ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני בונה מפרט לצורך משחקים בעיקר, מהסוג הכבד ביותר. OC לא חושב במיוחד. ללא צורך בציוד הקפי. קיבלתי הצעת מחיר למפרט שאני אביא לכם שנראה לי כרגע. המחיר שקיבלתי נראה הגיוני אחרי שהשוואתי בשאר החנויות. לוח אם אני רוצה של ASUS. המפרט: מעבד אינטל Q9550, לוח אם אסוס P5Q3, זיכרון קינגסטון DDR3 1033 בגודל 2GB כפול 2, כרטיס מסך Geforce GTX260 896MB של חברת Gainward, ארד דיסק חצי טרה של היטאצי, עם מארז Huntkey, ספק 550W של טרמלטק. הצעת מחיר: 5981 לאחר שיכנועים רבים... שאלות מפתח- האם החלקים נותנים תמורה למחיר? האם הם טובים ומתאימים אחד לשני? האם הצעת המחיר הגיונית? שמתי לב שרוב המפרטים מבוססים על DDR2 שהוא גם זול הרבה יותר, איזה מהם עדיף? הלוח תומך ב Crossfire של ATI והכר…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מבקש לדעת איזה כרטיס נחשב כיותר טוב בדרגה אחת מעל ה8400. כמו כן אם יש איפשהו רשימה של רוב כרטיסי המסך לניידים מהחלש ביותר לחזק ביותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפי המפרט אני יודע שיש לי מחשב לא רע אבל אני רוצה לשדרג את הספק למשהוא טוב וגם להחליף/להוסיף ההרדיסק. בקשר לההרדיסק חשבתי על - WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 מה ההבדל בין זה ל JD אל תשאלו כמה אני מוכן להשקיע כי אלו מתנות יומולדת ביקשו ממני פירוט של מה אני רוצה אבל שהמחיר לא יעבור את ה 600 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק ההרדיסק. מבקש את דעתכם בנוגע להחלטתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מפרט מחשב למשחקים כולל הכל חוץ ממסך... מה אפשר להציע לו הכי טוב למחיר הזה כי אני לא מבין ממש במחירים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך מפרט חזק ב-6900 שקל אסור שיעבור את ה-6950 ככה. המפרט למשחקים כמובן... אני מעדיף מארז עם חלון אבל לא חובה ברגע שמדובר במארז כמו ה3D AURORA... עדיף מעבד כפול ליבה AMD וכרטיס שיהיה 7800GT זיכרון עדיף 2 ג'יגה. בקיצור תנסו להכניס כמה שיותר מהדברים שאני מבקש.. חשבתי בגלל בעיה קצת בתקציב לקחת 3700+ במקום הכפול ליבה אבל במחשבה שניה אולי כדאי כפול ליבה ו-1ג'יגה זיכרון. מה אתם אומרים? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4-D PQI 1GB DDR400 PC3200 X2=2048 LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk AeroCool AeroEngin SILVER מארז נדיר-מתלבט עם TRANSFORMER שעולה 70 פחות ויותר גדול Thermaltake 420W PFC 120…
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי הזדמנות לרכוש נייד של Acer דגם 5730 בקונפיגורציה הבאה: מעבד: dual core 667 2Ghz זיכרון: 2G דיסק: 160Gb 5400rpm SATA צורב DVD מסך: 15.4" 1280x800 תקשורת: Lan & WiFi מצלמה + מיקופון קורא 5 סוגי כרטיסי זכרון מערכת הפעלה: Vista משקל: 2.90 קג מחיר המחשב הנ"ל 2750 שקל המחשב דרוש ללימודים בלבד לא לגרפיקה ולא למשחקים. Office וגלישה. מה דעתכם על Acer בכלל ועל המחשב הנ"ל בפרט ? ??? תודה, טוביה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בס"ד 1. התקציב במוזמן 5000K במדיוק.. אני יודע שזה הרבה אבל בכל זאת זה התקציב, אם אפשר להתשדל שזה יגיע כמה שיותר קרוב למחיר 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, הורדות, 3. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר (אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. אם אפשר שני כוננים של די וי די-אפשר שיהיו גם צורבים. 6. שיהיה קירור נחמד ושקט במחשב 7. שיורכב באותה חברה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, וואי, שנים שלא כתבתי פה כלום. טוב, בקיצר, חשבתי שהגיע הזמן שאני אקנה מחשב חדש. אני מתכנן לשחק במחשב (אבל לא לקרוע אותו) ולעשות עבודה משרדית (זה יהיה המחשב המשפחתי, כנראה :'(). אני חשבתי בכיוון הזה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 מחיר: ¤45 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤336 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 מחיר: ¤194 זיכרון: Transcend 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Palit 3850 256MB DDR3 HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ¤699 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤100 סה"כ: ¤1914 הרכיב…
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עד 13 אלף ג'ובות אני מחפש מחשב חזק מאוד, גם בתור גיימר, וגם בתור מישהו שמשתמש בתוכנות ממש כבדות.. כגון עריכת סרטים וכו' ללא ציוד היקפי, הקירור חשוב כך שלא יהיה אכפת לי להוציא סכומים בשביל סוגי קירורים שונים. תודה.. *יותם - כנראה שנסחפתי יותר מידי, מקווה להצעות ממך..
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מחשב יחסית ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לטובת רכישת כרטיס מסך חדש לצורך משחקים.. האם עם המפרט הישן יש אפשרות לשדרג רק (לוח אם+זכרון) או שנדרש לקנות מחשב חדש שדרוג לכרטיס מסך של Nvidia סדרה 7 1. לוח אם EP45-UD3L 2. מעבד (QuadCore Intel Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 3. זכרון - OCZ Reaper HPC 2GBx2 -800mhz DDR2 SDRAM) ) 4. כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) - 5. ספק כוח - EZCOOL 1050W 6. הארד דיסק - wdc 750gb המטרה לחסוך בעלויות אודה לכם על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני משחק משחקים כבדים מחפש מחשב נטו למשחקים שהמחשב גם יעלה לי בלינוקס אבל זה לא צריך לדאוג בלי עכבר מקלדת ומסך או רמקולים כל השטויות אני מדבר תכלס מחשב ואל תציעו לי לא amd ולא ati מה אתם אומרים לשפר?
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 5500 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים,אינטרנט,סרטים ושירוץ מהר כמובן... יש לי מסך 22 אינץ' של Samsung T220P 5ms - 1:50000 ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, כלומר, במשחקים לשחק על הרזולוציה הכי גבוה ללא תקיעות ובסרטים HD ושטויות כאלו... הנה שני מפרטים שהכנתי, אני לא יודע איזה יותר טוב למטרות שלי. מפרט 1 : מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master Mystique 632S RC-632S-KKN1-GP ¤420 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין שני מפרטים כלליים ואשמח לקבל את הכוונתכם. המחשב הישן שלי mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024. מתלבט בין I3 ל- I5 , בין 8 ל 16 GB ולוח אם Gigabyte GA-B85M-DS3H שנראה שממליצים עליו הרבה או לוח אם הבסיסי ביותר. לא ממש משנה לי אם המעבד יעלה עוד 50 ש"ח או פחות 50 ש"ח וכן לשאר החלקים. אני חושב שהשאלה העיקרית שלי היא האם אני צריך 4 ליבות או 2 ליבות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - לא מוגבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אין טעם במחשב החזק יותר מבקש לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני כניראה רוכש מחשב חדש אבל אני לא צריך את כל הציוד ההקפי מסביב (רמקולים , מסך , מקלדת , עכבר ) ועוד כמה חלקים פנימיים (הארדיסקים , צורב ) אז מה שאני צריך זה ככה : מעבד (עדיף אינטל ) זיכרון (2 GB ) לוח אם , כרטיס מסך ומארז ללא ספק (יש לי 500 WATT של TT ) הסכום שאני הולך להשקיע הוא 3500 מקסימום ! לא יותר מזה . בניתי מפרט בסקאי PC אשמח אם תתנו תגובות אם הוא טוב או שיש אופציות יותר טובות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5B ¤623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31070 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 ¤273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB667D2 כרטיס גרפי Club-3D ATI X1950PRO 256MB PCIe ¤94…
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי -לא 4.האם לקנות בחנות ספיציפית?- עדיף מחניות אמינות כגון rsm skypc iqpc וזהוא.. על זה מה שאני חשבתי: . מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX ₪521 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪219 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪362 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב? תקציב של עד 5000 ש"ח- אפשר לחרוג במעט 2. מטרות המחשב? גיימינג נטו, משחקים כבדים מאוד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22" רחב, מקלדת ועכבר (עדיפות לאלחוטי, אבל פחות קריטי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי יותר (שיהיה כלול במארז) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מתוצרת אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה למחשב שקט, בנושא הקירור- לא משנה, העיקר שיפיק את המיטב והעיצוב פחות חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה, ללא מערכת הפעלה חוקית (יש …
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בצער רב הודיע לי הטכנאי שישנה בעית חומרה בלוח אם (ההלחמה הרופפת עם הכרטיס גרפי גורם למערכת קצר). הטכנאי לא הצליח לתקן זאת ולפני מספר שאלות, אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לנהוג. המחשב מדגם HP Pavilion Dv-7 1450us א. האם כדאי לנסות לפנות לטכנאי אחר? מישהו יודע איך המעבדה שעובדת עם HP? ב. האם כדאי להחליף לוח אם? הטכנאי אומר שלא, מישהו מכיר חנות המשווקת לוחות אם בארץ? ג. שאלה חשובה: הטכנאי מציע לי לשמור את ההארד דיסק עם כל המידע (הוא אמר שיהפוך אותו לדיסק חיצוני כמו דיסקאוןקי) ללא תשלום ובתמורה לכך, אשאיר אצלו את שאר חלקי המחשב (מלבד הלוח אם אין כל בעיה במחשב). האם זה כדאי או שאני אפסיד על העסקה הזו? ד. אפשר המלצה למחשב נייד חזק וטוב, בגודל מסך 15" המתאים לסטודנט? תקציב עד 3000 …
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נייד לסטודנט לאדריכלות נוף . להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? AutoCad , AutoDesk , Photoshop * גודל המסך?להמלצתכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[/? SSD אם זה אפשרי , או להמלצתכם . * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב? טווח מחירים - 2500-3500 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אהלן, מהו סדר התקנת הדרייברים הנכון לE6400 של דל תחת WIN XP?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-