ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לצורך לימודים סרטים הורדותת קצת משחקים. שיהיה מחשב שיחזיק הרבה זמן ושלא יצטרכו להטעין אותו כל שניה בחשמלץ גר בראשון לציון תל אביב והסביבה. תודה תקציב 4500 ש"ח אפשר לחרוג קצת מהמחיר אם מדובר ב 300-400 שח פלוס מינוס ומשהו שהוא שווה את זה. וקריטי. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לקנות מחשב שחדש שיריץ לי Counter Strike Source בגרפיקה גבוה המעבד שאני רוצה הוא INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E6850) 1333MHz/FSB 4MB - BOX את השאר תרכיבו לי אתם בסכום של 3 וחצי אלף תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המפרט רצוי שיהיה מחנות בכפר סבא החנות הכי נורמלית שאני מכיר שם היא com4u אם יש משהו ממש באיזור שגם שווה לבדוק תגידו . 853.85 853.85 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 TRAY VENICE מעבדים AMD SO3000939 612.54 612.54 1 לוח אם GIGABYTE מדגם GA-K8N-SLI bulk לוחות אם עבור AMD 600001 309.37 309.37 1 DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING זכרונות 300007 260.00 260.00 1 צורב DVD X16 מדגם ND3550 מבית NEC צורבים nec3550 1,324.09 1,32.09 1 כרטיס מסך ATI X800GTO 256 DDR3 mb PCIX Retail מבית SAPPHIRE PCI EXPRESS SX80GTO256 612.54 612.54 1 דיסק קשיח מדגם 2000JS מבית WD בגודל 200GIGA +8MB SATAII דיסקים קשיחים 56444466 835.29 835.29 1 מסך SyncMaster 793DF SAMSUNG - "17 מסכים 400…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאיתו אוכל לבצע עבודה ביתית שגורה - גלישה, סרטים, מוזיקה, מיקרוסופט אופיס וכיוצ"ב (אני סטודנט שמגיש עבודות), וכמו כן אני עורך וידאו (Avid MediaComposer 5, קצת Photoshop ו- AfterEffects). הדברים שחשובים עבורי: - כאמור ביצועים שהולמים עריכת וידאו. - חיבורים שמתאימים לוידאו (בעיקר eSata). דברים שרצוי לתת עליהם את הדעת, אבל הם לא הכי חשובים: - ניידות (אני אמנם אסחב עם המחשב לאונ' ועוד, אבל אין לי בעייה לסחוב קצת משקל על הגב, אם יתברר שפה קבור הכלב). - גימור יפה ועמיד (כלומר לא פלסטיקי מצועצע ומסך מתנדנד). ראוי גם לציין שאני לא חייב מסך 17' למרות שידוע שעדיף מסך גדול עבור עריכת וידאו, כי אני מתכנן לבצע את העריכה לרוב בבית, ואז אני מעדיף לקנות בנפ…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 6500ש"ח הוא בנה לבדו מפרט והוא רוצה חוות דעת עליו תודה מראש Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1290.0] ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [1,267.89] CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Low Latency CAS2 Memory (x2) 1551.50] Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [1227.0] Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [661.0] Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [159.65] Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [276.0] Teac 52/24/52 Bulk CDRW [268.43] Subtotal NIS 6,304.49 …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, מיועד לשימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, וכו') וקצת משחקים. בקצת הכוונה שהוא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא ויצא בשנה-שנתיים הקרובות, אבל לא בהכרח בהגדרות הכי גבוהות. ראיתי באייבורי מפרט מעניין ב-1,600 ש"ח, וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך בינוני שעולה בסביבות 500-600 ש"ח. הנה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= והנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים (כמו שכתבתי למעלה), תכני HD, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיו…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1450 אני מעוניין לקנות אותו אני קצת מבואס כי אין לו USB 3.0 אבל אני יהיה חזק. מה אתם אומרים? הצעות נוספות יתקבלו בברכה רק החברות ASUS, DELL, HP, TUSHIBA עד 3300 שקלים. תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מפרט שהרכבתי מKSP השימוש של המחשב הוא לאחותי לעבודות לבית ספר וגלישה באינטרנט לא יותר מזה [table][tr][td] [/td][td]סוג [/td][td]תמונה [/td][td]שם המוצר [/td][/tr][/table]יצרן אתר זמינות איפוס [table][tr][td][/td][td][/td][td]כמות[/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למ…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מבוסס ליבה Q6600... לעבודות תכנות ורינדור... חריגה של עד 300 שקלים.. *ללא כונן קשיח *ללא כונן אופטי *ללא ציוד היקפי אודה על הצעות
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז בעצם מחר אני אמור ללכת לקנות אותו, רק רציתי לדעת אם יש דבר שכדאי לשנות? שהוא יותר משתלם? או שזה אחלה? http://www.tms.co.il/preview/spec/mg54es7t/1 בעיקרון המפרט הקודם היה עם GTX 660TI, והיה אמור לעלות 4900, אבל בגלל שGTX 760 יצא אז לקחתי אותו, הבנתי שהוא היורש שלו..
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני דיי ננעלתי על המחשב הנ"ל לי הוא עולה באזור ה 3400 ש"ח כולל מע"מ למחשב מפרט טכני מאוד מרשים. קישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 עוד קישור http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19161 האם באותו טווח (גג +200 ש"ח) יש מחשב שיותר מומלץ ? הדרישות שלי שואפות ל-0 חחחח חשוב לי שבעתיד אני לא אתבאס שקניתי משהוא חלש ולא אוכל להפעיל משחק\תוכנה אני כמעט ולא משחק, ובטח שלא בנייד תודה למגיבים :-)
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אז סוף סוף יש לי עבודה ממש מעולה (מה סוף סוף סימתי לימודים לפני שבוע =) ואני רוצה מחשב חדש בגלל שהעבודה מאפשרת לי את זה D: סכום 5500 שקל אפשר חריגה של 100 שקל לא יותר =] אהההה ללא ציוד הקפי בלי מסך הארד דיסק 80 GB (אני יעביר את ה250 למחשב הזה) שיהיה אינטל וכרטיס של nvidia כי אני אוהב אותם =] תודה רבה רבה רבה רבה לכל העוזרים....... וגם שמעתי שה8800 gts שווה בטרוף..... אז תודה לכל העוזרים.... (לא חייב להיות עם ה8800 רק שמעתי זה חיה רעה....) תודה עוד פעם =] תעזרו לי D= תודה =] עריכה: חשוב להזכיר שאני שחקן קאנטר סטרייק סורס וכרגע אני משחק על 40-70 FPS ואני יודע שאני יכול יותר עם יהיה לי יותר FPS אז שלמחשב יהיה לפחות 100 FPS יציב D: ועוד פעם (פעם אחרונה אני מבטי) תודה =]
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
החלטי להחליף את הגרוטאה הנייחת שלי במחשב חדש. אני דיין לא בטוח אם אני רוצה מחשב נייד או מחשב נייח, אבל צריך לבדוק אופציות. אני לא יודע כמעט כלום בתחום ואשמח אם תוכלו לתת לי הנחיות או קווים מנחים. אזככה - אין ממש דרישה למשקל. צריך שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכי על הגדרות בינוניות-גבוהות(אם אי אפשר,אז חבל ). אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי, אבל אם יהיה אפשר לחבר איכשהו כרטיס קול חיצוני למטרת הקלטה זה גם יתקבל בברכה. התקציב שלי הוא 4500 שקל, אך אני מוכן לחרוג מתאיים שקל אם זה מוצדק. אני מחפש מחשב נייד, למרות שרוב הסיכויים שאני לא אצא איתו מהבית. האם לדעתכם שווה יותר לקנות מחשב נייח באותו כסף?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מחשב לבת דודה שלי. מחשב בהחלט לא למשחקים. לא כולל מסך,רמקולים,מקלדת,ועכבר. יש לה גם geforce 2 mx 32 mb שאפשר להשתמש בו אבל את האמת אני לא יודע אם הוא מתחבר ללוחות החדשים.... המחשב יכול להיות מבוסס amd או celeron או פנטיום 4 זה לא משנה העיקר שלא יחרוג מ-1500 ש"ח. המחשב לעבודה רגילה בווינדוס,אינטרנט לאיכסון תמונות(הארד דיסק נחמד). הסתכלתי גם במפרטים המומלצים והמחשב ב-200 נראה שם נחמד.... רק אני לא צריך כונן דיסקטים,סידירום,עכבר ומקלדת ובזה אפשר לקנות אולי עוד 256 זיכרון..... להחלטתכתם. נ.ב היא משתמשת בווינדוס XP... תודה!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד שאעבוד איתו כמעט אך ורק בבית. זה יהיה מחשב משני והנה התשובות על השאלות- * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט , קצת אופיס, ואולי לחבר לטלוויזיה כדאי לראות סרטים, במחשב עצמו לא אראה סרטים. וכם לא צריך משחקים גודל המסך? לפחות 15.6 לנוחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי כי זה בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב לא רלוונטי כל כך . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- אולי יציאה טובה לראות בLCD. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות כמה שיותר טובה , הבנתי ששלוש שנים אחריות של בולשיט כי זה רק על חלקים אבל גובים על העבודה טוב טוב. * האם בתקציב צריך…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב שאני מתעניין בו : http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A ראיתי בכמה אתרים שכותבים על המפרט שהוא גרוע וחובבני. אני מחפש מחשב מהיר וחזק לעבודה ביתית. המשחק הכבד היחיד שירוץ יהיה סימולטור טיסה של מיקרוסופט. התוכנה הכבדה היחידה תהיה תוכנת עריכת וידאו של יוליד מדי פעם לראות סרטים באיכות גבוהה.- אבל רק לעיתים רחוקות. השאר זה אינטרנט ועבודה משרדית חשוב לציין שיהיו כמה תוכנות שפועלות יחד ברקע כך שעל המחשב לא להיתקע ושהמחשב יהיה מחובר למסך סמסונג 24 2443 בקיצור- מחפש מחשב חזק מאד שלא יאט לשנייה, שיהיה שקט , ושלא יתקע ו/או "יחשוב" יותר מדי. השאלות שלי הן ? 1. מה כלכך גרוע במפרט הזה כפי שקראתי? 2.האם יש כאן רכיבים שלא מתאימים לעבוד אחד עם השני? 3. האם…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש: לוח אח...........Santa rosa technology צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M מעבד.............intel core 2 duo T9500 כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only ב-3475 שקלים ללא מע"ה. המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד שיתאים לי בעיקר למישחקים אם כרטיס מסך חזק ופה ושם יכול ליהיות לללימודים. לא משנה לי המשקל שלו העיקר שיהיה מחשב חזק! ויש לי גם אוד שאלה האם הכרטיס מסך הזה הוא חזק למישחקים כמו GTA IV NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף בנלאומי אבל גם בארץ זה בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה העיקר שהחברה תהיה טובה ואמינה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת? תודה מראש, שחר.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-