עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheSlidead,

מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי במחשב נייד. קחו בחשבון נוחות עבודה, משקל, מולטימדיה וכל מה שעולה בראשכם. אנאנ נמצקו בחירתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  2. אהלן, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט, זול ככל האפשר: 1. מה התקציב המקסימלי? 1,500 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא נגיע למצב כזה, 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (סביבות ה-20 אינץ') – אין העדפות לדגמים, כמה שיותר זול. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? נניח 4, אבל זה לא באמת שיקול. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

3. Started by yuvalaba,

הי ב21 לאוגוסט אינטל תציג מעבדים חדשים כיצד זה ישפיע על מחירי המעבדים לחכות עם רכישת מחשב עוד שלולשה שבועות?

4. Started by ageva10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, עריכה גרפית + תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך כונן SSD 256GB ומעלה במידה ומתאפשר בתקציב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין העדפה כלשהי שיהיה בממוצע. 7. האם יש צורך לכלול מערכת …

5. שלום לכם, עד היום הייתי יותר בתחום של המחשבים הנייחים אולם עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש אינטרנט ולא משחקים כבדים- כי יש לי נייח שמריץ הכל בעיקרון הדרישות שלי הן : מסך גדול 15.6" ולא מיני- עדיף שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. מערכת הפעלה- windows 7. כרטיס מסך- לא כל כך קריטי אבל עדיך משהו טוב יחסית. כרטיס רשת אלחוטי-wifi. אודה גם על מקום שנותן אחריות מלאה- השקעה טובה. זכרונות-מינ' 2 GB ו-250 GB על ההרדיסק. מעבד אינטל- core 2+ ולא סלרון. התקציב בעיקרון עד 4000 ש"ח. אודה להמלצות ולעצות

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. אני חייב עזרה. אני מחפש נייד 11.6 שיהיה טוב לאופיס ולאינטרנט. באיזור ה 2000 שקל. תודה רבה מראש. אגב, זה עם חריגה גדולה, אבל איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27161

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  7. המחשב מיועד לאבא שלי. הדרישות מבחינת חומרה צנועות בסה"כ. מעבד כפול ליבה (לא צריכים להתפרע,אבל החלשים של אינטל יספיקו) כעיקרון 1GB זיכרון מספיק אבל מומלץ 2GB מאחר וזה כבר הפך למעין סטנדרט מעבר לזה יש חשיבות גדולה למקלדת כמה שיותר נוחה ולמסך שרואים בו כמו שצריך. בלי המסכים הללו שדומים למראה ושטויות כאלה. לא דרושה מערכת הפעלה ככה שאם זה מוזיל אפשר לוותר בשמחה על העניין. כאמור התקציב הוא בין 3000-3500 ש"ח. יש לו ניסיון טוב עם מחשב נייד של Acer ואם יש משהו שווה שלהם אפשר להמליץ. המסך צריך להיות בין 14-15.4" כאשר כמובן עדיף המסך הגדול יותר. דבר אחרון,אין שום חשיבות למשקל מאחר והוא נטו בבית וכנ"ל לגבי סוללה כי הוא גם ככה כל הזמן מחובר לחשמל

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  8. אני צריך מפרט בשביל סבתא שלי. השימושים הם ג'ימייל, וורד ופוורפוינט. כרגע אין לי בעיה להריץ XP אבל בבוא העת שלצערי יגיע, אני אצטרך לשדרג אותו לויסטה. צריך את המפרט המינימלי והזול ביותר לצרכים האלה, אבל שיחזיק זמן ושיהיה איכותי. צריך מחנות באיזור ת"א. לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. דיסק קשיח 80 ג'יגה יהיה די והותר. עדכון: כמובן שלא צריך דברים מיותרים לשימוש זה כמו כרטיס מסך ייעודי, מעבד ליבה כפולה מהסדרות היקרות וכו'. תודה, נדב.

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by eyma,

שלום אני מחפש דרייבר ללוח אם עם - chip set 945G ,אני רוצה שזה יתאים ל-WIN7 דגם המחב הנייד dv6426 us , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  10. מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by zvkel,

אומנם בנייד אין כל כך הרבה אפשרות למפרטים אבל יש המון חברות והמון דגמים שונים מובנים מראש והיה נחמד אם היו כאן מידע בנושא

12. שלום לחבר שלי יש מחשב שהוא כבר איטי. בא עם הרדיסק רגיל HDD ורק 4 גיגה RAM. יפרסם את המפרט. התקציב שלו למחשב חדש מאוד נמוך עד 1700 שקל ולכן הצעתי לו לשדרג את המחשב שלו במקום לקנות חדש. הבעייה היא שהוא רוצה גם ווידוס 11 ולמיטב הבנתי צריך בשביל גם TPM 2.0. זה אומר למיטב הבנתי שצריך או להחליף לוח אם לאחד תומך או להחליף מעבד לאחד שבא עם TPM מובנה וישמח להמלצות ולדעת אם זה בכלל רעיון טוב. החבר שלי משתמש בוא רק לתוכנות(אופיס זום וכאלה) וגם כמה משחקים מאוד ישנים שלמיטב הבנתי רצים היום כבר על כל נמחשב gta 4,starcraft 2,wolfenstein 2. מפרט: הרדיסק 1TB HDD זיכרון 4GB DD3 nvideo GeForece GT 730 gigabyte p55a-ud3 intel core i5…

13. Started by ZenMaster,

חברה מה אתם אומרים על המפרט הבא? Dell Latitud D620 Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T7400 (2.16GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional, SP2, with media UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional, ENG LCD PANEL 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel MEMORY 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS HARD DRIVE 100GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM MODULAR BAY OPTICAL 8X DVD+/-RW w/Roxio Digital Media and Cyberlink Power DVD VIDEO CARD 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache WI-FI WIRELESS CARD Intel® 3945 802.11a/g Dual-Band Mini Card BLUETOOTH WIRELESS Dell Wireless® 350 Blue…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום יש באפשרותי לרכוש i5-2500k ב400 ש"ח וגם GTX560 TI ב400 על בסיס הרכיבים האלא אני צריך היצע שלכם האם המחיר הזה כדאי ואז אפשר להמשיך לחלקים הבאים או שיש דברים רלונטיים יותר? (מחשב מיועד רק לגיימינג) - תקציב כולל עד 3000 בתודה מראש, גארי

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט המצורף למחשב נייח. השימוש הוא לצרכים ביתיים סטנדרטיים. אפשר להעלות את התקציב בערך ב-200 ש"ח אם זה יביא לשיפור המערכת. חשוב שהמחשב יהייה שקט יחסית. חשוב "שימשוך" כמה שנים טובות ללא צורך בשידרוג. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1034 לוח אם: Asus PRIME H310M-K כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרוi RAM: DDR4 8G 2133Mhz CL15 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 328 מארז: ZALMAN Z11 PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 ספק כוח: ZALMAN ZM500-TX 500WATT ULTRA QUIET 140MM FAN 80PLUS כמות: 1 - מחיר…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by Ferrari599,

אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by arkins,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by jeyjey,

Athlon64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD/MAXTOR 80GB SATA Gigabyte GF6800GT Supertalent Silent purepower 480W LG F700P פלופי וDVD של לייט און

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני משדרג את המחשב שלי... מה דעתכם על השילוב הנ"ל של החלקים? (כיום יש לי מעבד AMD SEMPRON , לוח אם פשוט של ASROCK , זיכרון 1.5GB) לוח אם: Asus P5KPL-AM מעבד: Intel CORE 2 DUO E7500 (כאן ההתלבטות היא האם לקנות BOX הכולל מאוורר ב-605ש"ח או TREY ב-508ש"ח ולהוסיף מאוורר בעוד 100ש"ח...כלומר...המאוורר שאני יוסיף בעלות 100ש"ח יהיה עדיף על מה שמקבלים בגרסאת ה-BOX?) זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB Dual Chanel(2GBX2) 1066MHZ CL5 סה"כ עלות השידרוג: 1226ש"ח כל חלק אמור להירכש מחנות שונה ... כך זה יצא זול יותר מלרכוש את 3 החלקים מחנות אחת...חוסך לי קצת מעל ל-200ש"ח. מה דעתכם? למרות ששימושיי הם אינטרנט (שימוש בהרבה טאבים במקביל) , הורדות פה ושם , אופיס וורד, מעט אקסל , שימוש ב…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by asilic,

אני מחפשת לפטופ לקראת הלימודים,שכולל צורב ןCD-ROM ודי וי די בתקציב של עד 5000 שקל בנוסף המלצה על סורק+מדפסת עדיף משולב. תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by shai11,

שבת שלום לכולם אני מעוניין להרכיב לחבר מחשב, רוב השימוש יהיה למשחקים חדשים.. אין צודך בציוד היקפי אני יודע שהתקציב דיי דל לכן תנסו לעשות את המחשב שיאפשר שדרוגים לעתיד הרחוק כאשר התקציב יאפשר..

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  25. שלום, אני מתלבט בין מס' מחשבים אפשריים. השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט ואוטוקאד. הכיוון הוא למעבד i5. לגבי מעבד גרפי- עוד לא הוחלט. הזיכרון יהיה 8GB. רק סדרות עיסקיות יתקבלו, בעיקר בגלל איכות, גימור, ומסך מט. עוד דרישה- מקלדת מלאה עם מקשים נומריים. למיטב ידיעתי, יש רק את דל לטיטיוד E6530 או דל פרקיסיון 15.6. בלנובו T530 אין מקלדת מלאה, לצערי. עד היום היה לי בנייד את המעבד גרפי nvidia gt 330m. פה ושם שיחקתי במשחקים. אבל לצורך העניין- המשחקים ממש לא מהווים שיקול בבחירת המעבד הגרפי. בלטיטיוד יש את NVS 5200M. בפרקיסיון יש את quadro. אני יודע שהקוואדרו בנוי לתוכנות כדוגמת אוטוקאד. הבאסה? הפרקיסיון יקר להפליא. השימוש נכון להיום באוטוקאד אינו מאסיבי ולכן לדעתי אין הצדקה להוציא…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.