עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tepez,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי. התקציב הוא 3500-4000. הגודל הרצוי הוא 14. אין צורך בHDMI או בקורא טביעות אצבעות (למרות שזה יהיה נחמד). האם אפשר לראות סרטי HD עם כרטיס מסך onboard? כמה צריכה לעלות הרחבת אחריות ל3 שנים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. יש לי מסך 23" FULL HD ואני לא צריך ציוד היקפי נוסף. רציתי לדעת איך המפרט הזה לדעתכם, אם הוא יוכל להעלות משחקים חדשים על רזולוציה נורמלית בהתחשב במסך 23" שלי. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3, יחידות 1 ₪136 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪623 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 SeaGate 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata2 ST31000528AS, יחידות 1 ₪478 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אני אחדד. ראיתי כרטיס זה בדגם G550 NTDK3IV. אני מתלבט לגבי רכישה שלו. 1. איך הכרטיס הזה? האם הוא של GEFORcE? 2. מה הזכרון שלו? באמת עצמאית512מ"ג או שזה UPTO? 3. בהשוואה ל 105M GEFORCE 512M מי מהשניים עדיף? 4. האם הכרטיס הזה Nvidia 10M-GE1 512MB יוכל להריץ משחקי מחשב (עם נייד מעבד קור 2 טו דו 2.1 ו4 גיגה זכרון) כמו ג'יטיאי במדיום? 5. יש טעם להסתכל עליו? 6. המחשב הזה יתאים ללימודים לסטודנט ממוצע? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. הלכתי לנועה עם מפרט שהמליצו לי פה וזה מה שהם נתנו לי, מה דעתכם ? מפרט לגלישה ומשחקי רשת, ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית בהגדרות הכי גבוהות התקציב עד 3000 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪630 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5406 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6000 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ₪180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Franky 4 Fingers,

מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by OUAriely,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא בעיקר לדברים הפשוטים, אבל אני עלול לרצות לשחק משחק פעם בה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Halo 2, Graphics Gale. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש ביתי אם הבנתי נכון את ב. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. יש לי הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? הייתי מעדיף שיהיה צורב, אבל זה ל…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  7. לילה טוב לכולם... אני מעוניין בחוו"ד שלכם על מפרט שבניתי למישהו. כמה פרטים: התקציב המקסימלי הוא 4.5K. עדיף פחות המחשב מיועד לשימוש ביתי. שימוש ביתי זאת אומרת עבודה אינטנסיבית. צפייה בתכני HD, משחקים פה ושם (לא משהו רציני מדי אבל גם לא DAVE), וכמה עריכות בפוטושופ וכו'... מתוכנן OC שיעשה כנראה בחנות. החנות שממנו יקנה המחשב היא IQPC שבאשדוד. זה המפרט שבניתי לו. רציתי לדעת מהי דעתכם כי יש לי כמה לבטים: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B ₪388 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אז ככה,יש לי נייד מדגם דל d-620 לפני כ חצי שנה ,לאחר עבודה של שנתיים וחצי "נשרף" לי הכרטיס מסך בלוח אם הנייד נשלח לתיקון וקיבלתי אחד אחר. ראוי לציין שאני סטודנט והנייד עובד בין 7-10 שעות כל יום. שמתי לב שהנייד ממש מתחמם לי בעבודה על הבירכיים פשוט רותח עד מצב שאפשר לקבל כוויה. השאלה,האם זה נורמלי לנייד מדגם זה להתחמם כך?האם אני צריך משטח לקירור בשבילו?אני לא סתם שואל....אני אם אני קונה משהו אני חייב שהוא יהיה הטוב ביותר ושיחזיק לי לכמה שנים חשבתי על הדגם הבא zalman nc -2000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_927&products_id=25097 שעולה בסביבות ה 300 ש"ח שכולו מאלומיניום מוצר ממש איכותי. העניין הוא,בגלל שאני סטודנט אין לי להוציא כסף בשביל משהו שכן סובל …

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by shaq34,

שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שלום, צירפתי מפרט שהרכבתי בחנות ksp.co.il לאחר התייעצות עם פורום נוסף, ואני אשמח לחוו"ד מקצועי גם כאן בבקשה. תקציב 4000+ (גמיש) לאינטרנט, סרטים, אופיס ותיכנות (טקסט ב-1920x1200) - לא גיימר. ייתכן וארצה לבצע OC ל-E8400, ולכן הבחירה בלוח האם והקירור (וגם הזכרונות, שלא יקרים בהרבה מהרמה שמתחתם). כמו"כ המארז שאמנם זול במחיר, אך איכותי ומרווח מספיק לצרכיי. גם הדיסק הקשיח משקף תאווה צנועה לביצועים. כרטיס המסך חלש בכוונה - כל מה שאני רוצה זה עבודה חלקה (כולל אנימציות/אפקטים) בגלישה ובחלונות בכלל ברזולוציה מקסימלית (מה שהבנתי שכ"מ מובנה לא נותן, בנוסף לפגיעתו ב-OC) - הייתי שמח גם ליציאת TV רגילה בנוסף ל-HDMI ו-2 יציאות ה-DVI, אבל כנראה שבמחיר הזה קשה לקבל הכל המסך הקטן-יח…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  12. הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by CHINA AIRLINES,

מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים! אני צריך מפרט בשביל החברה ,השימוש העיקרי וכמעט היחידי הוא הרצת סרטי HD לרוב 720P ,פעם ב...1080P. כרגע יש לה אינטל פנטיום 4 2.8 עם 768MB של זיכרון והסרטי 720P רצים די חלק (לא 1080P), הבעיה שהמחשב התחיל לעשות המון בעיות לכן היא רוצה חדש. מה שחשוב זה שהיה לו יציאת HDMI/DVI לחיבור לטלויזיה, אין שום כוונה להריץ משחקים עם המחשב ככה שלוח אם עם יציאה כזאת יספיק. אין צורך בציוד היקפי, רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק ומארז (אם אפשר מארז הכי קטן זה היה טוב). התקציב עומד על 1000+- אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. היי, דבר ראשון תודה מראש לכל מי שעוזר אז ככה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל, לכל היותר 4300 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, אופיס ופיתוח, בסדר הזה. משחקים צפויים: Doom 3, Starcraft 2 ובסגנון. חשוב לי במשחקים האלה (אני יודע ש-Doom3 לא מאוד חדש) שתהיה רזולוציה טובה. פיתוח: Visual Studio - לא אפליקציות מאוד כבדות (קוד שנכתב על ידי לשימוש עצמי) אופיס: שימוש מסיבי באופיס. שאלה ראשונה שלא הבנתי: אני רואה מחשבי "משחקים" ומחשבים "משרדיים". האם קיים מצב בו מחשב שמיועד למשחקים עושה עבודה גרועה על אופיס ודומיו? א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. נכתב בסעיף למעלה ב) צייינ…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. חג שמח קודם כל! צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים לא כבדים מדי אבל גם לא סוליטר התקציב הוא כ4000 ש"ח ועוד שאלה, מאיזה מקום אתם ממליצים לקנות מחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by retlol,

1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 9. …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by Hateable Bastard,

My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by alex15,

התקצייב הואעד 3000 . אני צריך מחשב מחברה אמינה ושלא כל יום לרוצ איתו לחברה שלו כדי לתקן אותו . אני חושב שכולכם ראיתם מה עשה לי הלנובו 3000 V100 הגודל -12 - 15 לשימוש לבית . מעבד -אני לא כל כך מבין במעבדים אבל מעבד שיריצ אינטרנט אופיס וישומיים משחקי פלאש וסרטים .כשאני מתכון לסרטים לא מתכון שיריצ אותם כמו המחשבים האחרים .לשימוש ביתי . משקל - כמה שיותר פחות יותר קל לנייד אותו . הזיכרון - שיהיה 2 GB עם יכולת להגדלה ל 4 GB . סוג הזיכרון - DDR2 הוא זול יותר . דיסק קשיח - כמה שיותר גדול יותר נוח . כ GB 160 - 250 GB מצלמת רשת - כן BLUETOOTH - כן רשת אלחוטית - כן בטח . איך המחשב יעבוד אם אין . וברצוני להדגיש כי היה לי לנובו ולא אוהב ולא מתקרב לחברה הזאתי . וינדוס מקורי . ואין א…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.