עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למשחקים ב7000 שקל ואני מאוד גמיש ללא ציוד היקפי מאיזור המרכז(חשוב). אני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי שהאחריות תגמר. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1803 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 ₪838 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1708 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 ₪500 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ₪214 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1197 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ₪285 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 470W - W0089RI - ATX 12V 2.0…

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by letscheck,

היי יום ראשון אני יורד לאילת ורציתי לקנות משם מחשב גיימינג שיהיה יותר לעתיד זאת אומרת שהכרטיס מסך יהיה סביר והחומרה מסביב חזקה כדי שבעתיד כאשר אני ירצה לשדרג תמחשב אני יקנה רק כרטיס מסך מתקדם ולא גם ספק גם מעבד וגם כרטיס 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב משחקי FPS וGTA V בהמשך מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by lia79,

שלום לכולם, אני מחפשת לחמותי מחשב נייד שיש לו את המאפיינים הבאים: 1. מהיר ונוח לשימוש. 2. מסך גדול (''15 לפחות). 3. היא מורה, וצריכה להפעיל בקלות "זום". המחשב צריך להיות עם מיקרופון, רמקול ומצלמה מובנית, כדי שההפעלה תהיה ישירה ונוחה. 4. מערכת הפעלה שכבר תגיע עם המחשב. 5. אם יש אופיס מותקן - מה טוב. 6. מתחבר בקלות לרשתות וי.פי זמינות. 7. מקלדת עברית ואנגלית בגודל נוח (כמה שיותר קרוב למקלדת של מחשב נייח). 8. מחיר טוב ביחס למוצר. 9. חשוב מאוד במצב הנוכחי - מחשב שיכול להגיע במהירות, במשלוח. וכאמור, פשוט (סטנדרטי) להפעלה - כדי שאוכל להדריך אותה מרחוק לגביו במקרה הצורך. אם מכירים מחשב/חנות מתאימים - נשמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by אלעד יפת,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 15K • חריגה מקסימלית מהתקציב: כמה מאות שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל משחק שקיים, באיכות הטובה ביותר. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: תוכנות אדובי, אפטר אפקטס, עריכה ב-4K, סינימה 4D • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): בעתיד • האם תרצה לבצע מערך מרו…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by talk2yaniv,

היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. תקציב מקסימאלי : 7000 ש"ח אם אפשר לחסוך בכמה מאות שקלים אני אשמח. ובבקשה לא לחרוג מהתקציב. שימוש עיקרי: המחשב מיועד לגיימינג ואני צריך שהמשחקים הבאים יפעלו על גרפיקה מקסימאלית : Battlefield 4, Lords of the Fallen, Tera Online אבי קונה לי מסך הרץ על 1080p 22-32INCH "עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 4 לגביי אוברקלואק אני לא ממש יודע או חושב שאני צריך את זה, אבל אם אתם חושבים שכן בבקשה אהיו עדיבים וציינו לי מדוע אני צריך, כי אני לא מבין בזה. אני זקוק גם לווינדוס! הינני גר בעפולה ואני צריך את המחשב השבוע/שבוע הבא. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. שלום לחברים אני מתעניין בלפטופ חדש(כרגע יש לי X40 IBM גיגלתי קצת ברשת ועיני צדה את הטבלט המגניב הזה לנובו S10-T3 בכל אופן הוא נראה כזה בעיקרון אני צריך מסך 10-12 מקסימום עם ניידות ונוחות סקירות על המוצר לא מצאתי מי יודע מה בעיקר בעברית חוץ מזה שהמולטי טאצ' שלו לא מתקרב לאייפד או אייפון במהירותו וברמתו כשלעצמי זה לא קריטי ומאוד חשוב לי בעיקר לעבודה מיילים אקסלים ואם יש צפיה ישירה סדרות או יו טיוב זה מספיק לי בקשתי היא האם למישהו יש אותו או שמע -ראה ויכול לתת לי את חוות דעתו לנטבוק הזה אם למישהו יש המלצה אחרת או דומה בקטגוריה הזאת אשמח מאוד לשמוע בתודה רבה ובברכה מראש אברהם אריה

10. היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  11. שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by liorklein,

רציתי לדעת אם יציאת HDMI בניידים כוללת גם קול. כי אני יודע שבנייחים היא חלק מהכרטיס מסך ולכן לא כוללת קול מה קורה בניידים?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by benr,

תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים. אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש כ-HTPC. עליו לכלול, בין היתר, לפחות 2GB של זיכרון פנימי, כרטיס לכידת וידאו (ככל הנראה אקח את WinTV PVR-150 MCE) כרטיס מסך סביר וכרטיס קול טוב (התלבטות בין M-Audio Revolution 5.1 ל-Creative Xi-Fi). התקציב למחשב זה הוא 4000-5000, כאשר העדפה היא להיות סביב הגבול התחתון. מערכת ה-HTPC תחובר למסך 32', כך שאשמח להמלצה על טלויזית LCD בגודל 32' שלכל הפחות תהיה HD Ready, התקציב הוא 3500-4000 ש"ח, שוב העדפה להיות סביב הגבול התחתון. אל המחשב תחובר מחערכת שמע Logitech Z-5500. תודה מראש ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  15. איזה חנות יש באזור ירושליים ותל אביב שאפשר להרכיב בה מחשב?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. שלום חבר שלי בנה לי מפרט גיימינג ורציתי לראות מה דעתכם . ( המחשב הוא לצורכי משחקים בלבד , משחקים כבדים , מחשקי אונליין וכו) אם יש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות אני אשמח תודה (התקציב הוא לא מעבר למה שמוצג , 4,600 זה גם ייצא פחות כי סתם לקחתי מארז יקר ואני אוריד לאחד שעולה בסביבות המאה שקל) וגם המעבד הוא בוקס ואין לי בעיה לקחת TRAYשזה 100 שקל פחות בנוסף אני די נעול על הכרטיס מסך הזה משום שהוא 448 ביט יש לי מסך 19" של LG w1952tq המחשב הוא לגיימינג בלבד מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  18. נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!

19. טוב אז ככה, הייתי אצל ידידה בלה בלה בלה נתנה לי לקחת מה שאני רוצה מהמארז TOWER של אחיה(כולל המארז). עזרו לי להבין מה השווי של הרכיבים. מה מצאתי: 1: זכרון 512MB CORSAIR CMX 400MHZ CL2.(לגביו גם אני צריך להחליט אם שווה לי להוסיף אותו לשני 512MB הגנרים שיש לי עכשיו או לא) 2: ספק כוח ICUTE-4500 450W. 3: Audigy Sb1394. 4: כרטיס מסך PCI-E שלא ברור לי איזה דגם(מצורפות תמונות שלו ושל הספק). מה מצאתי אבל עדיין לא לקחתי: 5: FAN BUS(או איך שלא קוראים לזה ששולט על 4 מאווררים). לא זוכר של איזו חברה(לא הצלחתי לפרק אותו מהמארז). 6:לוח אם (7)מעבדים לא ידועים(לבדוק). 8:מארז TOWER מחברה כלשהי. פרטים על הכרטיס מסך: נוצר בתחילת 2003, ונראה לי שרשום שם LE בסוף הדגם אבל לא סגור(תסתכלו בתמונות)…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  20. היי, חבר שרוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח למטרות הנדסיות (MATLAB וכד'), מצא את המערכת הבאה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB85 המחשב אינו מיועד למשחקים, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי ואין כוונה לשדרג רכיבים מהרשימה המופיעה באתר. אפשר בבקשה חוו"ד?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  21. שלום, אשמח להמלצות לרכישת מחשב נייד - לא MAC מסך לפחות 14 אינצ' - RAM 16GB SSD 512 i7 (generation?) לא צריך: מסך מגע, טביעות אצבע, וכיוצא באלה. תודה מראש ! מחשב ראשון לצרכי תכנות :) לכן ממש אשמח לעצות נוספות תודה מראש וחג שמח !

22. Started by eliyahoo2,

היי <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000. חריגה של 200 לגיטימית אם זה משתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנטרנט, סרטים. התקציב יפה כי אני רוצה מחשב גם מהיר וגם אמין אני לא כ"כ גיימר אבל רוצה להריץ את GTA5 שיצא בהגדרות סבירות בנוסף שהספק כוח יהיה overkill. לא רוצה לקחת צ'אנס (היה לי ניסיון רע בעבר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פלופי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by דיוגנס,

מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by Alon.R,

שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד LG E500 SPINE, כמובן מחנות מורשת ע"י היבואן. המצלמה עבדה מעולה, וביום השלישי/הרביעי אחרי הרכישה המצלמה כבר לא עבדה, שאני נכנס לתוכנה של LG (LG Smart Cam), הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "מצלמת ווב לא מצוי. בדוק את המצלמת ווב (שלך)" ניסתי להתקין מחדש את התוכנה של המצלמה בתקווה שזה יתקן אולי וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון מלבד לפנות למעבדה שזאת מבחינתי האופציה האחרונה? תודה אלון.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by alidanon,

הציעו לי את המפרט הזה: אני רוצה לדעת אם הוא מצדיק את המחיר... המחשב לא נועד לגימרים או לעורכים... מחשב פשוט לעבודה משרדית. מעבד: Intel® Pentium® Processor T4400 -clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz -2nd level מסך: 15.6 " - type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio - internal דיסק קשיח: 320 GB - drive rotation : 5,400 rpm כרטיס מסך: Mobile Intel® GMA 4500M -memory amount : total available graphics memory can be up to 1,340 MB with a 32-bit operating system and 3 GB system memory or 1,759 MB with a 64-bit operating system and 4 GB system memory -memory type סוללה: lithium-ion - maximum life : up to 2h45min (Mobile Mark™…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.