עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yav92,

מעבד: intel P-D-930 כרטיס מסך: MSI 6600GT 128MB DDR3 X2+SLI+ZALMAN FAN LED לוח אם: gigabyte GAG1975X זיכרון:1GB DDR2 533MHZ דיסק קשיח:200GB 8MB SATA2 מארז: SAMURAY מאווררים:10 מאוררים חלקם עם לדים מנורות לד:7 ספק כח:RIAEL 500W שני מאוררים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by AMD-GUY,

אוקי קודם כל פתחתי לפני שבוע וחצי דיון דומה ומישהו אמר לי לחכות חודש ליציאת הקונרו, כי אז יצאו לוחות שתימכו גם בקונרו וגם במעבדי PENTIUM D שכרגע קיימים, וש- 805 ירד ב- 50 דולר... הבעיה היא שאני לא יודע אם זה באמת בול בעוד חודש... אני כבר חודשיים וחצי תקוע עם ג'יפה 2 ואני לא מסוגל יותר! אני חייב מחשב משחקים! אז רציני עכשיו אם אני מחכה, בדיוק בעוד חודש המחירים בארץ ירדו? בכל אופן, אני צריך מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי אני קונה שם (יש לי 800 שקל זיכוי שאני לא רוצה לבזבז וזה ליד הבית שלי) ואני צריך את הדברים הבאים: שילוש, כרטיס מסך הכי זול (כמובן ש- PCI-E והלוח גם עם PCI-E), מארז וספק. וקירור למעבד.. אפשר לעלות עד 3000 אבל מאד מאד להשתדל שלא... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!

4. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בכמה שיותר זול, אני לא צריך את החלקים האלה - דיסק קשיח, צורב\סי די רום, כרטיס רשת, מודם, כונן תקליטונים, כרטיס מסך, ומודם. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט ויותר חשוב איפה לקנות אותו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם.. בתחילת אפריל אני רוצה לקנות מחשב מרובע ליבות תותח... המחשב ישומש: *למשחקים חדשים טובים כפי שיצאו... עד עכשיו: COD4,CRYSIS,PES08 *שידור סרטים ותוכניות בHD, הקלטת תוכניות.. PVR על מסך 32 LCD. - חשוב מאוד. *עבודה משרדית רגילה - אני תלמיד תיכון.. לא רציני. החלקים שאני צריך: *כונן קשיח *צורב DVD *מעבד *לוח אם *3 מאווררים למארז (Gigabyte AURURA 570) שנמצא בשימוש כרגע על המחשב הישן. - 120MM *קירור למעבד *זכרונות *כ.מסך *PVR *מסך 22 אינץ'. הASUS שנכתב עליו כאן באתר. *מקלדת ועכבר אלחוטויים.. לשימוש ממרחק של ~5 מטר. מה לא צריך: *ספק כוח *מארז OC: אני לא מתכנן לעשות OC בתחילת הדרך. אך אחרי שנה - ועוד איך. אני לא מחפש אחר רכיבים סופר-דופר וקירור מים.. אך למעבד אני כן ייק…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by ORANGEJUICED,

http://www.scan.co.uk/reviewsys/ עם היינו משנים תמעבד ל AMD וכמובן תלוח אם המחשב היה פצצה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by VoLcAnO11,

מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by maor0247,

http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by tom123p,

היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by OnlyOne,

שלום לכולם אחי קונה מחשב חדש והתקציב שלו הוא 2500 והוא למשחקים ולעבודה הנה שלושה מפרטים שבניתי והאם למישהו יש הצעה יותר טובה? מפרט מספר 1: מעבד amd 5000 dualcore לוח אם gigabyte ga-ma69gm-s2h זיכרונות transcend 2GB ddr 2-667 cl5 דיסק קשיח samsung 250gb sata ||16mb צורב lg h55nk x20 מארז+ ספק foxconn tla002 90mm v-tube +fsp 400w כ.מסך gigabyte 4850 512mb ddr3 retail סה"כ 2474 ש''ח מפרט מספר 2 מעבד amd phenom 8450 triple core לוח אם gigabyte ga-ma770-ds3 זיכרונות transcend 2GB ddr 2-667 cl5 דיסק קשיח samsung 250gb sata ||16mb צורב lg h55nk x20 מארז+ ספק foxconn tla002 90mm v-tube +fsp 400w כ.מסך sapphire radeon 3850 512mb ultimate ddr3 retail סה''כ 2505 ש''ח מפרט מספר 3 מעב…

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אז התקציב הוא לא גדול, בכלל לא, כ- 2500 ש"ח לבניית מחשב(אני קונה רק את החלקים בKSP ומרכיב את המחשב לבד) בתקציב צריך להיות כלול מערכת הפעלה חלונות 7 Home premium באנגלית כמובן. וכרטיס מסך שיסיפיק למשחקים, לא הכי כבדים, עדיך כרטיס מסך של NVIDIA. מעבד אני מעוניין בINTEL ודיסק קשיח לא יותר מ500GB, אבל מהיר SATA3 תודה רמה לכל המבינים!

14. Started by oded15,

אהלן קיבלתי הצעה למיפרט ורציתי לדעת אם הוא יענה לי על הדרישות שלי. הדרישות הם לשחק משחקים באיכות הכי גבוהה בלי לאגים משחק חלק באיכות גבוהה. לראות סרטים באיכות hd בלי שזה יתקע. ובכלל שהמחשב ירצוץ חלק אז הינה המיפרט מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪705 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws ₪515 כמות:1 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2124 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ₪424 כמות:1 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W ₪426 כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyp…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by tico,

אני לפני רכישה של המחשב הבא. השימושים הם לסרטים, קצת משחקים, פיתוח וורטואליזציה. מה אתם חושבים ? יש המלצות לשינוי ? לא בחרתי פתרון קירור עדיין. מה נחשב טוב ? כדאי להוסיף זכרון ל-4G ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box מחיר ¤1277 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5K מחיר ¤558 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB מחיר ¤360 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 מחיר ¤317 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT Silent 256MB PCIe מחיר ¤470 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32003 צורב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק ומסך...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  17. את המחשב הנוכחי שלי קניתי ב6000 ויש לי אותו 3 שנים וכמו שזה נראה אין טעם בשדרוג לכן אני חושב לקנות חדש. אין סיכוי שאני מוצאי שוב 6000 אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאני אחליף אותו אחרי שנתיים-שלוש. אפשר לקנות משחב טוב למשחקים כבדים עם אופציה לשדרוג בטווח ארוך במחיר של 3000?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Toolbox,

מחפש מחשב טוב למשחקים, התקציב שלי עד 4500 ש"ח, כולל מסך !!! מבוסס על Intel E8400 Core 2 Duo ו GeForce 8800 GTS 512MB אודה לרעיונות, וגם לחנויות מומלצות לקנות אני מאזור פתח תקוה, אז כמה שיותר קרוב יותר מוצלח... אני לא מאמין גדול במשלוחים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Gilad Topaz,

שלום, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו ב 4K, אבל גם למשחקים. משהו בסביבות ה 3,000 שקל. אין צורך בציוד הקפי/מסך. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, פלוס מינוס 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ב 4K, משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 100 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. …

20. כך אני סטודנט למדמח. כרגע יש לי מחשב 4 גיגה ראם כונן קשיח מהסוג הישן של הדיסק כלומר לא ssd ומעבד i3. עד עכשיו פחות או יותר שירת אותי נאמנה עד שהתחלתי את התואר. מאז הוא כל הזמן נתקע ומקשה עלי ללמוד ולתכנת. החלטתי שדי והגיעה הזמן לקנות מחשב. אז אני מחפש מחשב מהיר שלא יתקע שלא יקריס לי תוכנות ושיהיה איתי לאורך שנים. מחפש מחשב בסביבות ה3000 שח פלוס מינוס 500 שח כולל מערכת הפעלה ושיתן את הכי הרבה תמורה ביחס לכסף. הבנתי שנחוץ לפחות 8 ראם ssd וi5 ומעלה. מעדיף מסך של 13 14 אבל יכול ליתפשר גם על 15.6. רק שאין לי כל כך מושג ברכיבים במיוחד במעבדים זה לא ברור מה אומר העניין של הדור שלהם מספר הליבות הרצים מספר הדגם וכו.. http://www.bs…

21. Started by MORAN4691,

שלום לכולם חדשה פה. צריכה את עזרתכם. הידע שלי במפרטי מחשבים באמת שואף לאפש, אז אני פונה אליכם. אני רוצה להחליף מחשב, השימושים שלי בעיקרון זה לאינטרנט, למשחקים (סימס 2 וזו טייקון2 (הגן חיות)) ולתוכנות עריכה ומולטימדיה (פוטושופ וכו'), התקציב שלי מוגבל, יש לי מסך, ומקלדת ועכבר, וגם מערכת הפעלה, ויש לי 2000 שקל למחשב, הבנתי שאני צריכה זיכרון פנימי של לפחות 1 ג'יגה, מה ההבדלים בעליות של חצי לגיגה? ועוד דבר, המליצו לי על חברת איבורי, שבונה מחשבים לפי רצון הלקוחות, יש לכם דעה עליהם? תוכלו לעזור לי לבנות מפרט טוב ואיכותי עד המחירים האלו ואני אפנה לאיבורי ואבנה מחשב. תודה רבה לכולם , מורן

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. טוב אז אני ככה אני רוצה לקנות מחשב כפי שאמרתי ב7K, אבל שתבינו 7K, הכוונה שמישהו שהוא בעל חנות מחשבים קונה, זאת אומרת לא מחירים לצרכן, אלא ישר מהיבואן... דגש על מעבד INTEL. ולוחות אף פעם לא הבנתי, אבל לפי מה שאני שומע ASUS הכי טוב, לא? כרטיס מסך הכי חשוב 1.5GB DDR .

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה חמורה במחשב הנייד של טושיבה A210, הוא נקנה בחו"ל והוא בא עם מעבד AMD 64BIT, 2GIGA של זיכרון, 160 גיגה הארד דיסק. המחשב נקנה בחו"ל לפני זמן (לא כל כך רב - שנה, שנה וחצי). המחשב עושה בעיה שהוא לא מצליח להגיע לטעינה של הווינדוס ואני לא יודע מה הבעיה. המחשב עשה סימפטומים כאלו בעבר, והיה לו WIN XP פעם אבל מכיוון שהייתה לו תבעיה הזאת פעם החלפתי לWIN VISTA, המחשב פעל נפלא למשך חצי שנה בערך ועכשיו חזרה הבעיה ביג טיים. בעבר - לאחר כמה כיבויים והפעלה שלו הוא חזר לפעול תקין, פעם אחת אחרי שבועיים הוא חזר לפעול. הבעיה כזאתי: הוא עובר תלוגו של טושיבה בטעינת מערכת - ואז כאמור הוא אמור להראות את הפס טעינה של הווינדוס, אבל לא. בשלב זה הוא נתקע ומראה מסך שחור אפור (שמראה ש…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. https://www.google.com/url?q=https://www.groo.co.il/deal/laptop-toshiba-dynabook-156class/1065061/&sa=D&source=hangouts&ust=1629231926654000&usg=AFQjCNFbgml9vPm45g1YH4vbZdewOii9Wg

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.