ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר לימודים - יעבור ממקום למקום, כתיבה וכו' מדעי המחשב - ידרוש קומפילציות, אולי מעט עבודה עם תלת מימד (אבל תמיד יש מעבדה אם זה כבד מידי להרצה במחשב) סרטים, סדרות * גודל המסך? לדעתי 14.1" הוא אופטימלי אבל אני לא בטוח, אולי מישהו כאן יכול לעזור בעניין. אני מוכן לעבוד גם עם 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מצד אחד כן, מצד שני זה בעדיפות נמוכה, אני מאמין שיהיה לי חשמל זמין רוב הזמן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מניסיון עבר קצת רחוק מחשבי IBM היו האמינים ביותר, אז יכול להיות שיש העדפה ל-ThinkPad אבל יכול להיות שהמצב השתנה. הדבר הכי חשוב לגבי המחשב הזה הוא האמינות. אני ממש לא רוצה שהוא יעש…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה מראש עלהעזרה מכל מי שמוכן לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4 כולל הכל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4 חריגה מקסלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משרדי ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מכיר עדיין, מי שמכיר תכנות ללימודי מדעי המחשב... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכ חוץ מרמקלים. חשב מאוד מסך גדול שנוח לעבוד עליו הרבה שעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשבתי לא לקנת כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אינטרנט ואופיס,צפייה בסרטי HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת כוללת numpad,עכבר אלחוטי קטן וקומפקטי * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)6 שעות עבודה * האם יש צורך ביצי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים- ככה שהדרישות הן לא גבוהות מתלבטת בין שלושת המחשבים http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7738237 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739069 http://www.21.tv/pr-84582/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_LG - ממש זול אבל בלי כונן, עד כמה זה חשוב?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם האיכות לא נפגעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio Eclipse וכו.. וכמעט כל הזמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני סטודנט ואני צריך מחשב ללימודים השימושים העיקריים זה פוטושופ אוטוקאד3Dׂ אופיס סרטים ואינטרנט חשוב לי שיהיה כונן CD ולפחות 320 איחסון מסך 14- 15 תקציב של 2500 שח עד 200 חריגה המליצו לי בבאג על זה זה טוב או שיש לכם המלצה אחרת בתקציב מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL יצרן Samsung מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP355V5C-S01IL, עם מעבד AMD A6-4400, דיסק קשיח בנפח 500GB ו-4GB זיכרון פנימי. מק"ט: 8806085360334 מפרט טכני: מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz מערכת הפעלה: Windows 8 64bit מסך: 15.6’’ LED HD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד שישמש בעיקר לצרכי לימודים. הוא צריך להריץ תוכנות כמו visual studio, eclipse ו sql server. בנוסף כמובן שישמש גם לאינטרנט ועבודה עם אופיס. אין צורך בהרצת משחקים כבדים או בעבודות של עיבוד תמונה. אני אמור לסחוב אותו כל יום ללימודים, אז צריך שהוא יהיה קל יחסית ונייד. מצד שני אני לא רוצה מסך קטן מדי. כרגע אני מתמקד במחשבים עם מסך 14 אינץ', זה נראה לי הגודל הכי מתאים. עדיף מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד 3-4 שעות. התקציב הוא באיזור ה 6K. המועמד המוביל כרגע הוא הדל לטיטוד 6410. יש לי כמה התלבטויות לגביו. דבר ראשון לגבי הכרטיס מסך. כאמור אין לי צורך בכרטיס למשחקים, אבל ראיתי שהדגם עם הכרטיס מסך החזק יותר (3100) מגיע עם מסך ברזולוציה יותר טובה. ההפרש במחיר לא גדול. השאלה ע…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מתחיל ללמוד בסוף החודש, כרגע ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים (אבל פתוח לעוד דגמים כמובן) http://ksp.co.il/?list_compare=.34021..34718. אני לא כ"כ מבין למה הלנובו נראה עם נתונים יותר מרשימים (I7, 8GB) אבל שניהם באותו מחיר - זה נובע מהגודל הפיזי (15.6 לעומת 14) והמשקל? מאיכות הבנייה? מצרף גם את השאלון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וסדרות. שימוש רק יומיים בשבוע (היומיים של הלימודי…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרה המרכזית היא להמצוא מחשב בסביבות ה 3000, כאשר הוא יחסית קל (גג 2.5) משמע מסך של 13-14". כאמור אין צורך במפלצת, אבל לומרות שכרגע הוא יריץ XP , אני מעוניין להריץ עליו חלונות 7 בעתיד. רצוי כמובן 3 שנים אחריות בנתיים מה שמצאתי שעונה לדרישות זה זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11121 מה דעתכם ? מפריע לי רק שאין HDMI, אבל לא קריטי. בנוסף מה שאין לי מושג ירוק לגביו זה המעבד. אין המעבד שלו ? סביר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכנ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל בגודל מסך מסוג זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אין צורך אבל לא יזיק. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא בהכרח, אבל רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תקציב? 3000-4000 מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? מתלבט בין 13 ל 15 - האם נוח לעבוד על מחשב 13" * משקל רצוי 2-3 ק"ג * זמן סוללה כ 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא אבל לא יזיק * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה אמינה * חשוב שיהיה מסך מט כמה שאלות: האם לקחת עם 4 GB או להתחיל עם GB 2 ומקסימום להוסיף אחר כך? האם עדיף I5 או I3 או שזה לא כל כך משנה, כשהיחס מבחינת ביצועים\ צריכת חשמל הוא הפקטור העיקרי. האם ההבדל בין הארד דיסק שמהירות 7200 ל 5400 הוא משמעותי? כמה מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: (ולמרות שכולם של דל, אני לא נעול דווקא על החברה הזאת)…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודים, באזור ה3000-3700 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא נחוץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, מדעי המחשב. לא משחקים שדורשים משהו מיוחד מקסימום red alert 2 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט 13.3 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) אין * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת התקציב מאמין 1.5-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב לצרכים שלי - בעיקר עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו. תקציב: עד 3,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אפשרי ב500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר לחסוך . מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית| גיימינג כבד או קל| עריכה גראפית |עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): האם דרושה מערכת הפעלה חוקית כחלק מין המחשב?: ווינדוס 10 מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב , שבועות הקרובים (פחות מחודש כנראה) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: כרגע לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: אני באילת השבוע האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-