עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור אז ככה יש לו כבר lcd 19 אינץ' צריך רק מעבד, צורב, כ. מסך, לוח אם, זיכרון, מארז, הארד דיסק. מיועד למשחקים בלבד ללא OC, עדיפות שיהיה שקט. תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחר ההצלחה של חבריי הפורם בבחירת המפרט האולטימטיבי לחבר שלי (דרך אגב הוא מבסוט מהמחשב אש), חבר נוסף שלי ביקש את עזרתי או בעצם את עזרתכם. אז ככה השימושים של המחשב צריכים להספיק ל: - משחקים - על המחשב שלו נאגרים תמונות וסרטונים רבים של המשפחה (הסרטונים זה מצגות של תמונות מאורעים משפחתיים כאלה שהם אורכים ע"י תוכנה של וינדאווס) - הוא רוצה שהמחשב ירוץ מהר בשוטף. - לא צריך מארז כי יש לו מארז בן זונה וגם יפה של TT אז עם אפשר להשקיע בקירורים וספק טובים יותר. - עכבר ומיקלדת. אם אפשר לקבל את ההצעות מחנויות בצפון לדוגמא TMS . תודה רבה לכול מי שיגע בנושא.

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  4. היי לאחר סקר שוק ארוך ומייגע, אני מתלבט בין שלושה מחשבים.- אני הולך לסיים את הלימודים השנה ורוצה מחשב שישרוד איתי עוד כמה שנים- אשמח מאוד לדיעות על המחשבים והמפרטים הנ"ל: Lenovo 3000 N100 TY04BIZ 1.8GHz : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2542 HP Pavilion DV5282ea 1.83MHZ: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 Dell Inspiron 6400 1.83Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2989&catcode=200 תודה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים: מתאים לעיבוד גרפי (מריץ מהר: פוטושופ, zbrush, maya) מתאים לתכנות (מריץ סימולטור של אנדרואיד בצורה סבירה) בעל מסך נשלף או משהו בסגנון, כך שאוכל להשתמש בו לפעמים כטאבלט, אבל עדיין שתהיה מקלדת (כי זה בעיקר לתכנות) גודל 15.6" רצוי מאוד. מאווררים שקטים מאוד. מה פחות חשוב לי: אורך חיי סוללה, כי הוא יהיה בדרך כלל נייח. גודל hard disk. כל מיני קוראי media למיניהם. משקל, כי הוא בדרך כלל נייח. אני רוצה לדעת מה המחיר המינימלי של מחשב שעונה לדרישות האלה, ואיזה מחשב דומה אפשר לקנות ב~4000 שקל. שאלה שנייה: אותו דבר, אבל בלי הדרישה של מסך נשלף שנהיה טאבלט. תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by benr,

תודה לכולם. כבר חודש ויותר שאני נכנס פה לפורום ומחפש את המפרט הבא שלי. והיום זה נגמר קניתי מחשב חדש אחרי שהייעצתי פה עם מספר אנשים. אז שוב פעם תודה ונתראה בשידרוגים הבאים. או בפורום המודינג לשם אני עובר זמן הקרוב....

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by amirn,

היי, יש לי DELL LATITUDE C610 ישן, שהבטרייה שלו מחזיקה לכ-5 דקות לפני שהוא "מת" (עובד כרגע רק בחיבור לחשמל) האם בהכרח הבטרייה היא הבעייה או שיכול להיות שזה קשור לרכיב שטוען את הבטרייה? בכל אופן השאלות שלי הן: 1. האם יש בארץ מקום לקנות בטרייה חדשה במחיר סביר? או שרק ב EBAY? ואם ב EBAY, האם כל דגם של בטרייה ל C610 יתאים או שיש דברים שצריך לבדוק? 2. האם מסובך להחליף בטרייה ב DELL C610 ו/או האם יש הוראות ברשת? (לא מצאתי עד כה) תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 7700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט כולל מסך 24 איץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by zy2000,

אני מעוניין להמליץ לחבר טוב על המחשב הבא מתוך אתר וואלה. המחשב לצורך אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים. בשלב ראשון בכל מקרה הוא יסתפק בלוח עם כרטיס מסך מובנה כך שהחסרון הזה ברור מבחינת המפרט ובכל מקרה התקציב שלו עד 2500 ש"ח. כמו כן שמתי לב שלא מוזכר יצרן הזכרונות ויצרן המארז והדגם. מלבד הנקודות האלה איך המחשב? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK946946

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

שלום איך הדגם הבא? משתלם? Dell Latitude D520 T2400 1.83Ghz 15" 100GB 1GB 3YR כלומר יצרן DELL מעבד 1.83GHZ 15 אינץ' 100GB הארדיסק 1GB זיכרון ושלוש שנות אחריות במחיר של 6900 אפשר להוסיף עוד גיגה זיכרון בשביל 500 שקל תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  13. שלום , אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים (אני קונה יד שניה ) ואני צריך עזרה להחליט מי מהם טוב יותר. השימוש העיקרי של המחשב הוא ניגון סרטי HD ולשחק SC2 (שייעבוד טוב!) .. לפי כמה אתרים של השוואת ביצועים מצאתי את המחשבים האלה : Asus G50VT-x5 מעבד P7450 2.13ghz 4GB DDR2 800MHz Geforce 9800GS 512MB 320GB 7200RPM או Asus G51VX-RX05 (Core 2 P7350 (2. 0GHz GeForce GTX 260M 4GB DDR2 800MHz 320GB 7200RPM בגדול אני צריך שתגידו לי אם ההבדל בניהם מבחינת ביצועים הוא גדול (יש הפרש של איזה 700 שקל ביניהם)... והאם הם באמת יוכלו להריץ SC2 על הגדרות טובות .... -אני יודע שבעקרון המחשב הראשון הרבה יותר ישן אבל מבחינת ביצועים ראיתי שההפרשים לא כאלה גדולים.... - האם הGTX הרבה יותר טוב מה 9800 G…

14. Started by AmirNadav,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') , ואני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל, איזה מהם עדיף? תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  15. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  16. VENICE 3000 לוח אולטרה של אלבטרון K8NF4U 1 GB של פטריוט (עדיף CORSAIR? אותו כסף...) יהיה מוכן מחר. 6600U של אלבטרון מה אומרים?

17. Started by tmpusr,

כל הדגמים שראיתי כוללים את ה-ATOM 270 שהוא חד-ליבתי. יש לי את ה-ASUS R2H ותוספת הביצועים הצפויה מה-ATOM 270 לא כזו גדולה שמצדיקה שדרוג. כפול ליבה זה כבר סיפור אחר. יש UMPC כזה בשוק? צפוי להגיע בקרוב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  18. במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. שלום. אני עורך וידיאו ואני קונה מחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 אפשר חריגה קטנה. הרכבתי לי מפרט כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by danield51,

טוב אז אחרי חשיבה ממושכת הגעתי למפרט הבא אני לא מומחה בבניית מחשבים ולכן אשמח אם תגיבו ותשפרו אם יש צורך בנוסף אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני גורם למחשב לקלוט wifi? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כבר נקנה קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪388 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כבר נקנה מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM כבר נקנה זיכרון : crosair 8 gb 1600mhz http://ksp.co.il/…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

בן דוד שלי מחפש מפרט מחשב למשחקים כולל הכל חוץ ממסך... מה אפשר להציע לו הכי טוב למחיר הזה כי אני לא מבין ממש במחירים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  24. מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by galalaiti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר בהתאם למפרט איכותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, לימודים, גלישה באינטרנט, חיבור לטלויזיה וצפיה בתכני FHD, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pro evolution soccer 13/15/16 או fifa 14/15/16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים