עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני צריך מפרט טכני למחשב ללא החלקים הבאים: כ.מסך , מקלדת + עכבר , מסך , רמקולים. * כ.מסך יש לי את הדגם 1900XT (שעדיין מעולה! ואני עדיין מרוצה ממנו). השימוש הוא בעיקר למשחקים , סרטונים (עריכה - קידוד) , וגלישה. OC עדין ביותר. לעת עתה חשבתי על מפרט (מKSP בלבד!!!): Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB 1120 1 P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 645 1 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 205 2 410 HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 355 1 -עדיין יצטרך משהו שישאר למחשב הישן. 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 400 1 WD DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 215 1 LG Freezer 7 Pro (LGA775) 135 1 Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower (No PSU) 355…

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

3. Started by Zeper,

מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤449 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤338 מארז: ANTEC NSK4400/NSK4480 NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤284 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 …

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  4. הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. Started by VailSide,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מתעסק בגראפיקה פיתוח אתרים / בניית אתרים. אני עובד עם תוכנות גראפיקה , תלת מימד, עורכים. חשוב לציין שהמחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל (תוכנות גראפיקה, עריכה ודפדפנים) תקציב של 3000 עם חריגה של כ 500 ש"ח. מדובר רק במחשב ללא מסך מקלדת וכו'. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by oris,

במידה ומביאים מחשב מחו"ל, DELL 6500 עם תאורה אחורית לדוגמה, האם ניתן לחרוט בארץ עברית באופן שגם האותיות העבריות יהיו מוארות? האם ניתן לקנות מקלדת מוכנה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. Started by MatanMaor,

שלום, אני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב, ראיתי אותו בעיתון והוא הרבה טוב מהמחשב שלי: מעבד: AMD 64 Bit 3200+ דיסק קשיח: 250GB Sata 2 צורב: LG 18x DVD/RW Multi זיכרון: 1 GB Kingston DDR2 לוח אם:GIGABYTE NF4 MB כרטיס מסך: G force 6100 256 DDR2 האם כדאי לי לקנות אותו ואני אוכל להפעיל בו משחקים ואיך אפשר לשפר אותו?

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by ras81,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, אשמח לקבל את המלצתכם בנוגע למחשב נייד סביב ה4000 שח. ישמש בעיקר לאופיס, אינרטנט ואולי קצת סרטים אבל זהו מחשב שני והמרכזי הוא המחשב הנייח שלי. אבל למרות שהוא לא יהיה המחשב המרכזי אני עדיין מעדיף לא לקחת מחשב "פושטי" כדי שלא יהיה איטי ושלא יצריך אותי לחשוב פעמיים איזה תוכנה כן להתקין או לא והעיקר שיחזיק מספיק זמן (לא ימות אחרי שנה שנתיים). חשבתי על פי הודעות בפורום ללכת על DELL, אולם יש להם כל כך הרבה דגמים, שאני מרגיש שאני נאבד בסבך. הדגש עם זאת הוא על מסך 15'' הדגמים שבהם האני מתלבט כרגע הם : STUDIO 1555 Dell Latitude E5500 Dell Vostro 1520 T6570 Dell Vostro 1015 T5870 אשמח אם תוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by illumi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח - חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (תכנות ומלא טאבים בכרום) נטו - לפחות 16 גיגה ראם. בנוסף, פעם ב ארצה לשחק במשחקים כושלים במחשב אז צריך מעבד עם גרפיקה מובנת הכי טובה שיש (אובייסלי לא יהיה משהו חחחחחחח אבל לפחות שזה יהיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כל כך קשור לאשכול הזה, לא יודע אם אני צריך לפתוח חדש אבל יש לי מחשב עם gtx 1060 6gb, i5 6400 2.7ghz ו8gb ראם, אשמח להצעות למסכים טובים וזולים למחשב הזה(וגם שדרוגים עד 500 ש…

12. Started by t d,

שלום , אני מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה גראפית דו מימד(פוטושופ).עקב היותי סטודנט אני רוצה להשקיע סכום צנוע ביותר של לא יותר מ3000 ש"ח (ללא מסך). אני לא יודע בדיוק מה עדיף intel\amd ,אשמח לשמוע הארות. השאלה העיקרית שמעסיקה אותי היא האם לצורך עריכה גרפית מספיק כ.מסך onboard או האם כדאי שאני אקנה אחד חיצוני. תודה

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Shurikg,

שלום, אני מטלבת בין שתי הצעות הבאות: 1) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver מחיר 3355 ¤ 2) מעבדי ?AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס…

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  14. שלום , אני צריך בבקשה מפרט מחשב ב 3000 עד 3500 בערך , עדיף כמה שפחות , כולל מסך. המחשב הוא בשביל אבא שלי שאין לו ממש דרישות מהמחשב , בעיקר לגלוש באינטרנט , משחקים קטנים בשביל אחותי הקטנה והתוכנה הכי "כבדה" שאני יכול לחשוב עליה שהוא השתמש בה היא פוטושופ. אז דרישות אין לו ממש. אבל נראה לי שיותר נוטה לכיוון AMD כי זה יותר זול. אבל שיכלול גם צורב וגם סידי. וגם אם אפשר מסך טוב כדי שלא יהרסו העיניים , ואם ההבדל בין CRT ל LCD הוא לא ממש גדול , אז עדיף LCD (הבדל גדול הוא עד 300 , 400 שקל). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by IdolAdmin,

מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by SHAKED286,

שלום ברצוני לקנות מחשב לחדר שלי שישמש אותי להכמה דברים : 1. לצפות בסרטים באיכות HD 2. להקלטת תוכניות מהטלוזיה 3. לאינטרנט 4. משחקים קלים בנוסף לכך המחשב יהיה צריך להיות בנוי מKSP בלבד יש העדפה למעבדי קריר ומשתלם חשבתי על I3 530 או על Athlon II x3 Triple Core 445. כרטיס מסך לבנתיים לא צריך יקנה בנפרד אחרי כל הקנייה. בעיה היא שאנ ילא יודע מה התקציב הנורמאלי למחשב HTPC שיעשה את העבודה של מה שאני צריך אז אני לא נותן תקציב ותשתדלו לעשות את המפרט כמה שיותר זול ומשתלם. תודה רבה שקד

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום לכולם, בשבוע שעבר המחשב ששירת אותי נאמנה כ-10 שנים שבק חיים ? שאותו דרך אגב קניתי לאחר התייעצות בפורום זה (חפשו הודעות שלי משנת 2005 ?) אז כפי שאתם מבינים אני לא אדם שמחליף מחשב כשטכנולוגיות מתיישנות אלא רק אם הוא מת ? כך שכל מה שחשוב לי במפרט שהרכבתי זה שיהיה מחשב עם החלקים העדכניים ביותר שאפשר מבחינת התקציב ואת החיבורים שאני צריך ועל כן אפרט את שיקול דעתי בבחירת המארז הלוח והספק (שימו לב שהמפרט אינו כולל דיסקים קשיחים, ssd וצורב כיוון שאותם אעביר מהמחשב ז״ל, וכמו כן גם כרטיס מסך כיוון שאותו ארכוש מתישהו כשארצה) מארז - חשוב לי שיהיה שקט עם איכות בניה טובה עם מקום ללפחות 5 כוננים קשיחים וגם שיהיה יפה לוח אם - שיהיה איכו…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  20. Started by mano4now,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב HTPC בתקציב עד 7K וכמובן שמה שיותר זול יותר טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט ויפה ( הוא ישב בסלון ואם לא אשתי תעיף אותו משם ), משהו שנראה כמו הDVD הביתיים. כמו-כן חשוב לי שידע להקליט ולהציג תכני FULL HD ולהתנהג גם כמו YES MAX וכד'. אני מוכן לשלם גם על איכות ועיצוב. תודה מראש לכל העוזרים. אין כמוכם מנו

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  21. שלום לכולם מחר נוסעים לחול ואני חייב מחשב נייד עד 4000 שח שיוכל לבצע פעולות משרדיות אופיס , ושאר ירקות חשוב שיהיה צורב וכונן דיוידי - אפשר קומבו... שיהיה בו את כול הדברים מראש כולל אלחוטי כי זה אנשים מבוגרים שלא ידעו לעשות כלום ! כולל מערכת הפעלה... ואני מתחנן מהר מהר כי מחר הם טסים ? גבריאל

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  23. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.