigabyte GA-P35-DS3L ¤459 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock ¤945 WD 250GB SATA II 16MB AAKS ¤276 סה"כ: 4004 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט הזה? יש מקום לשיפורים? (תקציב 4000 ש"ח)

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  8. מעבד :AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX לוח אם :ASUS M2N4-SL זיכרון :G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBN כרטיס מסך :XFX PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THF9 - RETAIL מארז :GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח :ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS יצא לי בסוף 6285 שקל בה iqpc

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  9. יש לי פה מחשב נייד של compaq presario 2550eu עם cl2.5 256mb 2700 333mhz hynix קניתי לו תוספת של 512mb 2700 cl2.5 333mhz kingston הוספתי את הזיכרון כמו שהיה רשום באתר של HP/compaq http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=390292&lc=en&cc=us&dlc=en〈=en&cc=us בביוס הוא מזהה רק 190 מגה (מתוך ה256 והשאר הולך לכ. מסך) במקום לזהות 768mb בwindows xp pro הוא מזהה גם 190 מגה וב CPUZ הוא מזהה 768mb בלשונית memory ובלשונית spd הוא מזהה ב slot1 512mb kingston וב-slot2 מופיע empty כאילו אין שם כלום... תעלומה מוזרה... עדכנתי ביוס, ועדיין אין שיפור במצב ובנוסף להכל אין הרגשה של שיפור במהירות העבודה.. אני בטוח שהוא לא מנצל את תוספת הזיכרון. עצות?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by צפיד,

אני משער שצריך המלצה ממישהו עם נסיון ספיצפי בתחום , אני מעוניין לבנות מחשב שישמש כ NAS עבור סרטים בפורמט גבוה (3D) וBD. מוסיקה כולל לאייפון (על DAAP). דרישות: תאימות למערכות כמו UNRAID,FREENAS כוננים בגיבוי - לא יותר מ4 טרה (שני דיסקים של 2 טרה). כוננים ללא גיבוי - יש לי כמה כוננים של 500 GB חשוב מאוד: צריכת חשמל נמוכה --> סופר נמוכה רשת 1 Gbit אם אפשר כמה שפחות חום כמה שפחות רעש קונקטיביות (ESATA,USB3) תקציב 3000 ש"ח אפשר פחות אפשרי גם להזמין בחו"ל תודה !

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום לכולם. אז כמו שרשמתי אני מחפש נייד לסטודנט לקולנוע. לעריכת וידאו ותמונות ושימוש יומיומי, עד 5000שח. 15 אינצ. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד. הוא עתיד לשמש סטודנטית, התקציב עד4000 ש"ח. דגש על גודל - כ14", זמן סוללה ארוך, יציאת HDMI, עדיפות לצבע אדום. חשבתי בכיוון הsamsung r580. מה אתם מציעים? תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. Started by asmon,

can someone help?

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  14. שלום רב לכולם! (פוסט ראשון) אני מפתח משחקי מחשב ויש לי עניין רב בנושאים כגון עריכת סרטונים ותמונות. אין לי כמעט שום ידע בבחירת חומרה והנושא די מאיים עבורי, בקשתי עזרה ממספר אנשים שאני מכיר על מנת לנסות להרכיב מפרט, הנה הפרטים שאני מניח שחשוב שאספק.. התקציב המקסימלי שלי הוא עד כ7000 ש"ח , אולם עדיף לא לעבור את ה6000 המחשב ישמש למשחקים ,וגם ישמש לעריכת תמונות וסרטונים , ופיתוח תוכנה. משחקים שאני מתכנן לבזבז את זמני עליהם יכללו דברים כגון... Skyrim (with a bazzilion mods) Saints Row IV Borderlands 2 Planertary Annhialation Starcraft 2 League of Legends Dark Souls 2 אזכיר שוב שאני מעוניין שכל אלו ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות שהמפתחים בחרו עבורם. תוכנות שאשתמש בהם לעיתים קרו…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by The-Q,

a

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by AAvihayD,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שירוץ 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים כבדים במשך 24/7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא זוכר כי אני לא משתמש בו עכשיו אבל במחשב החדש אני ישתמש בו (יש לו רזולוציה גבוהה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD:Black ops , GTA IV , Bad compa…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by vic07,

יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. חברים זה המפרט שאני מתכנן לקנות רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם יש הצעות לשיפור זה המפרט: מעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ___________________________________________________________ לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 ___________________________________________________________ זכרון OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 ___________________________________________________________ ארדיסק Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II ___________________________________________________________ כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E Hdmi Model S4891GD5VX ________________________________________________…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by romansah9,

שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. תקציב של 2000 ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק במידה וזה אכן הכרחי. כ200-300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקרון שימוש באינטרנט מסנג'ר וכו'. גם משחקים, אבל קצת יחסית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, כן צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי כי אני ישן עם המחשב דלוק אז אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. …

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט למחשב משרדי עד 2500 ש"ח... מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס ותוכנות ניהול חשבונות אין צורך בציוד היקפי ובמסך. אם אפשר מפרט שיעשה את העבודה כמו שצריך בכמה שיותר זול זה יהיה מצוין... תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 695 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 1 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 190 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS 1 210 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 190 ספקי כוח‏ Ener…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  24. תקציב 3700 מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות. יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+- * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן וכן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. מיקום: מהארץ. מטרות המחשב: גיימינג לא כבד כלכך, משחקים כמו WOW מה שאפשר להכניס ולשחק בסכום כזה. גודל מסך: מעדיף 17אינץ אבל גמיש בגודל. זמן סולה: לא משנה. יציאות מיוחדות: לא משנה. בלוטוט: כן גודל כונן: 200גיגה ומעלה. צורב: לא אכפת. בלוריי: לא אכפת. אחריות בינלאומית: מומלץ... מערכת הפעלה: לא, אני מקסימום אקנה בעצמי. העדפה לחברה: אתם יודעים יותר טוב.. מקסימום שאפשר להוציא לגיימינג בסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.