ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
לסטודנט בארה"ב, עבודה בעיקר עם OFFICE - חשוב מחשב אמין שיחזיק המון חלונות פתוחים ולא יתקלקל לאורך זמן. חשוב שלא יתחמם מהר שאפשר יהיה לעבוד גם על הברכיים - שיהיה מאוד קל ונייד - ושאורך הסוללה תהיה ארוכה. הסתכלתי קצת וראיתי שיש ללנובו מבצע על ה U110 - $1200 במקום 2000 דולר - מישהו מכיר אותו? הוא נראה לי מצויין כי 11 אינץ' לא כבד עם 8 שעות סוללה ולנובו חברה מאוד אמינה - הבעיה שלא ראיתי עליו ביקורות טובות מדיי ושיש לו זכרון DDR2 ואין לו SSD (למעשה הוא מגיע רק עם דיסק 4200!! RPM) שאני מעדיף גם בכלל חום וגם ביצועים. וחוץ מזה - הוא לא מגיע עם XP - האם זה אומר שאני צריך לקנות גם XP חוץ מזה אם אני שונא VISTA? http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/c…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:בעיקר גיימינג א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג תאמת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?חוץ ממסך, הכל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=…
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט לילד בן 12 שמשחק הרבה משחקי רשת, גולש ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית הכי גבוהה אבל הוא ישחק משחקים חדשים. שיהיה מחנות באזור חיפה/קריות - נועה או פנדה (TMS אם יחזרו לעבוד)או חנות טובה אחרת להמלצתכם. התקציב עד 2800 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נהיה לי שבר פנימי במסך של הנייד (LG E300) עכשיו אני לא יודע מה לעשות המחשב בן חצי שנה ובקושי היה בו שימוש האחריות לא מכסה לי את המסך .. כמה תיקון אמור לעלות פה? מדובר במסך 13" .. תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לתשומת לבכם שמתי לב שבמערכות מבוססות I5 חלק מלוחות האם שהמלצתם עליהם הם ה אינטל p55wb ובהמשך מומלץ לרכוש רמקולים 5.1 לחווית סאונד מושלמת. אבל אם תשימו לב הלוח הנ"ל אינו תומך במספר כזה של רמקולים, השבב אולי כן אבל אין מספיק יציאות. מה שגרם לי אישית לא לרכוש אותו. לכן אין מקום להמליץ על מערכת רמקולים 5.1 במפרטים אשר כוללים לוח אם זה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש אז ככה יש לי כמה התלבטויות תגידו לי אתם אומרים! ככה : ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan CoolerMaster מחליף לזה:SeaSonic - 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600Mhz( כאן ההתלבטות שלי אמרו לי להחליף ) עזרה בבקשה.... כרטיס מסך:HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Sapphire הרד דיסק 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מארז: CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case קירור למעבד: V8 CPU Cooler CoolerMaster מסך: LG 22" WIDW הכל עלה לי 6500 שקל זה התקציב שלי בגדול. קניתי את המחש…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 מארז : ??? ספק כוח: ??? אני מעוניין לקנות מארז ממש ממש טוב שיכיל בתוכו כמה וכמה מאווררים יכול להגיע ל600+ אפילו 700, וגם ספק כוח מספיק טוב לפי שיקול דעתכם שיתאים לכל הפריטים הנ"ל,אפשר לחרוג עד 1300 אם זה הכרחי, אם אתם חושבים שצריך גם קירור למעבד תוסיפו קירור לפי שיקולכם כי בעתיד אני מתכנן לעשות overclock ממש לא רציני אבל עדיין אני רוצה ב…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כנראה שביום ראשון הקרוב אני רוכש נייד ועדיין לא סגור על עצמי ב100 אחוז.... הנייד מיועד בעיקר ללימודים אבל גם האופציה של הרצת משחקים תתקבל בברכה... כרגע מצאתי שני ניידים שעומדים לי על הקריטריונים... הראשון: טושיבה a500 138 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7728248 אני גם הייתי שמח לדעת איך טושיבה מבחינת השירות והאיכות שלהם...? השני: http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZ4CFD5E4 המפרט שלו די טוב במחיר לא מפוצץ... והם נותנים שנתיים אחריות הייתי שמח לקבל את המלצתכם על אחד מהם....? ואם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר להביא בארץ משהו יותר איכותי שיעמוד לצרכים שלי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לחבר ללא מסך, יש לו 3500 שח. מפרט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף היום הדגש הוא על משחקים.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר לימודים - יעבור ממקום למקום, כתיבה וכו' מדעי המחשב - ידרוש קומפילציות, אולי מעט עבודה עם תלת מימד (אבל תמיד יש מעבדה אם זה כבד מידי להרצה במחשב) סרטים, סדרות * גודל המסך? לדעתי 14.1" הוא אופטימלי אבל אני לא בטוח, אולי מישהו כאן יכול לעזור בעניין. אני מוכן לעבוד גם עם 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מצד אחד כן, מצד שני זה בעדיפות נמוכה, אני מאמין שיהיה לי חשמל זמין רוב הזמן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מניסיון עבר קצת רחוק מחשבי IBM היו האמינים ביותר, אז יכול להיות שיש העדפה ל-ThinkPad אבל יכול להיות שהמצב השתנה. הדבר הכי חשוב לגבי המחשב הזה הוא האמינות. אני ממש לא רוצה שהוא יעש…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי ללא צורב OC? רק טורבו בוסט לא משהו מיוחד.. משחק על רזולוציית 1920X1200 דגש על שקט קירור? האנטק 200 בסדר בשבילי.. איך המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה אני לא כל כך מבין בזה...אבל אני צריך כח עיבוד רציני.... מחשב 2 מעבדים (4 ליבות כל מעבד)... ללא ציוד הקפי... מה האפשרויות שלי??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יודע בעיקר למשחקים ואינטרנט הולך להתחבר למסך 22 אינצ' לא מתוכנן OC אפשר להוזיל את העלויות איפשהו? אני לא גיימר מטורף... * יש לי התלבטות לגבי המעבד : להביא את ה 9440 ולהתפשר עם הכרטיס מסך או להישאר עם ה 8400 * אני מנסה להוזיל את העלות לכיוון ה 3500 * עם ספקים אני תמיד מסתבך, הספק סתם יקר ואפשר להתפשר? או שעדיף שישאר ככה לתווך הארוך? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים קלים יחסית, ללא OC, וללא ציוד הקפי, לא צריך צורב גודל מסך 23" אני חושב שמשחקים בסדר גודל של Spore זה המקסימום שירצו להריץ על המחשב הזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
*לקנייה בארה"ב שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בקניית מחשב בסכום הנ"ל בארה"ב: לא בדיוק גיימר ולא משתמש בתוכנות תלת-מימד אבל משתמש במחשב שעות רבות כל יום. לדעתי בסכום המוצע ניתן למצוא מחשב חזק ביותר הצעות ? (בייחוד לגבי החברה, המעבד, כרטיס מסך וראם) תודה מראש יניב מפרט שמצעתי, מה דעתכם: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) No Microsoft Office 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis McAfee SecurityCenter, 15-Months HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 250GB 7200 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/writ…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הראשון Intel® Core™ i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB Cache, Turbo Boost) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 Microsoft® Works 9 15.6” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 250GB SATA Hard Drive (7200RPM) 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) 56 Whr Lithium Ion Battery (6 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card High Definition Audio 2.2 1100$ השני Intel® Core™ 2 Duo P8600 (2.4GHz/1066Mhz FSB/3MB cache) 15.6” High Definition+ (900p) Bright LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהמפרטים הבאים יותר טוב. ל-Gaming כבד ועבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר וכו') אחד זה עם HD5870 ואחד עם HD5850 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-