עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…

2. יש הצעות לשיפורים? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש אז רק מTMS. לא שכחתי את ההארד דיסק מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1547 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤194 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המ…

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by חיים ששון,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב הנדסת חשמל ומעוניין לקנות מחשב 15.6 אינץ'. שימושי המחשב הם לימודים, ניידות וטיפה משחקים לא חייב ברזולוציה הכי גבוה. ראיתי כמה מחשבים שעונים על הצרכים שלי המחשב יקנה באילת. רציתי לדעת איזה מבין המחשבים הבאים עדיף גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מפרט. האם שווה לשלם 2000 שקל יותר לדגם היקר שאני מתלבט או שהדל יספיק. אם יש הצעות למחשב אחר על פי הדרישות שלי מהמחשב אשמח להצעות. הצעות עד 6000 שח. https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=47978&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= …

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש בפורום כפי שניתן לראות ורציתי לשאול לגביי קניית מחשב המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד ושיוכל להחזיק כמה שנים טובות לא מדובר פה במחשב משחקים כבד אלא משו שאמור להריץ השנה משחקים טוב ושנה הבאה קצת פחות התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כולל מסך אבל לגביי המסך אני מעדיף לקנות שטוח (לא דק..)ככה שזה יעלה לא הרבה אז מי שיכול להביא לי אופציות נחמדות למחשב לפי הדרישות ב3500 ש"ח ככה מעולה עכשיו רצוי שיהיה כרטיס מסך מצויין (העדפה ראשונה..) מי שיכול לעזור לי תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by 4xtos,

אני צריך בטריה 6/9 תאים לLG X130, הבטריה המקורית החזיקה מעמד 3 שנים, אני צריך תקופה דומה לבטריה הזו. LB3211EE, מישהו ממליץ על מקום זול ואמין?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. שלום חברים. מת לי המחשב סופית AMD ATHLON 3200+ ששירת אותי כ-5.5 שנים. אני מחפש להחליפו לצורכי פיתוח בלבד. כוננים קשיחים כבר יש וכמו כן גם ציוד היקפי. לא יבוצע OC ואם אפשר לחסוך כסף בלי לרדת ברמה זה יהיה נפלא. הכנתי את המפרט הבא ב-SKYPC, אשמח לדעתכם. תודה מראש! מעבד Intel Core i5-2300 Tray ₪778 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2300ay לוח אם ASRock H67M-GE ₪521 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H67M-GE זיכרון Team DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪213 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-4GB1333 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪91 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק Ante…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by בנש,

כמה עולה המחשב שלי: R5 5600x Nikota d9 X570-f Rog Strix MSI Gaming z rtx3080 8+8gb gskill 3200mhz 1tb xpg 8200 850w Corsair 80+platinum 2×HD120mm Corsair K95 Corsair Asus tuf gaming vg249q G502 hero SE Antec GX 1200 ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  9. לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר, HD. המחשב משמש למשחקים ולתכנות. בנוסף אם זה אפשרי (שלושה חיבורים?) שהמחשב יהיה מחובר לשלושה מסכים- שני מסכי מחשב לעבודה שוטפת, וטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. כרגע האפשרוות היחידה היא לשחק עם הכבלים כל הזמן, וזה לא הכי אידיאלי. - לא מבצע OC - עדיפות למעבד אינטל - לא משנה NVIDIA/AMD - חשוב שיהיה שקט, המחשב בחדר שינה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  10. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box (החנות תבצע גם OC למעבד) קירור למעבד: Cooler Master Hyper TX2 גריז טרמי: Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP מארז: CM690 ספק כוח: Corsair CMPSU-620HXEU 620W כרטיס מסך: Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe דיסק קשיח: Seagate ST350032AS 500GB SATA2 צורב DVD: שחור ASUS DRW-2014L1T X20 אל פסק: ADVICE PRPC750 הרכבת המערכת כולל בדיקת מאמץ משלוח הבית אחרי שהמחשב מוכן. סה"כ עלה לי 6400 ש"ח. השימושים שלי הם: עריכת וידאו ואודיו, גרפיקה, אני עובדת עם פוטושופ, אוטוקאד גם, יש לי עוד דיסקים קשיחים מהמחשב אותו אני מחליפה עם המון חומר וידאו שא…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום, יש לי התלבטות בין כמה מפרטים שנתנו לי בפורום אחר, ואני רוצה שתגידו לי איזה מפרט עדיף לתקציב הזה. (התקציה שלי הוא 4000 ש"ח עם חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל) המפרט למשחקים כבדים אגב המפרטים חייבים להיות מTMS! tdc vnpryמעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1243 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤357 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤259 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤…

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by bd,

מפרט למחשב עם כל החלקים למשחקים סרטים איטנרנט וכל מה שעושים בחיי היום יום לא משהו מיוחד אבל שיעבדו משחקים טובים המחשב לא מיודע לOC או משהו אחר אלא רק להנות ממנו!! מחשב קומפלט בסכון של עד 5 אלף ש'קל אם אפשר לתת שתי הצעות גם אינטל גם AMD ומסך שטוח

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  14. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by Rudo17,

ככה מחר אני קונה מחשב מסקייפיסי ואני חייב עזרה..הדגשים שלי הם: מעבד רציני מבוסס על AMD כרטיס מסך זיכרון לוח אם בעיקרון אני רוצה מחשב חזק אבל שתמיד יהיה אפשר לשדרג אותו בקלות אני אשמח אם תעזרו לי. יש אפשרות לבצע חריגות של כמה מאות שקלים בין 4000-4300 אני משלם חצי מזומן חצי תשלומים תודה טל

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  16. יש לי פרטים ממש בסיסיים כיוון שהמוצרים הם יד שניה, הנייד הראשון הוא של פיליפס: Philips Freeuents X59PL Core 2 Duo 1.66 1GB DDR2 (אין לי מושג כמה Mhz) DVD-RW Battary 6 Cell wifi 802.11 קורא כרטיסי זכרון 4in1 משקל - 1.8kg 4 יציאות USB מסך - 12.1 אינץ' (זה מה שהיה חשוב לי בעיקר) אין לי פרטים על ההארד דיסק אך אני מתאר לעצמי שבין 80 ל 100 ג'יגה. המחשב הוא יד שניה ולכן המידע הוא בסיסי מאד, הוא בשימוש שבועיים בלבד, חדש מאד ללא סריטה וללא שימוש רציף. לא מצאתי פרטים באינטרנט על הדגם הזה ולכן לא מצאתי פרטים עליו. המחשב השני הוא של MSI: MSI S262 Core 2 Duo 1.86 T5600 1GB DDR2 80GB HD wifi , bluetooth DVD-RW 12.1 אינץ' המחשב חדש לחלוטין עם שבר קטן בצידו השמאלי (לא משהו שמפריע לתפקוד…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום, אני חדש בפורום (לא באתר), חיכיתי לירידת המחירים, ורציתי את עזרתכם בנושא. אז ככה. המחשב הוא למשחקים חדשים, אבל גם לתוכנות עריכת אודיו כבדות. בגלל זה אני מתלבט בין 2 שילובים. או אינטל6600 עם נוידיה8600גטס, או 6420 עם 8800גטס320. בלי ציוד הקפי, רק לוח, מעבד, זכרון, הארד, כ.מסך, ומארז+ספק. כל זה עד 5000 עם אפשרות לחריגה של עד 500. חוץ מזה, אני צריך מסך לסידי, 17-19' בתציב של 1000-1500 שח. כ.מסך נוסף, agp‏ למחשב הישן שלי, כדי שלפחות יריץ משחקים אחרונים, בכ500שח. ואחרון חביב, ציוד לרשת אלחוטית. ראוטר וכ.רשת אלחוטי (אגב, מספיק 1? או שצריך ל2 המחשבים? לראוטר האלחוטי יש גם אפשרות לחיבור חוטי?). תודה מראש לכולם!

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאיתו אוכל לבצע עבודה ביתית שגורה - גלישה, סרטים, מוזיקה, מיקרוסופט אופיס וכיוצ"ב (אני סטודנט שמגיש עבודות), וכמו כן אני עורך וידאו (Avid MediaComposer 5, קצת Photoshop ו- AfterEffects). הדברים שחשובים עבורי: - כאמור ביצועים שהולמים עריכת וידאו. - חיבורים שמתאימים לוידאו (בעיקר eSata). דברים שרצוי לתת עליהם את הדעת, אבל הם לא הכי חשובים: - ניידות (אני אמנם אסחב עם המחשב לאונ' ועוד, אבל אין לי בעייה לסחוב קצת משקל על הגב, אם יתברר שפה קבור הכלב). - גימור יפה ועמיד (כלומר לא פלסטיקי מצועצע ומסך מתנדנד). ראוי גם לציין שאני לא חייב מסך 17' למרות שידוע שעדיף מסך גדול עבור עריכת וידאו, כי אני מתכנן לבצע את העריכה לרוב בבית, ואז אני מעדיף לקנות בנפ…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by horsman,

שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by elada22,

קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.pc.ibm.com/us/thinkpad/xseries/tablet/ אני מחפש לקנות את ה IBM THINKPAD X41. בינתיים הוא הוזמן מ 2 חנויות והוא פשוט לא הגיע... השאלה שלי היא האם אתם מכירים חנות (לצרכי זמינות/מחיר בלבד, לא צריך דעה ודברים אחרים שנוגדים את חוקי הפורום) שיש לה את הדגם במלאי, או בזמינות גבוהה (עדיפות לחנויות באזור חיפה). ושאלה אחרת, מה דעתכם על הדגם הזה יחסית ל TABLET PC אחרים בשוק ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

24. Started by Vit1991fro,

מפרסם בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, המשחק היחיד הוא DOTA 2, הרצת STEAM והרצה של VOICE CHAT כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. יש לי מעבד I7-4770K ולוח אם ASUS Z87 DELUXE. אני מחפש מפרט להשלים אותם לחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גלישה מרובה, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). את התוכנות הרגילות. לא משהו מפוצץ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.