עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמעו אני רוצה לשדרג משהו כדי לקבל יותר מהירות במשחקים אז מה עדיף לי לשדרג בשביל לקבל יותר מהירות במשחקים? מעבד או כרטיס מסך? אני לא יכול לקנות שתיהם כי אין לי ממש תקציב אני יכול או זה או זה!!! את המפרט הקיים אתם יכולים לראות למטה בחתימה!!!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by jonathanh,

שלום אשמח לעזרה בקניית מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת מאטלב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יש צורך במחשב שיעמוד בכך: Hardware accelerated graphi…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by IlyaN,

קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. קיבלתי הצעת מחיר על הנייד הנ"ל, מה דעתכם: GIGABYTE W536M CPU: Core 2 Duo 2.0 GHZ T5800 800MHz FSB Chipset: Intel Crestline GM965+ICH8M Mem: 2GB DDR2 800MHz Up To 4GB GPU: Intel X3100 Monitor: 15.4" HDD: 250GB SATA DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type 2, Headphone output, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB2 Ports, S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card Reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Wireless 54Mbps HD Audio 6 Cell Lithium Battery מחיר 4K ש"ח עגול.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by SomeoneUknow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מה שבא ליד 24" 1920X1080 גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אבל אם אפשר למה לא 7. האם האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by dnco,

מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16 יצרן DELL דגם מכונה Studio XPS 16 מעבד מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 מהירות 2.53GHz/1066MHz FSB זיכרון מטמון 6MB L2 Cache זיכרון נפח 4096MB DDR3 1066MHz/4GB איחסון גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200rpm כוננים DVD Multi Burner Yes מסך סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb תקשורת מודם 56K No כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n יציאות Parallel No Serial No S-Video Out 15pin VGA video connecto…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  9. עדיפות לHP ולתוכנת windows server

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by ההוגה,

* מטרות המחשב? אך ורק גלישה באינטרנט (כולל צפיה בסרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? – 15.6, לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם( לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא חשוב * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD) או שילוב? (דורש (mSata ? לא חשוב * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר רצוי שכן, מעדיף windows 7 ולא 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by dvvon,

למשל עשיתי מפרט באתר של KSP ויש לי חנות בצפון המחיר צריך להיות אותו הדבר?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Aslan,

זה מפרט שהרכבתי למישהו עם תקציב של 4300, שקונה אותו לגיימינג ב1280X1024 (בעתיד כנראה ישדרג לFHD), השאלה אם שווה לקנות אותו ככה או להוסיף SSD/ לשדרג לR9 290. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 ספקי כוח: ספ…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  17. Started by avi_miz,

קבלתי העצה מאייבורי ואני רוצה לדעת עם היא שווה את הכסף מתאם אודיו וUSB קדמי למארז ידית זכרון 800MHZ DRO-2 1GB X2 מארז ידית כסוף שחור ללא ספק צורב NEC7170S DVD X16 DL שחור SATA מעבד אינטל C2D 1333FSB E6550 ספק כח EZ COOL REAL 450W 12CMF דיסק קשיח HITACHI SATA 2 16MB 320G כרטיס מסך NSI NX8800GTS SATA 2 D320 EOC PCIE לוח אם MS P6N-SLIV2 775 1GLAN NXL SPK 19 LCD 2 MS DVI 196Vּ+AOC מסך והמחיר 6360 אני יודע שלוח אם וכרטיס מסך לא משהו אפשר לשנות אבל הצעה משתלמת ? נ.ב אני גר באשון, אז איזה חנות טובה יש בראשון/באזור? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  18. שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by yair456,

הלכתי היום לאייבורי והרכיבו לי מפרט למחשב שעלה בסביבות ה5 אלף. אני בא אליכם כדי לשמוע עצות איך המפרט והאם הוא שווה, מה יש לשפר / להוריד / להחליף במפרט והאם הוא טוב וכמה זמן הוא יחזיק לי בערך. המפרט מיועד למשחקים. מעבד Q9550 כרטיס מסך GEFORE 9800 1GB שעולה 700 שקל. דיסק 500 ג'יגה צורב DVD LG זיכרון 1066 X 4 ג'יגה DDR2 ויסטה BIT 64 - הוא שם לי ויסטה בגלל שXP לא יתאים, משהו שקשור לזיכרון. מאוור למעבד. ספק W550 לוח אם DELUXE P5Q, כרטיס קול + כרטיס רשת מארז איזיקול EZCOOL מחיר : 5145. האם גנבו אותי במחיר? כמה המפרט הזה שווה באמת? האם יש מקום לשיפור או להחליף חלק מסויים?ותגידו איך הכרטיס מסך ג'יפורס 9800, הוא טוב? ואיך הלוח אם? בקשר למעבד, הוא אמר לי שעדיף לי 4 ליבות.. כי ה8 לי…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  21. הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד מסגרת התקציב היא כ-4,500 ש"ח (+-500) המחשב נועד למטרות עבודות משרדיות וכן פיתוח תוכנה כולל עבודה עם תוכנות כגון MATLAB . המחשב לרוב יהיה בבית , ולא נועד לנשיאה יומיומית. אולם יתכן כי מדי פעם ינשא ולכן לא יותר מ3 ק"ג. דרוש חיבור בלוטות לסנכרון . אין צורך בכונן קשיח מאד גדול , יש כונן קשיח אחר אליו ניתן לגבות ולהוריד חלק מהחומר. עדיפות למחשב HP אולם פתוח גם להצעות אטרקטיביות בחברות אחרות ( DELL , LENOVO) כמו כן חשיבות למקום הקנייה בהיבטי שירות ואחריות מלאה ל3 שנים לפחות. - אשמח להמלצות תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  23. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10191 או http://www.fre.co.il/sg_product~1616516~39~89.htm (אנא העתיקו והדביקו, משום מה זה לא עובד כלינק לחיץ). לעבודה עם תכנות גראפיות כבדות וכו'. אנא עזרתכם... שירלי

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. סיפור קצת מורכב, מקווה שתצליחו לעזור לי: לפני משהו כמו שנתיים קניתי לפטופ של טושיבה מדגם qosmio, לפטופ גיימינג חייתי במיוחד. הנ"ל שירת אותי נאמנה במשך התקופה, כאשר פעמיים נאלצתי לתקן אותו בשל בעיות של חימום יתר: בתיקון הראשון, המעבדה אמרה שהיתה בעיה בכרטיס המסך והחליפה אותו, בתיקון השני, הבעיה היתה במאווררים ובמשחה התרמית וגם זה טופל. כרגע הבעיה שוב חוזרת על עצמה, כאשר לאחר כמה דקות של משחק כבד, המחשב נכבה מעצמו. כרגע אני סטודנט, ושוקל למכור אותו מטעמי עומס בלימודים, ולא יודע אם שווה לי להשקיע את הכסף בתיקון (האחריות שלו פגה). חשוב לציין שהנייד חזק מאוד ומריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ככה שעם תיקון הבעיה סביר להניח שהוא ימכר בקלות. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בתיקון, או…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.