ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מפרט לגיימר ב4K,ללא ציוד הקפי העדפה לקנות מKSP (או חנות אחרת מומלצת בירושלים P:) תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מתעסק פה ושם במחשבים והוא קונה חלקים ישירות מהיבואן חשבתי לקנות לי מחשב בהתחלת החודש הבא התקציב שלי עד 2800 ש"ח הצרכים שלי הם למשחקים כבדים ולא לאוברקלוג וספק כוח שקט כן חשוב לי וגם כן לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה בקשר לציוד היקפי לא צריך כי יש לי כבר המפרט הוא : לוח אם : GigaByte GA-EP35-DS3R מחיר : 431 לפני מע"מ מעבד : Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHZ 6MB Cache מחיר : 620 ש"ח לפני מע"מ זיכרונות : Corsair 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX מחיר : 263 לפני מע"מ מארז : Thermaltake SOPRANO VX 120mm FAN מחיר : 165 לפני מע"מ ספק כוח : Mustiff 480W 2X SATA 120 MM SMART FAN ,BLACK COATING, COLOR BOX מחיר : 68 לפני מע"מ צורב : ASUS DVDRW 201…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לפורום, אני צריך מחשב לעבודה, לפיתוח. אני מאוד רוצה HD SSD. Docking station - יתרון. המליצו לי על http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12405 אני קצת חושש כשאני משווה אותו ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12304 שנראה הרבה יותר חזק. אשמח להמלצות מהפורום המכובד. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במפרט צריכים להיות כלולים מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך קיים הוא 19 אינץ' LCD, ויש אופציה שישודרג בזמן הקרוב ל22'. התקווה היא לסגור היום את העסקה. מבקש מפרט מKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 3 מחיר: ¤29 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤568 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤453 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 מחיר: ¤1072 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤45 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 מחיר: ¤0 אני עושה למעבד שלי (E6600 ) המהרה (OC) .
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי כל כמה שנים קונה מחשב חזק שהיא רוצה שהוא יחזיק לה להרבה זמן , ללא שידרוגים לאחר מכן וכו.. השימושים של המחשב הוא בעיקר לעבודה כוללת , כל מני תוכנות כבדות , ולעיתים רחוקות גם משחקים , לצפיית סרטי hd וכו.. המחשב לבנתיים לא יעבור אוסי , אך אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת כפתוחה, אם היא תרצה לעשות בעתיד ושלא תיהיה מוגבלת.. יש לה כרגע מסך 19 lcd שאיתו לבנתיים היא תעבוד עם מקלדת ועכבר חדשים של לוג'יטק + רמקולים של לוג'יטק אז חשוב שיהיה גם לפחות 5.1 בלוח..שיש את זה כיום בכמעט בכל הלוחות.. ויש לה עוד מסך 42 שלפעמים היא תחבר את המחשב לצפיית סרטי hd .. בעתיד אולי היא תקנה מסך מחשב יותר גדול ויותר איכותי לכל שימושיה.. בניתי מפרט מ3 חנויות, אני רוצה שתגידו לי אי…
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני עובד בתוכנות הבאות: Revit ,AutoCAD ,After Effects אופן השימוש:תדיר לא למשחקים אין צורך בציוד היקפי השקט של המפרט 7 בסולם 1-10 לא מתמצא יודע לבצע אוברקלוק אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן פה הבעיה,יש לי חשבון של 7500 ב-iyvore אז אני חייב לקנת את המחשב שם אין דרישה למארז קומפקטי במיוחד האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובה האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה תודה מראש לכל מי שתורם ועוזר
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה חנות יש באזור ירושליים ותל אביב שאפשר להרכיב בה מחשב?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי כולל הציוד ההקפי אז ככה: מארז: haf 932 זוג כרטיסי מסך: ati hd6870 לוח אם: gigabyte-z68ma-d2h-b3 מעבד: i5 2500 -3.30 ghz תושב 1155 ספק כוח של סנסוניק 620w זוג כרטיסי זיכרון של 4 גיגה דיסק קשיח של 1tb קרור של המעבד אני לא זוכר מקלדת:מייקרוסופט x6 עכבר: לוגיטק g500 משטח לעכבר של steelseries מסך:סמסונג syncmaster 2233 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחר חיפושים נרחבים אני צריך את דעתכם בנוגע למפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ אם אתם יכולים לייעץ בנוגע לכ. גרפי זול יותר כי אני לא הולך להשקיע 1700 שח על זה... שיהיה עד 500 גג 600 שח ועם הארד דיסק של 250 ג'יגה בעיקרון זה הולך להיות מחשב למשחקים ובעתיד גם לעבודה גרפית... תקציב עד 4000 בלי מסך תודה אם אפשר להצמד למפרט שיש בלי להשתולל יותר מדי מאוד אודה לכם...
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפי המפרט אני יודע שיש לי מחשב לא רע אבל אני רוצה לשדרג את הספק למשהוא טוב וגם להחליף/להוסיף ההרדיסק. בקשר לההרדיסק חשבתי על - WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 מה ההבדל בין זה ל JD אל תשאלו כמה אני מוכן להשקיע כי אלו מתנות יומולדת ביקשו ממני פירוט של מה אני רוצה אבל שהמחיר לא יעבור את ה 600 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק ההרדיסק. מבקש את דעתכם בנוגע להחלטתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול נייד HP , היום פירמטטי את המחשב עם מערכת הפעלה שלי , לצערי אין זיהויי לכרטיס רשת +כרטיס מסך (ATI5650) , ניסתי מבוט להחזיר את הRECOVERY של היצרן , אין לי אפשרות כזו יותר, זה ניכנס ישר למערכת הפעלה שלי , האם בKSP הם יעזרו לי להציל את זה ?, מבקש את עזרתכם בבקשה. רוני
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב המפרט מפורט למטה, (ה512 זה שני כרטיסים של DDR 400 ויש לו מקום לעוד שני כרטיסי זיכרון) הציעו לי למכור אותו ב3100 שקל. והוא עלה לי בסביבות 4000 לפני קצת יותר משנה. האם שווה למכור אותו ולרכוש מחשב עם חלקים חדשים ויותר מתקדמים (למשל במחשב הזה המעבד הוא 32 ביט ו512K קאש והיום יש 64 עם 2 מגה קאש), או שעדיף לא למכור ולהמשיך להשקיע בו כמו להוסיף עוד זיכרון וכאלה או אפילו בהמשך להחליף מעבד. אני לא יודע אם הלוח האם שיש לי הוא בסדר או מוגבל לשדרוג של מעבד יותר טוב. אז.......... מה הייתם עושים במקומי?
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בן מספר שנים, המכיל רק 256 מגה זכרון : HP Pavilion ze4523EA Notebook PC אני מעוניין להוסיף לו זכרון, מישהו יודע איזה סוג זכרון יש במחשב הנ"ל ? (PC2000 / PC2007 וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בדגש על מעבד, לוח אם וזכרונות. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת מדיה וגיימינג קל יחסית (WOW, Civ, HOMM, Skyrim, Witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז Fractal Defne R4 וספק כוח Zalman ZM700-TX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה מחבר שלי על 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת . התקציב הוא 5.5K והמחשב מיועד למשחקים כבדים והוא צריך מערכת הפעלה ומתוכנן אוברקלוק בעוד שנה שנתיים. המחיר של כל חומרה רשום מימין [table][tr] [td] 165מארז[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] Thermaltake V3 [/td][/tr] [tr] [td] 355ספקכוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוחאם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרוןפנימי [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונןאופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירו…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-גיימינג די כבד, -ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD. -לא מתוכנן OC ולא מתוכנן שדרוג בעתיד. -רמת שקט 6 בסולם מ 1-10 (לא כל כך חשובה) -רזולוציית משחק 1920X1080 -אם אפשר אז מערכת בלי SLI\CROSSFIRE (מעדיף כרטיס בודד) אם אפשר כמה שיותר לחסוך יותר לכיוון 3800
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-