ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ATHLON 64 3200 עם 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך GEFORCE 6200 TC וכו... השאלה שלי היא האם עדי לי פשוט לשדרג אותו (זיכרון וכרטיס מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך שלא יהיה "צואר בקבוק" עם המעבד) או למכור אותו כמו שהוא כיד שניה ולקנות אחד חדש (אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים לא יותר מ-3000 ש"ח) :s05:. תודה מראש, יונתן ל
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם אומרים על המפרט הבא ב 8300 ש"ח: מעבד: E6600 core2duo לוח אם: intel westchester זיכרון: 2GB 800MHZ צורב DVD: LG דיסק קשיח: WD 250GB 16MB Cache כרטיס מסך: Leadtek PCI-E Nvidia GeForce PX7300GT TD256 256MB מארז וספק: HEC 6A19 עם ספק TruePower 400W מסך: "LG L2000CN 20 מקלדת ועכבר רגילים. אחריות: 3 שנים רציתי את לוח האם GIGABYTE GA-965P-S3D, אבל הבנאדם שהציע לי את ההצעה המליץ לי שלא, ואמר שה WestChester הרבה יותר טוב. מה אתם אומרים? והספק, הוא טוב? תודה רבה לכל חווי הדעה
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו להורים שלא דורשים יותר מדיי ביצועים אבל מצד שני אני לא רוצה חרא. הבנתי ש בKSP לקנות מחשב מוכן אז לא צריך לשלם הרכבה ושזה יוצא הכי זול. מבין המחשבים הבאים : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 איזה מחשב כדאי לקנות? האם יש איזה משהו "חרא" שמופיע בכולם כך שאי אפשר לבחור אחד באמת מוצלח ביחס למחיר שלו? אני לא רוצה ליפול במלכודות. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך להחליף את הHDD שלי בSSD בנייד ASUS N55SF מאחר שיש מקום רק לכונן אחד. לאסוס יש פרטישן שנועד לריקאברי והוא מאוד מאוד נוח ולא הייתי רוצה לאבד אותו. יש אפשרות להעביר אותו לדיסק הקשיח החדש? אם כן, איך? תודה מראש. יניב.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיפעיל לי את כל המשחקים בהגדות בינונית + . אני צריך מעבד,זכרון,לוח אם,כרטיס מסך,צורב DVD,ספק כוח,מארז,דיסק קשיח. אני רוצה שהמעבד יהיה E6400 לא שום דבר אחר ואני מעדיף לוח על ציפסט 965. תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הריידמקס בלק מידי טאואר שעולה 370 ש"ח בלוג'יק - הוא כולל ספק ג'נרי זבל?? מה דעתכם על ריידמקס מידי טאואר? יפה?איכותי?? יש לכם הצעות למארזים יותר יפים?? הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג טוב שיריץ לי בסביבות ה200 fps באיכות 2k בפורטנייט. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב: מ-5500 עד 6000 שקל (יש אפשרות לחריגה בעוד כ-100-300 שקל אבל רק אם זה באמת ישנה משהו בביצועים) השימושים של המחשב: בעיקר משחקים "כבדים" וגם אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה, הורדות. (לא מתכוון לשחק בגרפיקה ה-כ-י גבוהה שיש במשחקים, אבל שהמשחק ירוץ חלק עם fps טוב וגרפיקה נחמדה) ציוד הקפי: לא צריך (מלבד צורב...) העדפות: מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia. קירור ועיצוב: חשוב לי הקירור של המחשב, ושיעבוד טוב, ממש לא אכפת לי אם המארז יהיה יפה או לא... מצדי שיראה כמו קופסה של שישיית קולה. OC: לא. מה שכן צריך: זה שהמחשב יעבוד טוב ויעבוד לאורך זמן, מקורר טוב ושקט. ועזרה לגבי המארז... איזה עוד מארז הוא דיי שווה לCM690? הרי אין אותו בכל החנויות. (והכוונה מבחינת המחי…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעונין להרכיב מחשב בעיקר למשחקים בתקציב של 6000 ש"ח אין לי צורך ב: צורב/דיוידי מסך/מקלדת/עכבר רמקולים כונן דיסקטים ועכשיו הדברים שכן צריך מעבד פנטים-נמאס לי מAMD RAM - נראה לי שג'יגה יהיה נחמד כרטיס קול שיתאים למערכת סראונד 5.1 בנתיים... בקשר לדיסק קשיח הבנתי ש SATA לא נותן כזו תמורה משמעותית למחיר הגבוה - לשיקולכם רצוי שיהיה 120 ג'יגה וכרטיס מסך מה שאפשר לדחוס עם התקציב הזה כמובן ספק חזק-למודים עתידים בקשר לאוברקלוק-אולי בעתיד... העינין לא הכרחי... נראה לי שזהו... אז תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ההצלחה של חבריי הפורם בבחירת המפרט האולטימטיבי לחבר שלי (דרך אגב הוא מבסוט מהמחשב אש), חבר נוסף שלי ביקש את עזרתי או בעצם את עזרתכם. אז ככה השימושים של המחשב צריכים להספיק ל: - משחקים - על המחשב שלו נאגרים תמונות וסרטונים רבים של המשפחה (הסרטונים זה מצגות של תמונות מאורעים משפחתיים כאלה שהם אורכים ע"י תוכנה של וינדאווס) - הוא רוצה שהמחשב ירוץ מהר בשוטף. - לא צריך מארז כי יש לו מארז בן זונה וגם יפה של TT אז עם אפשר להשקיע בקירורים וספק טובים יותר. - עכבר ומיקלדת. אם אפשר לקבל את ההצעות מחנויות בצפון לדוגמא TMS . תודה רבה לכול מי שיגע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, ללא חריגה. אם אפשר לחסוך על מחודש וזה מומלץ אז אשמח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים, אינטרנט, אופיס וכו' עדיפות למעבד על פני הכרטיס מסך עד 2.5K ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC תודה.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12k+1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד ועריכה קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לכלול ווינדוס 10 …
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
להל"ן המפרט אני אשמח להצעות יעול\שיפור מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB ¤982 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1001FALS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10002GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-48724DD צורב Pioneer DVR-215D White X20 DVD ¤120 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215D מ…
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנת מחשב חדש לשימוש משרדי + מוזיקה + הקלטה מ-YES, ןעריכה גרפית בסיסית פוטושופ התקציב עד 5K מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית סרטים מסך מעדיף דל , מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט ביותר של HEC אין צורך במערכת הפעלה עובד על יובונטו לא מתוכנן OC תודה רבה על הייעוץ והעזרה - אדגיש שאין לי מושג בחומרה, בחרתי לפי מה שנשמע לי כטוב. אשמח לקבל הצעות אני מתלבט בין מחשב שולחני של דל GX755 לבין המפרט שבניתי להלן: מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE …
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
[table][tr][td]שלום, הסתכלתי היום על המחשב הנייח הקצת ישן שלי והתמלאתי עצב בעבורו.ברצוני לראות אם ישנם אמצעים לשדרגו על מנת שיהיה חזק יותר בהרצת סימולטורים מאשר הנייד החדש שלי.למי שלא מכיר דוגמאות לסימולטורים הם IL2-1946 או Falcon4BMS הם דורשים מעבד וכ.מסך ברובם (קצת יותר מעבד ממשחקי יריות לדוגמא) ולשלם על זה לא יותר מדיי (500-700 שקל לכל היותר).את השדרוג אני יכול לעשות בעצמי מבחינת הרכבה. אז מה יש לי על המחשב הנייד: I52410M 2.3GHZ 4GB RAM DDR3 ו ATI 6630M 1GB video card המחשב הנייח(שכרגע מפורק לצורך ניקיון) זכרון:2 סטיקים של 1GB DDR2 800mhz מעבד: AMD dual core athelon X64 1.64 GHZ (אם אני זוכר נכון,מהירות המעבד נראת ללי נכונה) ספק:500W של GPRO כ.מסך:4670 של ATI …
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-