עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. היי, מצטער שאין מחיר בכותרת, הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה יעלה. אח שלי שכרגע יש לו המון כסף והוא בקורס טייס, רוצה לקנות את המשחק Flight Simulator Deluxe או משהו כזה של מייקרוסופט + את כל החלקים שלו שהכל ביחד עולה בערך 2,600 ש"ח. (כן, המון כסף) אח שלי קיבל השראה מהפוסט הזה - http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=8&p=289934#p289934 נראה דיי מגניב, אבל עכשיו הוא רוצה 3 מסכים, כלומר, עוד 2 מסכים למחשב, יש לי כרגע מסך 22' והוא רוצה עוד 2 מסכים 19' למחשב בכדי לשחק במשחק הזה בהגדרות הטובות ביותר שלו. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B Albatron nVIDIA 8800GT 512MB ספק 500W של True Silent, משה…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. לכבוד נסיעה לחו"ל לשנתיים במסגרת העבודה, אחותי החליטה לעבור ממחשב נייח לנייד. הדרישות שלה: אחריות בינלאומית לשנתיים חובה! המחשב יבלה את רוב זמנו באירופה. מסך 15", עדיף רחב. משקל לא חשוב במיוחד כיוון שהמחשב יתנייד בעיקר בתוך הבית. חיי סוללה של לפחות שעתיים. צורב DVD, בלוטות', יהיה נחמד עם יכלול מצלמה, יציאת HDMI גם תהיה נחמדה, זיכרון של לפחות 2GB (עדיף 4GB). המחשב ישמש לגלישה, יישומים ביתיים שונים, צפיה בסרטונים ושיחות וידאו ופה ושם איזה משחק קל, כך שלא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. שירות בינלאומי טוב ואמינות גבוהה מאוד חשובים, אני לא טס לאירופה בכל פעם שיש להם תקלה! המחשב ירכש בארץ, היא רוצה קצת זמן לאלף אותו לפני הנסיעה. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום חבר'ה,אני מעוניין בשילוש ואני צריך גם כרטיס מסך און בורד או לא לא משנה לי. התקציב הוא 1500-2000 שקל. כתשלום מינימאלי על שירותכם אפרסם את הוידאו הזה להנאתכם... http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  5. מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by danield51,

אני רוצה לקנות נייד לצבא..חשוב לי שהוא יוכל להריץ את משחקים ושיהיה לו זמן סוללה גבוה אני רוצה מסך בגודל של 13" (זה לצבא ו15 זה גדול) ושיהיה לו רמקולים סבירים וצורב DVD אפשר לקבל המלצות? אני רוצה לקנות כבר מחר..אחרי זה זה 21 יום בבסיס ושה' יעזור לנו

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  8. http://tms.co.il/product/6772 זה המפרט, התקציב הסופי הוא 4200, המחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV, RACE DRIVER-GRID,Wanted-weapons of faith, FarCry2 וכו'.. אני לא מתכנן על רזולוציות ענקיות, אבל רזולוציות גבוהות לאיכות גבוהה! אני צריך חוות דעת על הספק שמוצג במפרט ואיך הוא בכלל יש בו צוואר בקבוק? העסקה כדאית? תודה לעוזרים.! שבת שלום.

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by zxc1,

‏Processor: Core i5 2500K / ‏Core i7 2600K Processor cooling: Cooler Master Hyper TX3 Motherboard: Z68MA-D2H-B3 Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI‎ RAM: 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27‎ GPU: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ Hard Disk: Samsung ‏1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI‎ PSU: Enermax NAXN 750W 82Plus Bronze Case: ‏Cooler-Master 690 II Plus Black ATX Case With Window DVD: Sony Optiarc ‏AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata‎ המחשב מיועד למשחקים כבדים כגון: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ועוד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  12. טוב חברים הגיע הזמן שאני אחליף את המחשב שלי אחרי 4 וחצי שנים. אני מחפש מחשב שתכלס יעשה הכל. אינטרנט, תוכנות, סרטים , מוסיקה ומידי פעם גם משחקים. לא מתוכנן OC , לפחות לא בזמן הקרוב. בניתי פה מפרט שניראה לי סבבה רק חשוב לי להתיעץ פה לפני. זה המפרט מ SKYPC: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ 37321 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB מחיר לפריט - 644.00 ¤ 644.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 600.00 ¤ 1,200.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 433.00 ¤ 4…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by noa28,

שלום לכם קיבלתי המלצות חמות להתייעץ עמכם. אני מחפשת מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים. * מטרות המחשב? יישומי אינטרנט, אופיס ו-PDF, משחקים - אולי קלים, צפיה בסרטים, SPSS. * גודל המסך? בהתחלה חיפשתי באזור ה-15 אבל כעת 13'' ואולי אף פחות יהיה בחשבון. * משקל רצוי? כמה שפחות (עם עדיפות לפחות מ2). אני אמורה להסתובב איתו יומיים שלמים בלימודים וגם בתחבורה ציבורית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. ימי הלימודים ארוכים ואם אפשר בלי מטען זה משמעותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שכן. * בלוטות? גם כדאי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל רצוי - 250. * צורב DVD? הייתי סגורה שכן אבל הבנתי שזה אלמנט שמשפיע על כובד ה…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. Started by eyalsim,

הי, אני צריך להתחדש במחשב גרפיקה ועריכה טוב ויעיל שיכול להריץ עד 4K (רוב הזמן העבודה היא עם קבצי HD והייצוא לHD) תוכנות בשימוש - משפחת אדובי, דה וינצ'י רזולב. השימוש לא מאסיבי, אני לא עורך יום יום - אבל כן מקצועי. המטרה היא להתפתח בתחום - אבל נכון לעכשיו אני לא רוצה להשקיע בתחנת עבודה של סטודיו כבד. כך שהשאיפה היא למפרט איכותי אבל דגש על תקציבי - שנותן שקט לכמה שנים. האם i5 דור 13 מספיק טוב לי (ואיזה סוג)? או שעדיף להוסיף קצת וללכת על i7 (האם יורגש ההבדל בצורה משמעותית?) כרטיס מסך טוב כמובן - אבל לא מפלצות (אין שום שימוש של גיימינג ולא תלת באפטר - בעיקר מושן גרפיקס) - האם 3060TI מספיק? 3060? או שעדיף 3070 זיכרון ראם 32 - ואשדרג לפי …

15. היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  16. אפשר להתגמש על 100 ש"ח פה ושם... אז כיוון שהייעוד של המחשב הנייד הוא לשמש את אמא שלי, המטרות העיקריות הן שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך, כמו גם תוכנות אופיס, מחשב אמין שלא יתחמם יותר מדי, ובל ממשק נוח- משטח העבר והמקלדת. בנוסף, חשוב מאוד- מסך 15.6!! המחשב מיועד לבית ולא לטיולים למיניהם... לי אישית יש לנובו יקר יחסית שאני ממש מרוצה ממנו, אבל חיפשתי יותר בכיוון "דל" בגלל מוניטין אמין יותר. מפרט לדוגמא של "דל" שנתקלתי בו שממש מתאים ( אבל לא ממש במחיר... ): שם המוצר מחשב נייד DELL Inspiron 1545 T6400 X4500 תמונה מק"ט: 8895681 אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz זיכרון: 2048MB DDR2 800Mhz דיסק קשיח: 250…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by Crunk,

מחשב לאינטרנט, סרטים, ממש קצת משחקים (אבל אם כבר אז משחקים חדשים שדורשים כרטיס טוב), הורדות, גרפיקה (בקיצור המחשב עמוס- אני בד"כ פותח המון תוכנות והמון חלונות אינטרנט בו זמנית). הנה המחשב: (מחשב במבצע באייורי) http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= יש בחירה כזאת של שידרוג כ. מסך: תוספת לכ.מסך ATI 9250 128MB בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤160 תוספת לכ.מסך GeForce 6 128 בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤200 איזה יותר טוב? זה אמור להיות לתווך אחור כ3-4 שנים. וגם את המעבד ניתן לשפר: DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 בתוספת של ¤90 DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד בתוספת של ¤180 DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד בתוספת של ¤280 שתבינו: אין לי מושג מזה הDUAL CORE,…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

20. Started by SilverRider,

ללא oc מסך או כל ציוד היקפי

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לרכישת מחשב נייד. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad בערך בן 7. יש לו מעבד Core i5 דור 8, עם 12GB זיכרון ואחסון של 256GB. המחשב הזה עמד בגבורה בכל משימה שנתתי לו, זה סוס עבודה ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא עלה לי בזמנו סביב 3,500 שקל ובבחינת Value for money הוא מצויין. אף תלונה. עם זאת הגיע זמן להחליף. אני לא משחק במחשב, ולא עושה בינג’ לסדרות. אני עובד. מעבר לעבודה משרדית בסיסית, אני מנתח נתונים (Python, R ועוד) ומתכנת. משתמש בעיקר בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות. מקריאה הבנתי שמעבדי Lunar Lake מצויינים, אבל המגוון שיש בשוק קטן, והמחירים של המחשבים שמבוססים עליהם הוא לא סביר. המחשב הכי זול הוא סביב 6500 ש”ח. אני מבין…

22. Started by asarusix,

אהלן, דבר ראשון תודה רבה לכל מי שיעזור :- :-* אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אבל לא פחות חשוב שישמש לי כמרכז בידור אמ פי שלוש , סרטים וכו משחקים זה לא ממש רלוונטי אולי עדיף שלא ;-) עם השנה שקרובה לי מעבד: אין לי העדפה בין אינטל ל AMD אבל ממה שהבנתי האינטלים נותנים תוצאות טובות יותר לווידו אבל כל גרוש מיותר רצוי להשקיע במהירות אני ממש שונא את המחשב כאשר הוא חורש במחשבות ;-) הרד דיסק: 80 GB SATA מסך: 17 אינץ/19 אינץ זאת השאלה מה עובר יותר טוב לעבודות וכו? בכל מקרה מסך שטוח אבל לא ממש ברור לי מה הסטנדרט כרגע של גודל נקודה וקצב ריענון שזאת שאלה שמטרידה אותי כרטיס גרפי - לא משנה לי אם הוא משולב בלוח האם אבל העיקר והכי חשוב שתיהיה לו TV-OUT כי המטרה היא …

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, זקוק לעזרתכם בבחירת נייד. המחשב הוא מתנה לאישתי. כרגע היא עובדת עם נייד מלפני 4-5 שנים כך שכל שדרוג יעשה את העבודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועבודה עם פוטושופ (לא באופן אינטנסיבי) * גודל המסך? 14" או 15" למיניהם. * מסך מבריק או מט? לא נראה לי שזה חשוב. רוב השימוש של הנייד נעשה במשרד\בבית כך שאין חשיבות ממשית למט... * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר. גמיש בנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? היא כרגע עובדת עם נייד עם שעתיים עבודה גג כך שכל שדרוג בנושא יורגש! 4-6 שעות זה מוגזם לבקש? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 …

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by xZiPeR,

שלום, אני מחפש מפרט בסיסי - חלש או ישן אם אפשר, המחשב הוא לאחותי למטרת icq, ושירים(mp3), אם יפעל עליו איזה sims או במקרה הכי טוב sims 2 זה יהיה מצויין .. ! - אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר .. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים תקציב דיי גמיש אבל מקווה שבסביבת 500-1500 לא משהו יקר ..

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by yuval_200,

המחשב מלבד סרטי HD ורגילים ומוזיקה אמור לשמש גם קצת למשחקים. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאוורר וגוף קירור: Generic CPU Cooler For s775 לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS כרטיס מסך : Zotac GT220 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז: JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מקלדת: Teac SMX-20 Wireless Laser Keyboard With Optical Track Ball Mouse 2990 ש"ח מה דעתכם ? תודה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים