ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אז החזירו לי תשובה על המחשב שאני רוצה לקנות;Toshiba Satellite Pro A300D-131 והם אמרו לי שרק בגרסת האולטימט והביזנס מקבלים את דיסק השדרדור (DOWNGRADE) אבל אני יכול לפנות ישירות למייקרוסופט, משהו אומר לי שאני אקבל שם את אותה התשובה או את אותה הגברת בשינוי אדרת.. מה שכן, ראיתי באינטרנט שיש מקומות בארץ שעושים לך את השדרדור לXP או מעבירים את הויסטה גיור מלא לכל מערכת ההפעלה, האם מישהו כאן יודע על דבר כזה? האם זה אפשרי, כמה זה עולה, האם יש תופעות לוואי עקב ההתעסקות הזו עם מערכת ההפעלה? בכל מקרה אם מישהו יודע על דבר כזה ואיפה זה אפשרי( עדיף באזור המרכז) בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!! אהה הוא גם אמר לי שאין לו יציאת HDMI אז רציתי לדעת האם ההבדל באיכות הצפייה יהיה רציני? אם י…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של עד 5000 ש"ח(אפשר לחרוג ב100 אולי 200 אם באמת הכרחי!).אני לא מבין גדול אז אני צריך עזרה ממכם .. יש לי עדיפות למארז haf 922 של cm אבל אפשר לשנות אם אתם חושבים אחרת.. כולל צורב! צריך כרטיס מסך חזק שיחזיק הגדרות על גבוה!! ללא מסך או ציוד היקפי! הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים שלי 1280 על 1024 *אם תוכלו להציע לי בנפרד מסך עם זמן תגובה נמוך ולא צג גדול מדי(19"-22" מקס')זה יעזור.. אני גר באיזור ראשון אז חנות קרובה גם תעזור..
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, windows live movie maker, תוכנות עיצוב בתים כגון Sweet home 3D ו-Google Sketchup, תוכנות שיתוף והורדה כמו Torrent, גלישה באינטרנט כולל סרטים לצפייה ישירה, צפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת, FIFA 2013 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח?? הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס. אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי AMD64 3000+ , 1GB DDR 2.5, 6600GT, ולוח אם של ג'יג'ה בייט. הספק כח נשרף, התעצבנתי, ונתתי את המחשב לאחותי עם ספק חדש, ואני רוצה לשדרג אני מחפש רק: כ.מסך מעבד זכרון (עדיף DDR2 800) לוח אם ----- אני לא צריך ציוד הקפי, וללא מסך. אני כנראה קונה גם את החלקים בארה"ב אז קחו בחשבון שכל פריט יהיה זול ב100-200 ש"ח לפחות מהארץ. דרישות: שיריץ COD4 טוב ו UT3 אני חייל, ז"א קחו בחשבון שהמחשב הזה יחזיק לי ל2-3 שנים לפחות :Q
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברה קבלו את המפרט הבא !!! יש מזמינים ?? Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core2 Extreme X6800 (4MB L2 Cache,2.93GHz,1066 FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional with re-installation CD UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional MEMORY 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz - 4 DIMMs HARD DRIVE 320GB Performance RAID 0 (2 x 160GB SATA 3Gb/s 10,000 RPM HDDs) OPTICAL DRIVE Dual Drives: 48x Combo + 16x DVD+/-RW w/ dbl layer write capable MONITOR 20 inch UltraSharp 2007FPW Widescreen Digital Flat Panel VIDEO CARD Dual 1GB NVIDIA GeForce 7950 GX2 Dual-GPU Graphics Cards, Quad SLI PHYSICS ACCELERATOR AGEIA®…
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
והאם הוא גם יהיה מהיר בהעלאת קבצים? לוח אם ECS K7SOM מעבד AMD Duron 2000Plus זיכרון מהיר 256MB DDR דיסק קשיח 30GB מארז SUPER ATX ספק כח 300Watt כונן תקליטונים 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן DVD x16 מסך MAG 17" כרטיס קול 128Wave AC97 כרטיס רשת 10/100 מקלדת איכותית עכבר + גלגלת לאינטרנט רמקולים סטריאופוניים 4 יציאות USB 1 יציאה פרללית 1 יציאה סריאלית
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, אני כבר שעות מחפש ברשת ולא מוצא.. אני צריך מדריך לפירוק MSI CR650 (מודל MS-16GN). מצולם, מוסרט, מאוייר.. משהו המדריך ביוטיוב לסדרה הכללית CR600 לא מתאים ללפטופ שברשותי, ואני תקוע בשלב פירוק הפאנל הקדמי.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ומתוקף כך אני זקוק לרכוש מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיהיה בגודל סביר [13-14 אינצ' זה סביר או שזה לא נוח למחשב באוניברסיטה? או שאפשר ללכת על משהו כמו 15-17?], בעל משקל הגיוני וזמן סוללה שמאפשר להעביר יום לימודים תוך חיבור לWIFI. המחשב אומנם למטרת לימודים אבל אני לא שולל שהוא ייועד גם למדיה - סרטים ומשחקים. ואני מעוניין שהוא יריץ אותם בצורה טובה. ברמת העיקרון המחשב ישמש גם לעריכה גראפית [אם כי לא ברמה היסטרית, שימוש בPHOTOSHOP CS5 ומעט 3DMAX] תקציב למחשב: 4000-4500 ש"ח. כבר הרבה שנים שלא התעסקתי עם מפרטי מחשבים ובאופן כללי מעולם לא התעניינתי בעולם המחשבים הניידים, כך שאין לי שום קנה מידה לגבי מחירים של מחשבים נ…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב למחשב עם אוברקלוקינג גבוה ולמשחקים ובלי מסך
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
Hi I´m currently in Hamburg Germany and I got 650euro budget to buy a laptop. I need the laptop for multimedia uses like HD movies and maybe some old schol gaming like Medival. I just saw a good deal with http://cgi.ebay.com/ASUS-N61JQ-XV1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop-/160543139181?pt=Laptops_Nov05&hash=item25611de56d#ht_1027wt_820 but I´m concern about the used part and I´m not sure about the model that I want. I´d love to get some advice or guidlines. Thank you Tom
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, התלבטות בין שתי קונפיגורציות אפשריות לנובו E15 בקונפיגורציה של i7' דיסק 512 SSD בתוספת דיסק 1T אבל 5400 RPM זיכרון 16G לבין לנובו E15 בקונפיגורציה של i7 דיסק 256 SSD בתוספת דיסק של 1T SSD זיכרון 8G *מניח שניתן יהיה לשדרג את ה8, אם לא במעמד הקניה אז אח"כ. ההבדל - גודל הדיסק גדול יותר בראשון, הדיסק השני הוא hdd... הזכרון גדול יותר בראשון
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעדיף ב5000 אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש רק הבעיה שלי שאין לי מושג הזה מחשב יתן לי ביצועים יותר טובים מטרות השימוש הם יותר הורדות באינטרט של סרטים וצריבה שלהם על גביי דיסק רגיל מיכוון שיש לי dvd קורא divx אני לא מקודד אותם אני צורב אותם כקובץ data גם ברצוני להיכנס לעולם המשחקים כי עד עכשיו היה לי ג'יפורס 4 mmx 440 שזה כרטיס מאוד חלש למשחקים של היום בבקשה תמליצו לי מה לקנות { ama / intel} התקציב שלי זה 4500 ש"ח בלי מסך רצויי שהיה צורב dvd ן - דיסק קשיח 160gb ותודה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-