עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliko_88,

חברים שלום, יש לי מחשב יחסית ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לטובת רכישת כרטיס מסך חדש לצורך משחקים.. האם עם המפרט הישן יש אפשרות לשדרג רק (לוח אם+זכרון) או שנדרש לקנות מחשב חדש שדרוג לכרטיס מסך של Nvidia סדרה 7 1. לוח אם EP45-UD3L 2. מעבד (QuadCore Intel Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 3. זכרון - OCZ Reaper HPC 2GBx2 -800mhz DDR2 SDRAM) ) 4. כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) - 5. ספק כוח - EZCOOL 1050W 6. הארד דיסק - wdc 750gb המטרה לחסוך בעלויות אודה לכם על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

חברה מה אתם אומרים על המפרט הבא? Dell Latitud D620 Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T7400 (2.16GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional, SP2, with media UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional, ENG LCD PANEL 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel MEMORY 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS HARD DRIVE 100GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM MODULAR BAY OPTICAL 8X DVD+/-RW w/Roxio Digital Media and Cyberlink Power DVD VIDEO CARD 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache WI-FI WIRELESS CARD Intel® 3945 802.11a/g Dual-Band Mini Card BLUETOOTH WIRELESS Dell Wireless® 350 Blue…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 6000 BOX AM2 Abit KN9 Ultra NVIDIA® nForce Socket AM2 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite Dual Channel CL 4-4-3-15 Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e Thermaltake Soprano VB1000SWS Silver Window HEC Win550 550W 20/24PIN Logitech® Cordless Desktop® EX110 Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat Panel Monitor LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Sony Floppy Drive 1.44 Silver Logitech 2.1 Speakers X-230 Vantec EZ-Swap 2 Serial ATA MRK-300ST-BK Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS עלות: 7801 ש"ח מחנות:www.pandas.co.il השימושים שלי: הם בעיקר בטכנאות מחשבים,רשתות וא…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. שלום, אני טס לארה"ב בקרוב, והבנתי ששם מחירי הרכיבי מחשב זולים מהארץ. אני מעוניין לקנות שם את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד (כפול ליבה או מרובע ליבות) זכרון כ. גרפי יחידת קירור. המחשב צריך להיות מספיק חזק לויסטה ועריכת וידאו. את המארז, כוננים קשיחים, כ. טלויזיה וציוד הקפי, אני מתכוון לקנות בארץ או להשלים מהמחשב ה"ישן" שלי. מקש את חוות דעתכם על המוצרים שאני מתכוון לקנות בחו"ל, או שמשתלם בכלל לקנות אותם בארץ, אם לשנות משהו בהחלטה שלי. אני מתכוון לטוס בעוד חודשיים, אבל רוצה להגיע לשם מוכן אחרי בירור מחירים, ולא לקנות ולהחליט באותו רגע. אשמח לשינויים, מחירים, ולמה כדאי לשים עין, מבחינת רכיבים, חברות וכו. עריכה: תקציב, מעוניין בטווח של 1000-1500 דולר (אפשר לחרוג קצת). אבקש בנוסף כ…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  7. שלום, אחרי סינונים שכללו תקציב, צרכים ונתונים הגעתי לשניים האחרונים: הראשון של סמסונג: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1195536 השני של דל: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1125061 את הראשון (של סמסונג) יש לי בעבודה, והוא בסדר, עם השני טרם התנסיתי, אני רואה שהוא מומלץ בזאפ אבל אין התייחסות לעריכת וידאו רק לגיימינג, ואני רוצה לרכוש לעבודה מהבית, ומתלבט בין שניהם, אשמח לעיצות. תודה רבה

8. Started by moti.s,

היי, אני רק רוצה לציין שלא לכלול בתקציב כרטיס מסך, אבל אני כן רוצה המלצה לכרטיס מסך בסדר גודל של 1000 ₪, אפשר לחרוג ב200 שקלים אם זה יהיה ממש שווה. תקציב הקנייה: 3000 ₪ חריגה מקסימלית: ללא האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב, לחרוג רק אם זה משפר. מה שימושי המחשב: משחקים, סרטים/סדרות משחקים לדוגמא: Batman Arkham Knight, GTA V רזולוצית המסך: DELL P2414H, 1920x1080 הגדרות גרפיות: כמה שיותר גבוהות. חשיבות השקט במערכת: 5, לא קריטי אבל יהיה ממש נחמד. האם מתוכנן OC: לא. צורך במערכת הפעלה/אופייס/הרכבת מחשב בחנות: הרכבת מחשב בחנות. תאריך קניית המחשב: השבוע. בקשות מיוחדות: זכרון SSD שמירת אופק שדרוג המחשב: לא. הציעו בעבר מפרט דומה שפחות או יותר …

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by אדם קולדר,

רציתי לדעת האם לא מסוכן מדי לקנות שוב סמארטפון ביד 2 למשל ראיתי נקסוס 4 ב 500 שח כותב מצב מצויין האם זה משתלם

10. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4 מתחילת שנת 2004 לוח אם bluemountain 512 מגה RAM של התקופה כרטיס מסך NVIDIA 6800NU (לא מהתקופה, הוא קנה אחר כך) 2 הארד דיסקים בנפח כולל של 180 או 200 גיגה המחשב שמור לא עבר התעללויות מה שווי מחשב יד שניה שכזה?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by psybrain,

שאלה בקשר לזיכרון של לנובו שבא עם הנייד איזה LATENCY הזיכרון שבא עם הנייד ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14075

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  12. לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר, HD. המחשב משמש למשחקים ולתכנות. בנוסף אם זה אפשרי (שלושה חיבורים?) שהמחשב יהיה מחובר לשלושה מסכים- שני מסכי מחשב לעבודה שוטפת, וטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. כרגע האפשרוות היחידה היא לשחק עם הכבלים כל הזמן, וזה לא הכי אידיאלי. - לא מבצע OC - עדיפות למעבד אינטל - לא משנה NVIDIA/AMD - חשוב שיהיה שקט, המחשב בחדר שינה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  13. הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by alord,

היי אני צריך את עזרתכם מפרט למשחקים שיהיה חזק ככל שניתן חשוב שזה יהיה בחנות SKYPC כי הם בראשון לציון, כל חנות קרובה תתקבל. המפרט שהכנתי אני אל בטוח לגבי זכרונות כרטיס מסך (ל 20 ') ולגבי לוח האם: מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-10 XP REDLINE ¤388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996672 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤919 כמות:…

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  15. אהלן, חברים. מחפש לבנות משהו קטן וחמוד שיחליף את הנייד המיושן שלי שמחובר למסך וכבר לא סוחב. מה התקציב המקסימאלי? 1,800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מעט MMO כמו SWTOR, LOTRO, WOW ואולי מדי פעם משחק AAA משנת 2013~ מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD 23.4' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - גג מאוור אחד במארז ובמידה ומ…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by algosub,

שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  17. שלום, לאחר כשנתיים הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאור כל החידושים בשוק) מעוניין במערכת מבוססת I5/7 (עדיין לא הבנתי מה עדיף) + לוח (עם אופציה של לפחות 6 USBים) 4G זכרון DDR3 HD אחד של גג 500 יספיק, כי כבר יש אחד כזה. (לא צריך RAID) כ.מסך טוב (שיחזיק לפחות שנתיים, כמו ה8800 שלי) מארז + ספק (לווא דווקא שקט, אבל מאוורר היטב ונראה טוב) **לא מתוכנן OC כלל** כאמור המפרט עד 5K. עם חריגות קלות *יכול להדחות בחודש, אם יש למה לחכות. תודה רבה מראש, מקס.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  20. אני ראיתי את זה : http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=734678 למראית עין נראה ממש טוב... וב3300שקל בכלל... אז בואו נגיד שידרגנו לצורב DVD ועוד 512זיכרון כבר יוצא לנו 3800... אבל עדיין זה יוצא זול יותר מכל חנות אחרת בכמעט 1000שקל! האם זה יתכן? בשביל זה אתם כאן... תעזרו לי להבין איך זה כלכך זול.

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by Haim H,

שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום חברים, נעזרתי בכם בעבר וקניתי מחשב ששירת אותי שנים רבות, אך לצערי הגיע לסוף חייו ככל הנראה. כעת, אני מעוניין להשתדרג ולמצוא את הנייח הבא שלי לשנים הבאות. המטרות הן עבודה משרדית, צפייה בסרטים, תכנות וגיימינג. לגבי הגיימינג, לצערי אין לי זמן להשקיע יותר מידי זמן בכך, לכן לא חייב את המחשב הכי חזק לצורך הזה. מכיוון שבנוסף אליי יהיה עוד אדם שישתמש במחשב, הייתי שמח אם היה אפשר שיהיה (1) SSD ו/או הארדיסק ראשי (שלי) ועוד (2) הארדיסק קטן מבחינת הנפח למשתמש השני שהשימוש העיקרי יהיה לגלישה. אפשר לעשות משהו כזה? פשוט אני רוצה להמנע מצב שבו וירוסים שבטעות נכנסים דרך המשתמש השני, לא ישפיעו עליי. חשבתי להשתמש אולי בכונן חיצוני שאתקין עליו לינוקס,…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Championisback,

שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …

25. Started by FatalElement,

אני צריך דיסק קשיח, כרטיס קול , צורב דיוידי, כונן דיסקטים, מארז, ספק לsli וקירור למעבד כל זה בתקציב של 3000 שקלים את כל שאר החלקים יש לי. הנה משהו שאני הרכבתי דגם מחיר כמות WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK 215 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 690 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2750 מחיר כל תשלום: 2667.5 מחיר סופי: 2667.5 איך? אפשר לשפר למשהו יותר טוב

• 6 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים