עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GNU,

שלום, סוף סוף הגיע הזמן לקנות נייד. המחשב שאני מחפש אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (מחוץ לבית), וגם לגלישה, אופיס, סרטים, וקצת משחקים קלים (להעביר את הזמן). המחשב שאני מחפש אמור לעלות בסביבות ה- 7,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 7,500. חשוב שהמחשב לא ישקול הרבה (עד 3 ק"ג). המחשב שבנתיים נמצא בראש הרשימה שלי הוא: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2546&catcode=220 אני אשמח לקבל עוד הצעות מחברות שונות (אין לי העדפה). ויש לי שאלה בקשר לכ.מסך בניידים: האם לצרכים שלי מספיק כ.מסך מובנה, או שצריך נפרד (כמו בקישור ששמתי למעלה) לידע כללי: האם יש טעם לחכות לתחילת השנה החדשה (הוזלה במחירים וכו'..) או שאין בשביל מה?

2. Started by miim17,

אני מתפתה ללכת כל ההצעות של המחשבים המוכנים ב KSP ב 1500 (מעבד E7500 ולוח G41 של גיג'הביט במקום אסוס...) מה דעתכם ? הספק כח שהם נותנים (גולדןטיגר) שווה משהוא? מהמחשב אין כמעט שום דרישות (אופיס אינטרנט) אבל חשבון שיהיה אמין. אפשר לעשות משהוא אחר בסכום של 1500 שח ? (מהמבחר של KSP ולוח אם של גיג'הביט ...)

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  3. 1. מה התקציב? תקציב של עד 5000 ש"ח- אפשר לחרוג במעט 2. מטרות המחשב? גיימינג נטו, משחקים כבדים מאוד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22" רחב, מקלדת ועכבר (עדיפות לאלחוטי, אבל פחות קריטי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי יותר (שיהיה כלול במארז) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מתוצרת אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה למחשב שקט, בנושא הקירור- לא משנה, העיקר שיפיק את המיטב והעיצוב פחות חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה, ללא מערכת הפעלה חוקית (יש …

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by tal_m9,

מעוניין לשדרג את המחשב. ללא חריגה! כאשר המחשב מיועד למשחקים ביכולת הכי טובה עם כרטיס מסך קיים: .Inno3D Tornado GeForce FX 5600 בקיצור: זיכרון, מעבד ולוח אם.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by talhag,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...

6. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 6000 ש"ח ורציתי המלצות... המחשב הוא בעיקרון למשחקים , סרטים ואינטרנט בנתיים כבר בחרתי לי חלקים למחשב אבל אני צריך עזרה בקניית המארז , ספק הכוח ולוח האם ואם לדעתכם צריך לשנות משהו מהחלקים שכבר בחרתי אז תמליצו לאיזה אחר לשנות אותם תודה מראש על העזרה! מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤549 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.c…

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  7. שלום אנשים, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ומתוקף כך אני זקוק לרכוש מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיהיה בגודל סביר [13-14 אינצ' זה סביר או שזה לא נוח למחשב באוניברסיטה? או שאפשר ללכת על משהו כמו 15-17?], בעל משקל הגיוני וזמן סוללה שמאפשר להעביר יום לימודים תוך חיבור לWIFI. המחשב אומנם למטרת לימודים אבל אני לא שולל שהוא ייועד גם למדיה - סרטים ומשחקים. ואני מעוניין שהוא יריץ אותם בצורה טובה. ברמת העיקרון המחשב ישמש גם לעריכה גראפית [אם כי לא ברמה היסטרית, שימוש בPHOTOSHOP CS5 ומעט 3DMAX] תקציב למחשב: 4000-4500 ש"ח. כבר הרבה שנים שלא התעסקתי עם מפרטי מחשבים ובאופן כללי מעולם לא התעניינתי בעולם המחשבים הניידים, כך שאין לי שום קנה מידה לגבי מחירים של מחשבים נ…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. אהלן, המחירים של כל אייטם במפרט לא כל כך קריטיים, הטוטל הוא 5800 . כוונת המשורר היא מחשב חזק בעל אפשרות לשדרוגים בעתיד (800, DDR3 וכד') האם כדאי לשנות משהו? CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available CPU Cooler: Thermaltake V1 Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel Socket 775 ATX Motherboard Power Supply: ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT Chassis: Gigabyte AURORA 570 Tower Case Aluminium body Video Card: Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Memory: 2x 1Gb Samsung DDR2 800 Hard Drive: Samsung 500GB SATA 16MB DVD RW: Samsung SH-S183L 18X SATA Light Scribe

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by Gal.z,

שלום, בהמשך לבקשה למפרט שכתבתי כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505791.msg4328053#msg4328053, לא קבלתי תשובה סופית בנוגע למפרט. לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי. מדובר בסטודנט צעיר ללימוד צילום למשך 3 שנים, עבודה גרפית בתוכנות הרלוונטיות: פוטושופ ילוסטרטר וכדומה. הפעם נלך לכיוון הבא: מפרט ללא מסך - תקציב: עד 3.5K מפרט כולל מסך - תקציב: עד 4K אשמח גם להבין כיצד לבחור לוח למפרט שלא מתוכנן בו OC וכוונה להשתמש בכרטיס מסך בודד, כמובן ביחס עלות תועלת נכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K או 4K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

13. שלום אני רוצה המלצה למספר חלקים: מעבד, לוח-אם,כרטיס מסך,זיכרון וצורב. הכל מיועד למשחקי מחשב. יש לי פה מפרט שקיבלתי מ-KSP ואם אפשר לשדרג את המפרט אז בבקשה... Athlon 3200 S-939, 64-bit מחיר: 1120 Gigabyte k8nf-9(s939,nf4, PCI-E( מחיר:620 XFX FX6660-GT 128 DVI *PCI-E,DDR3* מחיר: 1040 400 2X521Mb A-Data / VT מחיר 480 NEC 3520A לבן X16 Dual X4 מחיר 295 סה"כ: 3555 כמובן אם אפשר לחוס על כסף אז אני מעדיף. שוב המפרט הוא למשחקי מחשב... תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  14. שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by swisaman,

AMD PHENOM II X4 955 8GB KINGSTON 1333MHZ GIGABYTE GA-790XT-USB3 SCYTHE MUGEN II -כמה אפשר לקבל על השילוש הדיי ישן הזה?אחריות לעוד 4-5 חודשים.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS ה-U35JC ושמתי לב שברגע שאני עובר לעבוד על סוללה בלבד התדר רענון של המסך יורד ל-40HZ וברגע שאני מחבר לחשמל זה עולה בחזרה ל-60. רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על זמן הסוללה (עם בכלל)? פשוט זמן סוללה מאוד חשוב לי אבל מצד שני העבודה על 60HZ פשוט יותר נעימה לעין ויש הרגשה שהכל עובד יותר חלק. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  17. Started by oris,

במידה ומביאים מחשב מחו"ל, DELL 6500 עם תאורה אחורית לדוגמה, האם ניתן לחרוט בארץ עברית באופן שגם האותיות העבריות יהיו מוארות? האם ניתן לקנות מקלדת מוכנה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by maor-a-,

שבוע טוב אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3500 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקבלה/שליחת מיילים ועבודות אופיס

20. ^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המחשב הזה: מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך ASUS EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) + ספק כוח מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים GPT 2.1 מסכים N…

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום כמו שהכותרת מספרת אני מחפש מחשב נייד למטרות הנ"ל בתקציב שנע בין 2500 - 3000. התקציב לא מטורף מידי אני יודע,אבל השימושים שלו בסיים למדי, תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את Asus G75VW והכרטיס מסך שיש זה GTX 660M, השאלה שלי אם אני ארצה בעתיד לשדרג לדוגמא ל-GTX 675MX תהיה לי אפשרות ? ועל הדרך, אם מישהו כבר רכש את המחשב הזה ויהיה אפשר לקבל חוות דעת וכו' אני אשמח. שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  24. שוב שלום נתבקשתי על ידי חבר לסייע לו למצוא לפטופ שמתאים לצרכים שלו, שהם בעיקר גרפיקה. שתי הדרישות העיקריות שלו הן כרטיס מסך נורמלי ומסך בגודל 15-16 אינץ', בתקציב המצוין בכותרת (4,500 עד 5,000 ש"ח). לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=24678 האם יש בארץ לפטופים אחרים בטווח המחירים הנ"ל שעונים על הדרישות?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  25. שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים