ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה משהו יפה ושקט.. שיעבוד לי יפה שיעלה לי מדיי פעם משחקים כמו קאנטר.. יש לי עכשיו אפשרות או לקנות מארז ברבון ולוח עם מעבד מובייל 2600+ או משהו בסגנון. או: לקנות אטלון 64 3200+ עם לוח טוב.. בשניהם יהיה: 512 זכרון, כרטיס TI4600. עכשיו אני דיי נוטה על הברבון... מישהו עם מערכת כזו יכול להעיד עליו? הוא מרוצה ממנו? מה מיוחד בו? איזה יש לכם? אפשר המלצה על בארבון טוב ב1500 שקל מNewegg.com ? עם מעבד כמובן (איזה מובייל מהרפיורבישד יהיה טוב)
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אם אני רוצה לקנות מחשב ב12000 שקל בעוד חצי שנה אז בעוד חצי שנה כמה המחשב יעלה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי שמי אבי, חברה שלי מתחילה ללמוד אוטוטו ואני רוצה לקנות לה נייד כי הנוכחי שלה לא משהו, אני מניח ש2500 שקל זה תקציב יפה. https://ksp.co.il/?uin=39969&select=.268..271..211..2183..347..432. המחשב הבא הוא מומלץ במחיר הנל? מעבד i5 וכרטיס 940MX, 8GB ראם ומסך 15.6 פול HD. זה בערך הדרישות שלי ממה שאני מבין, רק לצערי אני לא הכי מבין.. מי שיכול לתת דגמים מומלצים עד המחיר הזה עדיף טיפה פחות מאוד יעזור לי! השימוש בגדול תוכנות כמו WORD וכדומה,סרטים בFULL HD וזהו בגדול עריכה: טופס . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב לשימוש משרדי בעיקר (וורד, אינטרנט וכו'). מצד שני, חשבתי למקם אותו בסלון ליד הטלויזיה ושכבר ישמש גם לצפיה (בלבד, ללא הקלטה) של סרטי DVD, שמיעת מוסיקה וכו'. קראתי קצת מפרטים ואני לא בטוח שהבנתי עד הסוף מה הופך מחשב ל-HTPC. המארז לרוב יפה ואומרים שגם שקט, אבל האם יש לו פונקציה נוספת? רכיבים שקטים אפשר להתאים להרבה מארזים (ספק, מאווררים). ברוב המפרטים המוצעים אין כרטיס קול מיוחד. בעצם יוצא שאם אני רוצה רק לצפות ולא להקליט (מה שאומר שגם כרטיס טלויזיה וכונן נוסף) אני צריך מחשב די רגיל, לא? בקיצור, אם אני מעוניין במחשב לסלון, לצפיה בסרטים באיכות וידאו וקול גבוהה יחסית, ולעבודה משרדית (אינטרנט וכו') על איזה מפרטים לכוון מתוך מה שמציעים במדור במפרטים (שהוא ממש…
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני ממש מצטער שאני מטריד ומתקרצץ אבל אני ממש באטרף לפני קנייה.. מעבד: Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE קירור למעבד: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 לוח אם: Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונות: OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail הארד דיסק: SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive כרטיס מסך: אני רוצה בבקשה הצעת מחיר על שלושתם: Ati Radeon 9800 Pro 128MB 8X APG Ati Radeon 9800 Pro 256Mb 8X APG Ati Redeon X800 Pro 256Mb 8X APG כונן תקליטורים\צורב LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Retail) מארז …
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למחשב בפורום, והמפרט שענה לצרכיי היה של הדגם Sony Vaio VGN-FW190EBH. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665406956 מאז ניסיתי לחפש אותו בחנויות בארץ ולשאול אם ניתן להביא אותו במיוחד עבורי. כשנעניתי בשלילה בכל החנויות שאני סומך עליהן, החלטתי לפנות לבסוף לאייבורי, שאמרו לי לבוא לסניף ולתאם עם הנציגים את ההזמנה. שאלתי היא: האם ניתן לסמוך על אייבורי? הרי מדובר במוצר סגור שבגדול לא יכול לקרות לו דבר, וגם האחריות היא אצל היצרן. בנוסף, האם יש מקומות נוספים ומוכרים שניתן לקנות בהם את המחשב בארץ? (נא להימנע מהמלצות על הזמנה מחו"ל) תודה מראש לכל העו…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז כנראה שעל זה אני הולך ורציתי לדעת האם בהינתן הקירור והספק האלו (ובכלל, כל המפרט ), אוכל לעשות OC בעתיד ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1050 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ₪277 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE REEVEN - DHT CPU COOLER ₪146 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB 32MB SATA2 7200 R…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני חייב דחוף מיפרט עד 3 k פחות או יותר טיפה הדברים החשובים שיהיה מעבד חזק, לוח אם חזק,וכרטיס זיכרון אכותי ומהיר, וכרטיס מסך סביר (גם שלא יהיה פשוט מדיי).זה החלקים החשובים והשאר רגיל תודה
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מבוסס ליבה Q6600... לעבודות תכנות ורינדור... חריגה של עד 300 שקלים.. *ללא כונן קשיח *ללא כונן אופטי *ללא ציוד היקפי אודה על הצעות
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/uj8wk75c מה אתם חושבים הוא יספק אותי למשחקים? עוד משהו .. אם החנות מחשבים שאני קונה ממנה עושה לי את ה-OC אני צריך לקנות קירור? ועד כמה מינימום הוא צריכים להגיע בתדר?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקיי אני מבין שהת'רד הקודם לא היה טוב אז אני פותח מחדש הפעם כמו שצריך. 1. מה התקציב? עד כ7.2 אלף 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים בעיקר. 3.ציוד היקפי-רק רמקולים, אבל אם זה אפשרי אז שיהיה בעדיפות אחרונה כי יותר חשוב לי להשקיע בחומרה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני מעדיף ללכת על מה שהכי טוב והשם של החברה לא כל כך משנה לי.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה קירור איכותי, וכמה שקט שאפשר עד התקציב כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא כי כבר יש לי על דיסק WINXP ואני מעדיף להשי…
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד Q6600 ולבצע לו OC. אבקש המלצות ללוח אם, זכרונות וקרור אויר. בכוונתי להוציא סכום כסף של כ-3000 ש"ח (כולל כרטיס מסך). המחשב אינו מיועד למשחקים. אשמח לשמוע אם עדיף יהיה להשקיע במעבד ארבע-ליבות יותר יקר על-חשבון לוח אם יותר זול (כמובן אם המחיר יצא זהה/דומה והביצועים לא יפגעו).
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
**** דולר Intel 2.8 262 p4p800 deluxe 139 Kingston2*256 2*56 maxtor 120GB SATA 119 V9950 ULTRA DELUXE FX5900 580 **** ש"ח Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 314 Microsoft Wireless Optical Desktop USB 3Y 304 Creative Inspire 5200 770 LG DVD 16*48 199 WD 120GB s-ata 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 660 זה או המקסטור בראשון או הWD בשני זה פשוט משני חנויות אני קונה את המחשב. כדאי?(איך המחירים) נ.ב יש כרטיס רשת וקול הלוח אם ככה שאני לא צריך לקנות(או שאני יקח משמחשב הישן שלי) וזו עוד שאלה: כ…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט הזה בסכום של 2748 הצרכגים שלי הם שיתוף קבצים מוזיקה אינטרנט, מדי פעם משחקים(לא גיימר) המפרט הוא לוח אם: MSI K8N NEO3-F מעבד AMD Athlon 64bit 3200Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz דיסק קשיח 160GB Serial-ata 7200rpm 8MB Cache מארז SUPER ATX 6 USB 2.0 2 בחזית + 4 מאחור כרטיס מסך Geforce 6 FX6200 PCI-Express upto 256MB With Torbo-Cache כרטיס קול RealTek ALC655 6 Channel audio codec כרטיס רשת Marvell 10/100/1000 אם המפרט הזה לא טוב יש משהו יותר כדאי במחיר דומה?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-