ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני צריך 5 חלקים כרטיס מסך זיכרון פנימי דיסק קשיח 160GB לפחות מסךLCD איכותי מקלדת+עכבר איכותיים שלא יהיה יותר מ-10,000 אפילו לא בשקל.
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי הצעה לרכוש נייד dell d820 ב6000 שח מה אומר הפורום
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים. מת לי המחשב סופית AMD ATHLON 3200+ ששירת אותי כ-5.5 שנים. אני מחפש להחליפו לצורכי פיתוח בלבד. כוננים קשיחים כבר יש וכמו כן גם ציוד היקפי. לא יבוצע OC ואם אפשר לחסוך כסף בלי לרדת ברמה זה יהיה נפלא. הכנתי את המפרט הבא ב-SKYPC, אשמח לדעתכם. תודה מראש! מעבד Intel Core i5-2300 Tray ₪778 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2300ay לוח אם ASRock H67M-GE ₪521 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H67M-GE זיכרון Team DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪213 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-4GB1333 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪91 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק Ante…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאשה מבוגרת ועיוורת (את התפעול תבצע המטפלת הפיליפינית) שכל השימוש שלו יהיה 99% לטובת סקייפ. המחשב צריך להירכש בארץ ובימים הקרובים. המחשב שלה הלך והיא מנותקת כרגע מהמהשפחה. לכן אנא עזרו לי. התקציב לא מוגדר אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי ברשת שזה מתחיל ב-1500 אני מאמין שגם 2000 ויותר קצת ילך (בעיקר אם אפשר בתשלומים). אני מעדיף מחשב קטן וקל ככל האפשר אבל זה לא קריטי. אם עליה בגודל/משקל תוריד במחיר אז זה הולך. כמו כן מערכת הפעלה זו תוספת נחמדה אבל גם לא חובה. העיקר שיוכל להריץ חלונות 7. אני מעדיף כמובן לנובו או דל אבל ממש פתוח לרעיונות והמלצות נוספות. מעדיף לא HP אבל לא פוסל על הסף. מיקרופון פנימי יתרון אבל כנראה ממילא היא תשתמש באוזניות. רק צ…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום הנה המפרט שלי אני מבקש הצעות לשיפורים ואני קונה את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזיכרונות בארצות הברית כך שזה יוצא לי יותר זול ורציתי לדעת אם אני קונה מפנדה תוספת פריטים בסה"כ 2500 ש"ח ואני יתן להם גם את החלקים מארצות הברית הם ירכיבו לי?? והרי המפרט: מעבדCPU \ Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE לוח אם MOTHER BOARD \ Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונותMEMORY \ OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail כרטיס מסך VGC \ MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL מקרר למעבד \ CPU COLLER Thermaltake Venus 12 CPU…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
OC זאת אופציה אבל רק במצב שהמחשב ממש לא יסחוב אני לא מתכון לשדרג מעבד דיסק קשייח מספיק לי 160 יש לי מסך 19'' כאשר יצאו משחקי DX10 אני אעבור לויסטה לא צריך ציוד הקפי ולא צריך צורבDVD אני מרכיב את המחשב לבד אני מעדיף מעבד אינטל אבל גם AMD זה טוב אם יש הבדל משמעותי מבחינת עלות/תועלת אם שחכתי משהו תכתבו אני אוסיף
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, מצטער שאין מחיר בכותרת, הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה יעלה. אח שלי שכרגע יש לו המון כסף והוא בקורס טייס, רוצה לקנות את המשחק Flight Simulator Deluxe או משהו כזה של מייקרוסופט + את כל החלקים שלו שהכל ביחד עולה בערך 2,600 ש"ח. (כן, המון כסף) אח שלי קיבל השראה מהפוסט הזה - http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=8&p=289934#p289934 נראה דיי מגניב, אבל עכשיו הוא רוצה 3 מסכים, כלומר, עוד 2 מסכים למחשב, יש לי כרגע מסך 22' והוא רוצה עוד 2 מסכים 19' למחשב בכדי לשחק במשחק הזה בהגדרות הטובות ביותר שלו. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B Albatron nVIDIA 8800GT 512MB ספק 500W של True Silent, משה…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לכבוד נסיעה לחו"ל לשנתיים במסגרת העבודה, אחותי החליטה לעבור ממחשב נייח לנייד. הדרישות שלה: אחריות בינלאומית לשנתיים חובה! המחשב יבלה את רוב זמנו באירופה. מסך 15", עדיף רחב. משקל לא חשוב במיוחד כיוון שהמחשב יתנייד בעיקר בתוך הבית. חיי סוללה של לפחות שעתיים. צורב DVD, בלוטות', יהיה נחמד עם יכלול מצלמה, יציאת HDMI גם תהיה נחמדה, זיכרון של לפחות 2GB (עדיף 4GB). המחשב ישמש לגלישה, יישומים ביתיים שונים, צפיה בסרטונים ושיחות וידאו ופה ושם איזה משחק קל, כך שלא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. שירות בינלאומי טוב ואמינות גבוהה מאוד חשובים, אני לא טס לאירופה בכל פעם שיש להם תקלה! המחשב ירכש בארץ, היא רוצה קצת זמן לאלף אותו לפני הנסיעה. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאור כל החידושים בשוק) מעוניין במערכת מבוססת I5/7 (עדיין לא הבנתי מה עדיף) + לוח (עם אופציה של לפחות 6 USBים) 4G זכרון DDR3 HD אחד של גג 500 יספיק, כי כבר יש אחד כזה. (לא צריך RAID) כ.מסך טוב (שיחזיק לפחות שנתיים, כמו ה8800 שלי) מארז + ספק (לווא דווקא שקט, אבל מאוורר היטב ונראה טוב) **לא מתוכנן OC כלל** כאמור המפרט עד 5K. עם חריגות קלות *יכול להדחות בחודש, אם יש למה לחכות. תודה רבה מראש, מקס.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הורדה דרך eMule ו-Orbit, צפייה בסרטים באיכות DVDRIP ו-HDRIP, מוסיקה, משחקי מחשב MMO וסימולטור טיסה * גודל המסך? שלא יהיה יותר מידי קטן עדיפות למט. * משקל רצוי? לא כזה קריטי, בהמשך ישמש ללימודים אבל בספק שאני הסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חיבור לטלויזיות * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי עד טרה [מתכוון לאחסן הרבה מוסיקה וסרטים] * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP מתי יגיעו הניידים עם Win 7 מובנה? למרות שאני חובב XP אני בטוח שיהיו אפליקציות של הנייד ש…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חבר'ה,אני מעוניין בשילוש ואני צריך גם כרטיס מסך און בורד או לא לא משנה לי. התקציב הוא 1500-2000 שקל. כתשלום מינימאלי על שירותכם אפרסם את הוידאו הזה להנאתכם... http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט לא ענו לי על השאלה הקודמת,ואני ממש חייב עצות. אני מתלבט בין 2 המחשבים הללו, שניהם נראים לי טובים,עם מחיר דומה. לטושיבה מסך 18.4 אינץ ולדל 16 אינץ. אני לא כל כך מבין בדגמי המעבדים וכל מה שקשור בזה, אז אני פשוט אצרף קישורים ל2 העסקאות, וממש אודה לכם אם תוכלו לתת את דעתכם על איזה מחשב הייתם הולכים. המחשב ישמש כמחשב ראשי,יעבוד הרבה,בקושי יתנייד,אז ככה שזמן סוללה ומשקל,לא פקטור פה. השימושים הם אינטרנט,שירים,סרטים,וקצת משחקים,אבל חשוב לי שהמחשב יהיה טוב,כמו כן חשובה האחריות, אז חשוב לי גם לקבל דעה על עניין האחריות של 2 המחשבים. אני יודע שהxps נמכר בארץ, על הטושיבה לא מצאתי שום תזכור בארץ.(אם לא נמכר בארץ,אין אחריות?) לא מפריע לי ל…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. לא מזמן רכשתי ממכר (שביננו - מוצף בכסף) מעבד 980X ולוח אם MSI Big Bang - שניהם חדשים בקופסא - בעלות של 700 דולר. הוא קנה אותם בעצמו ב 1400 דולר. בכל אופן - הוא מכר לי אותם תוך ידיעה שאני אפרסם את שניהם ב eBay ואעשה עליהם קופה קטנה (: [שנינו גרים בארה"ב אגב] אבל - אני מוצא את עצמי מתלבט. האם - בהתחשב במחיר ששילמתי עבור שני אלה - מומלץ להשאירם ולבנות מחשב נחמד ( :), מתוך שיקול לטווח ארוך? זאת מכיוון שכרגע אני משתמש ב core 2 quad Q6600, שכבר בן כמה שנים טובות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חודשיים אחרי הפרסום של רשימת המפרטים המומלצים בפורום האם הם עדיין עדכניים? האם יצא עדכון בקרוב? מה התעדכן במחיר / רכיבים שכדאי לשים אליו לב?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה לא מצאתי את התת-פורום הנכון לפרסם את זה - וזה נראה לי המקום הכי נכון מצטער אם זה לא הכי קשור לפורום. הזמנתי לחברה שלי את המחשב הזה, קיבלנו אותו אותו לפני כמה ימים החלפנו את המערכת הפעלה לאקס פי הכול עובד מצוין - בסך הכול היא מאוד מרוצה עכשיו יש לי שאלה קטנה : אין לי שמץ של מושג לגבי הכרטיס מסך \ מעבד אני לא מבין במחשבים ניידים - זה בדיוק המחשב שלה : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1696 ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להעלות לה את הסימס 3, ואם לא אז אולי לפחות את הסימס 2 ? אשמח לשמוע תשובה, אין לי איך לבדוק את זה מאחר וגם חברים שלי לא מבינים במחשבים ניידים, זה המשחק היחיד שהיא מוכנה לשחק בשביל להעביר את הזמן הפנוי שיש לה באוניברסיטה שהיא תתחיל באוקטובר.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב בסך 7000 ש"ח בלי ציוד עקפי. חלקי מחשב עצמם... ואם אפשר להגיד לי מה זה ל סוג חלק. ואיזה חברות מובילות הטובות ביותר בכל סוג של חלק. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 6500 , אבל עדיף כמה שפחות מדובר על מחשב למשחקים כבדים והכי חדשים, יש לי מסך 24 ברזולוציה 1920X1200 , ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות לכן נדרש כרטיס מסך חזק אין צורך בציוד הקפי. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ובמקביל קר. בשלב ראשון לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד כן לכן לוח האם צריך לתמוך באופציה. זכרון DDR3 לפחות 6 ג'יגה. דברים חשובים מבחינת שדרוג עתידי : 1. ספק שיכול להחזיק מערך SLI, מן הסתם גם לוח האם צריך לתמוך בSLI וכרטיס מסך של NVIDIA כי אני מעוניין בעתיד בטכנולוגיית התלת מימד 2. תושבת למעבד 1366 כדי שתהיה אופציה לשדרוג למעבדים החדשים איזה צ'יפסט מומלץ X58 או משהו אחר? מבחינת המארז מצד אחד שיהיה שקט ומצד שני שיהיו בו הרבה מאווררים כי המחשב אצלי בעומס…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-