ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים וותיקים. אני מעוניין לבנות מדיה סנטר שימוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים וגם כסוג של NAS למטרת אחסון חומר שיתופי, גיבוי אופליין ושגם יעלה חומר לגיבוי ענן שיבחר בהמשך. <התפזמות מגוכחת> ממרומי 10+ שנות החברות שלי בHWZ אני מעדיף לבנות מחשב כמה שיותר תכל'סי שימושי בלי כל מיני ציוד "איכות" או המתנה לפורמטים עתידיים שיקפיצו את המחיר של הציוד פי 2 אבל לא יתבטאו בתמורה, ולכן אשמח לשיקול הנ"ל </התפזמות מגוכחת> אני צריך: מעבד, לוח, זכרון, הארדיסק, כרטיס רשת אלחוטי, מארז+ספק וקירור רק אם נדרש. ראיתי את המפרט המומלץ, אך הוא מאוד ספציפי לחנות זיגזג2000, האם יש ציוד אלטרנטיבי בחנויות יותר סטנדרטיות וזולות? ע"פ הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 1500 ע"פ הסדנ…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המחשב HP Pavilion dv5-1190ej -מישהו יכול לתת חוות דעת על המפרט. -זה מחשב טוב למשחקים? -כמה המחשב הזה חזק? -איזה משחקים ועל איזהאיכות הוא יריץ אותם? תודה מחשב נייד HP HP Pavilion dv5-1190ej Entertainment Notebook PC הסדרה החדשה של מחשבים ניידים המעבד החדש Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz חבילת זיכרון מהירה 4096MB דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth מצלמת אינטרנט + מיקרופון משולב קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איזה כיף לראות שהפורום הזה פעיל, פעם אחרונה קניתי דרך ההמלצה שלכם מחשב לפני 3 שנים שהייתי מאוד מרוצה (היה של dell). מקווה גם הפעם לצאת עם רכישה שווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3200 (קונה באילת) אם יש צורך לחרוג אפשרי אבל נראה לי שזה יהיה מוגזם לדרישות המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה און ליין בסרטים וסדרות ומטרות לימודים (תואר שני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד hp . אני צריך מחשב לשימוש רגיל אך שיהיה מהיר מאוד. לפעמים אני משתמש בפוטושופ ולכן צריך מחשב מהיר מה דעתכם על המחשב הנייד הזה האם יכול להספיק לי מבחינת כרטיס המסך לפוטושופ? מחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc .
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(q35bag45fo13wpzhkv4i1g45)/catalogFamily.aspx?ID=593428&CID=100 המפרט שלו נראה טוב , רק שאלה לגבי המעבד , הוא הרי יונה 2250 , עכשיו השאלה אם תהיה לו ירידה בביצועים בגלל שאין לו VT אם זה קשור בכלל ומה זה ?! לפי מה שבהנתי זאת טכנולוגיה שעבודה בספקים נמוכים ?! ... אם אתם יכולים להציע לי משהו אחר באותו מחיר בדגש לא לעבור את ה 5K ... ושאלה נוספת , מה כל הרעש סביב השירות של HP ... שמעתי מכמה חברה שניידים של HP אסור לקנות ... השאלה למה !? ...
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חבר עומד לחזור מחו"ל והוא מעוניין ברכישת נייד כתחליף לנייח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל מסך רצוי: 15"~. * משקל לא קריטי * בעל יציאת HDMI * BT,WIFI * מינ' 500GB HDD * צורב DVD. * בעל אחריות בינלאומית. אני מניח שכ. גרפי חזק משמעו פגיעה בחיי הסוללה אך אשמח לקבל המלצה לנייד בעל הסוללה החזקה ביותר שעומד בקריטריונים הנ"ל. תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים אלו אני קונה מחשב נייד בתקציב של כ- 7000 ש"ח. שימושיי למחשב הם לרוב סטנדרטיים כמו כל סטודנט - אינטרנט, הרבה אופיס, תוכנות חישוב למיניהם וכו.. כמו כן המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי בבית ועל כן ישמש גם לתוכנות שרטוט כדוגמת Solidworks ולמשחקים קלים.. בהתאם לזאת ולתקציב הגעתי למסקנה כי המחשב שנראה כמתאים ביותר הוא ה- Dell Inspiron 1520, עם שדרוג זיכרון ל- 2 ג'יגה. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm שאלותיי הם כדלקמן: 1. ישנה אפשרות שדרוג של המסך ל- WSXGA 1440 X 900 תמורת 440 ש"ח. האם זה שווה את הכסף והאם זה משתלם לי בהתחשב בשימושים שלי למחשב? (נא לקחת בחשבון שזה מחשב שילווה אותי למשך הרבה שנים...בתקווה) 2. מה ההבדלים בין גירסת הויסטה BASIC…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16 יצרן DELL דגם מכונה Studio XPS 16 מעבד מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 מהירות 2.53GHz/1066MHz FSB זיכרון מטמון 6MB L2 Cache זיכרון נפח 4096MB DDR3 1066MHz/4GB איחסון גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200rpm כוננים DVD Multi Burner Yes מסך סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb תקשורת מודם 56K No כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n יציאות Parallel No Serial No S-Video Out 15pin VGA video connecto…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (ביטוח, אבא) אך אולי, ממש אולי, ממש טיפה, לקצת משחקים (אם זה לא נכנס בתקציב אין בעיה). בהתחלה חשבנו על לקנות מאקבוק, כיוון אני רוצה מאק, ואפשר להתקין היום ווינדוס, אבל וויתרתי כיוון שאני כמעט ולא אשתמש במחשב. דרישות חובה: Wifi Bluetooth - לא חובה, אך בעדיפות ממש גבוהה! C2D - אם נכנס בתקציב. זמן בטריה ארוך יהיה יתרון, אך לא חובה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חבר שלי מתחיל ללמוד באוקטובר והוא צריך מחשב נייד, הוא מצא את המחשב הזה http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/M640/M645-S4116X ב2500 שקל, המחשב ישמש ללימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, לא למשחקים. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
...שאלה בכותרת...?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש ברשותי מארז full tower שאליו אני יעביר את החומרה. וגם ספק של thermaltake 450W. כרטיס מסך שאני ישתמש בו כרגע עד שיהיה לי אפשרות לשדרג. ויש לי כמה הארדיסיקים שאני יוסיף, אבל אני מעוניין בהארדיסק של SSD למערכת ההפעלה. כרגע אני חושב שיהיה לי בערך 1500-2000 שקל להוציא על לוח אם, מעבד, זיכרון וSSD. אבל נראה לי כרגע אולי אני יוותר על ה SSD ומקיסמום יוסיף יותר מאוחר. השימוש יהיה ללינוקס, VMware, ומערכת ההפעלה WIN7/8 שתהיה מותקנת תהיה מוצפנת(אם זה משנה). מכיוון שזה יהיה גם ל VMware והרצת מערכות הפעלה בו זמנית, אני מבין שיש צורך בזיכרון, אבל בגלל התקציב הדל, אני יוסיף זיכרון נוסף כשיהיה לי אפשרות. תודה..
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 4895 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - fall out vegas , diablo 3, crysis... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא, הכרטיס מסך בא בגרסת OC של MSI. - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) אני ארכוש בשנה הקרובה מסך בעל רזולוציית FH - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגו…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא צריך מסך,כונן CD,פלופי. המחשב מיועד רק לאינטרנט ואופיס,ושהיחזיק טוב (לאינטרנט ואופיס ולתוכנות פשוטות.. למשך הרבה הזמן...)..
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה קל מהיר ובעל בטריה ארוכה בכלל בכלל לא בשביל משחקים רק אופיס ואינטרנט מרובה וPDFים יש כזה דבר בנמצא? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב חזק שמיועד להורדות( סרטים בעיקר משחקים וכו') שאני מוריד המון.. וכמובן לגיימינג כגון:crysis,gta iv,fifa וכו'.. ללא ציוד היקפי לא צריך oc המסך יהיה 22"(מתקציב אחר-אשמח להמלצות) תקציב: 3750-3800 . תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי כולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חשבתי על ASUS כי הבנתי שהם אמורים להיות יותר טובים מהאחרים? שקלתי גם משהו יד שניה בחצי מחיר - אבל מפחדת מבעיות שאולי לא יהיו אם אקנה מחשב חדש לגמרי. פתוחה להמלצות גם למחשבים ניידים טובים של חברות אחרות במחירים זולים! לא ממש מבינה במחשבים - כל עזרה מבורכת! תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אחרי שכבר קיבלתי מכם מספר הצעות למפרט והשוואה עם מפרטים אחרים באתר הגעתי למפרט הזה. בעיקרון המחשב מיועד לעבודה באינטרנט, סרטים והרבה משחקים ומיועד להחזיק מעמד כמה שנים טובות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 ₪520 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 h…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך נראה לכם המפרט הבא .? יעבדו בו משחקים כגון DOOM3 GTA VICE CITY FIFA 2005 וכו' , ואפשר אתר לבדיקת טמפרטורות של המחשב? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-