עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הנייח אצלנו בבית הפך באופן לא רשמי למחשב הבלעדי שלי אחי ולכן אני צריכה מחשב לעצמי. אני מחפשת משהו מתאים כבר הרבה זמן, בדקתי באינטרנט, בחנויות אבל כולם רק הצליחו לבלבל אותי עוד יותר. אני מתכננת להתחיל ללמוד במכללה באוקטובר הקרוב, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים אז אני צריכה מחשב שיתאים ללימודים וגם לתוכנות עיצוב גרפי כמו פוטושופ החדש ואם הוא יצליח להפעיל משחקים זה גם טוב (כמו סימס STORIES) אחריות, מסך של 15" ומעבד טוב הם הדרישות העיקריות + כרטיס מסך טוב. בהתחלה בחרתי בקומפק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6954&perur=2&t=1&c=320 והאמת שעכשיו הוא נראה לי די בינוני. המחיר שלו בסדר ויחד עם הרחבת אחריות היו יעלה לי 4200 בערך. יש גם את לנובו: http://ww…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by 3rr0r,

שלום רב אשמח לעזרתכם בבניית מחשב למשחקים בסכום של כ3000 שקלים : 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:בעיקר גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.רוב המשחקים שייצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 מעט ישן שמגיע עד לרזולוציה של FHD…

3. תראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם ‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W‎ ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר …

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי 5 שנים בהן אני משתמש באותו המחשב (אני חושב שיצא לי בתקופה הזאת לשדרג הכל חוץ מלוח האם והמעבד) החלטתי שהגיע הזמן להחליף. אני זקוק למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים, תוכנות גרפיות וסביבות פיתוח תוכנה. התקציב הוא 4000 בערך ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה (3D design), סביבות פיתוח תוכנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך …

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by shachar112,

1. מה התקציב המירבי? 3500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור ילד בן 12, משחק היום minecraft, משתמש במחשב עבור משחקים, גלישה באינטרנט ועבודות לבית הספר - עדיפות למחשב שיריץ משחקים קצת יותר כבדים בעתיד - שנה שנתיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

7. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. גנבו לאחותי את הנייד ואני רוצה לקנות לה חדש מתנה. השימושים שלה מאוד בסיסיים: אופיס, אינטרנט וסרטים. היה לה מחשב בן 3-5 והוא הספיק לה.. מסך מבוקש 14-15.6. תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. הנה הצעה שקיבלתי מחנות מקומית: מעבד E4700 מאוורר EVERCOOL PT12-9525EA לוח אם PALIT N73V מארז Foxconn S-808 355W זכרון 2GB DDR2 800 A-data דיסק קשיח samsung 200Gb כרטיס מסך GF 8500GT 512MB מחיר 2100 ש"ח. המחיר כולל הרכבה, 3 שנים אחריות על כל הרכיבים. אין צורב כי כבר יש לי. התלבטויות ושאלות: 1. מתלבט בין המעבד הנ"ל לבין E4600. מה אפשר לצפות להבדל ביניהם מבחינת מחיר וביצועים? אולי עדיף בכלל ללכת על סדרת E21XX ולעשות איזה OC בסיסי? 2. האם המעבדים הנ"ל צגיעים ללא יחידת קירור וצריך לקנות בנפרד? כמה טובה היחידה הנ"ל? האם יחידת קירור של פנטיום 4 תתאים? 3.האם חברת A-DATA ידועה כחברה טובה לזכרונות? 4. אני יודע שהכרטיס מסך הנ"ל הוא חלש. איזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקחת בתוספת קטנה (ש…

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. כמובן מחשב שיכול להחזיק לזמן ממושך... אם אפשר כמובן חנות במרכז הארץ מאוד יהיה לי נוח. *עדיפות לכרטיס של NVIDIA* *ללא OC וללא מסך,ללא ציוד היקפי* תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 10:14:07 בניתי לעצמי מחשב,איך,אשמח להצעות שיפורים ואפילו הוזלה במחיר במידה ויש צורך-Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪571 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2462 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0

14. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש נטבוק במחיר סביר שייתן מענה לצרכים של סטודנט. כמובן שמדובר על שימוש באופיס, גלישה באינטרנט, לא מעט עבודה מחוץ לבית. אין שום צורך במשחקים, צפייה בסרטי HD או דברים מהסוג הזה, אולי האזנה למוזיקה. נתקלתי בשני הנטבוקים הבאים, שלכאורה די זהים מבחינת מפרט וגם מחיר. האם יש עדיפות לאחד מהם? ואם כן במה? תודה מראש. HP Compaq Mini 110c 1110EJ VJ203EA NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3438 מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10e 4187-5QG NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3418

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. 1. התקציב 3500 ש"ח אפשר לחרוג מעט רצוי לחסוך הרבה 2. משמש למשחקים ושימוש כללי - רצוי שלא אצטרך להשקיע על מנת שאוכל לשחק בדור המתקדם של המשחקים 3. נדרש ציוד היקפי מלא כולל מסך 20"-22" 4. לא רלוונטי 5. לא רלוונטי 6. השקט חשוב מאוד במגבלות התקציב 7. אם התקציב מאפשר בתוספת קלה מאוד אשמח לאפשרות ל OC קל בעתיד 8. אין צורך במערכת הפעלה יש לי ויסטה ואני אנסה לשדרג ל 7 בקרוב 9. איזור המגורים בקעת אונו אבל ניידים ל RSM בכ"ס, זיגזג ביהוד, SKYPC ברשלצ וכו' 10. אין בקשות מיוחדות 11. חשבתי על קניית לוח אם עם כרטיס מסך OB ולקנות כרטיס מסך חזק בהמשך אבל לא בטוח שכדאי 12. רצוי לשמור אופק לשדרוג

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by egozy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. לצערי אני כותב מהמחשב השני שלי... ברוב טיפשטותי החלטתי להסיר את מכסה האלומיניום מה-1.6A שלי ...לצערי פגעתי בו איכשהו עם הכסין... :'( עכשיו אני רוצה מעבד וזכרונות חדשים.. ב-2000..2500 גג. כרגע יש לי 256MB PC2700 ישן.. שכנראה עדיףיהיה להעיף... אז תמליצו לי בבקשה על מעבד שיעבוד על אביט IS7-E בסוקט 487... וזיכרון DDR (עדיף שלא יהיה על חשבון המעבד) עם יכולות אוברקלוק סבירות (ואם אפשר אז עם סינקים) תודה מראש לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by kfirsad121,

שלום! הכנתי מפרט למחשב נייח גיימינג, התקציב הוא 4000, קצת עברתי אבל אני אסתדר... אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליו: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=35619 (הוספתי מתאם ואי פי בגלל שאני כרגע לא יכול ליצור נקודת אטרנט בבית...) יש אפשרות להוזיל? לא חשוב לי שתיהיה דווקא החנות הזאת. תודה מראש, כפיר.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by ran123,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Teac Floppy Drive 1.44 66 ש"ח 1 Pinnacle Studio PCTVpro + radio 607 ש"ח 1 LITE ON CDROM X 52 Black 128 ש"ח 1 Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse 399 ש"ח 1 Vantec EZ-Swap removable hard drive MRK-102FD 271 ש"ח 1 ENERMAX EG851AX-VH Active PFC series 1,485 ש"ח 1 Iomega 4/2.4/12//16/10/14 DVD+RW 1,557 ש"ח 1 D-Link 10/100 LAN Card 55 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 759 ש"ח 1 Thermalright SP94 for Pen 4 255 ש"ח 1 PQI 2048MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-3-3-8 3,519 ש"ח 1 Plextor dvdrom X16/X50 bulk 253 ש"ח 1 Therm…

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  21. היתחדשתי במסך 19 של SAMSUNG CRT 955DF משו סבבה לגמרי קניתי מחבר ב 300 שקל משומש שנתיים עובד פיקס אמור להריץ משחקים בהרצים מעולים , עכשיו אני מחפש מחשב טוב שיעביר לי את השנתיים-שלוש הקרובות בהנאה שיפעיל משחקים בסבבה , אני בגדול משחק קאונטר סטרייק אז אני לא צריך מחשב מפוצץ אבל אני רוצה שהוא יפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו UT2007 LOSTPLANET NBA2008 ואני לא יודע מה להחליט אם לקחת AMD או אינטל היתלבתות ראשונה , ואני לא יודע אם ללכת על המעבד הכי זול מאחת החברות (AMD בסביבות 500 אינטל בסביבות 600) ולקחת איזה גיפורס 8800GTS 320 או 8600GTS 256 שלפי מה שאני מבין יריצו לי משחקים חופשי שלוש שנים בכיף תקנו אותי אם אני טועה , אז אני לא יודע אם לקחת כרטיס חזק כמו שציינתי עם מעבד חלש או , …

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  24. שלום קניתי מחשב ב4,500 בדיוק זה המפרט סוף סוף קניתי מחשב שעלה לי 4500 בול! מעבד Q6600 BOX לוח אם ASUS P5QC P45 תומך DDR3/2 זכרון OCZ 1GBX2 1333MHZ CL9 עם רצועות קירור כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 9800 GTX+ 1GB ZALMAN COOLER דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32MB 7200 מארז THERMALTAKE WINGERS ספק כח 550W EZCOOL מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT DESKTOP 1000 רמקולים CYBER ACOUSTIC 3550 2.1 32W קירור למעבד ALTEC לא זוכר אשמח לקבל תגובות תודה

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by vic1234,

מחפש מפרט למשחקים, ראיתי את זה בפורום במקורי היה את ה PALIT לקחתי תSPARKLE כי יש לו 3 שנים אחריות מעוניין ב OC קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM ¤568 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤450 1 יצרן Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 יצרן FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤344 1 יצרן Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤139 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤877 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤3047

• 9 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.