עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מחפש המלצה שלכם בנושא מחשב נייד שולחני 17 אינצ' עדיפות לסדרות חדשות ולייצרנים שלעיל חשוב שהמחשב לא ילעה ב"אש" מעבד אינטל (כי נמאס מAMD לוהטים) מסך 17 עדיף על 15.6 ובלל פיזור חום טוב יותר עדיפות לפלסטיקה מאולמניום עדיפות למקלדת מלאה ולמוארת בכלל הלולייה עיצוב גם רלוונטי (כי זה לבית) תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. היי, לאחר שקראתי לא מעט הודעות בפורום אני עדיין לא מצליח לגבש דעה לגבי מפרט: המחשב כ"כ הנראה יעמוד בסלון ויחובר פלאסמה 50" או LCD 42" (כרגע גם דילמה, אבל כ"כ הנראה יהיה LCD בגלל החיבור למחשב ובעיות צריבה...) המחשב ישמש לסרטים וגם משחקים כבדים. 1. על המארז להראות יפה! 2. דרוש מארז גדול (הכוונה לא למארז של לוחות MINI ו LOW PROFILE וכל השטויות האלה, אלה מארז שיהיה מספיק מאורר ויתמוך בכרטיסים בגודל רגיל) 3. מארז שקט (אני מתכנן ללכת על קירור פסיבי (כנראה Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2 ) 4. מעוניין במעבד אינטל בלבד 5. מתלבט בין צ'יפסט של אינטל ל NVIDIA 6. זקוק לספק איכותי ושקט 7. מחיר מקס' למערכת הוא 7000 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by heart hunter,

אני ישבתי ובניתי לעצמי מפרט למשחקים כבדים... המפרט לדעתי יצא טוב מאוד(למי שיש תגובות שיגיד אני רוצה לדעת)... הבעיה היא שהוא יותר יקר ממה שחשבתי.... אני קיוותי לא לעלות מעל ה4000 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM GeForce 6600 128mb NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Compucase 6A19 Midi Tower עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה כונן 1.44 רמקולים 400W כל המפרט הזה יצא לי 4.5 ש"ח תעזרו לי למצוא דרך כדי שהמפרט יעלה פחות, ובכלל אם נראה לכם שצריך לשנות משהו תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום אני רוצה המלצה למספר חלקים: מעבד, לוח-אם,כרטיס מסך,זיכרון וצורב. הכל מיועד למשחקי מחשב. יש לי פה מפרט שקיבלתי מ-KSP ואם אפשר לשדרג את המפרט אז בבקשה... Athlon 3200 S-939, 64-bit מחיר: 1120 Gigabyte k8nf-9(s939,nf4, PCI-E( מחיר:620 XFX FX6660-GT 128 DVI *PCI-E,DDR3* מחיר: 1040 400 2X521Mb A-Data / VT מחיר 480 NEC 3520A לבן X16 Dual X4 מחיר 295 סה"כ: 3555 כמובן אם אפשר לחוס על כסף אז אני מעדיף. שוב המפרט הוא למשחקי מחשב... תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא (המטרה היא מחשב למשחקים): מעבד אינטל :Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד :Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל :Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות :Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כרטיסי מסך :Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים :Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כונני SSD :0 צורבי DVD :Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata ספקי כוח :SeaSonic ECO-500 500W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU מארזים :Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No …

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום מחפש לטובת חבר טוב מפרט ב 4000 שקל (וזה כבר מחיר מתוח , התחלנו ב-3000) , כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) - אין צורך ברמקולים. לשימוש מתון בעיקר גלישה, צפיה בסרטים, הורדות , לא GAMING (למרות שיהיה נחמד להריץ משחק טוב פה ושם, בהחלט) ובהחלט לא לאוברקלוק. כמה שיותר חזק בסטוק בהתאם למחיר בבקשה. אם אפשר מבוסס VENICE 3000 , אם לא אז לא, לפי המלצתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום כולם, זו הודעה ראשונה שלי באכסנייתכם אתם נראים לי אנשים מומחים וסימפטיים אז החלטתי לשאול אתכם. במחשב חדש שאמי קנתה מותקן מעבד I7 4510U. ב"פרטי המערכת" כתוב שהמהירות המאושרת המירבית היא 2.00 GHZ, מהירות הטורבו היא שלוש וקצת, אבל המהירות הנוכחית היא 2.79 GHZ! האם זה אומר שהמעבד פועל במהירות לא בטוחה לו והוא עלול להינזק? ועוד משהו - לאחרונה הבנתי ששיקול חשוב לי בקניית מחשב נייד הוא הרעש שהמקלדת עושה. במיוחד בתור סטודנט (סוג של) שלא רוצה להפריע לאחרים , ורוצה שיהיה אפשר להקליד בכל שעה וכל מקום בלי לחשוב על ההשלכות... ככה שאם אתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם עם מפרט טוב יותר אבל מקלדת רועשת, כנראה אבחר בשקט יותר. מה דעתכם? ערב טוב!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  12. AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 612.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 252.00 ש"ח WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.50 ש"ח EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 670.50 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 288.00 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM 270.00 ש"ח +Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card 489 סך הכל לתשלום: 2,991.00 ש"ח מה דעתכם? יש מה לשפר להחליף? במסגרת המחיר הזה<? *יש לי כבר מארז... אפשר גם להמליץ על מסך LCD 17 ב2000 שח תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by eliavozeri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  14. Started by xXMyxeRXx,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב לגיימינג כבד. עד 4500 שקל

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט ללא מסך, לא גיימר כבד אך מדי פעם הפעלת משחקים חדשים. תיתכן אפשרות להתקנת שרת וירטואלי. חשוב לי גם דגש על קירור ומארז טוב. ציוד היקפי גם כן נדרש. ניתן לחרוג עד 500 שקל.. תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יישומי אופיס על בסיס יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? …

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. קיבלתי בקשה מחבר להרכבת מפרט פשוט. מקווה מאוד שתוכלו לעזור. התקציב עומד על 2000 ש"ח. ניתן לחרוג ב100-200, אבל עדיף שלא. אני יודע שזה די לחוץ, אז במידה ויהיה צורך לוותר על אחת או יותר מהדרישות למטה זה מובן. המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסיסי (אינטרנט, עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים) אבל יתכן וידרש שימוש בתוכנות Photoshop CS3 ו Cuebase. ללא ציוד הקיפי. אין צורך במערכת הפעלה. צריך לכלול צורב DVD. יהיה מאוד יעיל אם תהיה אפשרות לשדרוגים בהמשך הדרך. אם (ורק אם) זה מסתדר בתקציב, אפשר להוסיף כרטיס קול טוב להקלטה. עדיפות לחנות עם סניף בבאר שבע (פנדה... KSP...). אך אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר מחנות אחרת בארץ. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, אני מחכה כבר די הרבה זמן לקנות מחשב נייד בגדלים של 13.3 או 14.1. עד היום המחירים נראו לי גבוהים מידי עד שמצאתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm השאלה שלי היא מה אני מפספס. המטרה זה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה בינונית ולעבודה ניידות זה דבר שמאוד חשוב לי אך מצד שני אני מעוניין לראות את המסך ולא להוציא לעצמי את העיניים לכן הגדלים המדוברים. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by embedded,

אשמח לשמוע את הרשמים ופירוט על ההוצאות השונות בדרך לארץ הקודש.. 8) תודה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by T-MacH,

כמו שאתם רואים אני די חדש פה האמת באתי כי אמרו לי שזה פורום טוב לנית מפרטים ואני עומד לקנות מחשב חדש אז ככה: אני מעדיף שהמעבד יהיה amd 64 3000+ כל השאר זה כבר אתם עושים נ.ב: שחכתי אני צריך גם מסך(לא מקלת עכבר צורב ורמקולים)

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אהלן, כבר כמה ימים אני שובר את הראש לגבי בחירת לפטופ! הצרכים שלי לא גבוהים מי יודע מה אבל חבל לי להתפשר על ההנאה שלי מהמחשב בכל זאת. כיוונתי לטווח מחירים של 2500-3000 אבל גם לגלוש קצת למעלה בכמה שקלים לא יהרוג אותי. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, לימודים(וורד וכדומה) וצפייה בסרטים, עם אופציה לאיזה משחק או שניים * גודל המסך? מעדיף 15 אבל גם 14 יעשה את העבודה * משקל רצוי?כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, מעדיף אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?, usb3 יהיה נחמד, hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משהו ספציפי * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אני מאד…

25. מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים