ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ,שיחקתי בVIRTUA TENNIS 3 גלשתי באינטרנט רציתי להעביר למצב שינה אך הוא לא נתן לי להעביר למצב שינה ואמר שהשחזור נכשל.לאחר מכן גיליתי שהמחשב היה חם מהרגיל ובמצב הזה מאוורר של המחשב לא פעל כיביתי את המחשב והמאוורר פעל בצורה חזקה והטמפרטורה ירדה.יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום,חבר מחפש נייד ללימודים דרישות: חצי ג'יגה זיכרון לפחות,הארדיסק 60 ג'יגה מינימום,תקשורת אלחוטית וצורב DVD. התקציב הוא בערך 4.5K,יש מצב שדודה שלו יכולה להביא לו מקנדה מחשב ואז התקציב יהיה בערך 1000$ שיכול להשיג לו משהו פצצה. אם אפשר הצעות מהארץ ומחנויות בקנדה אם אתם מכירים, כי אני לא מצאתי משהו. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מערכת מבוססת אינטל Q6600 ו8800GT 512mb (בגרסת OC רשמית), במארז ANTEC 900 ומסך 22". מעוניין בהמלצה על לוח-אם, זכרון (2GB DDRII) וספק כח שיהיו SLI READY - כך שבעוד שנה כל מה שאני אצטרך לעשות זה להוסיף עוד 8800GT (שעד אז המחיר שלו יירד משמעותית) ואולי להוסיף זכרון. בדיסק קשיח אני מתלבט אם לשלם עוד קצת ולקבל סיגייט 32MB 500GB או להסתפק ב16MB. בנוסף, אני אשמח להמלצה על קירור (בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לעשות OC בעצמי בשום שלב) ומסך 22" טוב למשחקים (במחיר של בערך 1.5K, חשבתי על ה226BW, אבל הבנתי שיש איתו בעיות שמוכרים אותו עם כל מיני פאנלים פנימיים מחברות NO-NAME ואין אפשרות לגלות את זה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 12:53:57 דברים ששכחתי לציין בהו…
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. התקציב 3500 ש"ח אפשר לחרוג מעט רצוי לחסוך הרבה 2. משמש למשחקים ושימוש כללי - רצוי שלא אצטרך להשקיע על מנת שאוכל לשחק בדור המתקדם של המשחקים 3. נדרש ציוד היקפי מלא כולל מסך 20"-22" 4. לא רלוונטי 5. לא רלוונטי 6. השקט חשוב מאוד במגבלות התקציב 7. אם התקציב מאפשר בתוספת קלה מאוד אשמח לאפשרות ל OC קל בעתיד 8. אין צורך במערכת הפעלה יש לי ויסטה ואני אנסה לשדרג ל 7 בקרוב 9. איזור המגורים בקעת אונו אבל ניידים ל RSM בכ"ס, זיגזג ביהוד, SKYPC ברשלצ וכו' 10. אין בקשות מיוחדות 11. חשבתי על קניית לוח אם עם כרטיס מסך OB ולקנות כרטיס מסך חזק בהמשך אבל לא בטוח שכדאי 12. רצוי לשמור אופק לשדרוג
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות מחשב . המפרט שהרכבתי לפניכם. אשמח לעזרתכם- אני חובבנית. התקציב של המחשב הוא עד 3000 ש"ח ולשימוש ביתי, סרטים ואופיס. מעבד[/r] Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge כוללמאווררArctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H61 זיכרון Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנהבמעבד Intel® HD Graphics 2500 כולל יציאת HDMI עם סאונד כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 ספק כח SeaSonic 520W 80i מארז מארז Thermaltake דגם VM20001W2Z כולל מאוורר 20 ס"מ ושני מאווררי 12 ס"מ כרטיס מסך כרטיס מסך Gigabyte דגם NVIDIA GeForce GT52…
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בלי OC ובלי ציוד הקפי חוות דעת מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ¤286 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 SeaGate 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata2 ST31000333AS, יחידות 1 ¤483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=725 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤1152 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=822 RaidMax Apex Black, יחידות …
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) לנצל את כולו ב) ניתן לחרוג במידה והשינוי בולט בסכום סימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -המשחקים לרוב משחקי moba כגון לול, דוטה טיפה גם אר פי ג'י ובקטגוריה שלו היחיד זה קאונטר סטרייק בתדירות נמוכה -המסך לא כלול בתקציב וברצוני לרכוש מסך טלויזיה (גג 32 אינץ') אך מחפש יעוץ לפני, ישמח לטיפים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?בנפרד מהתקציב - מקלדת, עכבר ואוזניות גיימינג לא במחיר מטורף, 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, המחשב הוא C640 Refurnished כלומר קניתי אותו יד שניה, משופץ כזה הוא Pentium M 1.7 עם 512 מגה וWIFI. אני רוצה לשדרג לו את הזכרון ל 1ג'יגה. האם הדבר אפשרי? כמו כן אני מרגיש שהוא ממש מתחמם.. האם החלפת הסוללה תעזור? אני אשמח לתשובות במהרה. תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ב7000 שקל ואני מאוד גמיש ללא ציוד היקפי מאיזור המרכז(חשוב). אני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי שהאחריות תגמר. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1803 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 ₪838 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1708 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 ₪500 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ₪214 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1197 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ₪285 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 470W - W0089RI - ATX 12V 2.0…
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי יום ראשון אני יורד לאילת ורציתי לקנות משם מחשב גיימינג שיהיה יותר לעתיד זאת אומרת שהכרטיס מסך יהיה סביר והחומרה מסביב חזקה כדי שבעתיד כאשר אני ירצה לשדרג תמחשב אני יקנה רק כרטיס מסך מתקדם ולא גם ספק גם מעבד וגם כרטיס 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב משחקי FPS וGTA V בהמשך מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הגיע הזמן להתחדש על מחשב חדש וראיתי באתר כתבות על OC וזה נשמע כעסק משתלם, הכתבה שיש באתר די ישנה לכן אצטרך את עזרתכם. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה יומיומית , ואולי אף משחקים (לא גיימר או משהו אבל אולי מדי פעם יתחשק לשחק ) *מעבד E5200 הבנתי שכדאי לקחת אותו ועם OC הוא יהיה כמעו כמו ה7400 =] *לוח אם P31 או P43 אני לא מבין בזה והבנתי שאולי כדי לקחת את הP43 בעקבות שדרוג עתידי שיבוא וגם הלוח הזה מהיר יותר *זכרונות 2GB 800MHZ *הארד דיסק 500GB SATA2 *קירור למעבד - איזה .? *כ.מסך nvidia 9600GS כמו שהיה כתוב בכתבה, הבעיה שלא מצאתי באינטרנט איפה לקנות כזה, ואולי עדיף לקנות 9600gt הבדל כספי גדול? או כל כ.מסך אחר במחיר לא יקר עם ביצועים סבבה *מארז - צריך אחד …
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סרטים + עריכת/הקלטת אודיו (כרטיס קול מקצועי) אני מביא אותו מארה"ב מחיר:3000+- מצב: חדש, refurbished מעבד:i7 dual-quad זיכרון: אפשרות ל8 דיסק קשיח: 500GB 7200RPM צורב DVD הרחבה: כניסת FireWire/יציאת ExpressCard (הפריט הכי משמעותי על מנת שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול) מסך: באזור 15' משקל: לא עקרוני עדיף קל לא נדרשת אחריות בינלאומית אשמח לעצתכם ועזרתכם בנושא תודה צחי
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקי קודם כל פתחתי לפני שבוע וחצי דיון דומה ומישהו אמר לי לחכות חודש ליציאת הקונרו, כי אז יצאו לוחות שתימכו גם בקונרו וגם במעבדי PENTIUM D שכרגע קיימים, וש- 805 ירד ב- 50 דולר... הבעיה היא שאני לא יודע אם זה באמת בול בעוד חודש... אני כבר חודשיים וחצי תקוע עם ג'יפה 2 ואני לא מסוגל יותר! אני חייב מחשב משחקים! אז רציני עכשיו אם אני מחכה, בדיוק בעוד חודש המחירים בארץ ירדו? בכל אופן, אני צריך מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי אני קונה שם (יש לי 800 שקל זיכוי שאני לא רוצה לבזבז וזה ליד הבית שלי) ואני צריך את הדברים הבאים: שילוש, כרטיס מסך הכי זול (כמובן ש- PCI-E והלוח גם עם PCI-E), מארז וספק. וקירור למעבד.. אפשר לעלות עד 3000 אבל מאד מאד להשתדל שלא... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג טוב שיריץ לי בסביבות ה200 fps באיכות 2k בפורטנייט. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחד לעבודה באינטרנט פרמייר לאינטרנט, כלומר לא HD, פוטושופ לאינטרנט, תכנות PHP CSS ועבודה עם פלאש הורדות סרטים השאלה שלי היא לא לדגם ספציפי אלא לאיזה מעבד לכוון האם מספיק לי ה I3 או לפחות ללכת על I5 והאם אני צריך כרטיס גרפי או שכרטיס בסיסי יספיק הנייד השני ניידות עבודה בסיסית לאינטרנט, כלמור עיצוב ותכנות אתרים ובמקביל המחשבה היא שיהיה בחדר שינה ויתפקד כתחנת הורדה מהאינטרנט וצפייה בתכנים און ליין ו HD האם הדל ווסטרו 3500 I3 יספיק לצרכים אלו? בנוסף ראיתי שהמחשב הספציפי הזה קיבל ציון לא כל כך טוב באתר של ניידנייד, האם להתייחס לביקורת זו ואם לא אז באילו אתרים בחו"ל כדאי להסתכל בביקורות על ניידים? תודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-