עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lalin,

שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Saikodan,

הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by talcohn1,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואני מחפש מחשב נייד, השימושים של המחשב הם אינטרנט, מוזיקה (סינכרון איפוד ושמיעת מוזיקה) ואופיס. אני אלמד חשבונאות סוג הלימוד של החומר הוא הרבה גראפים ונוסחאות ברוב הגדול של השיעורים ככה שלא זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת (מכמה סטודנטים ששמעתי זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת בחלק מהשיעורים) לכן אני רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה בכך שאני אקנה מחשב עם מסך של 13.3 או 14 ולא כבד, לא עם מסך 15 ששוקל כמעט 3 קילו. עוד חיסרון של מחשב 15.6 עם ליבה כפולה שהם מתחממים מאוד (מנסיון של הדל אינספיריון 1545 שיש לי בבית, המקלדת פשוט בוערת) התקציב שלי הוא עד 4000 כי אני גם רוצה להוסיף רמקולים בסביבות ה 800 שקל ככה של Bose או אולי קצת יותר זולים. אני לא…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by A!,

אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד מתנה למישהו ולאחר שיטוט באתר ראיתי הרבה המלצות על Compaq CQ61 הבעיה איתו שאחריות שניתנת עליו היא שנה אחת בלבד והבנתי שבניידים האחריות היא נושא חשוב. ראיתי באתר של KSP מחשב ASUS X50GL שעליו האחריות היא שנתיים. הצרכים מהמחשב הם אינטרנט לרוב חיבור לטלוויזיה להקרנת סרטים יהיה נחמד ביותר ואם אפשר גם משחקים בקטנה. כמו שאמרתי התקציב הוא 3000 פחות או יותר, בלי חריגות גדולות. אשמח להמלצות נוספות והבהרות. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. היי , מצאתי מפרט עבור מחשב השאלה איזה מבינהם יתאים גם לצפייה ומה עליי לשפר במידה ויש צורך אין צורך במקלדת +עכבר מפרט AMD לדוגמה (לוח אם מצויין ומעבד מעל ומעבר): AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ¤301 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD321, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 334…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by retlol,

מפרט למשחקים, לא מתוכנן OC/שדרוג. התקציב 5 אלף, 300 חריגה אם זה נורא ישנה. בקשר למסך - חשבתי על Dell 2209wa כי ראיתי עליו הרבה תגובות טובות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. אהלן חברים, פרסמתי לפני משהו כמו חודש הודעה אבל זה לא היה רלוונטי כי נשארתי עם המחשב הקיים בגלל שפתרתי איתו את הבעיה - כרגע הוא ממשיך לעשות בעיות, יש לי אותו כבר 5 שנים, זה הזמן להחליף למחשב חדש! דרישות: תקציב- 3.5K כולל מסך, צורב, מקלדת ועכבר. לגבי רמקולים - יש לי Altec Lansing ATP3 - ממליצים להחליף? מזכיר שהם קרוב ל5 שנים אצלי מבחינת צרכים ומה שחשוב - אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD - ושיהיה שקט! חשוב זה המפרט שבניתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 Chipset For Intel LGA 775 CPU ¤324 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 …

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by aed32,

לוח אם:לוח אם תוצרת Gigabyte דגם RGAP55UD3 מחיר: 830 מעבד:icore 5 מחיר: 1085 זכרונות:זכרון תוצרת זכרון תוצרת Kingston נפח 2,048MB DDR3 מהירות 1,333MHz מחיר: 530 כ.מסך:כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon Toxic HD 4870 1024MB GDDR5 מחיר: 1000 דיסק קשיח:דיסק קשיח Western Digital דגם WD Caviar Green נפח 1,000GB חיבור SATA מחיר:455 מארז מחשב תוצרת Thermaltake דגם M5 דלת צד עם חלון כולל מאוורר קידמי עם לד כחול מחיר: 316 ספק:ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 600W מחיר: 529 די וי די וצורב : צורב DVD תוצרת Asus דגם DRW-24B1ST חיבור SATA מחיר:300 - 2 יחידות אז ככה: זה המפרט שאני בחרתי המחירים מIVORY ויש לי שם בן אדם במעבדה שדואג להרכיב לי הוא ספיצית ככה שבקטע הזה אני…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. כזכור לכם חיפשתי לפני כמה זמן מחשב נייד. אהבתי מאוד את הלנובו SL400 אבל יחסית לנתונים שלו המחיר גבוה מידי. החלטתי לא להיות נעולה על לנובו ומצאתי כמה דגמים נחמדים של דל או אסוס. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, בעיקר כי אני ממש לא יודעת איזה סדרות של דל ואסוס מומלצות. Dell Inspiron 1545 T6400 4330HD http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11465 Dell Latitude עוד לא החלטתי אם מסך 14.1 E5400 או E5500 15.4, בכל זאת המשקל משמעותי כאן, אבל מה אתם אומרים על הסדרה עצמה? ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 ASUS K50IJ-643 T6500 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13095 אשמח מאוד מאוד לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיהיה עם גימור טוב,גודל מסך או 12 או 14 עם סוללה בריאה. התקציב בסביבות ה2000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. כפי שהכותרת אומרת: אני רוצה מחשב מבוסס i7 860 כולל מסך עד 5000 ש"ח. זה אפשרי בכלל? שימושים: תכנות, מכונות וירטואליות, פעולות חישוביות כבדות וממושכות, לא OC, לא משחקים. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (לכן ה-Sonata והחלפת מאוורר ה-CPU). לא זוכר אם ל-Sonata יש מאוורר קדמי, אז הוספתי אחד. צרפתי מפרט שהרכבתי באתר "נועה מחשבים" - לא השקעתי בו מעבר ללקיחת דברים שנראו לי במחירים סבירים. הדברים היחידים שחשובים שם הם המעבד (אלא אם כן אתם חושבים שמעבד אחר יהיה יותר טוב), כמות הזכרון (נראה לי שלא אזדקק ליותר מ-4GB בשלב הזה) וגודל ההרד-דיסק (גם כאן, לא נראה לי שאזדקק ליותר מ-1TB). בנוגע למסך - כנראה אקנה את ה-Dell 2209WA. אפשר איכשהו לגלח מהמפרט הזה 1500 שקל? או לפחות 1000?... תודה! I…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. לא לחרוג באגורה מהתקציב. לא משנה אם יהיה רועש או לא. כמובן כרטיס מסך OB. ללא מסך וללא אף ציוד היקפי. בתודה מראש למי שיצליח להרכיב משהו נורמלי...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  19. תקראו קודם ואז תגיבו! יש לי כבר מפרט סופי, בעזרת השם בעוד כשבועיים אני הולך לTMSFOX ומזמין אותו בתקווה שלא יהיו שינויים משמעותיים לרעתי.. לדעתי מבחינת מחיר זה יצא סבבה לגמרי, לקחתי את המארז NZXT APOLLO כי א. הוא ממש זול שם בTMSFOX, מקווה שלא ייגמר להם המלאי עד שאקנה, וגם קראתי עליו ביקורות נהדרות, הוספתי מאוורר.. המערכת היא i5, אשמח לשמוע ביקורות עליה.. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm Case Fan Bulk ¤22 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכר…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחר כמה שאלות כאן בפורום, ואחרי שקצת נסגרתי על הכיוון של איזה סוג מחשב אני צריך- אבקש את חוות דעתכם המלומדת בהשוואה בין שני המחשבים הללו: Asus X59SL P7350 מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P7350,2.0GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Home Premium ערכת שבבים: SiS 671DX chipset זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך : 15.4WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 250GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g,a/b/gBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR אודיו : Built-in Intel® High Definition Audio compliant audio chip, Built-in speaker and microphon…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  21. שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייד אמין, עם מעבד חזק מאד, 4GB חובה, וכרטיס מסך חיצוני שיתמוך באקסלריישן של CS4. חשוב מאד שהמסך יהיה הכי איכותי שאפשר (רצוי LED) עם שטח תצוגה מסביר פנים. אשמח להמלצות, תודה ! :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי לפטופ עם הכרטיס רשת של דל ה- 1510 והשאלה שלי האם שווה לשדרג ל5300 או 5100 של אינטל ? מה ההבדל בין הכרטיסים. כמו כן ראיתי שיש כל מיני מידות אשמח להסבר בנושא תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by embedded,

בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בוקר טוב חברים... אני מחפש מפרט עבור בן דוד שלי. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת אופיס ולא יותר מזה. חשוב לו שהמסך מחשב יוכל לשמש גם כמסך טלוויזיה - גודל רצוי 22". כולל ציוד היקפי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.