עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט, אופיס, שירים וסרטים - תקציב עד 2000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). עדיפות לכמה שפחות

2. שלום לכם. אני מנסה להרכיב מחשב לחבר ב3500 ש"ח. הדרישות שעליתי עליהם עד כה: לוח-אם צריך להיות NF3 ולא NF4 בגלל QBASE. הכרטיס קול יקנה בשלב מאוחר יותר אז הוא לא חלק מהסכום. (אבל צריך אחד פשוט על הלוח אם) לגבי כ. מסך - צריכים לרוץ עליו משחקים מהדור הישן (יחסית) כמו HITMAN ושות' לא משהוא מפוצץ. יש למישהוא המלצה?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לבית ולהעביר את הלאפטופ לשימוש מחוץ לבית בלבד. אין לי צורך במחשב גיימינג כי יש לי X360. אבל אני צריך מעבד וכרטיס גרפי מספיק חזקים כדי: חייב לטוס בגלישה באינטרנט (גם באתרים כבדים כמו יוטיוב ופייסבוק) חייב להריץ סרטי 1080P בצורה חלקה חייב להיות מסוגל להפעיל שני מסכי 1200*1980 במקביל ב Extended Desktop ללא בעיות. כרגע אני הולך לחבר, חוץ מה 2709 מסך LCD קטן 768*1024 אבל אני מעדיף לשמור אופציות שדרוג המסך הזה בעתיד. המפרט שנראה לי הוא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כרטיס גרפי …

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by misi,

אהלן אהלן.. רציתי את עזרתכם להכנת מפרט למחשב להורים שלי. בעצם מדובר על מחשב לאינטרנט, כלומר השימוש העיקרי יהיה שטים למיניהם, סקייפ, Video Streaming, ירידת סרטים וגם שימוש ב-office. חשוב גם שהוא יהיה ממש שקט, כך שיוכלו להשאיר אותו דלוק במהלך היום/לילה ושזה לא יפריע. וכן זה מחשב לכמה שנים - אז עדיף מרכיבים טובים ואיכותיים (כמובן, במחיר סביר). תודה...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  6. היי, אני צריך מחשב לאמא שלי, אז כל מה שנדרש הוא: 1. מהירות סבירה באינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. 2. מחיר - עד 1600 ש"ח. 3. שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים. 4. קצת שקט (בסקלה של 1 עד 10, שיהיה 5). לא מתוכנן OC או שום דבר מסובך. הרכבתי את זה, אשמח לתגובות לפני שאני רוכש אותו: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪225 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  7. מבקש הערות והארות לתצורת מחשב לאינטרנט , עבודה משרדית ועריכת וידאו ( מתחיל בתחום ) מעבד E6650 מארז HEC COMPUCASE CI-6A21 ? ספק HEC 500W לוח GIGABYTE P35-DS3L דיסק WD 250GB SATA 1&2 7200RPM 16MB זיכרון KINGSTON 2G DDR II 800MHZ צורב LG X18 SATA DVD כרטיס מסך PALIT NVIDIA GEFORCE 7600GS SONIC 256MB מבקש גם המלצה למסך LCD לא יקר ( 17 או 19 )

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  8. בצונים שתעזרו לחבר טוב שלי בבניית מחשב ביתי מפרט לא אמור להיות יקר מדי עד 2500 ש"ח לא כולל מסך ושאר אביזרים. רק המארז ותכולתו כאשר השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ בתודה מראש ירון ודוי...

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  9. המחשב ישמש בעיקר לחיבור אלחוטי(או קווי. צריך את שניהם. גם כרטיס חוטי וגם אלחוטי) ולכתיבה וקריאת אימיילים. כמובן גם לגלישה רגילה באינטרנט. הוא לא צריך להיות מכונת משחקים. עכשיו העניין של עריכת הוידאו: אמא שלי עובדת על תוכנת פרמייר 6(כן, זו הישנה משנת 2001 לערך). היא עובדת על מחשב נייח. המחשב הזה(הנייח) בעל שני גיגה זכרון ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. לוח האם הוא GIGABYTE 965P-DS3 כרטיס המסך(הנפרד) הוא Sapphire RADEON HD 2400 PRO. פרמייר 6 רץ על זה יפה באופן כללי. אני מניח(אני צודק?) שכל מחשב חדש במחיר הזה(3500), יוכל להריץ את פרמייר 6 ללא בעיה. מצד שני, הייתי רוצה שהוא יוכל גם להריץ תוכנות כמו פרמייר פרו 4-5, או אולי אדיוס 6, ללא בעיה. במחשב הנייח ניסיתי את אדיו…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הי, אני לא יכול לחרוג מהתקציב, צריך לכלול מסך LCD 17, מקלדת עכבר אלחוטיים, תוכנת אנטי וירוס חוקית,רמקולים וצורב DVD. צרפתי את המפרט שבניתי בפנדה. האם לדעתכם המפרט הטוב ביותר בתקציב זה ? תודה. כמות. מוצרים סה"כ 1 Creative 2.0 Speaker System SBS240 69 ש"ח 1 AMD Sempron 3000 BOX AM2 360 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Twinmos DDR2 667 512MB 330 ש"ח 1 LG LCD 17 L1750T 1,159 ש"ח 1 Gigabyte GA-M51GM-S2G nForce 430 AM2 535 ש"ח 1 Compucase 6K31 Micro Atx Silver/Black 300W 285 ש"ח 1 Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 109 ש"ח 1 Logitech® Cordless Deskto…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט , סרטיים ושיריץ משחקים (לא צריך להיות על הגרפיקה הכי טובה, רק שיריץ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 x 1500 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS לדוגמא : COD:mw2 , bishock 2 ,spinter cell * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. הי. אני מחפש מחשב לטובת גלישה באינטרנט, הורדות, כתיבת מסמכי Word ומצגות, צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה בלבד. אבל - מחפש מחשב חזק יחסית, שיחזיק מספר שנים בלי בעיות תחזוקה, רעש וכו'. ס"ג תקציב - 2500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הבא, בפרט לגבי לוח האם של intel: ספק כח HEC 300AR 300W לוח אם אינטל P35DPM DragontailPeak מעבד אינטל Core 2 Duo E7200 2.53Ghz FSB1066 זיכרון DDR 2 1024MB 800Mhz Kingston דיסק קשיח Western Digital 500GB 5000AAKS 16M Sata 2 כרטיס מסך Zotac Geforce 8600GT 512M DDR2 PCI-e צורב DVD +/- RW DL AD-7200S NEC Sata שחור מחיר - 2500 ש"ח. תודה מראש על התגובות, אייל. [br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 14:19:40 שכחתי את המארז - מארז HEC 6A19B שחור No PSU

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. היי אני זקוק למחשב עם מסך רחב ואיכותי לסרטים ופוטושופ. משחקים לא ממש מעניינים אותי, ואם כבר אז רק משחקים ישנים שלא דורשים יותר מדיי. תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  14. המחיר ללא מסך

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  15. "בוקר" טוב חברים, דוד שלי בדיוק דיבר איתי ואמר לי שהוא רוצה לקנות מחשב לילדים שלו שעולים לכיתה ז' (או משהו כזה) והם צריכים את המחשב לעבודה משרדית בעצם של אינרנט ואופיס וכמובן קצת משחקים פה ושם של FIFA ודברים דומים. אמממ המחשב הוא בתקציב של עד 2500 ש"ח, ותשתדלו שלא לחרוג מהתקציב. אין צורך במסך או ציוד היקפי. ואולי גם אין צורך ב HD. רק דבר אחד הייתי רוצה שיהיה במחשב הזה וזה מעבד לפחות BARTON 2500. להשתדל מאוד שלא עם קירור סטוק (תפו תפו תפו). כמובן שעל המחשב להיות AMD ולא אחר. (לא עם תקציב כזה) 256DDR יספיקו לדעתי. הערה: אומנם המחשב לא יצטרך להריץ FAR CRY ב 1024*768 אבל אני רוצה שהוא יריץ משחקים בכבוד וברמה סבירה. תודה לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. חשבתי ללכת על המחשב הזה כן אני יודע שזה מאייבורי. אך לצערי אני יכול לקנות רק מksp או מאייבורי עקב קרבת מקום. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 05-05-2009 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 440 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 150 1 150 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 HDMI DVI PCI-E 280 1 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II…

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by T-boon,

שלום ! אם אפשר בבקשה, המלצה ל"משולש הקדוש" (לוח, מעבד וזכרון) רכיבים מבוססי אינטל, ככל הנראה הלוח אם שלה תקול, החלפתי הכל חוץ ממעבד ועדיין מסכים כחולים... החומרה שלה כיום: - לוח אם: gigabyte H97-D3H - מעבד: i5 4590 3.30GHz בתושבת 1150LGA - זכרון: 8 גיגה DDR3 - ספק כח: sea sonic - קירור של scythe ומארז איכותי מונע רעשים לא זוכר שמות כאמור השימוש הוא אופיס וגלישה בלבד אז אין צורך במשהו יקר אבל עדיין רוצה שיהיה INTEL CORE 5, או אפילו 3, רק שלא יהיה פחות טוב ממה שכיום יש לה במפרט. נראה לי שצריך רק לוח אם+ מעבד+ זכרון. כל השאר יתאים כמובן למעט הקירור שאינני בטוח אז אולי יש להוסיף קירור. (אלה א…

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם הצעה למפרט מחשב, לשימושים רגילים ובעיקר - הורדות, צפיה בסרטים (צריך TV OUT), עריכה בסיסית עם פוטושופ, ולפעמים גם משחקים (זה אפילו לפי סדר החשיבות פחות או יותר). כמובן עדיף כמה שיותר זול - אבל חוזק המחשב גם הוא - חשוב עד מאוד. אני גם מאוד רוצה את מארז הSOPRANO של ThermalTake... לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה. עניין נוסף שאני פחות מבין הוא ההבדלים בין AM2 לC2D של אינטל. מה משמעות כל אחד מ…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by pwntigo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by newbionekanubi,

שלום לכולם! מעוניין לרכוש מחשב וציוד היקפי עבור אמא שלי-סך הכל דרישות נמוכות מהכיוון של מה המחשב צריך לעשות. תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, יוטיוב, גלריית תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר, מסך- 26 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

21. היי, אמא רוצה מחשב משלה, כלומר המחשב ישמש לאינטרנט, אולי קצת אופיס וכאלה. אני לא אוהב להזמין מחשב מהאינטרנט, אז אני צריך מפרט מחנות בירושלים, החנות הנורמאלית היחידה שאני מכיר כאן היא KSP, אבל אם יש לכם חנות אחרת אז אפשר כמובן. אני מתכנן לתת לה את המסך הנוכחי שלי, ואת המסך החדש לקחת לעצמי - אני רוצה מסך WIDE 20 אינטצ', בנתיים אני חושב על LG W2042T הרכבתי מפרט בעצמי, אבל בגלל שכבר די הרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אז אני צריך יעוץ (בעיקר על המארז ועל הספק) הנה מה שבניתי: AMD‏ Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore - 300 NIS ‏ ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA - 375 NIS 1G DDR II 800Mhz Samsung - Life Time Warranty - 90 NIS Western Digital 160GB 7200…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by kebibas,

שלום, המחשב של אמא שלי כבר בן 6 ומתחיל להראות את זקנתו. אני מחפש לה מחשב פשוט שיחליף את הנוכחי. -מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. -גודל המסך? 15.6 אין חשיבות מט או מבריק. -רזולוציית מסך? לא משנה, מניח שfhd עדיף. -דרישות מיוחדות? Numpad -משקל רצוי? לא קריטי -זמן סוללה? לא קריטי, חשמל זמין כל היום. -יציאות מיוחדות? Hdmi -בלוטות'? אין צורך -גודל וסוג כונן קשיח? לפחות 500 גיגה. -כונן אופטי? לא חובה -נדרשת תמיכה בתחנת עגינה? לא -נדרשת אחריות בינלאומית? לא -מערכת הפעלה? כן, לא חשוב איזה כל עוד השדרוג חינם ל10 תקף. - העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות מועטות, התקציב הוא עד 3000. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gidi.a,

מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בנייד אם יש משמעות במעבד אז עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב ? אינטרנט / עבודות / אחסון גדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 15.6 / 24 - דרוש מסך שיהיה כולל במחיר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? במידה ונייח - מקלדת ועכבר + מסך וצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן ,ווינדוס 10 בעברית. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.