עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MeTaLhAmMeR,

בן דוד שלי מחפש מפרט מחשב למשחקים כולל הכל חוץ ממסך... מה אפשר להציע לו הכי טוב למחיר הזה כי אני לא מבין ממש במחירים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  2. אוקי הדיון הקודם ננעל כי לא שמתי תקציב אז בגדר המחיר 2000 שקל אני רוצה להביא 8800GTS 320 אבל של חברה טובה שמגיע עם מהירות שעון גבוהה ויכולת OC גבוהה http://img149.imageshack.us/my.php?image=1502150815121496ei4.jpg זה המפרט מארז אני יקח כנראה של NXTZ TIRNITY וספק של Enermax Liberty 400W איך הזכרונות במפרט ? ועכשיו לשאלה האמיתית בנוגע לכרטיס מסך אני מתלבט http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=7&artpage=2456&articID=561 הכרטיס של CLIBRE מאוד מרשים מבחינת קירור ומגיע ל OC דיי גבוה אבל השאלה אם יש אותו במחיר טוב בארץ ?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by steakmaster,

. מה התקציב המקסימאלי - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - matlab, Mathematica - תדיר (עבודה/לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - europa universalis 4, the witcher 3. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  4. 1. התקציב הוא 10K. ניתן לחרוג ב500 ש"ח, אבל רק עם ממש חייבים. צריך להבין שאין לי רצון מיוחד להוציא סתם כסף, מצד שני אני לא רוצה להתקמצן על חשבון ביצועים. אני מעדיף לשלם ולקבל תוצאות, אבל לא לשלם סתם. 2. המחשב ישמש למשחקים ותוכנות GIS (מערכות מידע גאוגרפיות) א) כרגע אני משתמש בעיקר ב 1. Adobe Premiere Pro v7.0 - Multilanguage 2. 9.3.1 ArcGIS Desktop ב) המחשב ישמש גם למשחקים, כי אין לי תקציב לעוד מחשב. בעיקר elder's scrollsו civilization. מתכונן לdiablo3. 3. אין לי כלום. אני צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. אני צריך שהם יהיו טובים. וגם מדפסת טובה, אם מישהו מבין בזה. 6. השקט קריטי ברמה 7. 7. ללא OC. 10. המסך חייב להיות מסוגל להתחבר לPS3 בHDMI, חייב לפחות שני צורבי…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by אדי44,

שלום עד כמה נפוץ היום פנל IPS במחשבים ניידים . באיזה חברות \ דגמים ניתן למצוא פנל כזה בארץ , לגודל "15.6 .

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by Yfstmm,

תקציב:3000 האם יש אפשרות לחריגה? 500 מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית, אחר (נא לפרט):office ,internet תוכנות לימוד ,סרטים מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה שתיתן שירות טוב האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: זה ללימודים אז לא מעל 500 gb האם לתת דגש למשקל המחשב: יומי האם לתת דגש לזמן סוללה: זמן סוללה חשוב מאוד שיחזיק 5 שעות בערך גודל צג רצוי: 14-15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים:צפת באזור הצפון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: לא תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  7. שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. כרגיל לא קונה מחשב בלי להתייעץ אתכם המחשב מיועד לשימוש כמחשב משרד + סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת. ללא OC. בניתי ב-skypc 1,693 1,693 1 מסך Samsung 24" T240 5ms LCD T240 1,055 1,055 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box IQ8200 498 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 329 329 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 245 245 1 ספק כח FSP BlueStorm II 400W F40060GLN 153 153 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 337 337 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 1,557 1,557 1 כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX1500 256MB PCIe LV562 113 113 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO 60 60 …

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  9. שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by zxcvv,

x

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. המחשב הזה יוצא לי 4600 ש"ח מינימום בכל חנות אחרת וכאן הוא עולה 3800 זה אפשרי? או שזה איזה שוג של מרמה או משהו? מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W לוח אם אינטל מקורי-INTEL P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 DUO E-6600 CONROEלכתבה על המעבד לחץ כאן! 2048MB DDRII 800MHZ קינגסטוןGo ATI RX1950GT 512M-DDR 3/DVI/HDTV PCX(זיכרון 512M מלא על הכרטיס) דיסק קשיח - 500GB SATA II כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט+ע.אופטי

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  12. היי , זה המפרט : amd sempron 2200 300 gigabyte K7 triton 390 Vantec Aero Flow 130 Corsair 512mb XMS ddr400 800 Compucase+hec300watt 400 Newron 17 300 WD 30gb 5400 50 זה המחשב פחות או יותר... , המסך בן 4 שנים , אבל פועל סבבה לגמרי. הרד דיסק לא הכי חדש גם כן... רשמתי את המחירים שלהם חדשים בחנות.. המארז לא במצב הכי טוב. כמה אתם חושבים אני יכול למכור את כל זה? אם בן אדם אחד קונה כאן הכל

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by Spyro,

היי, אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח אפשר גם לחרוג טיפה אם חייבים. המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות ותוכנות מתמטיקה והדמיה די כבדות, לכן חשוב לי מאד המעבד וכמובן לא פחות מגיגה זיכרון, כרטיס מסך לא ממש משנה וגם הגודל של ההרדיסק לא קריטי (יש לי הרדיסקים חיצוניים). הנה מפרט שאני יצרתי בעצמי: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS TwiSTER דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22N…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by yuvalnus,

1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

15. היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  16. Started by ronenvak,

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית (הערות והארות) על המפרט הבא לוח אם : Gigabyte GA-7NNXP מעבד : AMD Athlon xp 3200+ כרטיס מסך : ATI Radeon 9600 Pro 128m זיכרון: Corsair TwinX 2x512 DDR PC3200 מארז : Thermaltake Xaser III VM 300A ספק : Thermaltake 480w + PFC לא ציינתי מחירים מכיוון שהמעבד, הזיכרון והכרטיס מסך נרכשים בארה"ב הייתה לי התלבטות לא קלה בין האטלון לבין ה-64 אבל נראה לי שאני הולך על האטלון המחשב כעקרון הולך להיות בייתי ולהתעסק בעיקר בעריכת ווידאו ותמונות.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. הדרישות: קל לנשיאה (מתכנן ללכת איתו הרבה) צפייה בסרטים (שאני מקליט מהטלויזיה ולא ממש סרטי DVD) אינטרנט (גם אלחוטי) + אופיס תיכנות (דוט נט, ג'אווה וכד') שאוכל לחברו בצורה כלשהי (אינני יודע איך ומה הכי כדאי) למחשב השולחני שלי ולהעביר מידע מהשולחני לנייד. תודה

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by kuri,

שלום אני מתחיל את לימודי בסוף אוקטובר ואני מתכנן לקנות נייד שאלתי היא האם בחודש הקרוב צפויה ירידת מחירים לכפול ליבה הרגיל בעקבות יציאת המעבדים החדשים של אינטל או שירידת מחירים שכזו תתרחש רק מאוחר יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים, סרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- אין תוכנה ייעודית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FIFA15, GTA,NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך אמור להיות 23" כנראה, אולי 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- לא יודע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by royiy,

שלום, מבקש המלצה למחשב לגרפיקה. רצוי DELL 17 אינטש ומעלה שיעבוד טוב עם התוכנות פוטושופ. autocad. solidworks תקציב 4-5 אלף תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. ראיתי את המחשב הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td][td][table][tr][td]‏Lenovo IdeaPad G770 M533PIV[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] האם הוא הכי משתלם בסכום הזה? אני צריך מחשב נייד לבית לראות סרטים בחדר אחד ואז לקחת אותו לעבודה לשחק ולקרוא לפעמים... לא משנה לי שהוא 3 ק"ג. האם יש עוד אופציות או במחיר הזה זה הכי משתלם? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. Started by tania131,

איך נראה לכם המפרט הבא .? יעבדו בו משחקים כגון DOOM3 GTA VICE CITY FIFA 2005 וכו' , ואפשר אתר לבדיקת טמפרטורות של המחשב? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  23. אני רוצה לקנות לפטופ שמותאם לעבוד עם קיובייס 7.5 ואולי אבלטון ......מחיר מקסימלי 5000 .... המחשב יפוצל לשתי מסכים ......ממש ממש אני אשמח לעזרה...תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אם אפשר מפרט מלא

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by meitalbs,

שלום, אני מעונינת ברכישה מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אבל אחרי חרישה של הרשת התאהבתי ב- מחשב נייד DELL STUDIO 1535 2.1GHz 15.4'' 320GB מפרטים: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8100 2.1GHz FSB: 800MHz L2 Cache: 3MB זיכרון DDR II 4GB 667MHz דיסק קשיח 320GB SATA / 5400 rpm כונן צורב תקליטורים/DVD‏ 8X עם טעינת חריץ (DVD+/-RW) מסך צג מבריק בעל מסך רחב בגודל 15.4 אינץ` WXGA TL (1280x800) כרטיס מסך Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 יציאות USB 2.0 X 4 HDMI מחבר וידאו VGA עם 15 פינים מחבר רשת משולב 10/100/1000 LAN‏ (RJ45) מחבר למתאם AC שקעי שמע (line-in אחד, line-out אחד, כניסת מיקרופון אחת) IEEE 1394 ExpressCard ‏54 מ"מ Consumer IR תקשורת …

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by tomer_,

היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים