עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה מפרט ששלחתי לספק שעובד עם דוד שלי (לא נלאה אתכם בפרטים אני רק צריך חוות דעת עניינית), המפרט במקור היה ללא ספק כוח ומארז וביקשתי שיכניס מה שיש לו במלאי והוא חושב שמתאים, ההצעת מחיר שקיבלתי היא בסביבות ה - 4500 שקל אחרי מע"מ, המפרט הוא ללא מסך, רציתי לדעת אם ביחס למחיר ומטרת המחשב אני מקבל תמורה כדאית או שבתקציב של 4500 שקל אולי כדי לי לחשוב על מפרט אחר? מעבד : CPU INTEL C2D E6300 L775 BOX לוח אם : MB ASUS P5B L775/1066 ATX Or GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון : DDR2 PC667 KVR667D2N5/512MB X2 כרטיס מסך : VGA GF7600GT LT 256MB PCIE כונן קשיח (נערך) : 250GB WD 16MB KS 7200RPM SATA II צורב : DVDRW SONY G170 18X OEM BLACK מארז : CASE PRO-S ACHILLES BLACK WO/PSU ספק : PSU CM EXTREME…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by toppy,

שלום, שמתי לב שברוב במפרטים שנבנים כאן ממליצים על הLG 4167B, האם יש סיבה מיוחדת לזה? האם הצורב של לייטאון לדוגמא: SHW-160P6S יכול להתחרות מולו? (יש להם נתונים דומים) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237 הנה ת'רד באמצעי אכסון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182104.0 השאלה מכוונת לאנשי פורום מפרטים.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  3. אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') , ואני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל, איזה מהם עדיף? תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  5. מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪947 מעבד: [..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + CM HYPER 101 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪952 לוח אם: [..] ASROCK B75M - זמין במלאי ₪439 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪219 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 OC 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1277 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by golanbendor,

רציתי לדעת האם יש אפשרות במחשב הזה : lenovo flex 2, http://ksp.co.il/?uin=23773 להוסיף בנוסף ל1 טרה כונן M-sata ssd? כמו זה בגודל 42 מ"מ http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-128GB-120GB-Super-Drive/dp/B00LNF1RVM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=undefined&sr=8-2&keywords=m2+128gb+42mm או שאפשר לחבר כונן פעיל אחד ולא שניים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  8. היי, ברשותי מחשב נייד של לנובו דגם 3000 V100. לאחר שהתאמתי את המחשב לצרכיי והתקנתי את התוכנות שאני עובדת איתן, אני רוצה לגבות את ההתקנה של XP אך לא בטוחה מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת. אני מגבה את המחשב הנייח שלי עם תוכנת Acronis True Image Home. האם ניתן לגבות מחשב נייד בבטחה עם התוכנה הזו? בהתחשב במחיצה הנסתרת שקיימת במחשב הנייד. במידה ואתם ממליצים להשתמש ב-Rescue and Recovery המובנית, אני חוששת כי היא תמלא לי את ההרדיסק עד אפס מקום (ההרדיסק במחשב הנייד הוא בנפח 80 ג'יגה וכ-35 ג'יגה נמצאים כרגע בשימוש) . מה עדיף מבין השניים, לגבות ישירות להרדיסק חיצוני USB שברשותי או למדיות DVD? אשמח לקבל תשובות מנסיונכם. תודה מראש, גלי.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 למפרט | 1300 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל-נ-צ-ל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן, פרט לתקציב המסך ב-200 ש"ח אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : After Effects / Sony Vegas Pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בדרך כלל משחקים של VALVE. ועוד כמה שלפעמים יוצא לי לשחק כמו GTA/AC ועוד.. *חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים , ושלא יגביל אותי בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  10. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב והתקציב 5000 ש"ח כולל מסך והרכבה . המחשב למטרות ביתיות של אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'. יחד עם זאת הנ"ל רוצה צורב DVD וכן שתי אפשרויות במסך - CRT 19 או LCD 17 . עדיף למצוא מפרט מחנות באיזור השרון מאחר והוא מעדיף לקנות מחנות קרובה לבית.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. קניתי מסך חדש לסלון (samsung 51" D550) ואני רוצה לחבר אותו למחשב לשם הרצת סרטי FULLHD ו3D. אני ישתמש בתוכנת XBMC לשם הרצת הסרטים ולכן אצטרך מעבד חזק (i3) וזכרון גדול (4GB). לשם הרצת הסרטים אצטרך כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ סרטי FULLHD 3D מלאים ברוחב פס גבוהה (דיסק בלוריי מלא שוקל כ-45 ג'יגה) ותמיכה ב HDMI 1.4. מבחינת הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול מובנה בנתיים יעשה את העבודה. כונן קשיח של 2TB לפחות. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב) ושיהיה לו מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. אפשר לשחק עם התקציב עד 100 שקל (2600 סה"כ) ראיתי שיש עוד שרשורים למפרטי מחשב מדיה סנטר אך ארצה שייבנו לי מחשב שמותאם לצרכים שלי. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  12. שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב שיעודו העקרי עבודה בתוכנות שרטוט (AUTOCAD, ARCHICAD ו 3d-max) ובנית מודלים ב 3D עריכה גרפית כמו PHOTOSHOP ללא מקלדת/עכבר/מסך וצורב DVD ללא מערכת הפעלה. התקנת חומרת המחשב במעבדה תקציב 2000 עד 2500 שח במזומן האם מחשב כזה דורש 2 דיסקים קשיחים (אחד ךמע' הפעלה ושני ל DATA)? מעבד כפול ליבה? כרטיס מסך ככול הנראהQUADARO או FIRE GL של NVIDIA אן ATI תודה על העזרה איציק

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  13. השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש

14. Started by Oded.Dwek,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש אני בתחום המולטימדיה ואנימציה(אפטר אפקט וסטודיו מקס) אני רוצה מפרט הכי מפורט שאפשר עד תקציב 6K כולל מסך אחד לפחות תודה

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  16. שלום, רציתי חוות דעת על המפרט הבא, בתקציב של 4.5K, מעבד: Intel Core2Duo E8400 2.88GHZ מאוורר מעבד: EverCool Buffalo לוח: Gigabyte EP45-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2921 זכרונות: OCZ 2x2GB DDRII 800MHZ Dual Channel כרטיס מסך: ligit GTX260 896MB 448-Bit DualPCI x16PCI-E 2.0 ספק-כוח: HuntKey 550W-VX עכבר: Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=088 דיסק-קשיח: Hitachi 500GB 16MB Buffer sATA-II מקלדת: Logitec Classic אתם חושבים אגב, שהספק כוח מספיק למערכת כזאת? כי פעם שעברה שהייתי פה ושאלתי, אמרו לי שכן, אבל זה היה עם מעבד Core2Duo 8400 ועכש…

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  17. קניתי לפני כשנה מחשב בעל המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU ¤ Scythe 120mm S-FLEX SFF21D 800rpm הבעיה כרגע היא שכנראה הלך לי הכרטיס מסך - הטמפרטורה במצב רגיל שלו היא בסביבות ה 70 מעלות וכשמשחקים היא מגיעה למעל ל100 ואז הכרטיס נכנס לטריפ רע וחושב שהוא מטוס. המטרה שלי היא לשדרג את המחשב הקיים או לחלופין לקנות מח…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by MetalHead,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by mushee,

שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by avi1231231900,

שלום יש לי בעיה במחשב רציתי לשאול אם זה ידוע,באזור של החיבור של הסוללה עם המחשב יש רעש מעצבן,האם זה ידוע? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by oriel88,

בצער רב הודיע לי הטכנאי שישנה בעית חומרה בלוח אם (ההלחמה הרופפת עם הכרטיס גרפי גורם למערכת קצר). הטכנאי לא הצליח לתקן זאת ולפני מספר שאלות, אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לנהוג. המחשב מדגם HP Pavilion Dv-7 1450us א. האם כדאי לנסות לפנות לטכנאי אחר? מישהו יודע איך המעבדה שעובדת עם HP? ב. האם כדאי להחליף לוח אם? הטכנאי אומר שלא, מישהו מכיר חנות המשווקת לוחות אם בארץ? ג. שאלה חשובה: הטכנאי מציע לי לשמור את ההארד דיסק עם כל המידע (הוא אמר שיהפוך אותו לדיסק חיצוני כמו דיסקאוןקי) ללא תשלום ובתמורה לכך, אשאיר אצלו את שאר חלקי המחשב (מלבד הלוח אם אין כל בעיה במחשב). האם זה כדאי או שאני אפסיד על העסקה הזו? ד. אפשר המלצה למחשב נייד חזק וטוב, בגודל מסך 15" המתאים לסטודנט? תקציב עד 3000 …

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by Dman86,

שלום רב, בגדול זו כל השאלה שלי. קניתי מחשב נייד עם AMD Turion 64 X2 Mobile והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה לבין המעבד השני של AMD. ובכלל, הוא כל-כך שונה מה INTEL Core 2 Duo? בתודה מראש, שבוע טוב. דימה.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by lilian,

האם למישהו יש המלצות למאוורר שבאמת עוזר ? מהו התקציב שכדאי להשקיע בקניית מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים