ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מתי יצאו כבר מעבדי QUAD לניידים? ומתי אוכל לקנות מחשב עם מעבד כזה במחיר של עד 2000$ (קונה בארה"ב)? תודה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל לא צריך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, עבור חבר מבקש מפרט למחשב שולחני קומפקטי (יש בעיית מקום על שולחן העבודה). שימושים: משרדיים, תכנות קל, עריכת וידאו קלה, צפייה בסרטי FHD. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף מעבד אינטל ואין טעם לנסות לשכנע אותו בנושא. הוא דורש מעבד I5 וזכרון 4G DDR3. שקט: 8/10 התקציב גמיש. אין חשיבות לאופק שדרוג. נפח אגירה מספיק 1T. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם יש הבדל אם אקנה מחשב בעוד שבועיים או בעוד שישה שבועות מבחינת מחירים? אני מעדיף לחכות שישה שבועות.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הEEE שבא עם 4 ג'יגה ולהוסיף לו עוד 16 ג'יגה כונן פלאש רציתי לדעת אם המחשב יריץ את האקס פי ששוקל 8 ג'יגה לבד ואם יתאפשר ליראות סרטים קצת שירים וכאלה ... לפי הנתונים שלו ניראה שכן אבל אני רוצה להיות בטוח ...
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא עד 2000 אפשר חריגה של 200 או שקל 300 מקסימום המחשב למטרת מישחקים יהיה במחשב ווינדוס 64 ביט יש לי מסך HD READY רזולוציה 1366:768 לא צריך ציוד הכפי וגם לא כונן דיסקים או צורב אוליי יהיה מעוניין באובר כלוק בעתיד אם אני יחליט שאני רוצה לשחק במישחקים ברזולוציות גבוהות יותר. חשוב שיהיה קירור טוב וסירקולציה טובה של אוויר. לא משנה לי ביכלל הרעש אני מעדיף שיהיה רועש ומקרר טוב מאשר שקט ומקרר לא טוב. חשוב שיהיה ספק כוח גבוהה יותר ממה שצריך אני חושב לפי הרזולוציה של המחשב אין צורך בכרטיס מסך בשמיים אפשר 4850 או 4770 יעשו את העבודה מצויין תקנו אותי אם אני טועה. מישחקים שאני הולך לשחק:מונדיאל 2010,קול אוף דיוטי החדש,פיפא 2010,כול מישחקי המרוצים כמו ניד פור ספיד,GTA,וא…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לא מסוכן מדי לקנות שוב סמארטפון ביד 2 למשל ראיתי נקסוס 4 ב 500 שח כותב מצב מצויין האם זה משתלם
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לכל העוזרים. להלן המפרט הפוטנציאלי: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪585 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1995 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 Sams…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שהשימוש שלו יהי בעיקר למשחקים ואינטרנט. ביצעתי סקר שוק ובניתי מפרט, אשמח לקבל עליו חוות דעת. התקציב הוא 4500 ש"ח אבל חרגתי קצת, ככה שאני עומד על 5000 ש"ח אבל זה בסדר. המחשב כולל את כל הרכיבים ואת כל הציוד ההיקפי (כולל רמקולים, מקלדת, עכבר, צורב ומסך...), אני לא חושב כרגע בכיוון של לעשות OC אז אין צורך יותר מדי להתייחס לזה. כמה דברים על המפרט: 1. שימו לב שאני מתלבט בין הספק של HEC לEPSILON, הספק של HEC יספיק לי לדעתם או שאני חייב ללכת על הEPSILON? 2. גם במסך יש לי התלבטות. המליצו לי מאוד על ה2233 Samsung אבל אני נוטה לכוון הP2250 (כמעט אותו מחיר אבל עם קצב רענון 2MS, למרות שאני יודע שזה לא הכי משפיע אבל בטוח לא מזיק). 3. כמו שאתם רואים שכמעט…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים די בני כבר כמה שנים שאני שוקל לשדרג, יש לי אפשרות לשדרג או את המעבד והלוח אם: core i7 5960X + gigabyte X99 - 955$ core i7 5930K + gigabyte X99 -680$ או את הכרטיס מסך ב: Geforce 980 g1 4gb- 573.48$ סה"כ יש לי 10,000 שקל לשדרוג ל-2 המחשבים (קצת גמיש, עדיף כמה שפחות להוציא). השימוש הוא גלישה ומשחקים כמו WITCHER על FULL HD, המטרה להגיע למשחק חלק בהגדרות הגבוהות ביותר, ושזה ישאר ככה לפחות שנה (אם אפשר ) המחשבים שיש לי כיום: מחשב א': Intel i7 - 870 2.93 Ghz Geforce 660 msi 8 GB ram motherboard - asus p7p55d ssd drive מחשב ב': Geforce 660 msi 16 GB ram core i7 - 3770s @ 3.1Ghz motherboard - DH77DF intel ssd driver נ.ב. א…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש AMD למשחקים שיהיה מינימום 3000 מגה הרץ וזיכרון 1024,לא צריך מארז כי אני כנראה יקח את הסופרנוס השחור מפנדה,חשוב גם שהוא יהיה סופר שקט,חוץ מזה פתוח להצעות בסביבות 5000 : מה אתם אומרים על המחשב של פנדה? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-Pin) OEM Venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Corsair 512MB PC 3200 C2.5 כונן קשיח: WD 200 JD 8M SATA 7200 RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III צורב דיוידי: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk גוף קירור: Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan מארז: Thermaltake Soprano VB1000BNS Black ספק כוח: Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים (אם אפשר שיריץ גם כבדים לא על הגדרות מקסימליות אז גם מתקבל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FullHD - חשוב מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גג 3 קילו (אפשרות חריגה קטנה ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה רציפה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3.0 * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - 500GB מינימום, אם יש אפשרות גם ל-SSD של 32/64 גם מתקבל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך לא מחייב. * האם יש …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חשוב מאוד המשחקים!!! תודה!!! מבוסס P4!!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי נייד עם כרטיס מסך NVIDIA 8200הפירסומים האלו די מטרידים אותי . יש לי אחריות ליותר משנה וחצי . ואם אני אמכור אותו אני לא אפסיד עליו . האם כדי להיפטר ממנו ? יש לציין אני מרוצה ממנו מאוד . והחלפתי המון מחשבים ניידים . וחשבתי להישאר איתו לאורך זמן .
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני ממש מצטער שאני מטריד ומתקרצץ אבל אני ממש באטרף לפני קנייה.. מעבד: Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE קירור למעבד: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 לוח אם: Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונות: OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail הארד דיסק: SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive כרטיס מסך: אני רוצה בבקשה הצעת מחיר על שלושתם: Ati Radeon 9800 Pro 128MB 8X APG Ati Radeon 9800 Pro 256Mb 8X APG Ati Redeon X800 Pro 256Mb 8X APG כונן תקליטורים\צורב LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Retail) מארז …
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
מה דעתכם עליו? שווה את ההשקעה? בגדול אני מחפש מחשב ללימודים, ככה שאני צריך סוללה חזקה. יחד עם זאת, אני צריך מחשב שיש לו כוח עיבוד חזק בשביל עריכת ווידאו, ואפשרות לגיימינג כשיש זמן. הבעיות שלפחות אני ראיתי, הם אם אני קונה מחשב שהוא מהיר וחזק (מעבד, זיכרון וSSD טוב), אין לו כרטיס מסך טוב למשחקים. אם אני בוחר להשקיע במחשב שהוא חזק לגיימינג, הסוללה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה ללימודים (לא משנה אם משחק עליו או לא). הם גם בדרך כלל טיפה יותר כבדים. לא בכל הכיתות יש מספיק חיבורים לחשמל, ככה שזאת בעיה דיי גדולה כי אני הולך לכתוב בו הרבה... בהתחלה חשבתי על הRazer Blade שהוא בערך חצי מהמחיר (אם אני קונה הגרסה המינימלית). הוא דיי עונה לי על הכל: זול, חזק, מותאם לג…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שתיהם לפי המחירים של KSP: 1: AMD Athlon 64 3000+ ABIT KV8-MAX III MSI Radeon 9800Pro 2: AMD Athlon XP 3000+ FSB 400 ASUS A7N8X Delux MSI GF6800 שתיהם יצאו לי בערך אותו מחיר, ורציתי לדעת מה עדיף. תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-