ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתי אצל ידידה בלה בלה בלה נתנה לי לקחת מה שאני רוצה מהמארז TOWER של אחיה(כולל המארז). עזרו לי להבין מה השווי של הרכיבים. מה מצאתי: 1: זכרון 512MB CORSAIR CMX 400MHZ CL2.(לגביו גם אני צריך להחליט אם שווה לי להוסיף אותו לשני 512MB הגנרים שיש לי עכשיו או לא) 2: ספק כוח ICUTE-4500 450W. 3: Audigy Sb1394. 4: כרטיס מסך PCI-E שלא ברור לי איזה דגם(מצורפות תמונות שלו ושל הספק). מה מצאתי אבל עדיין לא לקחתי: 5: FAN BUS(או איך שלא קוראים לזה ששולט על 4 מאווררים). לא זוכר של איזו חברה(לא הצלחתי לפרק אותו מהמארז). 6:לוח אם (7)מעבדים לא ידועים(לבדוק). 8:מארז TOWER מחברה כלשהי. פרטים על הכרטיס מסך: נוצר בתחילת 2003, ונראה לי שרשום שם LE בסוף הדגם אבל לא סגור(תסתכלו בתמונות)…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכם... אז ככה... אני אמור לקבל מארז מלא עוד כמה זמן מצרפת... רק מארז ! בלי ציוד היקפי. בבקשה בבקשה תעזרו לי לשפר או להפחית (עם העין הגדולה שלי) את המפרט שהרכבתי... התקציב די גדול אך גבולי. כך שאני לא יכול להגדיר את הסכום המדוייק.... המחשב למשחקים חזקים... וסתם בגלל שאני רוצה מחשב פצצה!! להלן המפרט... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מפרט למטרות גיימינג והוא סופי, מה אתם אומרים? ד"א המפרט צריך להיות בKSP אז אל תציעו לי מחנויות אחרות חח.. ועוד משהו, אני רוצה לקחת מסך עד 770 ש"ח.. אלה כולם מתאימים: PROVIEW FP2226W, Benq FP222W, Mag AI2237W, Acer X223W שכולם 22 אינטש או את הסמסונג ששמתי במפרט שהוא 20 אינטש.. מה הכי כדאי? תודה לעוזריםם
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, חבר שרוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח למטרות הנדסיות (MATLAB וכד'), מצא את המערכת הבאה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB85 המחשב אינו מיועד למשחקים, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי ואין כוונה לשדרג רכיבים מהרשימה המופיעה באתר. אפשר בבקשה חוו"ד?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה מחבר שלי על 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת . התקציב הוא 5.5K והמחשב מיועד למשחקים כבדים והוא צריך מערכת הפעלה ומתוכנן אוברקלוק בעוד שנה שנתיים. המחיר של כל חומרה רשום מימין [table][tr] [td] 165מארז[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] Thermaltake V3 [/td][/tr] [tr] [td] 355ספקכוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוחאם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרוןפנימי [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונןאופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירו…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש למערכת קולנוע ביתי. אני צריך רק קופסה (זתומרת לא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכל הירקות) חשוב לי כמה דברים ואני יתחיל בפשוט ביותר: 1.מארז המחשב - צריך להיראות טוב, אבל לא מצועצע ובלי אורות ונצנצים, ושיהיה אמין ובעל יכולת קרור גבוהה. 2.הרד דיסק גדול עדיף מעל 300GB ואיכותי. 3.כרטיס מסך מתאים לויסטה ולDX10 עדיף כמה שיותר חזק עד גבול המחיר NVIDIA בבקשה. 4.מעבד אינטל כפול ליבה שיתאים להצגה של וידיו בHD מלא. 5.כרטיס קול איכותי במיוחד (מתחבר למערכת 5.1 של B&W דרך רסיבר) 6.כל שאר הדברים שצריך כמו זכרונות, צורב DVD,ספק חזק ואיכותי,לוח אם וכל השטויות. נראה לי שציינתי הכל אבל אם לא אני פה קורא את התגובות שלכם מפרט עדיף מנוע מחשבים או חנו…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-גיימינג די כבד, -ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD. -לא מתוכנן OC ולא מתוכנן שדרוג בעתיד. -רמת שקט 6 בסולם מ 1-10 (לא כל כך חשובה) -רזולוציית משחק 1920X1080 -אם אפשר אז מערכת בלי SLI\CROSSFIRE (מעדיף כרטיס בודד) אם אפשר כמה שיותר לחסוך יותר לכיוון 3800
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד 13 אלף ג'ובות אני מחפש מחשב חזק מאוד, גם בתור גיימר, וגם בתור מישהו שמשתמש בתוכנות ממש כבדות.. כגון עריכת סרטים וכו' ללא ציוד היקפי, הקירור חשוב כך שלא יהיה אכפת לי להוציא סכומים בשביל סוגי קירורים שונים. תודה.. *יותם - כנראה שנסחפתי יותר מידי, מקווה להצעות ממך..
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מפרט טוב ב6000...כולל הכל עכבר מקלדת מסך...שיריץ משחקים חדשים והכל... את ההכי טוב שאפשר בסכום זה!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש באפשרותי לרכוש i5-2500k ב400 ש"ח וגם GTX560 TI ב400 על בסיס הרכיבים האלא אני צריך היצע שלכם האם המחיר הזה כדאי ואז אפשר להמשיך לחלקים הבאים או שיש דברים רלונטיים יותר? (מחשב מיועד רק לגיימינג) - תקציב כולל עד 3000 בתודה מראש, גארי
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט המצורף למחשב נייח. השימוש הוא לצרכים ביתיים סטנדרטיים. אפשר להעלות את התקציב בערך ב-200 ש"ח אם זה יביא לשיפור המערכת. חשוב שהמחשב יהייה שקט יחסית. חשוב "שימשוך" כמה שנים טובות ללא צורך בשידרוג. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1034 לוח אם: Asus PRIME H310M-K כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרוi RAM: DDR4 8G 2133Mhz CL15 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 328 מארז: ZALMAN Z11 PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 ספק כוח: ZALMAN ZM500-TX 500WATT ULTRA QUIET 140MM FAN 80PLUS כמות: 1 - מחיר…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 Dual Core 6000 BOX AM2 Abit KN9 Ultra NVIDIA® nForce Socket AM2 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite Dual Channel CL 4-4-3-15 Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e Thermaltake Soprano VB1000SWS Silver Window HEC Win550 550W 20/24PIN Logitech® Cordless Desktop® EX110 Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat Panel Monitor LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Sony Floppy Drive 1.44 Silver Logitech 2.1 Speakers X-230 Vantec EZ-Swap 2 Serial ATA MRK-300ST-BK Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS עלות: 7801 ש"ח מחנות:www.pandas.co.il השימושים שלי: הם בעיקר בטכנאות מחשבים,רשתות וא…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לשימושים יומיומיים סטנדרטיים - גלישה, מייל, מוזיקה ומסמכים מדי פעם. תקציב נמוך ככל האפשר בלי לרדת לזנות מבחינת ביצועים/טכנולוגיה. קניה באילת אפשרית ואם ההפרש ממש ממש גדול אפשר לשקול קניה בארה"ב + חריטה אבל הייתי מעדיף להמנע מזה. בינתיים ראיתי את ה-VIVOBOOK למיניהם באילת ב-2050-2200 ש"ח בערך: http://ksp.co.il/?select=.268..1483..596.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=VIVO&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כי באמאזון הם עולים ~100$ פחות... אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש הצעות לשיפורים? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש אז רק מTMS. לא שכחתי את ההארד דיסק מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1547 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤194 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המ…
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בשדרוג המערכת הקיימת, החלקים שברשותי הם: - הארד דיסק WD 250GB SATAII 8MB - צורב DVD SONY 16X IDE - מארז 6A21 - קירור למעבד Tuniq Tower 120 - ספק TruPower 500W ------------------------------------ בעיקרון המחשב יהיה למשחקים בינוניים כמו GTA: san andreas, STALKER, Carbon, CSS, Splinter cell על ההגדרות לא הכי גבוהות שיש... ועבודה עם קודקים [המרות סרטים וכל זה... עבודה עם firewire] לכן כרטיס מסך תבחרו אתם מה לקחת - משהו שמתאים לOC כי אני הולך לעשות לו OC מעבד חשבתי ללכת על E4400 שעולה 680 ש"ח לוח אם חשבתי ללכת Abit AB9 שעולה 589 ש"ח זיכרון חשבתי ללכת על GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 600 ש"ח להוריד אותם ל 667 ולעשות OC. ---- כל ז…
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים. מחפש מחשב לאח שלי , שכל מה שמעניין אותו זה שפורטנייט יעבוד טוב. כמובן שאני ארצה שהמחשב הזה יהיה רלוונטי גם לאחר שנה . איזה מעבד צריך I7 או שמספיק I5 ? זכרונות - 8 גיגה מספיק? הארד דיסק SSD טרה ? כרטיס מסך לא ממש מתמצא . אודה לכל הכוונה . תקציב באזור 3500 פלוס מינוס.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקציב: 4500 ש"ח באשראי (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית) מטרת המחשב: משחקים כבדים כדוגמת Crysis,Farcry 2,GTA4,NFS Undercover והמשחקים העתידיים לשנתיים הקרובות. וכמובן גלישה באנטרנט+צפייה בסרטים באיכות HD. *לא זקוק לציוד היקפי! זקוק לצורב DVD! אין ממש העדפה לשום חברה (כמה שיותר זול ואמין) אני מניח חברות כמו KSP וSKYPC... רצוי מאוד שיהיה מארז יפה אבל השקט והביצועים באים לפני... לא צריך שום מערכת הפעלה וגם אני לא מתכנן לעשות OC. ד"א אם זה עוזר לכם יש לי מסך של Samsung דגם: SyncMaster 203B גודל:20 אינץ' (נראלי )
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יכולתי להוסיף gtx 295 ב800 תכתבו feedback! Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 999 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 ASUS P5N-D NVIDIA nForce® 750i SLI LGA 775 646 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20407 OCZ DDR2 Reaper 4GB Kit DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 474 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24784 Gainward Bliss GeForce GTX 275 896MB DDR3 1402 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25164 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 445 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19411 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA 1…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-