עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ranger_z,

מצ"ב ביקורת: http://www.geek.com/spire-pacific-breeze-laptop-cooler למישהו יש ניסיון עם משטח הקירור הזה? המחשב שלי עכשיו בקיץ נורא מתחמם (hp dv6500 עם כרטיס מסך gf8400) קראתי שיש איזה בעיה עם כל סדרת הGF 8xxx לא יודע בדיוק עד כמה זה רלוונטי למחשב שלי אבל גם כשהמחשב עובד והמעבד לא נמצא במקסימום שלו - הוא מאוד חם ובאיזור המקלדת. וזה לא נוח, אגב אני מניח שזה נובע גם מטמפ' הסביבה שהיא 34 מעלות בערך.. (כן יש לי בית חם.. אני מפחד בכלל להריץ עליו משחקים כמו דום 3 כי אני מפחד שזה יגרום לנזק למחשב בגלל החום בגלל זה נראה לי שחיוני לקנות משטח קירור יעיל ... האם כדאי בכלל להוציא יותר ממאה שקל על דבר כזה כשיש אופציות ממותגים ידועים (כמן vantec) ובמחיר יותר זול

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אהלן, קודם כל תודה מראש על העזרה! מחפש מחשב נידי עם מפרט כמו שפרטתי למטה... מאוד אוהב מחשבים של Dell וLenovo, עדיפות למסך 13-15". ביינתים חושב על Lenovo IdeaPad 510S, עדיין בהתלבטויות ואשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב טוב ב2500 אשמח, מצד שני מחשב מעולה ביותר מ3000 גם אוכל לשקול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסדרות (HD), גלישה באינטרנט, עריכת קבצים בסיסית (Word, Powerpoint). משתמש קל יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. Started by Sapir.benlevi,

היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by yairnee,

נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר (זה אחרי החריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, וקצת מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. צריך מפרט למשחקים ב4500 יש לי ציוד היקפי חוץ ממסך. תודה, וגם שאלה מאיפו כדאי לקנות איבורי סקיפיסי או מה?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Senator Stupidity,

שוב הריני חוזר לפורום המפרטים האמין והטוב של HWZone! אשמח לקבל את עזרתכם שוב, והפעם עם HTPC. כאמור - תקציב עד 4K, אולי יאושרו חריגות מוצדקות ( ). והאילוצים, בסדר חשיבות יורד: 1. חייב להיות בעל יציאות אודיו דיגיטליות (אופטי/קואקסלי), נפרדות מ-HDMI/DVI (יש לנו רסיבר ללא כניסת HDMI אבל עם כניסות אופטיות וקואקסליות). 2. חייב להגיע במארז "יפה" לפי הסטנדרטים של אמא (מה לעשות, אמא אחראית על עיצוב הסלון) - כלומר, מארז שנראה שונה ככל האפשר מהסטנדרט המקובל של "בלוקי hi-fi מלבניים", או לחלופין דק מאד. זה המארז הדק ביותר שהצלחתי למצוא בארץ - אשמח אם תראו לי אחד יותר דק (או, לחלופין, אחד שמן שנראה מגניב, כמו למשל ה-HTPC העגול של סוני) 3. רצוי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי בתקן n, אבל…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לצפייה בסרטי HD עד גודל מסך 14" ללא מערכת הפעלה. התקציב הוא עד 2.5k תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום אשמח להרכבת מפרט, התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 ש"ח. שימושים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, AutoCAD, SketchUP, Revit 2009-2010, photoshop, עבודות רינדור, עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. דרישות חובה: - מעבד אינטל C2D - לא AMD - כרטיס מסך NVIDIA - לא ATI - חשוב שהכרטיס מסך יתמוך במסך 20 - 24 אינץ'. - זיכרון: 4GB - הארדיסק: 320GB או 500GB .. תלוי מה ההבדלי מחירים - רמת שקט - 7. - לא מתוכנן OVERCLOCK. - אין צורך במערכת הפעלה. - חנות באזור חיפה \ קריות. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by alon7,

Abit IP35 PRO INTEL E6320 with with OC from 1.86 to 2.52GHZ 2GB RAM 800MHZ 8600 Gforce BIOSTAR 256 MB 250 GB DVD 22" LCD ספק כח 400 wat האם יש לכם רעיונות לשיפור? בעיקרון רציתי את הכרטיס מסך והזיכרון המעבד סה"כ לא רע בכלל רעיונות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום רציתי לשאול מה יהיה השדרוג הכי חכם למשחקים - אם לא כ"כ אכפת לי מהגרפיקה ואני מעדיף לקצר את זמני הטעינה? המפרט : pentium 4 3.00GHZ wHT DDR2 533mhz G.skill 512MB MSI 256mb X1300PRO אני יודע שהכרטיס די דפוק למשחקים, אבל הוא נותן לי לשחק את כל המשחקים על הגדרות נמוכות\גבוהות וזה מספיק לי בינתיים...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by orila,

שלום אני חדש לפורום הזה ולכן אני מרבה לקרוא על המפרטים (רק מחשב בלי ציוד סובב) השונים בעיקר למחשבי משחקים אני רוצה לשאול מה ההבדלים בין מפרט של 5500 ל6000 ל7000 ש"ח ? האם יש הבדל של שמיים וארץ ביכולת או שרק מדובר בדוקיות זניחות , נניח שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים חדשים שעוד לא יצא כמו skyrim ,rage, nba2k12,pro אני אשמח לשמוע את דעתכם... שיהיה אחלה של ערב

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. מחשב נייד , מסך בגודל 15 אינ'ץ מחשב נייד מסוג DELL פנטיום 4 , 1.7 GHZ זיכרון : 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 כמה הייתם משלמים עליו .. תנו מחיר הגיוני ואמיתי הציעו לי את המחשב הזה במחיר שלדעתי סביר אבל אני רוצה לדעת קודם כל מה אתם חושבים ..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה שלום לכולם \אתמול נשרפ לי המחשב שלי :'( :'( :'( :'( שזה כולל את לוח האם והכרטיס מסך אז ככה רציתי לדעת כמה יעלה לי כרטיס מסך חדש כנראה GEFORCE 6600 GT אם מעבד 64BIT AMD ולוח אם בישביל ה-64BIT שכנראה שעדיפ שיהיה GIGABYTE וזהו כמה כול זה יעלה לי הכול ביחד???

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד DELL Inspiron 1520 עכשיו אני עובד עם מסך חיצוני שמחובר עליו.. עכשיו כל פעם שאני סוגר את הנייד אז בתצוגה במסך החיצוני נעלמת לי... (ד"א המסך החיצוני מוגדר כמסטר אם זה משנה) רציתי לשאול האם יש דרך שאני אוכל לסגור את המחשב הנייד מבלי שתעלם לי התצוגה במסך החיצוני? אם זה משנה אני על vista

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by asmon,

can someone help?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Rhx,

שלום, בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שאתם תבנו את המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ב4 אלף ש"ח, כי אני לא הכי מעודכן.. כולל הכל, מסך CRT וצורב דיוידי, מקלדת ועכבר לא צריך. תודה מראש, ואני מבקש שההרכבה תהיה מחנות אחת ושתהיה זמינה בסניפים בדרום, אם אפשר בבאר שבע, יש גם סניף של KSP שם.. תודה..

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Cons,

מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by yoel14,

שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by vic07,

יש לי מחשב נייד טושיבה A200-14E. יש בו 2 מגירות לדיסקים קשיחים, כאשר רק אחת מהן בשימוש כרגע. שמעתי איפשהו שיש סוג מסויים של סוללות לניידים שניתן לחבר לתוך מגירות של הארד דיסקים. נשמע לי תמוה למדי. מישהו פה שמע על זה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  20. Started by romansah9,

שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. אני ב"טעות" שברתי את המחשב אם הGFORCE 4 אז ההורים שלי רוצים לי לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אם מישהו יכול לבנות לי מפרט למחשב אז אני ישמח.. תקציב 4000-5000 בלי חריגות!!!! 5000 גבול סופי. אני מעדיף מעבד שלE6600 CORE 2 DOU.. אני יכול גם להסתפק ב160 GIGA ( אם המפרט עובר את התקציב) אם אתם יכולים לדחוף פנימה 8800 GTS אני ישמח ( לא חייב, אני יכול להסתפק בX1950PRO ) מארז מעדיף NZXT APOLLO או NZXT TRINITY.. תוודאו שיהיה מספיק קירור במחשב, שהכרטיס מסך והמעבד לא יתחממו יותר מידי.. ושהספק כוח יחזיק את המחשב.. מקווה מאוד שתעזרו לי אני נואש.. ): נ.ב בלי ציוד הקפי.. לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב ב - ksp בסכום של בערך 6500 ש"ח (יכול להיות פחות או יותר 100 ש"ח גג) בחחיים שלי לא עשיתי OC כך שגם אם אני אתחיל עכשיו אני לא צריך משהו מפלצתי. מה שכן אני חולה משחקים ולכן אני צריך שמשחקים ירוצו מצויין זה המפרט שיש לי עד עכשיו : 1390 ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB? 790 ?GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 1120 DDR II 667 X 2?1GB TwinMOS? 1940 Sapphire ?X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? 460 Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 240 ?HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 490 Enermax ?Liberty ELT400AWT 400W? 10 ?Assembly - New Computer more than 4000nis? …

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  23. מיקום: מהארץ. מטרות המחשב: גיימינג לא כבד כלכך, משחקים כמו WOW מה שאפשר להכניס ולשחק בסכום כזה. גודל מסך: מעדיף 17אינץ אבל גמיש בגודל. זמן סולה: לא משנה. יציאות מיוחדות: לא משנה. בלוטוט: כן גודל כונן: 200גיגה ומעלה. צורב: לא אכפת. בלוריי: לא אכפת. אחריות בינלאומית: מומלץ... מערכת הפעלה: לא, אני מקסימום אקנה בעצמי. העדפה לחברה: אתם יודעים יותר טוב.. מקסימום שאפשר להוציא לגיימינג בסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים