עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nasok,

אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מיזמן לא עסקתי כבר בבניית מיפרטים והרבה דברים היתשנו אז אני זקוק לחוות דעת על מיפרט שבניתי בישביל ילד למישחקים בעיקר. אז ככה, היה לו מחשב ישן עם כרטיס חדש יחסית- ATI 4670. עכשיו המחשב הישן כבר גמור וצריך מחשב חדש- כל מה שבקופסא חוץ מהכרטיס מסך. לדעתי הכרטיס הזה אמור לעבוד טוב יחסית בהגדרות בינוניות במיפרט כזה לא? המיפרט שבניתי מצורף: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by DarkIDevil,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב (3500 ש"ח פחות או יותר) בעוד כשבוע שבועיים לאחר שתצא סדרת המעבדים, לוחות האם וכרטיסי המסך החדשים, הזה הנה מפרט מתוכנן, תגידו איך ואם הוא חזק להריץ משחקים כמו GTAIV וכאלה בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר? מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤627 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤461 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤330 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤388 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W ¤347 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3448¤ אני צריך חו…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by nivosh,

שלום חברים. האם אני דוחף את הגבול? מפרט עד 1000 ש"ח? הקיצר אני צריך: שימושים: אינטרנט, הורדות, סרטי מוזיקה וקצת עריכת תמונות ווידאו מעבד חזק (אבל לא בשמיים) לוח אם עם: כרטיס מסך און בורד עם יציאת DV, כרטיס קול סביר, יציאת לאן \ בלוטות' \ ווי-פיי מארז עם קירור סביר ספק כוח סביר זכרונות מספיק 2 ג'יגה אבל שתהיה לי אפשרות להרחיב והכי חשוב: שיתמוך בלינוקס 100 אחוז. וזהו. אני אתקין עליו הארד דיסק SATA שיש לי וצורב שיש לי

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים ויהיה מחובר לצג 22". רק רציתי לדעת אם משהו לא מתאים/אפשר לייעל את המפרט. Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤1049 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1122 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by איתי 241,

מה דעתכם על המחשב הזה: מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by ninja29,

חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500-1700 שקל (סביר להניח שאפשר לבנות מפרט בפחות). 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להורים שלי - הם ישתמשו בו בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית - אינטרנט, אופיס והתחברות למחשבים אחרים מרחוק. משחקי פלאש לכל היותר. ללא צפייה בסרטים\קולנוע ביתי בכלל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיפה חנות בירושלים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט בכלל. המחשב מכובה כש…

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אני רוצה לקנות את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5B83B99 לשימוש של צפיה בסרטים(לא HD) וגלישה באינטרנט. מה אתם אומרים על זה? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבות הקרובות של המחיר הזה? אשמח לתשובות מפורטות ולעניין. תודה רבה, !

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, אינטרנט, סרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים נראה לי דיי מיותר, לא צריך גם מארז וספק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום לכולם, הנושא אמנם ישן אבל השאלות חדשות ולא מצאתי להן תשובה בפורום: אני צריך את המחשב לאופיס ואינטרנט. לא מתכוון לראות סרטים אבל אולי סרטונים כן וחשוב לי שלא ייתקע אם אני עושה כמה דברים בו זמנית. 1. האם עם נטבוק כזה ניתן להוריד מוזיקה עם אי-מיול או טורנט או שזה תוקע אותו לגמרי? 2. על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי במחיר הנ"ל עם 1 ג'יגה זיכרון? 3. כמה יעלה לי לשדרג אותו ל-2 ג'יגה בעצמי ומה התוספת אם יעשו זאת בחנות (או אם זה יבוא built-in)? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Vosegus,

צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. בס"ד שלום אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאפשר לשחק במחשב ניד דרך הרשת במחשב והמחשב הניח יעשה את כול העיבוד וישלח ברשת (כמו באיפון עם הwow ‎‏ או כמו שסלקום עושים)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, וצפייה בסרטים. (לא HD). אשמח לקבל חוות דעת על INTEL ATOM, האם הוא מתאים לשימוש שלי. מישהו יכול להסביר לה למה הוא כ"כ זול !? אני עוד אחשוב שסלרון יותר טוב ממנו.. עוד משהו - האם אני יכול למצוא מחשבים עם המעב"ד הנ"ל אבל מסך יותר גדול מ10 אינץ'...?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by avishai445,

אני צריך מחשב נייד ללימוד ( הולך ללמוד הנדסת מחשבים אני עיין לא יודע איזה תוכנות אני יצטרך ) , כמו כן אני גם רוצה מעבד חזק וכרטיס מסך טוב גם לסרטים ומשחקים. עדיפות ל 4 GB RAM או עם אפשרות לשדרוג ל - 4

17. שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by asker911,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא.. אני משתמש במחשב בעיקר כדי לתכנת אתרים / פרוייקטים עם תוכנות לא כבדות מאוד (לא משהו תלת מימדי או משהו כזה). אני מפעיל המון ישומים בו זמנית, ולא משחק במשחקים כמעט בכלל (אולי RA2 לפעמים חח). תודה רבה מראש לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤818 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q8200 לוח אם Asus P5QPL-AM ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=237…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  19. . מה התקציב? עד 7,000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר טוב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מא…

20. אני מעוניין במחשב שקט, מקורר היטב - בעיקר! למטרות אינטרנט ואופיס (בעיקר), אפשרות לעבוד עם הרבה חלונות בו"ז, WINDOWS7 "זורם" וכו'. אין צורך במסך. זה מה שליקטתי עד כה. התקציב 4000-5000 ש"ח. להלן מס' אפשרויות, ניתן להמליץ גם על מה שאינו מצוין. מעבד: 1) Intel core duo E7400 2) Intel quad 6600 3) Intel quad 9400 לוח אם: GIGABYTE ממשפחת 45. איזה עדיף? מארז: Thermaltake Armor Jr Thermaltake Armor MX ספק: Thermaltake TR2 470W - PFC חשוב לי מאוד המארז והספק. הייתי שמח לקבל המלצות לגביהם, כמו כן לגבי קירור (מעבד/מארז). כרטיס מסך: סדר גודל של 500+ ש"ח. קשיח: 1TB Intellipower WD 32 MB זכרון: 2*2GB Kingston 800Hz תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by yehudahe,

את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקי אני חשבתי על המחשב של גיגאבייט - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=729100 אני מעוניין בו בגלל המעבד שלו, הכרטיס הגראפי וציאת ה HDMI . באופן כללי אני לא כל כך מטורף על גיגאבייט ובגלל זה חשבתי שאולי למישהו יש איזה רעיון למחשב נייד בסדר גודל המחיר ( אני גמיש בכל אופן ) , אז בבקשה אני מאוד יודע לכם !! תודה מראש ! איל.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  23. לאחר שיירד מהפרק מחשב נייד למשחקים אני מחפש דגמים מומלצים למחשב לשימוש בלימודים + בבית (אין מחשב שולחני). לכן רצוי מסך גדול ככל האפשר ושירוץ חלק ככל הניתן בשימושי אינטרנט אופיס וסרטים מעדיף חברות כמו DELL LG ו TOSHIBA אודה לעזרתכם בהכוונה לדגמים/סדרות מומלצים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.

25. שלום לכולם, אני לא מעודכן בנושא החומרה כבר הרבה מאוד זמן ולכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לבנות מחשב למטרת משחקים אשר יריץ לי את המשחקים ה"כבדים" של היום (prototype, gta 4,) וכדומה. שימשיך לסחוב בצורה טובה את המשחקים שעתידים לצאת עוד שנתיים. התקציב נע בין 8 ל 6 K אני לא צריך עכבר מקלדת מארז מסך הארד דיסק צורב או רמקולים. ויש לי ספק כוח של 400 W. בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.