עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaq34,

שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. שלום, צירפתי מפרט שהרכבתי בחנות ksp.co.il לאחר התייעצות עם פורום נוסף, ואני אשמח לחוו"ד מקצועי גם כאן בבקשה. תקציב 4000+ (גמיש) לאינטרנט, סרטים, אופיס ותיכנות (טקסט ב-1920x1200) - לא גיימר. ייתכן וארצה לבצע OC ל-E8400, ולכן הבחירה בלוח האם והקירור (וגם הזכרונות, שלא יקרים בהרבה מהרמה שמתחתם). כמו"כ המארז שאמנם זול במחיר, אך איכותי ומרווח מספיק לצרכיי. גם הדיסק הקשיח משקף תאווה צנועה לביצועים. כרטיס המסך חלש בכוונה - כל מה שאני רוצה זה עבודה חלקה (כולל אנימציות/אפקטים) בגלישה ובחלונות בכלל ברזולוציה מקסימלית (מה שהבנתי שכ"מ מובנה לא נותן, בנוסף לפגיעתו ב-OC) - הייתי שמח גם ליציאת TV רגילה בנוסף ל-HDMI ו-2 יציאות ה-DVI, אבל כנראה שבמחיר הזה קשה לקבל הכל המסך הקטן-יח…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  3. הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by CHINA AIRLINES,

מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים! אני צריך מפרט בשביל החברה ,השימוש העיקרי וכמעט היחידי הוא הרצת סרטי HD לרוב 720P ,פעם ב...1080P. כרגע יש לה אינטל פנטיום 4 2.8 עם 768MB של זיכרון והסרטי 720P רצים די חלק (לא 1080P), הבעיה שהמחשב התחיל לעשות המון בעיות לכן היא רוצה חדש. מה שחשוב זה שהיה לו יציאת HDMI/DVI לחיבור לטלויזיה, אין שום כוונה להריץ משחקים עם המחשב ככה שלוח אם עם יציאה כזאת יספיק. אין צורך בציוד היקפי, רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק ומארז (אם אפשר מארז הכי קטן זה היה טוב). התקציב עומד על 1000+- אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  8. היי, דבר ראשון תודה מראש לכל מי שעוזר אז ככה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל, לכל היותר 4300 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, אופיס ופיתוח, בסדר הזה. משחקים צפויים: Doom 3, Starcraft 2 ובסגנון. חשוב לי במשחקים האלה (אני יודע ש-Doom3 לא מאוד חדש) שתהיה רזולוציה טובה. פיתוח: Visual Studio - לא אפליקציות מאוד כבדות (קוד שנכתב על ידי לשימוש עצמי) אופיס: שימוש מסיבי באופיס. שאלה ראשונה שלא הבנתי: אני רואה מחשבי "משחקים" ומחשבים "משרדיים". האם קיים מצב בו מחשב שמיועד למשחקים עושה עבודה גרועה על אופיס ודומיו? א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. נכתב בסעיף למעלה ב) צייינ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. חג שמח קודם כל! צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים לא כבדים מדי אבל גם לא סוליטר התקציב הוא כ4000 ש"ח ועוד שאלה, מאיזה מקום אתם ממליצים לקנות מחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by retlol,

1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 9. …

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Hateable Bastard,

My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by alex15,

התקצייב הואעד 3000 . אני צריך מחשב מחברה אמינה ושלא כל יום לרוצ איתו לחברה שלו כדי לתקן אותו . אני חושב שכולכם ראיתם מה עשה לי הלנובו 3000 V100 הגודל -12 - 15 לשימוש לבית . מעבד -אני לא כל כך מבין במעבדים אבל מעבד שיריצ אינטרנט אופיס וישומיים משחקי פלאש וסרטים .כשאני מתכון לסרטים לא מתכון שיריצ אותם כמו המחשבים האחרים .לשימוש ביתי . משקל - כמה שיותר פחות יותר קל לנייד אותו . הזיכרון - שיהיה 2 GB עם יכולת להגדלה ל 4 GB . סוג הזיכרון - DDR2 הוא זול יותר . דיסק קשיח - כמה שיותר גדול יותר נוח . כ GB 160 - 250 GB מצלמת רשת - כן BLUETOOTH - כן רשת אלחוטית - כן בטח . איך המחשב יעבוד אם אין . וברצוני להדגיש כי היה לי לנובו ולא אוהב ולא מתקרב לחברה הזאתי . וינדוס מקורי . ואין א…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by hoffithi,

טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...) (אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....) אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ? לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ? הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה? השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק... מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו ע…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by zapeR,

1. מה התקציב המקסימלי? 3800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה כבדה למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא אין, המסך שלי והא AOC 17 " דק 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, אבל אם יש רכיב שאפשר לוותר אליו כדי לקבל משהו חשוב וטוב. זה יהיה מצוין! 5. …

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by zabal,

מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. Started by wooper,

היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. טוב אז זה מה שיוצא לי יש למישהו הערות על המפרט הזה? שוב אני שואל, האם המפרט הזה מתאים לי? יש לי מסך 22" ואני צריך את המחשב לצורך - צפיה בסרטים באיכות 720, אינטרנט, העברת קלטות וידאו ישנות למחשב ומשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה וכו' (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות אבל שהמשחק ירוץ יפה). הנקודות שעדיין אני לא בטוח עליהן- לוח אם - האם הוא מספיק?, כרטיס מסך האם מתאים? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  23. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של MSI, דגם PR600. לאחרונה פירמטתי את מחיצה C והתקנתי Windows XP SP3. כמו תמיד, לפני שאני מתחיל להתקין מחדש תוכנות שונות, אני מכניס את דיסק ההתקנה של המחשב הנייד (שהגיע יחד איתו) ומתקין דרייברים של ישומים שונים (מסך, לוח אם, חיבור אינטרנט, אודיו... ). הפעם, מסיבה לא ברורה, האודיו של המחשב אינו עובד. הצצה בלוח הבקרה באפשרויות האודיו (Sound and Audio Devices) מאשרת את תמונת המצב: "No Audio Device". הצצה בלוח הבקרה בתוכניות המותקנות במחשב (Add or Remove Programs) מאשרת, שהדרייברים אכן מותקנים במחשב. הצצה ב- Device Manager חושפת מספר התקנים עם סימן קריאה צהוב, אך אף אחד מהם אינו קשור לאודיו. ניתן גם לראות, שכל רכיבי האודיו מותקנים שם כראוי. ראוי…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gorzany,

שלום רב, במידה ורכשתי מחשב נייד עם מע' הפעלה, וברצוני להתקין מע' הפעלה אחרת. האם האחריות על המחשב נייד פגה בעת הפירמוט והתקנת מע' ההפעלה החדשה? כלומר האם אני מחויב להשתמש באותה מע' הפעלה איתה קניתי את המחשב נייד כדי לנצל את האחריות על המחשב הנייד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.