ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו (להחליף כמעט הכל ) , אז הרכבתי לו מפרט כזה: התקציב הוא 3000¤ בערך, והוא משחק משחקים כמו MuOnline וכאלה... מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 880 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 240 240 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 1040 1040 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 3170 מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- (דיי טיפשית אבל שיהיה) הוא לא קונה הארדיסק, ה…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך להמלצה שלכם :http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ מצא חן בעיני מאוד המפרט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שיוכל להרכיב את כל החלקים וגם לתת אחריות. אני לא מבקש פרסומת אלא רק נחת מאחר ועם המחשב האחרון לא היה לי. אם מרגישים לא נוח לפרסם כאן אשמח מאוד למייל אל :avigtr@gmail.com מודה לכם מראש. אבי
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט : התקציב: 4000-4500 בעיקרון אני די סגור על המפרט (וזה אחרי שעברתי על הרבה מפרטים בפורום) המחשב מיועד למשחקים כבדים (אבל לא גיימר) , סרטים HD, אינטרנט... ,המחשב לא מיועד ל- OC. המחשב יתחבר למסך http://zap.co.il/model.asp?model_id=692382 ד"א אגב מה עדיף מבחינת ביצועים (כסף זה לא הבעיה) המסך של DELL או המסך הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5993&perur=2&t=19&c=407 להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤628 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
חבר צריך מחשב ב-3.5 k שיכלול את ה- : מעבד לוח אם ספק מארז זכרונות צורב dvd דיסק קשיח וכ.מסך אם תוכלו להציע ואז נזרום משם........ ;D
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב עם הדרישות הבאות: המחשב נועד לצרכי משרד פלוס, אבל אם אפשר שתהיה לו אופציית שדרוג. לא נועד למשחקים (לכן חשבתי על פנטיום, אשמח לשמוע דעה שונה). זיכרון - 512 (אפשר גם להסתפק ב 256). צורב בלבד - אין צורך בסידי רום נוסף. פלופי. כרטיס רשת (בהחלט אפשר מובנה). מסך שטוח 17" שאר הרכיבים - עפ"י המלצתכם. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים בלבד. מודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי. לא מזמן ביקשתי עזרה ביצירת מפרט מחשב לגרפיקה תלת מימדית, לפוסט פרודקשן ועריכה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496257.0 עזרו לי פה מאוד עם המפרטים ולאחר בדיקה מעמיקה אני חושב לקנות את המפרט שנתן לי BONOD זה המפרט: התייעצתי רבות עם אנשים שונים והומלץ לי רבות (בהתאם לצרכים שלי) לרכוש כרטיס GFORCE במקום Quadro.להבנתי מדובר בחיסכון לא קטן בנושא כרטיס המסך. חשבתי להחליף את ה-Quadro2000 עליו הומלץ לי במפרט הנוכחי ובמפרטים אחרים ולשים במקומות GFORCE GTX 480. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא והאם יש עוד שינויים שהייתם ממליצים לי עליהם במפרט הנוכחי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עדיפות למעבד סנטרינו או דותן ולכרטיס מסך הכי טוב שתמצאו..
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-