ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤600 מארז: ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU כמות: 1 - מחיר: ¤776 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤360 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤5217 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/jhu4cz3n[/url
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום עד כמה נפוץ היום פנל IPS במחשבים ניידים . באיזה חברות \ דגמים ניתן למצוא פנל כזה בארץ , לגודל "15.6 .
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שבעבר עזרתם לי מספר פעמים ותמיד יצאתי שמח עם התוצאה אני פונה שוב אליכם, הפעם אני מבקש עצה בדילמה שאני נמצא בה ואת עזרתכם במציאת המחשב הבא שלי. המחשב הנייח שלי מתחיל להזדקן ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש. המחשב הקיים מחובר למסך טלוויזיה וכך יהיה גם מחליפו והשימושים הם: *גלישה ושימוש כללי. * צפייה בסרטים (במחשב החדש חשוב שתהיה תמיכה בהזרמת תכנים באיכות 4K אם אפשר להכניס גם תמיכה ב- HDR למשוואה אז זה בונוס) - חשוב לציין במידה ומדובר בנייד אין צורך שהמסך שלו עצמו יתמוך ב-4K הוא יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה. *גיימינג בינוני/קל משחקים כמו football manager ובעתיד אולי עוד כמה משחקים קצת יותר רציניים אב…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Hasee, ובזמן האחרון קרה לו משהו מוזר. כשאני מנתק את הכבל של ההטענה (חיבור לחשמל) נכבה המחשב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אבל כלום לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות פיתוח תוכנה ללימוד מכונה וhigh performance computing. חיפשתי מעט ויש כמה דברים שאני מעדיף בקונפיגורציה. 1. מעדיף מעבד i9 ללא סיומות k וללא f. ברירת מחדל i7. 2. מעדיף 12GB GPU NVidia 3080 TI ומעלה. 3. מינימום 32GB RAM 4. מעדיף שניי דיסקים נפרדים לאפשר dual boot בין windows ללינוקס ubuntu. 5. אם יש מערכת קירור איכותית למנוע כיבוי מחשב בשל התחממות GPU / CPU - אולי קירור כספית ? 6. אין מגבלה על הקופסה - המחשב יישב במשרד . שיהיה שקט ויציב בחום וכו... יתכנו משימות מגוונות ללימוד מכונה ואולי גם נושאי תמונה ווידאו אוודיו ותקשורת . האם כדאי שני כרטיסי רשת לאפשר חיבור שניי …
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. בעיקר לילדים קטנים. קיבלתי את ההצעת מחיר הזאת אך היא קצת יקרה. אבקש לדעת את חוות דעתכם בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td][td][table][tr][td]Lenovo IdeaPad G770 M533PIV[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] האם הוא הכי משתלם בסכום הזה? אני צריך מחשב נייד לבית לראות סרטים בחדר אחד ואז לקחת אותו לעבודה לשחק ולקרוא לפעמים... לא משנה לי שהוא 3 ק"ג. האם יש עוד אופציות או במחיר הזה זה הכי משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
intel 2.66mhz 64 1m s775 memory - 512 mb cl 2.5 ddr 400mhz floppy 1.44 fax modem screen card - ATI 9250 MSI 128ddr tvout burner - 52*32*52 hard drive - western digital 80GB 7200 sata mother board - MSI pm8m2/3-v s775 כל זה עם 3 שנים אחריות ללוח אם,לדיסק הקשיח ולכרטיס המסך. הזכרון הוא עם אחריות לכל החיים. המחיר : 2220 המחשב , באופן כללי הוא לצרכים, מה שניקרא משרדיים. אולי ישוחקו בו משחקים לפעמים, אבל ממש לא כל הזמן. כמובן שלא משחקים "כבדים". תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במפרט למחשב שיתמוך בהקלטה ואחסון של מידע ממצלמות IP בבית עסק. 1. צריך לתמוך ב-4 מצלמות IP (המצלמות מחוברות לראוטר ומשם בכבל רשת אחד) 2. כרטיס רשת ג'יגהביט 3. ללא מסך 4. נפח אחסון של טרה לפחות. רצוי 2 דיסקים לצורך RAID1 (שרידות) 5. המחשב לא ישמש לשום פונקציה אחרת - רק קבלת המידע ואחסון שלו, ואולי גם שידור התמונות לאינטרנט לפי דרישה. 6. יתרון לקידוד גרפי בחומרה תקציב - מעדיף עד 1000 ש"ח, אבל יכול למתוח ל-1500 ש"ח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני צריך מן כמו מערכת שיש ב-PCH ואצל הדובים: http://www.pch.co.il/builder - רק בדולרים! חיפשתי הרבה חברות ב-PRICEWATCH.COM, אבל לשום אתר אין מערכת בניית מפרטים כזאת... נ.ב. ושיהיו חברות זולות (לא VOODOOPC ו-ALIENWARE וכו')! תודה!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי.. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב5000 שח וביקש ממני שאני יכין לו מפרט. אז בניתי משו אבל אני רוצה תעזרה שלכם..אז בבקשה תבנו לי מפרט ב5000 שח ללא מסך וציוד הקיפי! ורצוי מארז יפה , ורק שתכלול גם בניית מחשב. המחשב מיעוד בעיקר למשחקים ומוזיקה!.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, משהו כמו שנה וחצי, של סמסונג מדגם RV511. הוא תמיד(!) מחובר לחשמל - גם בבית וגם בלימודים. אני יכול לספור על שתי ידיים כמה פעמים השתמשתי בו על הסוללה שלו. בכל אופן יצא ושכחתי מטען יום אחד ורציתי להשתמש בו "על" הסוללה שלו שאני יודע שבהקלדה בלבד ועם כל הדברים כבוים (WIFI ו-BT וכו') אמורה להחזיק שעתיים-שלוש - ויצא שאחרי כעשר דקות זה ירד ל-8% לערך והוקפצה לי הודעה שאני צריך לחבר מטען מאחר והמחשב תכף יכבה לאור אחוזי הסלולה הנמוכים. ברור לי שזה לא צריך להיות כך והשאלה היא, האם הסוללה הלכה איכשהו? האם זו בעיה תוכנתית? באג כלשהו? אני עם WIN7 ולא עשיתי שום דבר במחשב מלבד התקנת עדכונים רגילים לוינדוס (מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב הוא לצרכי לימודים, המחיר 5150 עם 1GB זיכרון ... מחשב אדיר לדעתי לסטודנט, 4590 זה בדיחה בשביל כזה מפרט ... סוג מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core Duo processor T2250 ?1.73 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2? MB ברמה 2, מהירות אפיק ?533 מגה הרץ Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g??, LAN? אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP Home Edition Upgradability מחשב תואם Windows Vista זיכרון סטנדרטי ???512 MB סוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2? של עד 2GB מנהלי התקנים פנימיים כונן דיסק קשיח פנימי ?80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני יודע שחדש כזה הוא אפילו 15,000 ש"ח אבל אני צריך את זה למשהו אחד ספציפי וראיתי באיביי בסכומים גם של כ - 250 דולר את הסוגים Pro 3 128GB Intel Core i5, 4GB RAM, Windows 10 Tablet SIC12654 או Surface Pro 2 Tablet Intel Core i5-4300U 1.9GHz 8GB 256GB SSD Win10Pro רציתי לדעת איפה ב"שרשרת המזון" של מיקרוסופט נמצאים הטאבלטים הנ"ל? עד כמה מתקדמים/נחותים הם?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, השרת המשרדי שלנו (שהיה בעבר מחשב ביתי רגיל) התחיל קצת לקרטע ואנחנו מחפשים אחד חדש. אנחנו מריצים לינוקס (אובונטו כמובן :-) ללא שרת X (משמע ללא שום ממשק גרפי). הוא משמש אותנו בעיקר לפיתוח (Python/Ruby/PHP/Perl) ומריץ שרת ווב (Apache), סמבה (לא מעביר קבצים גדולים במיוחד, לא משמש בתור שרת הורדות או משהו בסגנון), דאטאבייס (Postgres + MySQL), שרת SVN ו Trac. אין צורך בכרטיס מסך/קול, ציוד הקפי, כונני דיסקים/דיסקטים (מישהו עדיין משתמש בהם?) או מארז משוכלל (הלבן הסטנדרטי זה אחלה לגמרי, למרות שנראה לי שלא מוכרים כאלה כבר). למעבר חלק מהשרת הנוכחי, אנחנו מעדיפים להישאר על 64 ביט, אבל זה לא חובה. התקציב יכול להתגמש למעלה אם יש צורך, אבל אנחנו מעדיפים להשאר על ה 2000 ומטה. אם אתם…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא הארותיכם/הערותיכם למפרט הבא + המלצה לכ. מסך מתאים בתצורת PCIE , שיתאים ללוח ויהיה תקציבי/נמוך. המחשב מיועד לעבודת office, photoshop קל ותכנות ב-vs .net 2003. התקציב הוא ~4000 ש"ח. כמות מחיר דגם AMD Athlon 64 3000 939 TRAY 850 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 680 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA 550 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 60 ¤ 1 עריכה: מחיר סופי: ¤ 2800
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הלפטופ שלי קניתי אותו לפני 3 שנים בלבד מארה"ב ב800 $ , והוא עלה בארץ מעל 5000.. אני רואה שיש ירידה במחירי הלפטופים ואין לי מושג כמה הוא שווה היום. זה הדגם: Sony VGN-NR160E/T וזה המפרט: http://www.pcworld.com/product/30951/sony_vgnnr160et.html?p=specs הוא לא היה בשימוש רב, ובמצב חדש, אם מישהו יוכל לתת לי הערכה בכמה אני יכול למכור אותו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח, DVD אני לא רוצה , יש לי ספק HEC 400 W לאני רוצה להשתמש. מידות מגירה (למארז ): גובה 16 ס"מ , רוחב 40 ס"מ , אורך 40 ס"מ . 1. מה התקציב המקסימאלי? 100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-