ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות וספק ב1400 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום המתאים לדיון נראה שהגיע הזמן לרענן פה קצת ת'סטאפ של אחי הקטן. כדי לתקצב את המחשב הבא, אזדקק לעזרתכם בשיערוך המחשב הנוכחי: מעבד: Intel Core i5-6500 CPU 3.20GHz קירור מעבד: Arctic Alpine 11 rev 2 לוח אם: Gigabyte B150M-D3H ראם: DDR 4 (2x8G)16G/2133H'z Kingstone מאיץ גרפי: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB WINDFORCE X3 - GV-N970WF3OC-4GD כונן מצב: Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III כונן קשיח: Seagate 1T SATAIII - ST1000LM035 ספק: Antec VP-500PC Watt מארז: Antec GX500 Case הכונן הקשיח פורק מאיזה לפטופ שעבר הסבה ל-SSD (טרם נעשה בו שם שימוש) וצוות למערכת רק מאו…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו את הנייד הנ"ל ויכול להצביע על יתרונות / חסרונות? מדובר על מעבד אינטל I7 דור שמיני, כרטיס מסך 1060, זיכרון RAM 16GB.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב חדש. בהתחלה חשבתי על נייח בתקציב 7K מבוסס +3800 ו7800GT. אבל אז חבר שלי הפנה שמחפש נייד ביקש ממני לחפש בשבילו, ומצאתי שבשבוע הקרוב לדל יש מבצע בחנות שלהם על הE1705 וכל מחשב נמכר שם בהנחה של 650$!!! המפרט שמצא חן בעיני הוא Inspiron E1705 Intel® Core Duo Processor T2500 (2GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD Panel 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife Memory FREE!1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz Video Card 256MB NVIDA® GeForce Go 7800 Hard Drive 100GB 5400RPM SATA Hard Drive Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD+R…
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, אני נוטה לרכוש מחשב מסוג Lenovo Yoga 700, אבל הבעיה היא שהוא לא נמצא בתצוגה בשום מקום בארץ ואני קצת חושש לקנות על עיוור. במידה ולמישהו כאן יש היכרות עם המחשב, הייתי שמח לפידבק בנוגע ל: 1) איכות החומר שממנו עשוי המחשב - האם הוא מרגיש איכותי ולא זול? (אני מתרחק מ-Dell Inspiron 7359 בגלל ההיבט הזה) 2) השתקפות המסך - קראתי מספר הערות שליליות על המחשב בנושא הזה. האם מדובר בהבדל משמעותי ביחס למחשבים אחרים (ללא מסך Matte)? האם זה גורם לקושי לעבודה בסביבות מוארות היטב או שזה משהו בגבול הסביר? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אלהן ח'ברה, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב + מסך + ציוד הקפי (עכבר מקדלת אלחוטים(לא קומבו), ורמקולים איכותים) בתקציב של 5000 ואפשרות לחריגה סבירה. שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס וכ'ו, עבודה ועריכה עם מוזיקה ועריכת וידיאו (לא ברמה מקצועית), משחקים (שיעבדו ברמה סבירה מינוס..). המערכת חייבת להיות מבוססת Intel, הרדיסק 250 גיגה, 2 גיגה מינימום, צורב דואל לייטסקרייב. אשמח לשמוע כמה שיותר אפשרויות במידת האפשר תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברים, מבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שני מפרטים: מערכת מבוססת AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D TWINMOS DDR 1024MB 400mhz מערכת מבוססת INTEL: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box DFI LANPARTY UT 915P-T12 TWINMOS DDR2 1024MB 533mhz בכל שאר הרכיבים אין לי התלבטות ואני יודע בדיוק איזה כרטיס מסך, מארז וכו' אני רוצה. כמו שאתם מבינים הקו שמוביל אותי הוא מערכת מבוססת ליבה כפולה, לוח אם בעל חריץ PCIE וזכרון בסיס של 1 ג'יגה. הייעוד של המערכת יהיה בעיקר צפייה בסרטים, שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים. אני לא טיפוס של OC ככה שיכולות כאלה במערכת לא ישפיעו על הבחירה (לא אכפת לי שיהיה פוטנציאל ל-OC במערכת, …
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני לא כ"כ מרוצה מהמחשב שלי ואני מעוניין במחשב חדש... העיקרון הוא פשוט נטו מחשב... לתכנות בעיקר כמובן מוזיקה וסרטים אבל לא משהו פסיכי... בתקציב של עד 2000 ש"ח בכל זאת חייל... מה שמצאתי הכי טוב בKSP זה הדבר הזה ... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש לאח שלי ב-4000 ש"ח. אני צריך מחשב נטו ללא כל תוספות (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים). בניתי בפנדה מפרט מחשב, ואשמח לקבל חוות דעת או עצות לשיפורים, בתקציב שלא יעלה על 4100 ש"ח. בתודה מראש, Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz - 931 GIGABYTE GA-8SQ800 Ultra SIS 655 - 515 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ x2 - 484 WD 80GB 7200RPM 8MB special version - 447 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB - 987 SONY CDRW 52X32X52 - 225 Mitsumi floppy 1.44 - 50 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - 318 סה"כ 3,956
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש לבית שיהיה בשבילי ובשביל אחי. הקטע הוא שאח שלי יותר בקטע של משחקים ואני בקטע של עריכת סרטים, הורדת סרטים ותוכנות וכיוצא באלה. על המחשב יהיה שימוש של מה שאמרתי למעלה + עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הורדות וכו'. אני צריך ציוד הקפי מלא למחשב (עכבר ומקלדת חוטיים- באיכות שניתנת לעבודה בלי מלחמות עם העכבר), מסך LCD 19+ כרטיס טלוויזיה לא צריך. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כרטיס קול איכותי(צריך סביר+, אבל לא מהייקרים), לא צריך מארז מפואר, או רמקולים יותר מידי טובים( כאלה שאפשר לשמוע בהם סרטים ושירים בכיף). העדפה לחברה: עדיף חברות מוכרות. בקשר לנושא הקירור: חשוב לי שמחשב יעבוד לאורך זמן, אז אני צריך מערכת קירור עמידה, לא יקרה, שתעשה את העבודה. אני…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם \אתמול נשרפ לי המחשב שלי :'( :'( :'( :'( שזה כולל את לוח האם והכרטיס מסך אז ככה רציתי לדעת כמה יעלה לי כרטיס מסך חדש כנראה GEFORCE 6600 GT אם מעבד 64BIT AMD ולוח אם בישביל ה-64BIT שכנראה שעדיפ שיהיה GIGABYTE וזהו כמה כול זה יעלה לי הכול ביחד???
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C? התקציב שלי הוא בערך 7000 ש"ח. המפרט המפרט בBUG ששם אני הולך לקנות את המחשב חשוב לציין שאני רוצה את המחשב לעבודה שוטפת (EMULE אינטרנט סרטים וכו), שהמשחקים ירוצו עליו טוב ואני מתכנן לחבר אותו לLCD 26". תודה.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המערכת שלי בת שנה וחצי ואני רוצה משהו חזק שיריץ לי WOW וHL2 ברמה טובה ++ אני ממש אוהב את המארז sunbeam transformer רוצה מערכת קרה ושקטה לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר. בנוסף אני שוקל לקנות מסך 19" LCD תודה רבה רביד
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט, מוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13", אין חשיבות למסך מבריק או מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש צורך ביציאת vga ורצוי גם hdmi * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD לא גדול (200GB) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט עד 4100 ש"ח ללא חריגות למשחקים, וצריך את הדברים הבאים- רמקולים (2 רמקולים פשוטים אבל טובים, כמו ה SBS270 של קריאטיב) מקלדת פשוטה, עכבר פשוט (אופטי) וזהו רכיבים דרושים- מארז Raidmax Scorpio 868 (בגלל החלון, האוורור, והספק שהוא לא רע) כמובן מערכת מבוססת AMD! רצוי שהלוח יהיה מבוסס צ'יפסט NF4 על גרסאותיו. בבקשה מהחנות Noacomp www.noacomp.co.il ולכלול הרכבה (170 שקל) כי זה בשביל ידידה, וההורים שלה לא סומכים עלי שאני ארכיב תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? בעיקרון מחשב למשחקים ... palit nvidia gf8600gts 256 mb - 600 שח gigabyte ga-p35-ds3l - 460 שח ocz dd2 2gb 1gbx2 800mhz cl4 - 261 שח c2d e4500 - 550 שח הכל מ SKYPC חוץ ממעבד שהוא מ KSP יש משהו יותר נחמד עד 2000 שח (למרות שיצא לי 1900)? רק חלקים שרשמתי דרושים ... דברים אחרים יש לי כבר.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-