עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא? והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by zvkel,

אומנם בנייד אין כל כך הרבה אפשרות למפרטים אבל יש המון חברות והמון דגמים שונים מובנים מראש והיה נחמד אם היו כאן מידע בנושא

3. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מחשב נייד חזק לפחות 3 ג'יגה זיכרון עם מעבד טוב לעבודה באוניברסיטה עם תוכנות כמו MATLAB ובהמשך התואר עבודה עם ווירטואליזציה. תקציב 3500 ש"ח חריגה רק במקרה וזה ממש אבל ממש משתלם +-200.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. תקציב: בעקרון אין הגבלה של תקציב אבל תשדלו לא לעבור את ה 20 אלף ש"ח (אני לא כזה עשיר) דרישות המפרט: מחשב מקצועי לעבודות של עיבוד תמונה וגרפיקה מקצועית לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB המחשב מריך להיות מסוגל לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן כאשר יש להגן על הנתונים במערך RAID מתאים המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 למחשב יהיה צורב למחשב יחובר סורק איכותי FIREWIRE (Ieee1394) שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות. כרטיס רשת של 1GPS כמובן שהחלקים האחרים כמו כרטיס מסך צריכים לעמוד בדרישות (לוח אם ומעבד איזה שבא לכם אבל שיאפשרו עבודה ברמה טובה) תודה רבה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. היי מבקש את עזרתכם והמלצתכם רגע לפניי הקנייה לאחר שעות ארוכות של קריאה ברחבי הרשת הגעתי למפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם ועזרתכם בבחירה הסופית בין החלקים עליהם אני מתלבט. לוח - ASRock Z77 Extreme6 או ASRock Fatal1ty-Z77-Professional מעבד - i7-3770K זכרון - G.Skill F3-12800CL9D-8GBSR2 שתי יחידות סה"כ 16 גיגה (כבר נרכש) קירור - SCYTHE MUGEN II REV B או SCYTHE MUGEN 3 מארז - Antec P280 או NZXT Tempest 410 Elite ההתלבטות בין השניים לא קלה. ספק - SeaSonic X-660W צורב - LG X24 (כבר נרכש) דיסק קשיח - ברקודה 2 טרה, הסדרה השחורה, 64 MB (כבר נרכש) אשמח לשמוע את דעתכם על החלקים והרכיבים לגביי הלוחות, קראתי וראיתי את הדגמים של גיגה בייט ואסוס ואני דיי נעול על ASROCK רק מתלבט בין שני הדג…

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  7. איך הוא? ומה אתם אומרים על שאר נתוני המחשב: INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR T7250 2.0GHZ 2G RAM 160G ? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by avi1231231900,

שלום יש לי בעיה במחשב רציתי לשאול אם זה ידוע,באזור של החיבור של הסוללה עם המחשב יש רעש מעצבן,האם זה ידוע? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. שלום לכולם, מכיוון שאני בצבא אני לא כל כך מעודכן בדקיות של הרכיבים. דרוש מחשב לסבא שלי שעיקר השימושים שלו הם : וורד, הורדות של סרטים (כן הוא יודע להשתמש בטורנט ... ) וצפייה של סרטי HD כרגע יש שני כיוונים או לקחת את המארז שיש לו כרגע + הספק ENERMAX LIBERTY+ANTEC 300 או להחליף אותם מכיוון שהמאוררים כבר לא ממש חזקים ולא בא לי להתעסק עם שימונים וכאלה והספק אכל הרבה הפסקות חשמל (רק לאחרונה נקנה אל-פסק ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 מארז: LANC…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by GNU,

שלום, סוף סוף הגיע הזמן לקנות נייד. המחשב שאני מחפש אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (מחוץ לבית), וגם לגלישה, אופיס, סרטים, וקצת משחקים קלים (להעביר את הזמן). המחשב שאני מחפש אמור לעלות בסביבות ה- 7,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 7,500. חשוב שהמחשב לא ישקול הרבה (עד 3 ק"ג). המחשב שבנתיים נמצא בראש הרשימה שלי הוא: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2546&catcode=220 אני אשמח לקבל עוד הצעות מחברות שונות (אין לי העדפה). ויש לי שאלה בקשר לכ.מסך בניידים: האם לצרכים שלי מספיק כ.מסך מובנה, או שצריך נפרד (כמו בקישור ששמתי למעלה) לידע כללי: האם יש טעם לחכות לתחילת השנה החדשה (הוזלה במחירים וכו'..) או שאין בשביל מה?

11. Started by danieleto,

שלום הייתי רוצה שתפרטו לי מחשב טוב על מעבד ולוח אם amd למשחקים וקצת עבודות שאפשר לשחק איתו למשל gta , fifa 2005 במחיר 2500 שקל מי חברת ksp www.ksp.co.il ויש לי כבר 20 gb פנויים במחשב הישן שלי אז תחשבו משהו טוב ולא להוסיף דברים מיותרים כמו צורב סדרום פלופי בעיקר מעבד ,לוח אם,כרטיס מסך שהיה על radeon ,ודיסק קשיח

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by yanai9837,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. Started by Anas-Nanas,

שלום, יש באפשרותי לקבל מפרט מאוד מסויים במחיר מאוד מסויים. ככה שהמפרט שמוצג לפניכם אינו פתוח לשינויים. כל אשר אני מבקש הוא את חוות דעתם. המחשב מיועד לילד בן 9 שאוהב לשחק משחקים כבדים וככל הנראה יגדל וישתמש במחשב זה בשנים הקרובות. המפרט: ASUS P5B (965P) - ATX Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 2X Gigabyte 7600 GS 256MB DDR - PCX - Retail HITACHI DESKSTAR 160GB 7200 - 8MB (NCQ) SATA II LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) - bulk COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE 25CM FAN-no psu HEC-400W (400TRT) - ATX 2 המחיר: 3449 ש"ח האם המחשב יספק את צרכיו? האם הכ.מסך מספיק חזק, טוב ועדכני? מה דעתכם?…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by bigbosf,

שלום חברים. מחפש מחשב לאח שלי , שכל מה שמעניין אותו זה שפורטנייט יעבוד טוב. כמובן שאני ארצה שהמחשב הזה יהיה רלוונטי גם לאחר שנה . איזה מעבד צריך I7 או שמספיק I5 ? זכרונות - 8 גיגה מספיק? הארד דיסק SSD טרה ? כרטיס מסך לא ממש מתמצא . אודה לכל הכוונה . תקציב באזור 3500 פלוס מינוס.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. במחשב הנייד שלי acer aspire 5741g אני מטעין את הסוללה וזה לא נטען יותר מ בערך 12 אחוז אח"כ שאני מוציא מהספק כח זה יורד אחרי דקה ל 5 אחוז ונשאר ככה איזה שעה וחצי ואז נכבה אז הבעיה שאני לא יודע כמה אחוז נשאר לי לסוללה באמת וסתם בכללי למה זה קורה אני משתמש ב win 7 64 bit בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל

17. מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

19. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....

20. Started by oded1,

שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  21. מחשב למשחקים בעיקר, אבל גם לסתם דברים, אינטרנט וזה... עם מסך (בלי רמקולים) חשבתי על משהו כזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 101.98 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1150.58 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by niv_easy,

אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.

24. Started by blueeye,

איך המפרט הזה חברה?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤822 לוח אם: DFI LANPARTY DK X38-T2RB ¤871 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤392 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤153 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ¤517 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:4967 ¤ המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי בתקציב עוד כ-500 שקל יש משהו שכדאי להוסיף או לשדרג מה…

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.