עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  2. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. אני חייל שאו-טו-טו משתחרר מהצבא. כשהתגייסתי, Radeon 9800 היה אחד הכרטיסים החכמים, כיום... אני מניח שלא צריך להוסיף. עכשיו, כשהעת בה אהיה אזרח מאושר מתקרבת בצעדי ענק, ובתור חובב משחקי מחשב מושבע זה שנים רבות, החלטתי לחזור לסצינה. לדאבוני, מרבית המשחקים החדשים כלל לא עובדים על המפרט הנוכחי שלי, שכולל מעבד AMD Athlon XP 2800, ג'יגה ראם DDR 1, וכפי שנאמר - רדיאון 9800 פרו, 128 מגה, שהייתי כבר צריך לעשות לו "downclock" בשביל למנוע מArtifacts להופיע במשחקים. עכשיו, עם בוא השחרור ומענק השחרור (לו אין לי הרבה יותר מידי ערך), ברצוני לרכוש מחשב חדש. את כרטיס הקול וכל שאר החומרה הנלווית אני אעביר מהמחשב הישן שלי. ברצוני לציין, טרם ארשום את המפרטים, שאני לא כלל וכלל לא מח…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  3. הודעה ראשונה בפורום... ברוכים הנמצאים. אני צלם מקצועי. אני עובד המון עם Lightroom ופוטושופ, ולאחרונה התחלתי לערוך וידאו ברמה בסיסית+. אני מגלה שהמחשב שקניתי לפני שנתיים שלוש כבר לא עומד בקצב (I5 2500K, 8GB 1333MHZ). אז החלטתי לשדרג מעבד לI7 חדש (לא יודע איזה בדיוק. יש המלצות?) בשביל זה אני צריך להחליף גם לוח אם בגלל התושבת, ואז גם אחליף זכרון ל16GB 1600MHZ. יש לי אחלה SSD של Samsung 840 pro 128GB וגם כמה HDD שעושים עבודה טובה בינתיים. האם נראה לכם שעדיף כבר לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לרנדורים שלוקחים לו שעות, או להחליף רק את הלוח אם המעבד והזכרונות? תודה רבה! דוד

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  4. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by ras81,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, אשמח לקבל את המלצתכם בנוגע למחשב נייד סביב ה4000 שח. ישמש בעיקר לאופיס, אינרטנט ואולי קצת סרטים אבל זהו מחשב שני והמרכזי הוא המחשב הנייח שלי. אבל למרות שהוא לא יהיה המחשב המרכזי אני עדיין מעדיף לא לקחת מחשב "פושטי" כדי שלא יהיה איטי ושלא יצריך אותי לחשוב פעמיים איזה תוכנה כן להתקין או לא והעיקר שיחזיק מספיק זמן (לא ימות אחרי שנה שנתיים). חשבתי על פי הודעות בפורום ללכת על DELL, אולם יש להם כל כך הרבה דגמים, שאני מרגיש שאני נאבד בסבך. הדגש עם זאת הוא על מסך 15'' הדגמים שבהם האני מתלבט כרגע הם : STUDIO 1555 Dell Latitude E5500 Dell Vostro 1520 T6570 Dell Vostro 1015 T5870 אשמח אם תוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by KusHniR,

אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by marmark,

שלום לכולם יש לי נייד של טושיבה בן שנה עם מערכת הפעלה VISTA BASIC. יש לי מידי פעם מסכים כחולים שבסוף של המסך זה מה שכתוב : stop: 0x0000008e (0x000001d,0x81e3c04e,0xaf6ba960,0x00000000) האם זוהי בעיה בזכרון? או בעיה חומרה של הזכרונות. תודה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by elad78,

היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?

10. Started by systemb,

צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. החלטי להחליף את הגרוטאה הנייחת שלי במחשב חדש. אני דיין לא בטוח אם אני רוצה מחשב נייד או מחשב נייח, אבל צריך לבדוק אופציות. אני לא יודע כמעט כלום בתחום ואשמח אם תוכלו לתת לי הנחיות או קווים מנחים. אזככה - אין ממש דרישה למשקל. צריך שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכי על הגדרות בינוניות-גבוהות(אם אי אפשר,אז חבל ). אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי, אבל אם יהיה אפשר לחבר איכשהו כרטיס קול חיצוני למטרת הקלטה זה גם יתקבל בברכה. התקציב שלי הוא 4500 שקל, אך אני מוכן לחרוג מתאיים שקל אם זה מוצדק. אני מחפש מחשב נייד, למרות שרוב הסיכויים שאני לא אצא איתו מהבית. האם לדעתכם שווה יותר לקנות מחשב נייח באותו כסף?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. הנה הצעה שקיבלתי מחנות מקומית: מעבד E4700 מאוורר EVERCOOL PT12-9525EA לוח אם PALIT N73V מארז Foxconn S-808 355W זכרון 2GB DDR2 800 A-data דיסק קשיח samsung 200Gb כרטיס מסך GF 8500GT 512MB מחיר 2100 ש"ח. המחיר כולל הרכבה, 3 שנים אחריות על כל הרכיבים. אין צורב כי כבר יש לי. התלבטויות ושאלות: 1. מתלבט בין המעבד הנ"ל לבין E4600. מה אפשר לצפות להבדל ביניהם מבחינת מחיר וביצועים? אולי עדיף בכלל ללכת על סדרת E21XX ולעשות איזה OC בסיסי? 2. האם המעבדים הנ"ל צגיעים ללא יחידת קירור וצריך לקנות בנפרד? כמה טובה היחידה הנ"ל? האם יחידת קירור של פנטיום 4 תתאים? 3.האם חברת A-DATA ידועה כחברה טובה לזכרונות? 4. אני יודע שהכרטיס מסך הנ"ל הוא חלש. איזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקחת בתוספת קטנה (ש…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by IdolAdmin,

מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by lielmar1,

חברה אני קונה מחשב בניתי מחשב תגידו לי עם הוא טוב מעבד intel E8500 3.16 Gh לוח אם Gigabitye GA-EP45TDS3 זיכרון 4 gh ram 800 mh kingston כרטיס מסך ati HD4870 512mg מסך 22 אינץ LG ספק 500 וואט רק תגידו לי עם הספק מספיק חזק או שצריך יותר חזק :) :)

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by harpaz1,

קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  18. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. רציתי לדעת את הדברים הבאים: איפה ניתן להשיג את ה- 6800GT של GAINWARD, וכמה הוא עולה? (אני רוצה את ה- GT האמיתי, אני יודע שהוא הכי טוב, ולא איזה 6800 פשוט). האם הגיעו כבר לארץ מעבדי ה- 90nm S939 מדגמי 3200-3000? אם לא, מתי הם יגיעו? וכמה הם יעלו בערך? האם כבר הגיע לארץ הלוח המבוקש MSI K8N NEO2 PLATINUM, מבוסס NF3 לפלטפורמת ה- A64 SOCKET939? איפה ניתן להשיג את זיכרון ה- 2.2.2.5 של pqi, וכמה הוא עולה? האם הוא טוב ממה ששמעתם? ועוד דבר - אחד ולתמיד - מי יכול להגיד לי סופית אם ה- 6800GT של גווינוורד הוא 1.6ns או 2.0ns? ו... איזה מארזים רצים \ ספקי-כוח רצים טוב עכשיו? ו - תודה גדולה לכולכם, וחג שמח! ... and sorry for the n00bish ...

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by RusTy7,

אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט (חלקה, אני לא מעוניין בתקיעה אחת), עבודה באופיס פוטושופ עם המון חלונות שרצים במקביל. שאם ארצה לשחק מתישהו או לראות סרטי HD לא יהיה בעיה. המינימום שאני רוצה מהמפרט הוא: זיכרונות: לפחות 4 גיגה DDR3 הארד דיסק: לפחות 320 גיגה (עדיפות ל 500) משקל: כמה שיותר קל מסך: עד 16" יציאות חובה: SATA,HDMI,CARD READER, ולפחות 3 USB בלוטוט ו WIFI חובה ומצלמת רשת מובנית. סאונד איכותי ובטריה חזקה אם אפשר, ממש שולי שיהיה פתיחה באמצעות טביעת אצבע. תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by faxE,

הזמנתי מnewegg את הרכיבים הבאים לוח אם - Gigabyte Z490 Vision G כרטיס מסך - MSI 3080 Ventus 3x זכרון - G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3600 אחסון - HP EX950 2TB סה"כ 6170 ₪ הרכיבים שאני מתכוון להזמין היום מTMS (פתוח להצעות) מארז - be quiet! Case PURE BASE 500DX Black מעבד - Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray קירור למעבד - Noctua NH-D15 CPU Cooler ספק - Corsair RM850x 850W PSU 80+ Gold Modular סה"כ ₪2,380 כל המחשב ביחד 8550 ₪, התכנון הוא לעשות OC למעבד ולהישאר איתו לכמה שנים וכשהוא יתחיל להגביל אותי לעבור למעבד דור 11. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכיבים או חוסר התאמה…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Gliding,

ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. Started by questionman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

24. אהלן ידידיי, אני מחפש מחשב נייד כבר זמן רב יחסית אבל מתקשה לבחור אחד ספציפי מהסיבה העיקרית שאני לא רוצה לפקשש ולא מבין מספיק בנושא. לאחרונה החלטתי למצוא מאמרים או כתבות וקראתי די הרבה. עדיין, כאחד שמכיר הרבה יותר את תחום הנייחים התקשיתי להבין בניידים בלי שהחזקתי אחד ביד בפועל. מסתבר שזה עולם אחר ולכן באתי לכאן למעשה כפי שכתבתי בכותרת, אני עושה כמה דברים והמחשב מספק לי מענה כולל. הוא לא תחליף לנייח בבית, אני פשוט בבית רק בסופי שבוע. אני גם רוצה לשחק בו, בעיקר League of Legends, Fifa 12, A.V.A, CS:Source, Battlefield 3 ומשחקי רשת אחרים, עם זאת לא רוצה להיות מוגבל מדי. הוא צריך לשמש ללימודים כיוון ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד. בנוסף אני מעצב גרפי ומתכנת (אתרי אינטרנט …

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. שלום אני סטודנט מחפש מחשב שיעבוד לי חלק בלי תקיעות לשימוש יומיומי עם עבודה של כמה תוכנות במקביל. 1 ) מחשב עד 5000 שקל א ) אם אפשר לחסוך אז רצוי אך שלא יפגע בדרישות. 2 ) המחשב לשימוש של עריכה גרפית, עיבוד נתונים וקצת ממש תכנות. א ) משתמש באופן יומיומי במספר תוכנות במקביל כמו autocad, solidworks ועוד, וצריך שהוא ירוץ חלק. ב )גודל מסך 15.6-14 אינטש 3 )אין צורך בציוד היקפי 4 )רצוי זמן חיי סוללה יחסית ארוך 5 ) אין צורך להקפיד על שקט 6 )לא מתוכנן oc או שדרוג עתידי כלשהו 7 ) בעל מערכת הפעלה מובנית 8 ) קנייה מתוכננת עד סוף החודש 9 ) אין דרישה מיוחדת לחומרה או חיבור נוסף. 10 ) תכנות רצויות: icore7 u. כונן ssd , זיכרו…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים