עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום רב. אני מבקש מפרט בשביל חבר, המפרט יכלול מעבד INTEL במהירות שעון של 3.2GHZ רק אינטל פנטיום זיכרון ליבה 2MB זיכרון ב L2 של נורטווד, 1gb זיכרון RAM תדר של 533MHZ HDD של 160GB לפחות 7200RPM 8MB BUFFER, כרטיס מסך של NVIDIA לפחות 256MB צורב DVD דול לייר וכונן של 52x32x52 המחשב יהיה כולל כל הציוד הקפי של מסך מקלדת רמקולים מה שצריך... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים משחקי רשת והורדות מהאימייל. אפשר לחרוג כלפי מעל אך שלא יעלה על סכום של 8 אלף ש"ח תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 4800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לרדת באיכות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מומלץ שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים,עבודה משרדית קלה ובעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV,Diablo 3, Assassin's creed וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ארכוש מסך 23-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by yoavpais,

אני מעוניין לקנות לפטופ , ולאחר בירורים ושיטוט בפורום הזה נשארתי עם שני מחשבים שנראים לי טובים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסה ומעוניין במחשב בעיקר לצרכי לימודים , תכנות , עבודה עם מטלב ועוד כלים שמשתמשים בהם בהנדסה, וצפייה בסרטים HD. אשמח לשמוע דעתכם האם המחשבים האלו מתאימים לצרכים שלי ואם למישהו יש המלצה ספציפית לאחד מהם לעומת השני תודה אלה המחשבים : Samsung NP350V5C-A01IL- Asus K55A-SX235V-

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. שלום אני חדש פה קראתי חוקים אז מנהלים אם עשיתי משהו לא נכון תגידו אני יתקן לא לנעול בבקשה =]. אוקי אני רוצה לקנות בעוד חודש בערך מחשב חדש ואני קצת רוצה לדעת מה אני הולך לקנות כי שנותנים לי הצעות מכיר אני מגלה שאחרי זה זה דברים לא הכי טובים שיש עכשיו הרכבתי מפרט מהאתר skypc האם המפרט הוא טוב לדעתכם לתקציב ה 4500? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤421 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤268 כמות:1 כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT 512MB I-Chill PCIe ¤1474 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤181 כמות:1 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤305 כמות:1 ספק …

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by Gliding,

היי, אני מחפש לוח אם, מעבד, זכרונות ומארז ב-3000 ש"ח. אני מאוד אודה אם תוכלו לתת לי שלושה מפרטים שונים: 1. מבוסס 64 (אני מעדיף אותו, על כל החסרונות שבו) 2. מבוסס nForce 3. מבוסס VIA המחשב הוא לשימוש ביתי, מעט משחקים, ואולי אפילו גרפיקה, אבל כרטיס מסך נשאר בינתיים בצד (אלא אם מישהו יציע משהו ממש ממש טוב) המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by natee,

---- כפול טעות

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. בבקשה מפרט למחשב חזק שמיועד להורדות( סרטים בעיקר משחקים וכו') שאני מוריד המון.. וכמובן לגיימינג כגון:crysis,gta iv,fifa וכו'.. ללא ציוד היקפי לא צריך oc המסך יהיה 22"(מתקציב אחר-אשמח להמלצות) תקציב: 3750-3800 . תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by barakmitz,

שלום לאחרונה נתקלתי בסדרה ELITEBOOK של HP באתר שלהם, אבל לא ראיתי את הדגמים למכירה בשום מקום. כמו כן לא מצויין משקל ומחיר. איך המחשב הבא? האם מישהו מכיר אותו ויודע להשלים את החסר (משקל?מחיר?) האם הוא מומלץ יותר מסדרה כמו PAVILION DV-5? HP EliteBook 8530w http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/321957-321957-64295-3329741-3329741-3781677.html כמו כן איזה עוד דגמים בסדרה יכולים להתאים לסטודנטים?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים ישנים, ואני רוצה למכור אותם אלו המפרטים של כל אחד מהמחשבים (החזק הכי למעלה, החלש הכי למטה) הראשון: MotherBoard: MSI 845GE Max CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz GPU: nVidia GeForce4 MX440 64MB Memory (512MB Total): 2x 256MB DDR Network: Intel 10/100 HardDisk: Western Digital WD800JB-00JJA0 80GB 7200 RPM Philips PBDV1640P (DVD-RW) Atapi CD-RW 52XMax Diskette ROM 1.44MB PSU: G. Data 500W בעיות קיימות: 2 כניסות USB מאחורה לא פועלות ולכן יש להשתמש ב2 כניסות USB של המארז הנמצאות מקדימה שני הכוננים נתקעים לפעמים (אני יכול להחליף לכונן שפועל ונמצא במפרט אחר) הערות: הספק כח חדש ועלה 150 ש"ח, זאת בעקבות תיקון שנעשה השני: Build: Compaq Evo D310 MotherBoard: C…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by nirzx,

Intel CoreTM i7 1.6GHz ( 2.8GHz Turbo Mode ) 720QM אפשר בבקשה הסבר? זה 1.6 או 2.8? האם המעבדים האלה מומלצים למשחקים? אם אני מריץ משחק כבד, שדורש 2.8, האם המעבד באמת יספק את הסחורה או שהוא ישאף ל2.8? האם שימוש ארוך במצב הטורבו יכול לפגוע במחשב בצורה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by Zeper,

מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤449 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤338 מארז: ANTEC NSK4400/NSK4480 NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤284 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 …

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Warped,

שתיהם לפי המחירים של KSP: 1: AMD Athlon 64 3000+ ABIT KV8-MAX III MSI Radeon 9800Pro 2: AMD Athlon XP 3000+ FSB 400 ASUS A7N8X Delux MSI GF6800 שתיהם יצאו לי בערך אותו מחיר, ורציתי לדעת מה עדיף. תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. היי, ראשית אני אציין שאין לי שום ידע בנושא של מחשבים ניידים. המחשב מיועד לסטודנט, השימושים הם שימושים בסיסיים של אינטרנט, מוסיקה, סרטים (באיכות גבוהה), הורדות, תוכנות בסיסיות של microsoft אני מניח וכדומה. הדרישות הן: מסך מינימום 15inch, מעבד כמה שיותר חזק, 4GB, סוללה כמה שיותר חזקה, שלא יתחמם יותר מדי וכמובן שיהיה אמין. אני מקווה שהדרישות הגיוניות. כמו שכתוב בכותרת התקציה הוא בין 500 ל-700$ וכמובן שעדיף כמה שפחות, המחשב יקנה בארה"ב, כנראה באינטרנט לכתובת בארה"ב. תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by victory,

אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים ועבודה כללית ללא ציוד היקפי, התקציב 4400-4500 מקס', יש לי מסך 19 אינצ'. אם מישהו יכול להרכיב לי את המפרט כאן: http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx זה מאוד יעזור לי כי אני קונה שם בטוח

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by brsv,

יש לי דיסק קשיח, DVD אני לא רוצה , יש לי ספק HEC 400 W לאני רוצה להשתמש. מידות מגירה (למארז ): גובה 16 ס"מ , רוחב 40 ס"מ , אורך 40 ס"מ . 1. מה התקציב המקסימאלי? 100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. דודה שלי מחפשת מחשב נייד...אתם יודעים לסטונדט...בלי הרבה שטויות.... אז ככה התחלתי להסתכל קצת ונראה לי שזאת הצעה ממש טובה... אין תקציב ממשי אבל אתם יודעים 4700 ובאיזור.... חשבתי על זה: יצרן Acer דגם TravelMate 2413WLMi מעבד מעבד Intel Celeron M 370 Processor מהירות 1.50GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 1MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 60GB מסך סוג WXGA גודל 15.4 אינטש רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך Intel 910 זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כרטיס רשת יש כרטיס אלחוטי יש BlueTooth אין יציאות VGA יש S-Video TV Out אין USB 4xUSB 2.0 יציאת מודם יש יציאת רשת יש IEEE 1…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. היי, אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד בעיקר לשימוש ביתי רגיל עם כוונה להתחיל לערוך תמונות בפוטושופ CS6. התקציב הוא עד 2750 ש"ח גג, ללא OC מתוכנן. העבודה היא על מסך 22'' ברזולוציה של 1680X1050. האם יש מקום להידוק המפרט או לשידרוגו במסגרת התקציב הנתון? Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Box, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4026 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2)DDR3 1600Mhz CL9 BLS8GK3D1609DS1S00, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4048 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sa…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום לכם, אני טס ליפן ממש בקרוב לתקופה של כמה חודשים... השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, וורד, אכסון וצפייה בתמונות, שיחות סקייפ... בעקרון אני צריך מחשב קטן וקליל שהסוללה שלו תחזיק כמה שיותר זמן (במידה ויום שלם אין לי נגישות לנקודת חשמל), בינתיים עברתי על הפורום וקראתי ביקורות והשוותי מחירים ויש 3 נטבוקים שנראים לי: ACER ASPIRE ONE ASUS EEE PC 1005HA MSI WIND U100 PLUS ASUS EEE PC 1101HA המחירים שלהם די זהים, כרגע אני נוטה יותר לכיוון של האסוס. מה דעתכם ? תודה מראש, יאיר http://www.netbookmarket.net/intel-gma950-vs-gma500/ http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1101ha.aspx?mode=specs http://www.laptopmag.com/review/laptop/asus-eee-pc-1005ha.aspx?mode=specs

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  24. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות למפרט טוב יותר אז אני ישמח^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור מאוחר יותר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר.. אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג 200+- במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים