עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zxc1,

‏Processor: Core i5 2500K / ‏Core i7 2600K Processor cooling: Cooler Master Hyper TX3 Motherboard: Z68MA-D2H-B3 Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI‎ RAM: 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27‎ GPU: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ Hard Disk: Samsung ‏1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI‎ PSU: Enermax NAXN 750W 82Plus Bronze Case: ‏Cooler-Master 690 II Plus Black ATX Case With Window DVD: Sony Optiarc ‏AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata‎ המחשב מיועד למשחקים כבדים כגון: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ועוד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by asilbob,

רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

המחשב יקנה בחו"ל הסתכלתי על המחירים פה ובארץ .... בערך זה יוצא 3000 המחשב לחבר שלי..... הדרישות שלו 4 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח טרהבייט כרטיס מסך בתקציב הזה כנראה יכנס ה GTX550TI (יש משהו יותר טוב?) לגבי המעבד והלוח פה אנחנו לא יודעים מה לקחת AMD או אינטל...???? 1155/1156 ? ציוד הקפי וכל השאר לא צריך....

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  7. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Riddler,

תקציב: כ-4000, גמיש. אין צורך לנצל את כולו אבל לא להרחיב היכן שאין באמת צורך. המטרה היא מפרט איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים. שימושים: אינטרנט, מיילים, מוזיקה. בעתיד ישמש ללימודים (שום דבר תובעני). יותקן על המחשב ווינדוס 7. AMD/אינטל - אני מאמין שמפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה ביחס לכסף, וגם תאימות עתידית מבחינת socket מעבד, אבל לא משנה לי מי משתיהן. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. אני מקציב למסך בערך 1K מתוך התקציב. פתחתי שרשור נפרד בפורום מסכים על המסך (לא 2209WA, משהו בטווח 19-21 אינץ'). שקט - באמצע. לא קריטי, גם לא רוצה טרקטור. OC - לא. חנות מועדפת - ירכש בצפון לכן פנדה, נעה, TMS, Skypc. בבקשה לא חנויות במרכז. בשום מצב לא אייבורי/KSP. בקשות מיוחדות - מארז סולידי, …

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Acer Aspire, מסך 15.6 אינץ' שקיבלתי. אני מעוניין להחליף את המסך. איפה כדאי לי לעשות את זה וכמה אתם מעריכים שזה יעלה לי? וכמה זמן אחריות אני יקבל על המסך החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by faxE,

הזמנתי מnewegg את הרכיבים הבאים לוח אם - Gigabyte Z490 Vision G כרטיס מסך - MSI 3080 Ventus 3x זכרון - G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3600 אחסון - HP EX950 2TB סה"כ 6170 ₪ הרכיבים שאני מתכוון להזמין היום מTMS (פתוח להצעות) מארז - be quiet! Case PURE BASE 500DX Black מעבד - Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray קירור למעבד - Noctua NH-D15 CPU Cooler ספק - Corsair RM850x 850W PSU 80+ Gold Modular סה"כ ₪2,380 כל המחשב ביחד 8550 ₪, התכנון הוא לעשות OC למעבד ולהישאר איתו לכמה שנים וכשהוא יתחיל להגביל אותי לעבור למעבד דור 11. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכיבים או חוסר התאמה…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by GOBLIN17,

המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  13. בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by wta,

לשניהם יש מסך 11.5 אינץ' שניהם שוקלים כ1.3 לשניהם 160 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון ההבדל העיקרי שאני רואה הוא מעבד N270 בלנובו ומעבד Z520 באסוס... אז מה אתם אומרים איזה מהנטבוקים האלו יותר עדיף? זה לסטונדטית שצריכה בעיקר ניידות,סרטים, שירים, אינטרנט וכמובן שאין התנגדות לביצועים טובים באופן כללי.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by swisaman,

היי, המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ). בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA. חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך. או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר. כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by CASIOMAN,

שיהיה מעבד amd 64 המחשב למטרת משחקים ולא יבוצע בו OC תודה נ.ב שהחלקים יהיו רק מ KSP כולל ציוד היקפי וללא מסך תודה שוב

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, לשימושים ביתיים, עם אופציה למשחקים בינוניים בזמן הקרוב. הכיוון הוא לקנות מחשב חזק יחסית, אבל עם לוח אם שכולל כרטיס מסך מובנה, ואת הכרטיס מסך לקנות מאוחר יותר. לא מתוכנן OC, והשקט לא כ"כ משמעותי, למרות שעדיף שלא יהיה טרקטור... המפרט שהוצאתי מקריאה פה הוא: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪111 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪604 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 Gigabyte…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. איך מטיילים עם המחשב בתיק ? רדום? כבויי? ובכלל מה ההבדל בין שינה למצב שינה בווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  21. Started by dovikina,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שקניתי לפני 6 שנים. מחפש משהו עם נתונים סטנדרטיים להיום. גודל מסך 15.6, כונן SSD, צורב DVD (כן, אני יודע...), יציאות סטנדרטיות, סוללה איכותית ושלא יהיה כבד מדי. האחריות כאן חשובה. שתהיה ל 3 שנים מחברה עם שירות לקוחות מוכח. זה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח... חריגה של 100-200 שקל תבוא בחשבון במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים: עבודה משרדית, עריכת תמונות (לא בפוטושופ), גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by lavep,

הגיע זמן קצת לשפר מחשב קיים(לפני חג הבא) ואני צריך המלצה שלכם. האם במסגרת התקציב 3000-3500 ש"ח ניתן לשפר מפרט הבא Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU - 1550 NIS Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard - 780 NIS Corsair TWIN2X2048-6400C4 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory - 830 NIS המלצות ללוח אם אחר? (אני לא overclocker וספק רב שאהיה) מה לגבי זכרון? ייצרן? נפח? שימוש במחשב למשחקים, גלישה, סרטים (כולל קידוד) תודה

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

24. שלום וחג שמח! 8) שכן שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב.... הוא אמר שהמחשב לא ישמש למשחקים אלה יותר לעבודה ולאינטרנט. המחשב צריך להיות עמיד בין 2.5 לבין 3 שנים... המשחקים לא צריכים איזה עיבוד גרפי של ממש (כי זה לבת שלו שהיא בת 6). האא וניזכרתי המחשב צריך להיות מעבד מבוסס אינטל ולוח אם של אסוס (נכון רציתי להסביר לו שAMD יותר טוב אבל הוא אמר שאפילו אם הוא משלם רק על השם הוא מסכים..חח) להלן מפרט שהרכבתי לו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6472 Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case 210.00 ¤ 1 210 ¤ 1 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 295.00 ¤ 1 295 ¤ 2 6329 Intel Pentium IV 3.2GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1440.00 ¤ 1 144…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מוסיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . - משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3,COD, DEUS-EX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.