עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי מחשב נייד hp dv9925nr מעבד של AMD TURION *2 איך הוא לדעתכם? לא מצאתי אותו בזאפ

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  2. אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by schumih,

ערב טוב חברים, בחיפושיי אחר נייד-טאבלט (נייד שמתפקד גםם כטאבלט), הגעתי להחלטה (נכון להרגע...) ללכת על ה-SAMSUNG ATIV PC. ידוע לי שיש 2 דגמים, האחד הרגיל והשני PRO. ההבדלים ביניהם - הפרו מגיע עם מעבד חדש יותר (i5 לעומת אטום), SSD 256GB לעומת 128 פלאש בדגם הזול יותר, וזיכרון 4 לעומת זיכרון 2. כמו כן, יש הבדלים בביצועי סוללה - מ-13 שעות בדגם הרגיל, ל-8 שעות סוללה בדגם הפרו. השאלה שלי היא כזאת - האם למשתמש ממוצע יש טעם לרכוש את הדגם היקר יותר, והאם הוא שווה את הויתור על חיי סוללה טובים יותר תמורת סכום כסף נמוך יותר? אדגיש כי תקציב הוא לא הבעיה. במידה ולמישהו יש רעיון לנייד-טאבלט דומה אך מומלץ יותר, אשמח לשמוע. תודה!

5. שלום! * מטרות המחשב?תכנות: Visual Studio, עיצוב פנים AutoCAD, SketchUp * גודל המסך? 15.4 ומעלה * משקל רצוי? עד 2.5 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP * עדיפות למערכת הפעלה מובנית אני מתעניין במחשב הבא: HP Pavilion 15-AB006NJ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15978 האם לדעתכם הוא מתאים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? או אפילו מוגזם מידיי (12GB RAM)? תודה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by The-StiG,

אני מחפש מחשב לאינטרנט וסרטים מידי פעם .. לא משו רציני מידי .. מיועד להרבה נסיעות אז חשוב שתהיה סוללה חזקה ,מקשים נוחים ולא קטנים מידי . מה אתם ממליצים ? דרך אגב האם עדיף לקנות מחשב עם מודם סלולארי מובנה ? כי אין לי שום דרך להבטיח שיהיה לי גישה לרשת אלחוטית במקומות שאני נוסע בהם . תודה =]

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by liviu,

מטרות המחשב לשימוש בתוכנות פוטושופ,אוטוקאד,אילוסטרייטור ועוד תוכנות דומות גודל המסך 15.6" ומעלה בסך הכל חשוב שיהיה חזק וכמה שאפשר לדחוס SSD גדול במחיר הזה אם זה מחו"ל אז אם אפשר הסבר איך הולך התהליך ואיך מביאים את זה לארץ. תודה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by saarsa,

מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?כן עם LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  9. אני צריך מפרט למשחקים כבדים - ללא ציוד היקפי. התקציב הוא פחות או יותר 7000 ש"ח, זאת יכולה להיות הפעם היחידה שאני קונה מחשב ב-5 שנים הבאות אז אם אפשר שיהיה טוב. אני צריך ספק כוח של כ-500W. זכרון של לפחות גיגה. עזרה בבקשה!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. תשמעו אני מבקש שהמפרט יכלול מסך 19 אינץ...ושהחלקים יהיו של ASUS ..ודרך אגב אני קונה את המחשב ב26.12 משופרסל ביג כי יהיה 20 אחוז הנחה על המחשבים אז תוסיפו את זה לחשבון

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום, עבור חבר מבקש מפרט למחשב שולחני קומפקטי (יש בעיית מקום על שולחן העבודה). שימושים: משרדיים, תכנות קל, עריכת וידאו קלה, צפייה בסרטי FHD. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף מעבד אינטל ואין טעם לנסות לשכנע אותו בנושא. הוא דורש מעבד I5 וזכרון 4G DDR3. שקט: 8/10 התקציב גמיש. אין חשיבות לאופק שדרוג. נפח אגירה מספיק 1T. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. האם יש הבדל אם אקנה מחשב בעוד שבועיים או בעוד שישה שבועות מבחינת מחירים? אני מעדיף לחכות שישה שבועות.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הEEE שבא עם 4 ג'יגה ולהוסיף לו עוד 16 ג'יגה כונן פלאש רציתי לדעת אם המחשב יריץ את האקס פי ששוקל 8 ג'יגה לבד ואם יתאפשר ליראות סרטים קצת שירים וכאלה ... לפי הנתונים שלו ניראה שכן אבל אני רוצה להיות בטוח ...

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by it_amit,

מישהו יכול להגיד לי אם משווקים את מחשבי LG בארה"ב? ואם יש חנות ספציפית בניו יורק? ראיתי את הדגם P300 בבאג ונדלקתי עליו, נראה לי מחשב מצוין אך לא מוכר כ"כ. יש למישהו חוות דעת עליו? הדגם המדויק הוא: P300-U.AB29E

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. Started by yanivganor,

האם קיים לוח המבוסס על NVIDIA4 סוקט 939 עם AGP (משהו כמו MSI NEO2 PLATINUM אבל עם NVIDIA4 ) ?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by moti.s,

היי, אני רק רוצה לציין שלא לכלול בתקציב כרטיס מסך, אבל אני כן רוצה המלצה לכרטיס מסך בסדר גודל של 1000 ₪, אפשר לחרוג ב200 שקלים אם זה יהיה ממש שווה. תקציב הקנייה: 3000 ₪ חריגה מקסימלית: ללא האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב, לחרוג רק אם זה משפר. מה שימושי המחשב: משחקים, סרטים/סדרות משחקים לדוגמא: Batman Arkham Knight, GTA V רזולוצית המסך: DELL P2414H, 1920x1080 הגדרות גרפיות: כמה שיותר גבוהות. חשיבות השקט במערכת: 5, לא קריטי אבל יהיה ממש נחמד. האם מתוכנן OC: לא. צורך במערכת הפעלה/אופייס/הרכבת מחשב בחנות: הרכבת מחשב בחנות. תאריך קניית המחשב: השבוע. בקשות מיוחדות: זכרון SSD שמירת אופק שדרוג המחשב: לא. הציעו בעבר מפרט דומה שפחות או יותר …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~250. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודה משרדית, מעט סימולטורים, מעט HD ומעט עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני\גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by gloteron,

שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. שלום, אני יודע שכבר שיגעתי את כל הפורום וכבר פתחתי אשכול עם 3 עמודים, אבל זה כנראה הפעם האחרונה כי אני מתכוון עוד היום להזמין את המחשב אז השאלות הן די דחופות אני מקווה שתוכלו לעזור לי. המפרט: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. מעוניין לשדרג את שלושת הרכיבים הנ"ל ( רצוי מאוד ל AMD ) או שכדאי לחכות קצת לירידת מחירים ? במידה ולא מתוכננת בקרוב ירידת מחירים ( בגלל כפולי הליבה של AMD ) אודה להמלצתכם : המחשב בעיקרון מיועד למשחקים ולקידוד סרטים,לא מתכנן OC בתקציב של עד 2100 ש"ח . כמו כן אודה לכם באם תוכלו בנוסף למחירים לומר רק מהיכן לקחתם את ההצעה. אציין שברשותי קיים כרטיס מסך מסוג :Radeon 9800 Pro לכן גם הלוח שאותו ארצה לשדרג צריך להתאים ל AGP .

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום אנשים, אני כרגע במזרח ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בתאילנד עוד חודש חודש וחצי. אני כבר הרבה זמן לא מבין בחומרה ובטח שלא בניידים. הסיבה שאני צריך לדעת עכשיו היות שאני הולך לטייל הרבה בזמן הקרוב ולא יהיה לי זמן לאינטרנט. אני מתחיל לימודי הנדסת מערכות מידע (תהיה התעסקות עם תכנות) ועל כן אני צריך נייד למטרות הלימודים ול מטרת יצירת מוסיקה (קיובס 5 ). המחיר עד 5000 כאשר מעדיף סביבות ה4000. * רצוי מאוד שלא ישקול הרבה עם מסך של 15. * אחריות בינלאומית של שלוש שנים * זמן סוללה - ברור כמה שיותר * דיסק קשיח לפחות 500 * יציאות hdmi חובה * זכרון מינימום 4 גיגה אבל ברור שרצוי יותר * מדגיש שאני רוצה לקנות בתאילנד * צורב וכונן לא חובה על כל שאר השאלות בשאלון אני פחות יודע לענות מה …

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. אני מחפש מפרט תקציבי לחבר (ללא מסך ) הבחור קצת לחוץ בכסף (סטודנט) ולכן המפרט צריך להיות בהתאם חשבתי ללכת על סוקט 939 אבל זה מייקר את המחיר ולכן אולי עדיף ללכת על סוקט 754 (מבוסס מעבד בעל ליבת פלרמו) אל אם כן תמליצו אחרת נ.ב. מאחר והחבר מאד התרשם מהביקורת כאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100e_11.html וכאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html . הוא לוחץ לכיוון הזה . השאלה אם הגיעו כבר סמפרונים בעלי תמיכה ב 64 BIT לארץ או בעלי REV E ? מודה מראש על העזרה ;)

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by someone2007,

OC זאת אופציה אבל רק במצב שהמחשב ממש לא יסחוב אני לא מתכון לשדרג מעבד דיסק קשייח מספיק לי 160 יש לי מסך 19'' כאשר יצאו משחקי DX10 אני אעבור לויסטה לא צריך ציוד הקפי ולא צריך צורבDVD אני מרכיב את המחשב לבד אני מעדיף מעבד אינטל אבל גם AMD זה טוב אם יש הבדל משמעותי מבחינת עלות/תועלת אם שחכתי משהו תכתבו אני אוסיף

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

שלום. אם אני רוצה לקנות מחשב ב12000 שקל בעוד חצי שנה אז בעוד חצי שנה כמה המחשב יעלה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים