עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, 3500 אם יש משהו מטורף שבאמת שווה חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, אולי מעט עבודה עריכתית קלה, צפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן, אופיס לא. 8. האם יש…

2. אוקי אני צריך מפרט למשחקים לחבר אני הכנתי שני מפרטים אחד אינטל ואחד amd אבל יש לי סטיות רציניות תעזרו לי לצמצם המפרטים מהאתר www.pchardware.co.il אם למישהו יש נסיון אם החנות הזאת וחניות אחרות אני ישמח לשמוע אוקי נתחיל עם האינטל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1059.95 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-V Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, SATA, DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 960…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  3. Started by RadeonXt,

שלום חבר'ה, זקוק להמלצות על מפרט ב-3K גג, ללא מסך. הדרישות אינן גבוהות למעשה - המחשב ישמש בעיקר לטובת אינטרנט ופחות למשחקים וסרטים.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. שלום, לאחר כשנתיים הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאור כל החידושים בשוק) מעוניין במערכת מבוססת I5/7 (עדיין לא הבנתי מה עדיף) + לוח (עם אופציה של לפחות 6 USBים) 4G זכרון DDR3 HD אחד של גג 500 יספיק, כי כבר יש אחד כזה. (לא צריך RAID) כ.מסך טוב (שיחזיק לפחות שנתיים, כמו ה8800 שלי) מארז + ספק (לווא דווקא שקט, אבל מאוורר היטב ונראה טוב) **לא מתוכנן OC כלל** כאמור המפרט עד 5K. עם חריגות קלות *יכול להדחות בחודש, אם יש למה לחכות. תודה רבה מראש, מקס.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  5. יש לי פרטים ממש בסיסיים כיוון שהמוצרים הם יד שניה, הנייד הראשון הוא של פיליפס: Philips Freeuents X59PL Core 2 Duo 1.66 1GB DDR2 (אין לי מושג כמה Mhz) DVD-RW Battary 6 Cell wifi 802.11 קורא כרטיסי זכרון 4in1 משקל - 1.8kg 4 יציאות USB מסך - 12.1 אינץ' (זה מה שהיה חשוב לי בעיקר) אין לי פרטים על ההארד דיסק אך אני מתאר לעצמי שבין 80 ל 100 ג'יגה. המחשב הוא יד שניה ולכן המידע הוא בסיסי מאד, הוא בשימוש שבועיים בלבד, חדש מאד ללא סריטה וללא שימוש רציף. לא מצאתי פרטים באינטרנט על הדגם הזה ולכן לא מצאתי פרטים עליו. המחשב השני הוא של MSI: MSI S262 Core 2 Duo 1.86 T5600 1GB DDR2 80GB HD wifi , bluetooth DVD-RW 12.1 אינץ' המחשב חדש לחלוטין עם שבר קטן בצידו השמאלי (לא משהו שמפריע לתפקוד…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by igor5,

המפרט הראשון הוא:LG ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎ ‎ Audio‎ ‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Batels,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. היי שמי אבי, חברה שלי מתחילה ללמוד אוטוטו ואני רוצה לקנות לה נייד כי הנוכחי שלה לא משהו, אני מניח ש2500 שקל זה תקציב יפה. https://ksp.co.il/?uin=39969&select=.268..271..211..2183..347..432. המחשב הבא הוא מומלץ במחיר הנל? מעבד i5 וכרטיס 940MX, 8GB ראם ומסך 15.6 פול HD. זה בערך הדרישות שלי ממה שאני מבין, רק לצערי אני לא הכי מבין.. מי שיכול לתת דגמים מומלצים עד המחיר הזה עדיף טיפה פחות מאוד יעזור לי! השימוש בגדול תוכנות כמו WORD וכדומה,סרטים בFULL HD וזהו בגדול עריכה: טופס . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה…

9. Started by ShayCh,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ועבודה אינטנסיבית על המחשב ללא כ.מסך כונן קשיח וציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, עבודה רציפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ.מסך, קונן כשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן, קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. קיבלתי מפרט מחבר: המפרט לקוח מ KSP. מה אתם אומרים?? מעבד Core i7 920, s1366, 8MB 1500 לוח אם Asus P6T Deluxe s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1550 זיכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1080 כרטיס מסך ASUS GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 2160 דיסק קשיח WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 380 צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ASUS 150 מארז NZXT TEMPEST (No PSU) 420 ספק HEC Cougar 750W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 660 Total price 7900 ¤ for payments 12 X 719 ¤ מה נראה?? המטרה היא משחקים ברמה הגבוהה ביותר. האם תמליצו על מפרט אחר? עד 8000 ש"ח. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רואה בפני שתי אופציות : DV3660ej W576V-86R4 השימושים זה, בעיקר הניידות שלו יהיה בתוך הבית, קצת משחקים, פוטושופ,אינטרנט אופיס מי לדעתכם יתן יותר ביצועים, ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by r1980,

האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. לא מזמן רכשתי ממכר (שביננו - מוצף בכסף) מעבד 980X ולוח אם MSI Big Bang - שניהם חדשים בקופסא - בעלות של 700 דולר. הוא קנה אותם בעצמו ב 1400 דולר. בכל אופן - הוא מכר לי אותם תוך ידיעה שאני אפרסם את שניהם ב eBay ואעשה עליהם קופה קטנה (: [שנינו גרים בארה"ב אגב] אבל - אני מוצא את עצמי מתלבט. האם - בהתחשב במחיר ששילמתי עבור שני אלה - מומלץ להשאירם ולבנות מחשב נחמד ( :), מתוך שיקול לטווח ארוך? זאת מכיוון שכרגע אני משתמש ב core 2 quad Q6600, שכבר בן כמה שנים טובות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by wallace,

שלום, לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למחשב בפורום, והמפרט שענה לצרכיי היה של הדגם Sony Vaio VGN-FW190EBH. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665406956 מאז ניסיתי לחפש אותו בחנויות בארץ ולשאול אם ניתן להביא אותו במיוחד עבורי. כשנעניתי בשלילה בכל החנויות שאני סומך עליהן, החלטתי לפנות לבסוף לאייבורי, שאמרו לי לבוא לסניף ולתאם עם הנציגים את ההזמנה. שאלתי היא: האם ניתן לסמוך על אייבורי? הרי מדובר במוצר סגור שבגדול לא יכול לקרות לו דבר, וגם האחריות היא אצל היצרן. בנוסף, האם יש מקומות נוספים ומוכרים שניתן לקנות בהם את המחשב בארץ? (נא להימנע מהמלצות על הזמנה מחו"ל) תודה מראש לכל העו…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. Started by aviad024,

עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום אני חייב דחוף מיפרט עד 3 k פחות או יותר טיפה הדברים החשובים שיהיה מעבד חזק, לוח אם חזק,וכרטיס זיכרון אכותי ומהיר, וכרטיס מסך סביר (גם שלא יהיה פשוט מדיי).זה החלקים החשובים והשאר רגיל תודה

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by benster,

התקציב המקסימלי - 6500 , אבל עדיף כמה שפחות מדובר על מחשב למשחקים כבדים והכי חדשים, יש לי מסך 24 ברזולוציה 1920X1200 , ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות לכן נדרש כרטיס מסך חזק אין צורך בציוד הקפי. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ובמקביל קר. בשלב ראשון לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד כן לכן לוח האם צריך לתמוך באופציה. זכרון DDR3 לפחות 6 ג'יגה. דברים חשובים מבחינת שדרוג עתידי : 1. ספק שיכול להחזיק מערך SLI, מן הסתם גם לוח האם צריך לתמוך בSLI וכרטיס מסך של NVIDIA כי אני מעוניין בעתיד בטכנולוגיית התלת מימד 2. תושבת למעבד 1366 כדי שתהיה אופציה לשדרוג למעבדים החדשים איזה צ'יפסט מומלץ X58 או משהו אחר? מבחינת המארז מצד אחד שיהיה שקט ומצד שני שיהיו בו הרבה מאווררים כי המחשב אצלי בעומס…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by oneofakind,

מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by TheRedEye,

ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Jhdlkjfdslk,

לא משנה לי מהאני רוצה מחשב לא חזק במחיר זול אבל לא celeron ואני גם כבר לא ידוע אם amd...השתגעתי כבר.. אוליי דורון אפילו שזה יהיה 256 מגה הרץ זיכרון 40 גיגה כרטיס מסך פשוט אלב מה שחשוב זה לוח אם טוב ומעבד.......... בבקשה תעזרו כמה שיותר..... בתודה מראששש

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  22. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  23. ברצוני לקנות מעבד Q6600 ולבצע לו OC. אבקש המלצות ללוח אם, זכרונות וקרור אויר. בכוונתי להוציא סכום כסף של כ-3000 ש"ח (כולל כרטיס מסך). המחשב אינו מיועד למשחקים. אשמח לשמוע אם עדיף יהיה להשקיע במעבד ארבע-ליבות יותר יקר על-חשבון לוח אם יותר זול (כמובן אם המחיר יצא זהה/דומה והביצועים לא יפגעו).

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  24. אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר, לא בארץ ולא בחול. מה עושים? תודה.

25. Started by aviram84,

אהלן חברים, לאחר אין ספור התלבטויות וקריאת אשכולות ישנים זה המפרט שבניתי. מיועד להחזקת תוכנות כבדות שפועלות בו זמנית, צפייה רבה בתכני HD ועבודה עם וידאו, גרפיקה וכמובן גם משחקים (לא גיימינג כבד). מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪951 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪553 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪160 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1054 כמות: 1 …

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים