ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
היי בנו לי מפרט לפי הדרישות שלי ואני מעוניין לקבל חוות דעת לפני הקנייה. http://www.tms.co.il/preview/spec/gmu3x769 המחשב מיועד להחזיק לפחות 3\4 שנים בלי שדרוג, גיימינג כבד. ושאלה, האם הUPS הזה מKSP https://ksp.co.il?uin=9462 יתאים? מישהו יודע אם התוכנה שמגיע עם הUPS הזה מסוגלת לכבות את המחשב בצורה בריאה אם אני לא על המחשב באותו נפילת חשמל? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לייעוץ ברכישת מחשב סלוני. הדרישות שלי הן מארז שוכב. ניגון של 4k כרטיס קול סבבה לחיבור קולנוע ביתי. תקציב כ 3000 שקל. עריכת תמונות ממש בקטנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי אז אשמח לדעת אם אתם חושבים שזאת הצעה טובה לגמרי או שיש מקום לשיפור. http://www.tms.co.il/preview/spec/8nm5awqg תודה מראש. רון
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט למדעי המחשב, ורוצה לקנות לפטופ כאשר השימושים הם בעיקר תכנות בסביבות פיתוח כמו Visual Studio. Android Studio ועוד. בנוסף, גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. ברמת העיקרון, אני חושב שמחשב עם 8GB RAM, מעבד i5/i7 ו-SSD יתאים לי. מצאתי את המחשב הזה של ASUS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=926795 המחיר שלו (בערך 2900 ש"ח) נראה לי הוגן ביחס למפרט, כאשר יש גם 3 שנות אחריות, ולכן זו נראית אופציה טובה עבורי. מה שגורם לי לחששות/חוסר ודאות היא העובדה שכשאני מחפש את הדגם הזה (Asus X556UJ-XX185D) בגוגל, אני מוצא רק תוצאות מחנויות ישראליות (והן פחות מוכרות לי, אין את אייבורי/KSP). כשאני מחפש בלי הסיומת (כלומר מחפש Asus X556UJ), באתר של אסוס המפר…
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לסבא וסבתא שלי. מחשב שיעבוד זמן רב (הנוכחי עבד כ-7 שנים) שימושים הם SKYPE WORD ואינטרנט. לא משהו מטורף. חשוב אבל שיעבוד מהר ולא ייתקע כל פעם שופתחים דפדפן וזה... שתהיה תמיכה גם לוינדוס 10. אין צורך לכלול וינדוס במפרט. (אבל אשמח אם תציינו כמה יעלה אם כן לכלול עותק חוקי) יש צורך שיהיה בו CD/DVD. דיסק SSD אולי גם כדאי שיעבוד חלק? מחיר: אין מחיר ספציפי אבל לא ייקר, בכל זאת לא גיימרים או מריצי תוכנות מטורפות. כ-2000. אולי שעכשיו יש BLACKFRIDAY יש גם מבצעים? הערה: מקלדת, רמקולים ומצלמה כבר קיימים. בתודה, אלי.
-
- 20 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה נייד ממש איטי, אנחנו מחפשים להאיץ אותו כרגע מבלי לרכוש חומרה חדשה. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM HP 2230S זה הדגם. יש עליו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא צולע
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. חיברתי היום ssd samsung evo 840 במקום ההארד דיסק הרגיל, התקנתי עליו את הווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק הישן( בעזרת חיבור sata to usb) והרכבתי אותו במקום הצורב. בזמן שההארד דיסק הישן מחובר במקום הצורב הווינדוס נתקע במסך טעינה, אבל אם אני מנתק את ההארד דיסק מהמיקום שבו היה הצורב אז הווינדוס עולה כרגיל( מהssd). כאילו הווינדוס מסרב לעלות כשההארד דיסק מחובר. מה לא בסדר?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לוח אם: ASUSTeK Computer INC. M2V מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ זיכרונות: שני סטיקים של Kingston PC2-5300 1GB DDR2 (333 Mhz) 667Mhz דיסק קשיח: WD Caviar SE16 320GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit אני לא מבין הרבה בסה"כ, ולכן פונה אליכם. אין לי הרבה דרישות מהמחשב. הוא מאוד איטי וכל מה שאני רוצה זה שיעבוד בצורה חלקה יחסית במה שעושים בו, שזה בד"כ לא יותר מגלישה בכמה לשוניות בו זמנית וצפייה בסרטי HD. אין תקציב ספציפי, רק שיהיה מינימלי ככל האפשר כדי לתת ביצועים סבירים למטרה לה נועד. זה לא אומר לקנות זבלה של רכיבים. כלומר אני מוכן לשלם קצת יותר עבור מוצר שיתן תוצאה טובה יותר. אני די בטוח ש-2GB זיכרון זה מעט מדי, אז…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, באטמן החדש. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בעיקרון אין, הבוס הגדיר כך: "שיהיה זול, אבל איכותי" <--גאון משהו.... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות הנדרשת בעבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר באופיס\גלישה מרובה טאבים\תוכנת "תקציבית"- תוכנה להנהלת חשבונות ולעיתים רחוקות גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך הכל, מקלדת\עכבר אלחוטיים כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנס…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש״ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים הכי כבדים שיש ושייצאו בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, מדי פעם עריכה וקידוד עם אביסאב (תרגום סדרות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 אינץ' ל14 אינץ', העדפה למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מן הסתם במידה וקיים IPS אז מצויין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא * משקל רצוי? באיזור ה1.5 קילו (אולטרבוק, צריך להיות קל לטובת הלימודים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 4-6 שעות יהיו טובים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ללא * Bluetooth? איזה מחשב לא כולל היום בלוטוט'? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי, 500 ג'יגה. MSATA - בונוס * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? שלילי * האם נדרשת א…
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים, בנוסף גם צפייה בסרטים (bluray) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג הכבדים שיצאו כגון The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mad Max וכו' וגם כאלו שיצאו בחודשים הקרובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ' , 1920X1080P -לאילו הגד…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. הסיבה לכך היא שהמחשב הישן שלו (i3 עם 4 ראם) כבר איטי מידי עבורו. המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה גדול, אבל ישמש גם לשימוש כללי בנוסף לצפייה בסרטים. במשחקים הוא לא ממש משחק. חשוב לו שהמחשב יהיה יחסית שקט, וקטן. התקציב גמיש (אפשר להגיע עד 4000 אם ממש חשוב). בניתי עבורו את הפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30876[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]22112[/TD] [TD=bgc…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-broadwell-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a0%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91/
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו') תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני מתקשה להרכיב מפרט שיענה על הצרכים המגוונים שלי (המפרטים באתר לא בדיוק מתאימים). רצ"ב השאלון ממולא ואחריו כמה שאלות שעלו אצלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב די "פתוח". סכום של 6,000 ש"ח (ללא מסכים) נראה לי מספיק, אבל אם יש בכל זאת צורך - אפשר להרחיב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש בעיקר את התמורה הכי טובה לכסף, וממש אין הכרח לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית "כבדה" מאד. הכוונה לעבודה על שני מסכים גדולים, עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל (לרבות וורד עם הרבה…
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לראות סרטים(מחובר לטלוויזיה) ולגלישה באינטרנט. הסרטים בעיקר 1080P וBLUE-RAY. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10170 אשפר זיכרון ל8, HDD לSSD איזה כרטיס מסך מומלץ ?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני יכול כל תקציב אבל לא רוצה לשפוך סתם כסף הבנתי שמעבד I5 6500 יתאים לצרכים שלי, ובגלל המסך שלי חבל לקנות GTX 980TI אז מין הסתם 970 ולפי זה פשוט לבנות את המפרט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. black desert cs;go, soul and blade וכו'' בנוסף כל המשחקים החדשים שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה …
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, מאיה, אפטראפקט וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל, כל מה שיצא, מעדיף שיריץ הכל 60FPS על HIGH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 הציעו לי את Dell P2414H, אשמח אם תציעו לי משהו אחר, אמרו לי שהוא תומך 4K בגלל זה אני רוצה אותו,…
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר ישמש לימים שבהם אני לא במשרד וצריך לעבוד מהבית (יכול להגיע לפעם, פעמיים בשבוע). הכוונה היא שרוב הזמן המחשב ביתי ולעיתים מזדמנות ישמש כתחנת עבודה לצורך פרנסה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית תלת ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, באופן מזדמן לצורך פרנסה. בנוסף: פוטושופ, אילוסטרייטור, בלנדר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 20 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 4,000 שקל למשחקים. אני כרגע עם מחשב זקן שלא ממש מיועד למשחקים האלה. אני משחק בעיקר במשחקי רשת mmorpg כמו Guild Wars 2 ו-Rift ומטרת הרכישה והדרישה שלי מהמחשב, היא לשחק במקסימום ביצועים גרפיים עם fps גבוה. אשמח לשמוע אם המחשב הזה יענה על הדרישות שלי וגם הצעות לשיפור במידה ויש. מצורף השאלון והמפרט תחתיו. כמה שאלות בנוגע למחשב: 1. להבהרה לכמה fps לצפות מהכרטיס מסך שבחרתי, כמה fps נחשב מינימלי במטרה לשחק בהגדרות גבוהות במסך 27 אינץ', וכמה fps יהיה אופטימלי? 2. מה מידת הרעש שעליי לצפות מהמחשב (מ-1-10, כש-1 זה לא שומעים כלל, ו-10 זה רעש בלתי נסבל)? בנוגע למסך מחשב. אני מעוניין לקנות מסך 27 אינץ', בחרתי את הדגם שך LG …
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-