ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים ואינטרנט... לא לאובר קלוקינג או לעריכת וידאו רצינית...
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Latitude E5400 P8400 4500MHD Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 2048MB (1X2048) נפח זיכרון 250GB SATA גודל דיסק 14.1" גודל מסך NVIDIA Quadro NVS 160M כרטיס מסך זמן אספקה 2-14 ימי עסקים דמי משלוח 0.00 ¤ משך אחריות 3 שנים אחריות ע"י DELL מחיר מחירון 6,999.00 ¤ מחיר באתר 5,285.00 ¤ מחיר כולל משלוח5,285.00 ¤ המשך לחץ להגדלה מפרט מלא כללי DELL יצרן Latitude E5400 דגם שחור צבע מעבד Intel® Core 2 Duo Processor P8400 מעבד 2.26GHz, 1066MHz מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1X2048) נפח 800MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים איחסון 250GB SATA גודל דיסק 5400 rpm מהירו…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS דגם VW222U אני מעדיף שהמעבד יהיה של חברת INTEL וכרטיס מסך של ATI מערכת הפעלה WIN7 יום טוב ותודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-לוח אם: Intel grant country 2 chipset ATI לא VIA ולא SIS -מעבד: Intel 3.4G, 4MB cache 64bit D ליבה כפולה 800Mhz -זיכרון:512MB DDR2 667Mhz -כ.מ:לא משולב GForce 6200 PCI-E -דיסק קשיח:160GB SATA 7200 RPM -צורב DVD כפול 16 -כרטיס רשת 10/100 -כרטיס קול 6 ערוצים 5.1 -מסך דק 17" LG 1718S/SAMSUNG 740N LCD -מארז,מקלדת,עכבר,רמקולים מחיר: 3420 ש"ח -לוח אם:Chipset Nvidia niorce 550 full ATX MSI K9N NEO -מעבד:AM2 Athlon 3800 H2 D.C 64bit AMD ליבה כפולה,לא 939 -זיכרון:512MB DUAL DDR2 667Mhz -כ.מ:PCI Express בנפרד מלוח האם GForce 7300 -דיסק קשיח:160GB SATA 2 7200 RPM -צורב DVD כפול 16 -כרטיס רשת:10/100/1000 -כרטיס קול: 8 ערוצים -מסך דק 17" LG 1718S/SAMSUNG 740N LCD -רמקולים,עכבר,מקלד…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עד 3000 גג אני צריך רק מעבד לוח וכרטיס מסך תודה מראש (העדפה ל AMD ושתהיה חנות אמינה וזולה)
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאינטרנט וסרטים מידי פעם .. לא משו רציני מידי .. מיועד להרבה נסיעות אז חשוב שתהיה סוללה חזקה ,מקשים נוחים ולא קטנים מידי . מה אתם ממליצים ? דרך אגב האם עדיף לקנות מחשב עם מודם סלולארי מובנה ? כי אין לי שום דרך להבטיח שיהיה לי גישה לרשת אלחוטית במקומות שאני נוסע בהם . תודה =]
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלפטופ DELL Inspiron 1545 T6500 נחשב כאיכותי. הנייד נועד ללימודים, סרטים, משחקים פשוטים ביותר. האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל? מסגרת הכספית היא סביבות ה 3000 ש"ח, כך שאין צורך להשוות עם לפטופים יקרים יותר מ 3200 ש"ח, אלא רק עם לפטופים במחירים אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?כן עם LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי מבקש את עזרתכם והמלצתכם רגע לפניי הקנייה לאחר שעות ארוכות של קריאה ברחבי הרשת הגעתי למפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם ועזרתכם בבחירה הסופית בין החלקים עליהם אני מתלבט. לוח - ASRock Z77 Extreme6 או ASRock Fatal1ty-Z77-Professional מעבד - i7-3770K זכרון - G.Skill F3-12800CL9D-8GBSR2 שתי יחידות סה"כ 16 גיגה (כבר נרכש) קירור - SCYTHE MUGEN II REV B או SCYTHE MUGEN 3 מארז - Antec P280 או NZXT Tempest 410 Elite ההתלבטות בין השניים לא קלה. ספק - SeaSonic X-660W צורב - LG X24 (כבר נרכש) דיסק קשיח - ברקודה 2 טרה, הסדרה השחורה, 64 MB (כבר נרכש) אשמח לשמוע את דעתכם על החלקים והרכיבים לגביי הלוחות, קראתי וראיתי את הדגמים של גיגה בייט ואסוס ואני דיי נעול על ASROCK רק מתלבט בין שני הדג…
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הסוללה של המחשב הנייד שלי HP DV5269 די מתה, ואני צריך לקנות סוללה חדשה. רציתי לדעת אם הסוללות של ה12 תאים בולטות מהלפטופ, ועד כמה הן יותר כבדות. כמו כן, איפה מומלץ לקנות סוללות? בחיפוש בזאפ וגוגל, ראיתי שמחיר השוק של סוללות לסדרת DV5000 הוא בסביבות ה400 לסוללת 6 תאים, ו600 לסוללת 12 תאים. אך בחו"ל המחירים זולים ביותר מפי 2. כדאי לי להזמין סוללה מאתר בארה"ב? או שאולי יש מקומות בארץ שבהם הסוללות זולות יותר?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לעבור לקונסולה ורציתי לשאול כמה אני יקבל על המחשב שלי. מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הגיע הזמן לקנות נייד. המחשב שאני מחפש אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (מחוץ לבית), וגם לגלישה, אופיס, סרטים, וקצת משחקים קלים (להעביר את הזמן). המחשב שאני מחפש אמור לעלות בסביבות ה- 7,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 7,500. חשוב שהמחשב לא ישקול הרבה (עד 3 ק"ג). המחשב שבנתיים נמצא בראש הרשימה שלי הוא: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2546&catcode=220 אני אשמח לקבל עוד הצעות מחברות שונות (אין לי העדפה). ויש לי שאלה בקשר לכ.מסך בניידים: האם לצרכים שלי מספיק כ.מסך מובנה, או שצריך נפרד (כמו בקישור ששמתי למעלה) לידע כללי: האם יש טעם לחכות לתחילת השנה החדשה (הוזלה במחירים וכו'..) או שאין בשביל מה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בקרוב, והבנתי ששם מחירי הרכיבי מחשב זולים מהארץ. אני מעוניין לקנות שם את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד (כפול ליבה או מרובע ליבות) זכרון כ. גרפי יחידת קירור. המחשב צריך להיות מספיק חזק לויסטה ועריכת וידאו. את המארז, כוננים קשיחים, כ. טלויזיה וציוד הקפי, אני מתכוון לקנות בארץ או להשלים מהמחשב ה"ישן" שלי. מקש את חוות דעתכם על המוצרים שאני מתכוון לקנות בחו"ל, או שמשתלם בכלל לקנות אותם בארץ, אם לשנות משהו בהחלטה שלי. אני מתכוון לטוס בעוד חודשיים, אבל רוצה להגיע לשם מוכן אחרי בירור מחירים, ולא לקנות ולהחליט באותו רגע. אשמח לשינויים, מחירים, ולמה כדאי לשים עין, מבחינת רכיבים, חברות וכו. עריכה: תקציב, מעוניין בטווח של 1000-1500 דולר (אפשר לחרוג קצת). אבקש בנוסף כ…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לבן דודי בתקציב של 4,500 ש"ח . המטרה: משחקים, סרטים,שירים , אינטרנט וכו' . נ.ב. בן דוד שלי חושב ש- AMD זה מחשב לנכים, והוא אומר ש- Intel טובים מהם בהכל . מישהו בבקשה יכול להסביר לו שהוא טועה? [אמרתי לו שרק בקידוד סרטים Intel לוקח ]
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~250. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודה משרדית, מעט סימולטורים, מעט HD ומעט עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני\גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר, HD. המחשב משמש למשחקים ולתכנות. בנוסף אם זה אפשרי (שלושה חיבורים?) שהמחשב יהיה מחובר לשלושה מסכים- שני מסכי מחשב לעבודה שוטפת, וטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. כרגע האפשרוות היחידה היא לשחק עם הכבלים כל הזמן, וזה לא הכי אידיאלי. - לא מבצע OC - עדיפות למעבד אינטל - לא משנה NVIDIA/AMD - חשוב שיהיה שקט, המחשב בחדר שינה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-