ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משרדי לצרכים בסיסיים (אבל להערכתי לא מספיק בסיסיים כדי שנטבוק יספיק). חשוב לי אמינות יותר מביצועים, ועדיף עם אחריות לשנתיים. לא קריטי שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. חשבתי בכיוון של http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 של לנובו עם שנה אחריות בעלות של 2050 ש"ח, או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5821&CatCode=315 של LG בעלות של 2190 ש"ח עם מפרט קצת פחות טוב אבל שנתיים אחריות. השאלה היא מה האמינות של המחשבים האלה ומה איכות שירות התיקונים. ניסיתי לברר איפה יש סניפי שירות תיקונים של LG ולא מצאתי באתר שלהם. זה סימן רע? אשמח לכל עזרה ועצה, עופר
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1130 ¤ ABIT IS7-E 490 ¤ ADATA DDR 512MB 400MHZ 660 ¤ ALBATRON FX5900XTV VIVO 128DDR 1175 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER 535 ¤
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח-אם: GA-K8NMF-9 של Gigabyte. עלה 500 ש"ח. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ Venice Core. עלה בערך 800 ש"ח. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 600GT. עלה 900 ש"ח. זכרון RAM: סטיק יחיד של 512Mb. עלה ~200 ש"ח. סך הכל הייתי רוצה לשדרג את הרכיבים האלו לרכיבים שעולים בערך אותו הדבר כיום, בגלל זה התקציב שלי הוא בערך 2.5K, כמובן שעדיף אם אפשר בפחות. בזמנו קיבלתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ועל המעבד הזה מכיוון שהם כביכול באותה רמה, כלומר אין רכיב אחד שהרבה יותר טוב מהשני והיכולות שלו מתבזבזות. יש לי כונן קשיח וכונן אופטי, אני חושב שספק הכוח שלי (500 או 600 וואט) יספיק גם למפרט החדש, למרות שאני מוכן גם לשמוע דעות בנושא הזה כמובן. אני מרוצה מהמארז, ואין לי צורך ברמקולים/מ…
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
גודל המסך?מ15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די ארוך אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160-GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,חברה עם אחריות ארוכה היי אחי מעונין להתחדש בבמחשב נייד.הוא ישתמש בו להורדות סרטים אופיס ואינטרנט התקציב כאמור הוא 5000 ש"ח אך רצוי כמה שפחות.תודה!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאבא שלי כדי שלא יחרוש לי על המחשב שלי בלילה וייתן לי לישון רוב השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ללא משחקים חוץ מסוליטר :nutty: חשבתי על סמפרון עם לוח M.ATX שיש בו כרטיס מסך על הלוח מסך יכול להיחשב כאופציה תודה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחד לעבודה באינטרנט פרמייר לאינטרנט, כלומר לא HD, פוטושופ לאינטרנט, תכנות PHP CSS ועבודה עם פלאש הורדות סרטים השאלה שלי היא לא לדגם ספציפי אלא לאיזה מעבד לכוון האם מספיק לי ה I3 או לפחות ללכת על I5 והאם אני צריך כרטיס גרפי או שכרטיס בסיסי יספיק הנייד השני ניידות עבודה בסיסית לאינטרנט, כלמור עיצוב ותכנות אתרים ובמקביל המחשבה היא שיהיה בחדר שינה ויתפקד כתחנת הורדה מהאינטרנט וצפייה בתכנים און ליין ו HD האם הדל ווסטרו 3500 I3 יספיק לצרכים אלו? בנוסף ראיתי שהמחשב הספציפי הזה קיבל ציון לא כל כך טוב באתר של ניידנייד, האם להתייחס לביקורת זו ואם לא אז באילו אתרים בחו"ל כדאי להסתכל בביקורות על ניידים? תודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי לכולם, הסתכלתי על שני מחשבים של ASUS שכל ההבדל בין השניים הוא המחיר עצמו. וזה נראה לי מוזר אשמח לחוות דעת מה ההבדל בין השניים ? מחיר 5090 (לא באילת) https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=48808&select=.268..271..1358..211. מחיר 4262 https://www.orpc.co.il/items/1752927#Image_1 תודה לעוזרים, אריק
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום וסליחה אם הנושא נפתח בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו בהתאם. (תמיכה טכנית?) # הנייד כרגע עדיין באחריות, אך אני מבקש עזרה כאן לפני פניה לתמיכה של DELL קצת פרטים: מחשב נייד דגם של DELL מדגם VOSTRO 3450 מערכת הפעלה WIN 7 SP1 X64 + מקבל עידכונים אחרונים של מיקרוסופט דרייברים מעודכנים, נכון לזמן פתיחת האשכול הזה BIOS מעודכן העניין: למחשב שתי יציאות USB3 ומהיום הראשון יש לי בעיות בחיבור הזה. יש לי כונן חיצוני 2.5 של סאמסונג בחיבור USB3, כאשר אני מחבר אותו ליציאה התואמת במחשב הוא עובד רגיל, אין תלונות על מהירות הכונן, באמת שעובד כמצופה, אך התקלה לא מאחרת לבוא... ברגע אקראי הוא פשוט מתנתק, כשאני אומר "מתנתק" אני לא מתכוון לכך שהוא לא מוצג במחשב בתור אות מסויימת, …
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חבר'ה לאחר התרשמות מהרמה הגבוהה בפורום קבלו שאלה: אני צריך חוות דעת על מפרט למחשב ללא מסך בתקציב קטן של 1300- 2000 ש"ח להורות של מדיה ושימוש משרדי. אני גם רוצה לחבר את המחשב לTV בכדי לראות סרטים דרכו. כמובן שאם התקציב מאפשר שדרוג עתידי מה טוב. אני רוצה את המקסימום בתנאים ה"בעייתיים" הנ"ל: הצעה שקיבלתי: מארז סטנדרטי לוח אם לפנטיום 4 MSI P8M2 מעבד אינטל פנטים D כפול ליבה3.0GHz-800Mhz (לא CORE DUE) זיכרון CEON 512 MBDDR2 533MHZ כרטיס מסך Geforce 6200 128MB דיסק קשיח SATA 80GB 7200RPM צורב DVD של LG 52*32*52 כרטיס רשת10/100 כרטיס קול 6 ערוצים (5.1) רמקולים מקלדת ועכבר (משער שמהסוג הכי זול- אבל לא קריטי יש לי ציוד היקפי די טוב מהמחשב הקודם) מחיר: 1900ש"ח מה דעת…
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בין השאר לתוכנות גרפיקה ועריכה כמו פוטושופ, פלאש, CAD , ויוכל להריץ סרטים ומשחקים. ידוע לי שאני רוצה מעבד עם ליבה כפולה, הארד דיסק SATA לפחות 80 GB (רצוי יותר) , זיכרון של 512 (רצוי 1GB). אני גולש באינטרנט כבר כמה שבועות ומנסה למצוא חנות\אתר שיש בו מחשב כזה אבל לא ממש מצליח למצוא. התקציב שלי הוא בין 7000-8000 שקל כולל מע"מ.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר (זה אחרי החריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, וקצת מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מחפש מחשב בסיסי ביותר שיעבוד על אופיס ואינטרנט,מה שחשוב לי בעיקר זה גודל המארז,כמה שיותר קומפקטי. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אז ככה אני מרכיב מחשב לעריכת וידאו. אני צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, ספק ומארז. אני די סגור על המעבד והלוח אם i7 920 וה asus p6t deluxe לגבי שאר החלקימ אני ממש לא בטוח אבל הספק והמארז צריכים להיות ממש שקטים.
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חבר שלי בנה לי מפרט גיימינג ורציתי לראות מה דעתכם . ( המחשב הוא לצורכי משחקים בלבד , משחקים כבדים , מחשקי אונליין וכו) אם יש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות אני אשמח תודה (התקציב הוא לא מעבר למה שמוצג , 4,600 זה גם ייצא פחות כי סתם לקחתי מארז יקר ואני אוריד לאחד שעולה בסביבות המאה שקל) וגם המעבד הוא בוקס ואין לי בעיה לקחת TRAYשזה 100 שקל פחות בנוסף אני די נעול על הכרטיס מסך הזה משום שהוא 448 ביט יש לי מסך 19" של LG w1952tq המחשב הוא לגיימינג בלבד מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני לא כ"כ מרוצה מהמחשב שלי ואני מעוניין במחשב חדש... העיקרון הוא פשוט נטו מחשב... לתכנות בעיקר כמובן מוזיקה וסרטים אבל לא משהו פסיכי... בתקציב של עד 2000 ש"ח בכל זאת חייל... מה שמצאתי הכי טוב בKSP זה הדבר הזה ... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המחשב הזה מספיק טוב לגיימינג ואם אני יוכל להריץ על אולטרא משחקים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1 מארזים: מארז Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case No PSU 1 מסכים: מס…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח בערך ואני לא יודעת מה אני צריכה לקנות איזה חלקים למחשב וגם אם משהוא יכול להציע לי חנות טובה שבה אפשר לקנות את המחשב ושהם עושים שם מחירים טובים ואם משהוא יודע אם יש win xp חדש??
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש המרכזי והחשוב של המחשב הוא לצורכי תלמידת אנימציה (שנה שניה) שמתעתדת לעבוד ולעסוק בזה תוכנות בשימוש MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects. השימוש העיקרי הוא ב-MAYA וחשוב שיעבוד איתה כמו שצריך. חשוב גם שהמחשב יהיה חזק ברינדורים (וגם mental ray) יחוברו למחשב 2 מסכים בגדלים של כ-20 אינץ לערך, ברזולוזציה טובה ובהגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי, גם לא במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
• מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוספות ועריכות בצבע אדום אני מחפש 2 ניידים לאותם צרכים פחות או יותר, אבל לכל אחד הוגדר תקציב מעט שונה. אחד עד 3K והשני בסביבות 4K (שני אנשים שונים)... * מטרות המחשבים הם 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים. * גודל המסך הרצוי הוא החל מ-15" בזול ו-17" ביקר. * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - בזול אשמח ל-3 שעות עבודה, ביקר זה פחות משנה. * בשניהם צריכה להיות יציאת HDMI ו-eSATA, ביקר צריך גם USB3. * בלוטות' חובה בשניהם. * היקר צריך לתמוך ב-WIDI. * כונן HDD של לפחות 300 מגה בזול ולפחות 500 מגה ביקר. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף 7200. * צורבי DVD בשניהם. למרות שאם זה מוריד את ההיצע, יש נכונות לשקול צורבים חיצוניים. * כונן Bluray לא …
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב חדש. אני רוצה במחשב הזה קירור מים בגלל זה חשבתי על המארז Thermaltake Kandalf Silver LCS המארז מגיע עם קירור מים למעבד (ניתן להוסיף גם קירור לכ. מסך) הולך להיות בו CF עם 4870 אם יש למישהו הצעת קירור מים אחרת אני אשמח לשמוע שאלה נוספת, איפה כדאי לקנות היום מחשב באיזור המרכז ? חשוב לי מאוד השירות אבל לא על חשבון מחיר! כרגע המפרט מורכב מסקיפיסי המפרט אכן מעט בזבזני אבל אני רוצה להגיע למחשב ברמה ממש גבוהה מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 לוח אם ASUS Striker II NSE ¤1723 (או לוח אם ASUS Maximus Extreme ב ¤1639) כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤550 כמות:2 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤758 כ…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי. אני סטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד עד 3000 שח. ממה שקראתי בפורום עד כה ראיתי שיש המלצות למחשבי ASUS, לא הבנתי למה. אני פשוט לא כל כך מבינה בזה והייתי שמחה אם מישהו היה יכול להסביר לי אני אשמח, מה ההבדל למשל בין DELL לHP או טושיבה. מה שחשוב לי במחשב זה שאפשר להוציא ממנו כמה שיותר בסכום הזה. מה שחשוב לי זה שלא יתחמם יותר מידי, שהזמן סוללה יהיה גבוה כמה שאפשר (מ-4 שעות), כרטיס מסך נורמלי, ומסך שיהיה איכותי כמה שאפשר. יש לי 2 מחשבים שראיתי פה המלצה עליהם, אשמח אם תעזרו לי: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום , יש לחבר שלי מעבד INTEL Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של עד 1500 ש"ח (אם חובה אפשר לחרוג קצת ) אין צורך ב OC ובלי ציוד היקפי או מסך וגם בלי כרטיס מסך, המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-