ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים אז אם אפשר כמה שיותר לקצץ, חשוב לי שיהיה מסך טוב-חשבתי ללכת על האסוס 22 אינצ' שכחתי תדגם ספציפי. התקציב שצוין הוא לא כולל המסך שעולה משו כמו 1300 ש"ח. חשוב לי שיהיה צורב די וי די, 2 ג'יגה ראם כל השאר לא ממש מבין. עוד שאלה-האם מסך 22 אינצ' הוא מספיק טוב בשביל לראות סרטים דרך המחשב? תודה מראש לעוזרים...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב ביתי , עם שימושי עריכת וידאו בעיקר ומולטי טסקינג. ללא OC וללא נתוני שקט מיוחדים . רוב התוכנות הם שימושים אינטרנט + OFFICE רגילים . לגבי עריכת וידאו , הכוונה ל-ROXIO ו- PINNACLE . 1. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 2. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 3. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: תוכנות תיכנות וקימפול (Visual Studio) מכונות וירטואליות גלישה בהרבה טאבים בו זמנית, כולל Flash/Java/etc ובאופן כללי הפעלה של די הרבה תוכנות יחסית כבדות בו זמנית משחקים אני אוהב לשחק מדי פעם אבל איני גיימר כבד, אין לי צורך ברזולוציות גבוהות או פילטרים מטורפים. Future Proofing (או בתרגום חופשי - "עמידות לעתיד") אני מחפש מחשב שיחזיק הרבה זמן, ומעבר לכך גם כאשר יגיע הזמן לשדרגו ארצה להיות מסוגל לעשות זאת בקלות יחסית (בלי להחליף לוח אם ו\או מארז, למשל). שימו לב שלמטרה זו בחרתי, בין היתר, לוח אם עם : USB 3.0 SATA 3.0 אני לא מתכנן אוברקלוק, למרות שאני מניח שעוד כמה שנים הכל יהיה אפשרי (אם כי אני בספק שישתלם לי להוציא עכשיו כסף במיוחד לתכנון עתידי כזה, מה ג…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק שמתאים למולטימדיה בעיקר וגם למשחקים... תקציב בערך 4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי) מעוניין שיריץ משחקים (NFS, CoD 4 לדוג' על מדיום-היי רזולוציה שמתאימה למסך 22 אינצ') ותוך כדי גם הרבה חלונות/טאבים של אקספלורר וכמה תוכנות מסרים מידיים או תוכנות קצת כבדות בלי להתאמץ יותר מדי. מעבד E8400 של אינטל. מעדיף לוח אם של אזוס, מערכת P35 וFSB גבוהה. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. תומך dual channel memory. תומך עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי ביותר שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיות…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לעוזרים מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 250 לפחות * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיועד למשחקים ברמת רזולציה הכי גבוהה במסך 22 אינטצ' אין תוכנות יעודיות. רמת השקט איננה חשובה כלל אין צורך בציוד הקפי לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה מהירות שוטפת + מהירות הפעלת המחשב ברמת חשיבות גבוהה מאוד לכן שמתי שני דיסקים SSD שברצוני לחבר בRAID0 למערכת הפעלה וvirtual memory Intel Core i5-760 - 205$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115067 GIGABYTE GA-H55-USB3 - 110$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128437 G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) - 50$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277 MSI R6850-PM2D1GD5 Radeon HD 6850 1GB - 190$ http://www.newegg.com/Pr…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים מדובר על משחקים כבדים
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אולי נשמע לכם מוזר, אבל לאנשים שמבלים הרבה זמן במטבח זה יכול להועיל... השימושים: - תוכנות אופיס (מתכונים, רשימת קניות, ניהול מלאי וכו') - השמעת מוסיקה/רדיו מהרשת הביתית - גלישה באינטרנט לצערי LAPTOP סביר הוא יקר מדי (שלא לדבר על Tablet PC), אז חשבתי לשאול אם יש אפשרות להרכיב מחשב כזה: הדרישות: - מארז SFF - מקלדת/עכבר/כרטיס רשת אלחוטיים - מסך דק - שקט במידה סבירה יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שישמש אותי לכל המטרות, כמו אינטרנט, משחקים, ופיתוח (visual studio). מעוניין בכונן SSD, ובנוסף דיסק של חצי טרה מקסימום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ללא OC מחפש מפרט טוב וזול למטרות הרשומות לעיל. חשוב לציין כי אינני אדם אשר מחליף מחשבים בתדירות גבוהה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שיוכל לשאת במשימות בסיסיות כמו הפעלת מסנג'ר, אינטרנט אספלורר וכדומה. מבקש מכם להרכיב לי מפרט כולל מארז אך ללא ציוד היקפי שיתאים לי לצרכים אלו ולא יעלה על מחיר 1000 ש"ח. אם אפשר להפחית במחיר ועדיין לקבל מפרט עם מעבד נורמלי (DUAL CORE או משהו באותו רמה של AMD) אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים (להתחשב בזה שאני לא ממש גיימר, משחק כשיש זמן), סרטים (גם HD), גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מיועד למשחקים כמו Need For Speed, counter strike,gta IV,call of duty' * לאילו הגד…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך עם זה עומד בדרישות בצורה טובה אז אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל סוגי המשחקים החדשים כמו bf4 crysis 3 ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ דגם [h=1]sync master p2250[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות 3. ה…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות (לא אנימציה... לפחות בינתיים). יש לי סוג של מיפרט והייתי רוצה את עצתכם בכמה דברים: 1. אני רוצה מעבד אינטל 6600Q 2. לוח אם המליצו לי על GIGABYTE עם P45. אני צריך לוח עם כרטיס קול של 8 ערוצים (ולא 5 הרגיל). אין צורך בSLI. אני לא מתכוון להשתמש בשני כרטיסי מסך. למישהו יש דגם מדוייק להמלצה? 3. זיכרון ( 4GB (2x2GB של corsair. מהירות 800 עם CL4. למישהו יש דגם ספציפי שכדאי? 4. דיסק קשיח של SEAGATE 500GB SATA2. 5. צורב רגיל ופשוט (עם חיבור SATA ולא IDE). 6. כרטיס מסך. פה הבעיה. אני לא ממש יודע מה לבחור. אני רוצה את 9800GTX+ עם OC ו512MB. על מה אתם ממליצים? איזה חברה ואיזה דגם? חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב ושקט. מאוורר ומקורר (ר…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דרוש מחשב להרצת תוכנות כמו MATLAB, VMWARE, VISUAL STUDIO ותוכנות סימולציה דומות. השקט חשוב, המחשב יהיה בחדר שינה. ללא OC. אני עומד לקנות את המחשב מSKYPC חיפה, לכן אבקש לבנות מפרטים מהאתר שלהם בבקשה. מפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪937 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪390 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeFor…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שלא יהיה יקר מדי, למטרות הקמת מעבדות וירטואליות בעבודה. כח עיבוד גרפי לא באמת חשוב... ז"א חשוב שיהיהi5 \ i7. וחשוב 6-8 gig זכרון. כמו כן המחשב למטרות העבודה אז אחריות היא גם דבר שיש לקחת בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף) עם מפרט שווה למפרט שלי ( Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz gigabyte p35c ds3 rev 2.0 palit 8800GT 512MB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ Corsair VX Series 450W Gigabyte TRITON black Western Digital WD3200AAKS 320GB ) לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-