עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני עובד בתוכנות הבאות: Revit ,AutoCAD ,After Effects אופן השימוש:תדיר לא למשחקים אין צורך בציוד היקפי השקט של המפרט 7 בסולם 1-10 לא מתמצא יודע לבצע אוברקלוק אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן פה הבעיה,יש לי חשבון של 7500 ב-iyvore אז אני חייב לקנת את המחשב שם אין דרישה למארז קומפקטי במיוחד האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובה האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה תודה מראש לכל מי שתורם ועוזר

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  2. בעצם.. מה עדיף היום? AM2 או CORE 2 DUO? ואם אפשר בבקשה תרכיבו לי 2 מפרטים שונים. 1 של INTEL ואחד של AMD בטווח מחירים של 5000 ש"ח ללא מסך.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by bigdedi,

¤985 ¤985 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤735 ¤735 1 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ¤433 ¤433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤746 ¤746 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤708 ¤708 1 כרטיס גרפי Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256MB DDR3 PCIe ¤190 ¤190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤637 ¤637 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W סה"כ: 4434 ¤ מה אפשר לשנות ?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by noamsa,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב ממש חזק בחדר שבין שאר הדברים אני משתמש בו להורדת סרטים (המון סרטים) מהאינטרנט... הבעיה היא שבחדר שלי אני רואה את הסרטים על טלוויזיה קטנה ובלי מערכת סראונד טובה.... אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב ממש פשוט, שיהיה מעוצב יפה (מארז שוכב) ולמקם אותו בסלון כי שם יש לי טלוויזיה גדולה ומערכת טובה מאוד. אז ככה, במחשב בחדש שאני אקנה לא צריך להיות HD מכיוון שיש לי כמה פנויים, לא צריך להיות זיכרון מכיוון שיש לי כרטיסים פנויים (sdram ו- rdram), והוא לא צריך להכיל CD או צורב או כונן DVD מכיוון שאני מתקין עליו HD נשלף שבעזרתו אני אעביר את הסרטים בין המחשבים (או שפשוט אני אחבר אותם ברשת) ואני גם לא צריך מקלדת ועכבר..... מה שאומר ,בעצם, שאני מחפש לוח אם, מ…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  5. Started by a_a_aa,

שלום, צורך בעמדת מחשב נוספת ומבצעי סופשנה, הביאו אותי לנסות להרכיב מפרט מחשב - הסתבכתי. המחשב מיועד לעבודה על תוכנת אוטוקאד+סקטשאפ [ מידול + שרטוט דומימדי]. המחשב יחובר לרשת מחשבים [שרת NAS] שם הוא מבצע את השמירה של הקבצים [כתיבה ומחיקה]. כך שלפי דעתי לא צריך כונן קשיח גדול , אלא מהיר. ככול הנראה אזדקק לכרטיס מסך + 4/8GB זיכרון. התקציב : עד 3500. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט ראוי תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים, עבודה משרדית וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלאב וסוליד וורקס מזדמן +, אוטוקאד מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -אני חושב על קניית מסך כלול בתקציב, אחרת מפורט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by מיכאל זייצב,

רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי כולל הציוד ההקפי אז ככה: מארז: haf 932 זוג כרטיסי מסך: ati hd6870 לוח אם: gigabyte-z68ma-d2h-b3 מעבד: i5 2500 -3.30 ghz תושב 1155 ספק כוח של סנסוניק 620w זוג כרטיסי זיכרון של 4 גיגה דיסק קשיח של 1tb קרור של המעבד אני לא זוכר מקלדת:מייקרוסופט x6 עכבר: לוגיטק g500 משטח לעכבר של steelseries מסך:סמסונג syncmaster 2233 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. • מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by WhateverX,

מפרט למטרות גיימינג והוא סופי, מה אתם אומרים? ד"א המפרט צריך להיות בKSP אז אל תציעו לי מחנויות אחרות חח.. ועוד משהו, אני רוצה לקחת מסך עד 770 ש"ח.. אלה כולם מתאימים: PROVIEW FP2226W, Benq FP222W, Mag AI2237W, Acer X223W שכולם 22 אינטש או את הסמסונג ששמתי במפרט שהוא 20 אינטש.. מה הכי כדאי? תודה לעוזריםם

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  12. הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by yuvalaba,

הי ב21 לאוגוסט אינטל תציג מעבדים חדשים כיצד זה ישפיע על מחירי המעבדים לחכות עם רכישת מחשב עוד שלולשה שבועות?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אז אני חוזר אליכם בבקשת עזרה, אחרי חודש של חיפושים וניסיון להעמיק להבין מצאתי את עצמי ניצב בפני ההחלטה עד כמה אני מוכן להשקיע בנייד החדש שלי. אני מחפש מחשב שישמש אותי ב-5 שנים הקרובות לפחות כאשר השימושים שלי בו הם: צפייה בסרטים (לרוב ללא חיבר לLCD), האזנה למוזיקה (גם בחיבור לרמקולים חיצוניים), אינטרנט (בעיקר סקייפ והורדות), לימודים (מעבד תמלילים וכו..) גם קצת משחקים (רד אלרט למיניהם, משחקי בנייה של חוות/לונה פארק/עיר וכו...) כמו כולם גם אני מעוניין שהמחשב יהיה אמין ככל שניתן. (מעדיף את אלו עם האחריות ל-3 שנים) אני רוצה מחשב עם לפחות 500G, שהמסך שלו לא יהיה קטן מ-15 אינץ' ועדיף שלא ישקף אור וכו' (אני חושב שזה מה שנקרא מסך מט,לא?) כרגע אין לי תוכנות מיוחדות להתקנה אך ל…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אני ב"טעות" שברתי את המחשב אם הGFORCE 4 אז ההורים שלי רוצים לי לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אם מישהו יכול לבנות לי מפרט למחשב אז אני ישמח.. תקציב 4000-5000 בלי חריגות!!!! 5000 גבול סופי. אני מעדיף מעבד שלE6600 CORE 2 DOU.. אני יכול גם להסתפק ב160 GIGA ( אם המפרט עובר את התקציב) אם אתם יכולים לדחוף פנימה 8800 GTS אני ישמח ( לא חייב, אני יכול להסתפק בX1950PRO ) מארז מעדיף NZXT APOLLO או NZXT TRINITY.. תוודאו שיהיה מספיק קירור במחשב, שהכרטיס מסך והמעבד לא יתחממו יותר מידי.. ושהספק כוח יחזיק את המחשב.. מקווה מאוד שתעזרו לי אני נואש.. ): נ.ב בלי ציוד הקפי.. לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום רב. לחבר יש את המחשב הנ"ל,נדפק הHD וברצוני לרכוש עבורו כונן 2.5 חדש. זהו הכונן הקיים - http://www.computergiants.com/items/one_item.asp?part=80480 האם יש הבדל בחיבור בין EIDE לIDE או שרק מדובר ברוחב פס שונה כמו SATA\SATA2? יש מניעה כלשהיא לרכוש HD בעל RPM גבוה יותר מהקיים? האם ללכת על IDE או EIDE? **עריכה** חוץ מזה רציתי לדעת האם אין איזשהיא אחריות נפרדת על HD בניידים שניתן לממש כמו שיש בנייחים 3-10 שנים או לכל החיים או משהו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  19. אני חייב עזרה. אני מחפש נייד 11.6 שיהיה טוב לאופיס ולאינטרנט. באיזור ה 2000 שקל. תודה רבה מראש. אגב, זה עם חריגה גדולה, אבל איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27161

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. אני מחפש מחשב חזק שיוכל גם להריץ משחקים אבל שיהיה חזק גם בכללי- כלומר להריץ הרבה דברים במקביל בלי להרגיש כמו אימיול מוזיקה אינטרנט ICQמסנגר וכאלה.. ועוד שימוש גם לגרפיקה ואנימציה הווה אומר פוטושופ ואפטר אפטקס הנה המפרט- 3990 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL5 Twintech NVIDIA® GeForce 9600GT XT OC 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem NZXT Alpha Black No PSU Thermaltake Litepower 400W TT-W0161 Sony MRW620 Card Reader Arctic Cooling Freezer 7 Pro ------- במסגרת 500-900 שקל הי…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by omer231,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים - 17 …

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  23. מה אתם אומרים על המחשב הזה בשביל השימושים שאמרתי.. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_212&products_id=1578 מה אתם ממליצים לשנות???.? שאלה נוספת.. מישהו יכול לפרט לי על המקומות שיש לי במארז וגם מה אני יכול להכניס ללוח אם שלי...

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  24. הי אני משתמש במחשב למשחקים כבדים ועריכת וידיאו וחשבתי לשדרג באיזה 1500 -2000 שקל זה המפרט מעבד Q6600 2.4 לוח אם ג'גבייט ds3l זיכרון 4GB DDR2 הארד דיסק 320gb כרטיס מסך 8800 gt גרסא OC של BFG עם 512MB ספק כוח croser 450W כמובן שאשמח לשדרג את הכרטיס מסך חשבתי על 460GTX 1GB החדש!!! אבל אני לא יודע אם הלוח אם מתאים והספק כוח יחזיק ואם המעבד מתאים ולא יהיה צוואר בקבוק. אשמח לעוד עצות וגם המלצה על מאיזה יצרנית לקנות וחנות לדוגמא ASUS . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by Coop,

שלום לכולם. לפני קצת יותר משנה ייבאתי לארץ מחשב נייד, מדובר במחשב Dell Inspiron 9400 ששיניתי בו כמה מרכיבים. הבעיה היא שבזמן האחרון הופיעה בעיה עם כרטיס הקול. ישנם ניתוקים שניתנים לפיתרון ע"י נגיעה (או דחיפה עדינה) בחיבור האוזניות ו\או המיקרופון בצד המחשב. הבעייה הזו גם מחמירה ככל שעובר הזמן, כלומר קשה יותר ויותר לתקנה. הבעייה האמיתית היא שפגה האחריות כבר ואני לא יודע למי לתת את המחשב לתיקון. אשמח לקבל עיצה, עדיף באיזור חיפה, כיוון שאני סטודנט כרגע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים