ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 המחשב דולק , אך לא מטעין.. כתוב למטה בשורה של ההתחל - plugged in , not charging שמתי windows 7 יכול ליהיות זה הבעיה ? אולי יש איזה דרייבר כלשהו שצריך להתקין שפיספסתי? מה שמוזר זה שגם המחשב מכובה הוא פשוט לא מטעין בגלל זה אני חושב שזה פחות הבעיה של הווינדוז.. אלה אולי של הסוללה.. זה בטוח הבעיה של הסוללה ? כי היא דיי חדשה.. המחשב לא היה דלוק איזה שבועיים יכול ליהיות שזה הסיבה? בבקשה מי שמכיר את התקלה הזאת או שיכול לעזור שיענה.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב הבא ב-2789 ש"ח, וכלולה בו Windows 7. רציתי להודות לכל מי שעזר לי פה להרכיב את המפרט במהלך החודש האחרון. רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. אם אפשר בבקשה אל תגידו "כבר קנית, אז למה אתה שואל", פשוט תגידו מה אתם חושבים. שאלתי חבר לגבי המפרט, והוא אמר לי שהמפרט בסדר גמור, רק שהוא היה מחליף את הספק כוח למקורי של ThermalTake, כי FSP זה משהו ג'נרי וחלש. האם זה נכון? תודה ויום טוב... מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש מפרט עבור גרפיקה בעיקר \ הבאה לדפוס ואני מבקש מפרט ל-PC בו יעשה שימוש עיקרי בתוכנות , אילוסטרטור , אינדיזיין בפרט וחבילת אדובי בכלל דרישה משנית מהמערכת עבודה בחלונות מרובים וצפייה בסרטים באיכות טובה אני מתכוון להוסיף גם מסך 22-24 אשר יתאים למערכת ולא יכלל בתקציב וגם עליו אשמח לקבל המלצה מצאתי מפרט לפני כמה חודשים בדומה לדרישות ואשמח לשמוע דעה עליו עם מקצה שיפורים לנקודת הזמן הזו. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון 2GB Kingston Value x 2 CL5 HD WD 1TB 32MB SATA2 7200RPM - WD10EADS מארז CoolerMaster CM690 ספק כוח THERMALTAKE T…
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך המפרט שבניתי (כרטיס מסך יקנה חודש הבא) מעבד : AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤ 719 לוח אם : GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ¤ 519 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤ 392 מארז : THERMALTAKE STRIKE MX ( BLACK) VI6001BNS w/o PSU ¤ 214 ספק כוח : COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤ 291
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos LG איך הניידים של LG בכללי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למחשב בשביל אחי הקטן בתקציב של עד 1500 שקלים, בגדול המחשב הוא לעבודה שוטפת כמו אינטרנט אייסיקיו וכל השטויות, וגם להרצת משחקים... אני כמובן לא מצפה למשהו גדול אלא למשהו שיריץ את המשחקים של היום הפחות כבדים בצורה נורמלית... אין צורך בציוד היקפי. תודה חג שמח ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה אנשים וכל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע עצות כלליות אבל יש לי גם כמה שאלות ספציפיות. אם זה רלוונטי זה הנייד שברשותי: Asus n81vp-d1 1. אם אני ליד שקע עדיף לעבוד עם המחשב מחובר לחשמל תמיד או רק עד שהוא טנען במלואו ולחקות עד שהוא יפרוק כמעט לגמריי ואז לחבר שוב? - או מה... 2. בכל מקרה, האם חשוב\כדאי\בכלל ישנה משהו אם פעם בכמה חודשים אני אתן לסוללה להתרוקן לגמריי ואז להטעין אותה במלואה? וכמו שאמרתי, אני אשמח לשמוע עוד עצות מועילות בנושא הזה ובכלל בדברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את מצב הנייד שלי תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב יהיו משחקים ממש מדי פעם כשיוצא משחק טוב (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת או NFS החדש, אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל לא רעש תחנת עבודה. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב לפחות בכמה שנים הבאות (4-5 שנים לפחות). AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אתם יוכלים לחסוך לי כסף איפשהו ? תגידו הספק יש מצב לספק שמחזיק תמערכת בפחות כסף ? כדי לשנות איזה משהו ? אולי לוח מעבד ? זיכרון ? כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray 320 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 240 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 330 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 300 SEASONIC 400W : SS-400ET 270
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנהטובה עד מאוד. אני חושש שהמחשב שלי הולך ונעשה מיושן קמעא (בסופו של דבר, הוא כבר בן חמש..) ותוהה כמה יעלה לי לשפץ אותו. יש לי שני הארדיסקים (אחד SATA-2, השני IDE רגיל) וצורב דיוידי וכלמני כאלה. אני מחפש בעיקר לוח אם (כרגע יש לי NFORCE 4), מעבד (1.8 של AMD) וכרטיס מסך חדש (GEFORCE 6600); אני מניח שאולי כדאי לקנות גם ספק כוח חדש. אני משתמש במחשב בעיקר בשביל לימודים אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ברזולוציה סבירה (למשל, אני אשמח אם הוא יוכל להריץ את COD 5 החדש וכו'). האם אפשר למצוא מפרט לפריטים כאלה בטווח מחירים של 2500-2000 שקל? אין צורך לצרף גם את הזכרון RAM, אני ממילא אקנה 2 ג'יגה אם אחליט לשפץ. שאר הציוד קיים ותקין.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב ושנה טובה לכולנו שתהיה! אני רוצה לקנות מחשב חדש ממש בימים הקרובים ואני צריך מפרט... 1. מה התקציב? התקציב הוא בין 4000 ל5000 ש"ח לא למזומן 2. מטרות המחשב? שימושים יומיומיים ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו כמו: צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמעט ולא 10. האם מתוכנן OC? ל…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי, קבלתי כמה הצעות לגבי מחשב נייד Lenovo x61s במחיר בסביבות 3500 ש"ח רציתי את עזרתכם בכמה שאלות, 1. האם המעבד שלו (L7500 1.6Ghz)מספיק חזק? הבנתי שזה מעבד מיוחד לחסכון בחשמל, השימושים העיקריים שלי הם פיתוח תוכנה בתוכנות כמו Matlab , VisualStudio וכו'..ואני מעוניין בעבודה רציפה ומהירה.. 2. האם המחיר הוגן? המפרט: מעבד L7500 1.6Ghz זיכרון 2G RAM האד דיסק 160 גיגה תקשורת WIFI BT הגנה ביומטרית FP סוללה מורחבת 9Cell תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש או של DELL או של LG עוד לא החלטתי. אני מחפש מפרט של מחשב המתאים גם למערכת ההפעלה לינוקס (Linux) ולא רק לווינדוס. חיפשתי באתר http://www.jaya.co.il שזה אתר של לינוקס מפרטים למחשבים ניידים שאפשר להריץ בהם לינוקס אך המידע שם לא מספק אותי ואני רוצה לדעת אם יש פה אנשים שקנו מחשבים ניידים ומריצים עלייהם לינוקס והאם זה רץ להם תקין או שיש להם בעיות ואילו בעיות? תודה לכל העוזרים איתמר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש לגיימינג,וכנראה עושה OC,איזה מפרט עדיף,האחד עם 4890 יחיד והשני עם CF של 4770: 1. AMD Phenom II x4 940 GIGABYTE MA770-UD3 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) VX 550W Active PFC 12cm Fan 2: AMD Phenom II x4 940 Asus M4A79 Deluxe 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E [CrossFireX] 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred …
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-