עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר חריגה קלה. המחשב יחובר למסך 22". השימושים יהיו לרוב צפייה בסרטים(אולי דרך חיבור לטלוויזיה), שמיעת מוזיקה, ואינטרנט. עדיף שיוכל לתמוך במשחקים בהגדרות לא הכי גבוהות.(אני לא מצפה הרבה בתקציב הזה) יותקן עליו WINDOWS 7. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  2. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת סרטי וידאו של מצלמה דיגיטלית והפקתם בטווח מחיר שלא יעלה על 3500 ש"ח. הבנתי שנדרש כרטיס Firewire וצורב. מבין האפשרויות של צורב CD וצורב DVD מה עדיף? דרך אגב ברשותי מחשב 384MB ,P4 1.6Mhz ו-HD 20GB, לאור מגבלת התקציב, האם יש טעם לשדרג אותו?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  3. Started by MOFRA,

מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. המחשב צריך לשרוד 5 שנים לפחות, כמו קודמו ולכן אני תמיד קונה משהו יקר יחסית אבל עם תמורה למחיר כי הזול תמיד יוצא יקר!! אני לא משחק כך שאין לזה חשיבות ממשית. המחשב ישמש ליישומי עבודה כגון אימיילים גלישה באינטרנט וכו'. הורדת סרטים מרובה באיכות HD והרבה סרטים לילדים. אני איש SYSTEM כך שאני חייב מחשב חזק ואמין לצרכיי העתידיים ולא רק העכשוויים ע"ע "5 שנים לפחות" יש לציין שיש ברשותי כיום 3 דיסקים קשיחים של 1TB לאכסון. את מערכת ההפעלה אני מתכנן להתקין על SSD. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪921 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-U…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by yoel14,

שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Uricorn,

באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by YOU123,

Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Prescott Box 1,099.48 ¤ Gigabyte GA-8IPE775 Pro Intel 865PE chipset 655.97 ¤ Gigabyte GV-N68T256DH Geforce FX6800GT 256Mb RETAIL 2,540.62 ¤ DDR 512mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE 580.83 ¤ Samsung 80 gb 7200 8 mb SATA 413.31 ¤ Genius KB-10X PS2 - Lenguages ENG/HEB 31.03 ¤ Sub-Total: 5,321.24 אני רק צרייך מארז טוב וספק כוח

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by coran,

שלום!!! יש לי dell studio 1537 אמרו לי שאפשר להגדיר שהבטריה תעבוד בזמן מסוים ואז החשמל כדי לשמור על חיי בטריה יותר גבוהים המחשב עם vista home premium אם משהו יודע איך לעשות את זה ואם זה בכלל זה עוזר אני יודה לו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by zix11,

ברשותי מחשב נייד hp dv3000 שהבאתי מחו"ל, ואני עובד איתו לפעמים בסביבה לא יותר מדי סטרילית. רציתי לדעת האם למישהו יש מגן למקלדת, ואם כן האם הוא באמת עושה את העבודה ומגן על המקלדת? האם הוא מורגש בזמן השימוש במקלדת? מפריע? יש פה http://best.shopy.co.il/products/166338 מגן כזה - אבל אני רוצה לקבל קצת רשמים ותובנות לפני שאני קונה. אשמח לסיוע בנושא.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. שלום לכם, אחרי 5 שנים ללא שדרוג המחשב שלי (העגלה יותר נכון), החלטתי לרכוש מחשב חדש - התקציב עומד על 6K במקסימום. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל לא מעט לאינטרנט, ולתכנות (.NET וכל שאר החבר'ה). עברתי על מס' מצומצם של הודעות בפורום המעולה הזה, והרכבתי מפרט ראשוני בלבד של מחשב (מאתר KSP) - אשמח אם תאמרו לי את דעתכם עליו, מה ניתן לשפר, מה מוגזם וכו'. כמובן שאשמח לקבל מפרטים חדשים שאינם קשורים למפרט שהרכבתי. להלן המפרט : מעבד - Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache - מחיר של 1490 ש"ח. לוח - GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - מחיר של 790 ש"ח. זכרון - 512MB Kingston HyperX DDRII 800 כפול 2 = 1GB זכרון - מחיר של 1180 ש"ח. כ.מסך -ASUS N7600GT 256MB…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. המחשב עצמו מיועד למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט. את המחירים בדקתי לפי האתר של "נעה מחשבים". מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 585 ש"ח לוח-אם: GIGABYTE GA-M61PM-S2 AM2 420 ש"ח זכרונות: CROSAIR DUAL CHANNEL 2048MB 667MHz DDR2 CL4 380 ש"ח דיסק קשיח: Western-Digital 250GB 7200RPM 8MB JB 385 ש"ח כונן דיסקטים: סתם כונן, 40 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCI-e 1515 ש"ח מארזים: Compucase CI-6A19 White/Black 400W 400 ש"ח סה"כ: 3,725 ש"ח. כמה תהיות: 1) אני לא בטוח בנוגע למעבד. לא מבין יותר מדי במעבדי AMD, אבל ראיתי ביקורות על המעבד הזה שכתבו אותם לפני שנתיים. יש מקום לדאגה? 2) לא בטוח בנוגע ללוח-האם. פשוט לא מתמצא בזה. 3) ספק-הכוח שמגיע עם המארז, הוא …

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  14. הייתי מעוניין בעזרתכם בלהכין מפרט ואם תוכלו להפנות אותי גם לחנות זה בכלל יהיה מעולה ל HTPC שיהיה גם משחקים

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by ofirdamr,

שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by edoson,

אני צריך מחשב לאוניברסיטה... בעיקר כתיבת עבודות תכנות וגלישה ברשת... עכשיו אני יודע שאחותי הסתדרה מצוין עם האינטל 300 מה"צ שלנו, שמותקן עליו XP, אני מחפש מחשב בסגנון הזה, המינימום שאפשר להציע בלי להכנס לרכיבים חרא... לדוגמא המחשב הנוכחי שלי... 1700 מה"צ על ASUS P4S8X וכרטיס מסך של GF... עם מסך 19 אינצ של LG.. כמה עולה כיום מחשב כזה? התקציב נמוך מאוד, פחות מ 1500 ש"ח, ובוודאי שיהיה צורך לחפש בחנויות יד שניה. מישהו יודע איפה אפשר להתחיל בחיפוש כזה או אולי מישהו פה אפילו מעניין למכור? (בפרטי)

17. Started by garden,

שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  18. אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by jeyjey,

Athlon64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD/MAXTOR 80GB SATA Gigabyte GF6800GT Supertalent Silent purepower 480W LG F700P פלופי וDVD של לייט און

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by SN22,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר וסרטים לא צריך ציוד הקפי מסך וכונן לא מתוכנן OC הרכבתי את המפרט הזה מה אתם אומרים? מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX מחיר: ¤1315 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤725 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK…

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  22. צריך עזרה בבחירת מחשב לבן דודי בתקציב של 4,500 ש"ח . המטרה: משחקים, סרטים,שירים , אינטרנט וכו' . נ.ב. בן דוד שלי חושב ש- AMD זה מחשב לנכים, והוא אומר ש- Intel טובים מהם בהכל . מישהו בבקשה יכול להסביר לו שהוא טועה? [אמרתי לו שרק בקידוד סרטים Intel לוקח ]

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. אהלן חברה, אז ככה אני צריך מפרט בינוני לא סופר דופר, עבודה ביתית כמובן אינטרנט סרטים ומשרדי, וקצת משחקים ככה שיהיה כרטיס סבבה משהו סטייל 6600GT לא יודע מה תבחרו הקאצ' : מסך דק 17" חובה תודה רבה ! אהה כולל הכל כן אביזרים מקלדות וזה..

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  25. המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים