ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני מעוניין לבדוק את המפרט הבא לפני רכישה באילת. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107324]Intel Core i9 13900KF / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 2319 …
-
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מפשרט לחבר AMD 64 939 בלבד צריך- מעבד זכורנות לוח כרטיס מסך וספק עריכה: מה שאני חשבתי עליו: AMD 64 939 3500+ - 1800 מKSP K8NSNXP (s939) NF3/250,raid,spdf - 1150 מKSP 512MB Kingston CL2.5 X 2- 1160 מKSP 6800GT GAINWARD - 2950 מנעה מחשבים HEC 475 - 390 מנעה מחשבים = 7450 הצלחתי שלכנע אותו לזה אבל עדיין רצוי שזה יעלה רק 7K
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מחפש מחשב בסיסי ביותר שיעבוד על אופיס ואינטרנט,מה שחשוב לי בעיקר זה גודל המארז,כמה שיותר קומפקטי. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W? והאם הספק יספיק לכזה מחשב בערך? AMD ATHLON 64 3000+ 512K Epox EP-8KDA3j(Nforce3)-ATX 512mb samsung DDR PC3200/400 WD 80GB-8MB JD- 7200RPM S-ATA THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W LEADTEK-GEFORCE 6800 256MB
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בניתי מפרט נחמד ובדקתי מחירים בכמה מקומות. רציתי לדעת את עצתכם על המפרט שלי. מחשב לפיתוח תוכנה מקצועי ואינטנסיבי. מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוור למעבד - Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם - GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill (או KINGSTON או כל דבר דומה גם סבבה) - כפול 2 - סה"כ 8GB דיסק - 500GB WD Caviar Blue SATA3 16MB WD5000AAKX (גם סיגייט או אחר הולך, גם SATAII כי אין הבדל במהירות במילא) ספק כח - Antec Basiq 450Watt או INWIN 450 Watt או משהו אחר, בטח אלך על משהו סביר ולא זבל גנרי. שאלות: 1) מארז - יש את הSHARKOON T9 שנראה אחלה, ואת הNZXT SOURCE …
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 למפרט | 1300 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל-נ-צ-ל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן, פרט לתקציב המסך ב-200 ש"ח אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : After Effects / Sony Vegas Pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בדרך כלל משחקים של VALVE. ועוד כמה שלפעמים יוצא לי לשחק כמו GTA/AC ועוד.. *חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים , ושלא יגביל אותי בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש למשחקים ולהלן הפרטים: - התקציב המקסימלי הוא 4500 ש"ח. עדיף כמובן כמה שפחות, תוך שמירה על הצרכים שארשום בהמשך. - לא ניתן לחרוג מהתקציב. - המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולמשחקים. - מיועד למשחקים החדשים ביותר (כדוגמת AC ו-COD וכו'). - כרגע יחובר למסך בעל רזולוציה 1680x1050 ובהמשך למסך 1920x1080. - נא לכלול גם צורב (פשוט רגיל ומינימלי). - שיהיה שקט במידה סבירה (לא דרישה חשובה כל כך). - לא מתוכנן OC. - לא צריך לכלול תכנות נוספות כגון Windows ו-Anti-Virus. - עדיפות גבוהה מאוד ל-KSP. (גר באזור תל אביב). - רצוי שהמחשב יהיה עם אופציה קלה לשדרוג בהמשך. כרגע יש לי מפרט שמעט חורג מהתקציב, אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את דעתכם לגביו ושתשפרו אותו…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב שיהיה לי בחדר למטרת סרטים גלישה באינטרנט וגם משחקים (משחקים טובים רק על ביצועים נמוכים) זה המפרט שלי המחיר הכללי יוצא לי 1480 (לא כולל כרטיס טלוויזיה שכרגע אין לי תקציב אליו) יש לי תקציב של 1500 (אפשר לחרוג גג ל1600) מעבד: E5400 - 295 לוח אם: gigabyte G41M-ES2L s775 C2D - 240 זכרון: KINGSTONE 1 GB 800Mhz - 130 כ' מסך: Gigabyte HD 5450 512MB GDDR3 DX11 - 290 ד' קשיח: W.D 500GB IntelliPower,32MB CAVIAR GREEN -250מארז:Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W (מארז=280 שקל) סך הכל: 1485 (המחיר מתוך KSP) את חלק מהדברים אני מחליף עם חלקים מהמחשב של הבית אז יהיה לי 2 GB זכרון ולוח אם p45 neo (במידה והוא טוב יותר מזה שבמפרט) וגם צורב טוב שקניתי לפני כמה חו…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד amd duron 800mhz עם לוח אם של Aopen . יש לי זיכרון של 384m sdram וכרטיס מסך mx 440. מה שאני רוצה להחליף זה את המעבד,לוח אם,זיכרון + כרטיס מסך. התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל. זאתי ההצעה שמצאתי עד עכשיו : http://www.freewebs.com/inla/mifrat2.JPG תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. רק אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: rocket league, call of duty, league of legends ובסגנון -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מחשב לבית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, משרדית, סרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בשדרוג המערכת הקיימת, החלקים שברשותי הם: - הארד דיסק WD 250GB SATAII 8MB - צורב DVD SONY 16X IDE - מארז 6A21 - קירור למעבד Tuniq Tower 120 - ספק TruPower 500W ------------------------------------ בעיקרון המחשב יהיה למשחקים בינוניים כמו GTA: san andreas, STALKER, Carbon, CSS, Splinter cell על ההגדרות לא הכי גבוהות שיש... ועבודה עם קודקים [המרות סרטים וכל זה... עבודה עם firewire] לכן כרטיס מסך תבחרו אתם מה לקחת - משהו שמתאים לOC כי אני הולך לעשות לו OC מעבד חשבתי ללכת על E4400 שעולה 680 ש"ח לוח אם חשבתי ללכת Abit AB9 שעולה 589 ש"ח זיכרון חשבתי ללכת על GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 600 ש"ח להוריד אותם ל 667 ולעשות OC. ---- כל ז…
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בקרוב, והבנתי ששם מחירי הרכיבי מחשב זולים מהארץ. אני מעוניין לקנות שם את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד (כפול ליבה או מרובע ליבות) זכרון כ. גרפי יחידת קירור. המחשב צריך להיות מספיק חזק לויסטה ועריכת וידאו. את המארז, כוננים קשיחים, כ. טלויזיה וציוד הקפי, אני מתכוון לקנות בארץ או להשלים מהמחשב ה"ישן" שלי. מקש את חוות דעתכם על המוצרים שאני מתכוון לקנות בחו"ל, או שמשתלם בכלל לקנות אותם בארץ, אם לשנות משהו בהחלטה שלי. אני מתכוון לטוס בעוד חודשיים, אבל רוצה להגיע לשם מוכן אחרי בירור מחירים, ולא לקנות ולהחליט באותו רגע. אשמח לשינויים, מחירים, ולמה כדאי לשים עין, מבחינת רכיבים, חברות וכו. עריכה: תקציב, מעוניין בטווח של 1000-1500 דולר (אפשר לחרוג קצת). אבקש בנוסף כ…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לבן דודי בתקציב של 4,500 ש"ח . המטרה: משחקים, סרטים,שירים , אינטרנט וכו' . נ.ב. בן דוד שלי חושב ש- AMD זה מחשב לנכים, והוא אומר ש- Intel טובים מהם בהכל . מישהו בבקשה יכול להסביר לו שהוא טועה? [אמרתי לו שרק בקידוד סרטים Intel לוקח ]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים באיכות FHD , גלישה באינטרנט, הורדות, 4K, 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת קומבו (Logitech דגם K400 וכדומה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8חייב להיות מאוד שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום כפי שניתן לראות ורציתי לשאול לגביי קניית מחשב המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד ושיוכל להחזיק כמה שנים טובות לא מדובר פה במחשב משחקים כבד אלא משו שאמור להריץ השנה משחקים טוב ושנה הבאה קצת פחות התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כולל מסך אבל לגביי המסך אני מעדיף לקנות שטוח (לא דק..)ככה שזה יעלה לא הרבה אז מי שיכול להביא לי אופציות נחמדות למחשב לפי הדרישות ב3500 ש"ח ככה מעולה עכשיו רצוי שיהיה כרטיס מסך מצויין (העדפה ראשונה..) מי שיכול לעזור לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-