ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי. לא מזמן ביקשתי עזרה ביצירת מפרט מחשב לגרפיקה תלת מימדית, לפוסט פרודקשן ועריכה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496257.0 עזרו לי פה מאוד עם המפרטים ולאחר בדיקה מעמיקה אני חושב לקנות את המפרט שנתן לי BONOD זה המפרט: התייעצתי רבות עם אנשים שונים והומלץ לי רבות (בהתאם לצרכים שלי) לרכוש כרטיס GFORCE במקום Quadro.להבנתי מדובר בחיסכון לא קטן בנושא כרטיס המסך. חשבתי להחליף את ה-Quadro2000 עליו הומלץ לי במפרט הנוכחי ובמפרטים אחרים ולשים במקומות GFORCE GTX 480. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא והאם יש עוד שינויים שהייתם ממליצים לי עליהם במפרט הנוכחי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאבא שלי כדי שלא יחרוש לי על המחשב שלי בלילה וייתן לי לישון רוב השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ללא משחקים חוץ מסוליטר :nutty: חשבתי על סמפרון עם לוח M.ATX שיש בו כרטיס מסך על הלוח מסך יכול להיחשב כאופציה תודה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עדיף אם אפשר המלצה לכרטיס זול בינוני ויקר . בתנאי שהם מייצגים גם פרפורמנס בהתאמה . אני מתכוון לעשות איתו שימוש כצלם = עיבוד תמונה פוטושום ולייטרום.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים. אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,הורדה וצפייה בסרטים,ומשחקים לא כבדים במיוחד(פיפ"א). תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, מעונין במחשב לצורכי פנאי (אינטרנט) ועבודה. אין דרישות ספצפיות מטורפות מהמחשב. מכיוון שאחד השימושים העיקרים הוא אינטרנט מעונין בכרטיס רשת טוב. תקציב: 2000 ₪ חריגה מקסימלית: 200 ₪ מאיץ גרפי : לא מחשב למשחקים, כרטיס מובנה יספיק אני מניח. מסך: גודל מינימלי 14 אינצ' רשת : צריך כרטיס טוב, אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא אינטרנט. סוללה : יש איזו עדיפות לניידות המחשב אבל לא משהו קריטי. חנות : עדיפות למרכז תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי חבר'ה ,אז ככה התקציב שלי זה 4-5 אלף ואני צריך מפרט שהוא בעיקר למשחקים ללא OC הסתכלתי בכמה אתרים ובניתי לי מפרט ,אתם יכולים לתת לי עצות על המפרט הזה או להציע מפרטים משלכם מעבד : Amd athlom 64 6000+X2 AM2 - 3.0GHz 2Mb cache-adx6000IAA6cz-box לוח אם : GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך : Leadtek pcie 2.0 GF gtx 260 896mb Gddr 3 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB זיכרון : G.skill 4096 DRR2 1066 (8 layer PCB) CL-5-5-15 -f2-8500cl5d-4gbpi מארז : thermaltake soprano (black+window) vb1000bws w/o psu ספק כוח : coolmaster silent pro 700W RS-700-amba-D3 בניתי את המפרט שלי ב : www.iqpc.co.il אם תוכלו להתשמש ברכיבים מהחנות הזאתי אני יודה לכם תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט שלא יכלול מקלדת, עכבר או רמקולים אלא אם הם במסך ואז זה בסדר. שיכלול מסך, הארד דיסק SATA 2 300 ג'יגה, זכרון סה"כ ג'יגה DDR2, כרטיס מסך 7600Gt 256mb אפשר יותר חזק אם יש. שיפעיל משחקים שיצאו בעתיד ומשחקים כבדים שיפעיל טוב ושיתאים לעבודות כלליות. שהלוח אם יתאים להכל שיהיה מעבד טוב. לא אכפת לי INTEL או AMD מה שיותר טוב ויותר חזק. החלטה שלכם. תודה! ניסיתי לבנות מפרט אבל יצא זבל ולא מתאימים על החלקים: מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם: ABIT AW8D s775, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL3 הארד דיסק: MAXTOR 300GB (16MB) SATA II כרטיס מסך: Galaxy 6600GT 512MB DDRII TV, DVI, PCI-E כונן דיסקטים: FLOPPY T…
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט ליעוד: -גראפיקה מעולה -משחקים כבדים(דרישה של כרטיס מסך גבוהה ומעבד) אני חשבתי בכיוון Intel . אם לעשות OC בעתיד: לא מתעסק בזה...אני לא שוקל זאת לעתיד. חשבתי על: מעבד-INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם- ABIT IB9 זכרונות-G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ כ.מסך-BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ספק כח-ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מארז- GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA יוצא בערך 5700 +/- שאלה : אם יש משחק שדורש למשל 3 ג'גה במעבד,מעבד e6300 יפעיל דבר כזה? 6300 מספיק…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משרדי (אינטרנטאופיס ואאוטוקד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אאוטוקד וסטראפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חוות דעת|מה אתם אומרים על המפרט הבא של הלפטופ?האם הוא יספיק לגיימינג קליל? המחשב הוא מחשב נייד של HP נמכר בוואלה שופס ב3100 שקל האם המחשב הנייד הזה יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה כמו פיפאפ 2011 כמו פרו 11?? מחשב נייד HP G62-b40EJ XF212EA Notebook מעבד Intel® Core i3-350M 2.26GHz מסך "High-Definition LED HP BrightView Display 15.6 כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics זיכרון 4GB DDR3 כונן קשיח 500GB 5400RPM צורב Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bit צבע - לבן עם דפוס פריזמה שנה אחריות ע"י…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בבקשה... ;D
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי במחשב נייד. קחו בחשבון נוחות עבודה, משקל, מולטימדיה וכל מה שעולה בראשכם. אנאנ נמצקו בחירתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הטבל הזה החליט לקנות מחשב ב10K, ככל הנראה לא אכפת לו לזרוק את זה עוד שנה-מקסימום, לפח. לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותו שמחשב ב4000-5000 יעבוד אותו דבר כמו מחשב במחיר הזה...אולי באחוז או שניים פחות, הוא עדיין עומד על שלו. בקיצור, בניתי לו מפרט, מיועד לOC גבוה, אין צורך בקרור מים, מה שמפריע לי פה זה הלוח אם, אני לא סגור עליו, עדיף לקחת את הSTRIKER? משחקים כבדים+מסך 37FHD. -אבקש מכם לא לבנות מחשב, היות וכל החלקים כאו כמעט בטוחים. רק לעזור לי לבחור לוח אם מתאים או להשאיר אפילו את הDFI. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 …
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרבה זמן שלא הייתי פה והתגעגעתי אז החלטתי לחזור... שאלתי היא כזו, יש לי 2000 שקל ואני רוצה לשדרג את המחשב, אני רוצה להביא זיכרונות מעבד לוח אם והרדיסק 500 גיגה לפחות מבוסס אינטל. אני רוצה שתתנו לי מפרט הכי טוב ומשתלם ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. עכשיו כמה שאלות יש לי ביג טייפון הוא מתאים למעבדים החדשים? הספק שלי של OCZ יתאים(מופיע במפרט)? יש לי הארד דיסק SATA הם תומך גם היום או שכולם כבר SATA 2? אם יהיה מפרט טוב והוא יגיע גם ל2500 אז סבבה :] תודה!
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?
-
המחשב יעבוד עם VISTA ULTIMATE, יש לי כבר מסך, מערכת הפעלה וציוד היקפי צרכים עיקריים : שמיעת מוזיקה, עריכת סרטים + מוזיקה +תמונות, צפייה בסרטים, עבודה משרדית שוטפת, ומשחקים - מעט מאוד... מתוכנן OC (לא משהו רצחני), עדיף מאוד שיהיה שקט- עבודה עם מוזיקה איך המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כו…
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד HP dv6282ea ובמפרט המקורי מהירות הזכרונות 667. היום בדקתי את המהירות דרך cpu-z וכתוב 333. למה? ומה עושים במקרה הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, windows live movie maker, תוכנות עיצוב בתים כגון Sweet home 3D ו-Google Sketchup, תוכנות שיתוף והורדה כמו Torrent, גלישה באינטרנט כולל סרטים לצפייה ישירה, צפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת, FIFA 2013 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כחצי שנה, שבק המטען של ה HP שלי. התעצלתי לקנות אחד חדש אז בינתיים השתמשתי בלפטופ של העבודה. לאחרונה קניתי מטען חדש (מקורי) של HP ורציתי לשאול שאלה שהציקה לי כבר הרבה זמן, האם כדאי להשאיר את הלפטופ מחובר לחשמל או לנתק אותו ברגע שהוא מגיע ל 100% טעינה? שמעתי פעם שזה לא עושה לסוללה כ"כ טוב כשמשאירים את הלפטופ מחובר כל הזמן לחשמל (או אפילו לפרקי זמן ארוכים), וחלק אחר אומר שהמחשבים של היום יודעים להפסיק את הזרמת החשמל לסוללה כאשר הסוללה טעונה במלואה (בדומה לסלולריים). מישהו יודע מה עדיף למחשב שלי? (יש לי HP Pavilion dv6327) תודה! :
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לשימושים ביתיים פשוטים -אינטרנט ואופיס אבל שגם תהיה לו את האפשרות להתחבר למסך פלזמה לצפייה בסרטים וסדרות H.D - 1080P בפורמט MKV. מעוניין שהמחשב יהיה מספיק חזק ושהסרטים לא יקרטעו ואם אפשר עדיפות למסך לא מבריק (לא אוהב את ההשתקפויות) תקציב : 3000 ש"ח לערך גודל מסך: 15.6 עדיפות למט משקל: לא חשוב אחריות: 3 שנים H.D : יספיק לי 500GB אם אפשר 1 TERA רזולציית מסך: 1366*768 יציאת HDMI תודה,ערן .
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-